Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over AppartHotel International Boarding House

Hermann-Schell-Str. 3, 97074 Würzburg, Duitsland

#12 van de 15 vakantiewoningen in Würzburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 274 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    6,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    5,4
    Een erg klein en laag appartement, maar met uitstekende bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement op zolder (4 volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Ik wist dat we op zolder zaten, maar we konden alleen rechtop staan in het keukentje. We kregen alle vier een zere rug van het vele bukken. We konden niet rechtop douchen. Bij het gebruik van de spiegel in de badkamer moesten we zitten op een stoel, spiegel was veel te laag. We konden niet met zijn vieren aan de keukentafel zitten, omdat het zo schuin was.

    De bedden waren zeer goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    3,8
    geen goede prijs kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 2 nachten

    De 1e aanblik bij aankomst was schokkend. het appartement was zeer klein en slecht onderhouden. Het is erg spartaans in gericht en de vloer en verdere inrichting is verouderd. Door de geringe omvang is er maar ruimte voor 1 nachtkastje en 1 bedlamp.De keuken nodigt ook niet bepaald uit om zelf iets te bereiden. Doordat de badkamer ook klein was is het toilet pontificaal in het midden van de ruimte neergezet. De accomodatie is meer geschikt voor 1 nacht op doorreis waarbij een slaapplaats het belangrijkst is. De prijs is gunstig maar de kwaliteit is ondermaats. Voor iets meer heb je een Ibis. Wij zullen er niet meer verblijven.

    Het bed. we hebben heerlijk geslapen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,5
    lokatie dicht bij centrum . leuke stad. goedkoop appartement.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement
    • Verbleef 2 nachten

    geen ontbijt mogenlijk in hotel. geen sfeer (praktisch). Is volgens mij meer bedoelt voor mensen op doorreis.

    lokatie dicht in de buurt van centrum, 15 minuten lopen. goed parkeergelegenheid.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    7,0
    appartement ligt in een mooie wijk en de afstand tot centrum...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 2 nachten

    prijs / kwaliteit is top

    appartement ligt in een mooie wijk en de afstand tot centrum Wurzburg is makkelijk aan te lopen en Wurzburg is echt een mooie stad.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2016

    7,5
    Een redelijk prettig verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 7 nachten

    Continue 's-avonds en 's-nachts een aantal keren per minuut een aan- en uitknipperend buitenlicht. Nogal onpersoonlijk. De eigenaren hebben we niet gezien. Geen zon op het balkon en geen mogelijkheid om WEL in de zon te zitten.

    Lekker rustig.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    7,5
    Wurzburg ligt aan de begin van de Romantische Route, het was inderdaad een mooi begin.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen lift aanwezig

    Stille wijk, balkon

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    9,6
    Aanrader 👌👌
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen idee.

    Heel netjes en wat nodig is was aanwezig.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    7,0
    Prettige accommodatie op loopafstand van de stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prettige accommodatie op loopafstand van de stad. Kleine kamer maar balkon gaf meer ruimte.

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 mei 2016

    7,0
    We was geen ontbijt en geen receptie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De tweede persoon kon niet uit bed stappen, want dat stond tegenbdie muur.

    We was geen ontbijt en geen receptie. Alles was goed georganiseerd voor de toegang tot het appartement. De accommodatie is klein.

  • Beoordeeld op: 9 november 2015

    7,5
    wat ons het meest beviel was dat alles klopte in een toch...
    • Vakantiereis
    • Stel

    het enige min puntje was dat bij aankomst ons entree code niet klopte dus we konden er niet in maar na een telefoon nr. gaf een receptionist ons de juiste code en konden erin.

    wat ons het meest beviel was dat alles klopte in een toch betrekkelijk kleine ruimte , schoon netjes en goed geordend.

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    7,9
    De rust en netheid van de kamer.
    • Groep

    Wij, onze familiegroep zijn vrij lang en dus waren de kamers onder het dak risicovol. Haal het bad weg en plaats een douche...aldus mijn broer die op zijn knieën moest douchen.

    De rust en netheid van de kamer.

  • Beoordeeld op: 3 juli 2015

    5,8
    Parkeren achter het Appart Hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen eigenaar of personeel aanwezig, alleen 1 schoonmaakster. Te kleine doucheruimte. Slechte WiFi ontvangst,viel steeds weg.

    Parkeren achter het Appart Hotel. Locatie niet te ver van het centrum.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    7,9
    Kamer was comfortable.
    • Individuele reiziger

    Nvt

    Kamer was comfortable. Alles aanwezig wat je nodig hebt. Keukentje was compleet.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    7,9
    Rustig gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets. Kwam overeen met verwachting.

    Rustig gelegen. Gratis parkeren op eigen terrein. Ruim balkon.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    7,5
    het balkon en de plaats om te parkeren
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    het niet cash of via pinpas of creditcard kunnen betalen

    het balkon en de plaats om te parkeren

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    5,4
    balcon
    • Vakantiereis
    • Stel

    airco

    balcon

  • Beoordeeld op: 3 juli 2015

    6,3
    Op loop afstand naar de stad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Op loop afstand naar de stad.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: