Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Ara Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Schollstrasse 10a, 85055 Ingolstadt, Duitsland

#36 van de 37 hotels in Ingolstadt

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1426 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Betaald WiFi

    4,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    7,5
    Prima hotel als tussenstop richting Italië
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    hygiëne kan beter.....tapijt was niet echt proper....honden toegelaten in het hotel....

    ruime keuze aan het ontbijt....ideaal als tussenstop richting Italië.....resto aan het hotel zelf

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    5,0
    Onbijt was goed, veel variatie kwa beleg/broodjes etc
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eerste 2 kamers waren de vloeren/kamer erg vies. Overal haar en stof 3de kamer was redelijk.

    Onbijt was goed, veel variatie kwa beleg/broodjes etc

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    5,4
    Hotel was erg basic. Ik zou er niet nog een keer overnachten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De douchecabine had best veel schimmel op de muur. Dit zouden ze makkelijk kunnen verhelpen met wat bleek.

    Ontbijt was heel goed! Wat ook een pluspunt was de koffie to go!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    5,8
    Goed om te overnachten op doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant was op zondag gesloten. Kussen van het bed was te dun. Je hoort ‘s nachts wel wat rumoer van de snelweg A9

    Schone kamer, behulpzaam personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    4,2
    Bij warm weer geen aanrader, je stapt niet uitgerust in je auto als je dit als doorreishotel boekt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was bloedheet, geen ventilatie of airco aanwezig, we hadden een zeer slechte nachtrust daardoor. Geen koelkast op de kamer aanwezig. Bij warm weer geen aanrader!! In de algemene ruimte en trappenhuis was slecht schoon gemaakt. Voor WiFi moet per persoon betaald worden (elke 4 uur).

    In het hotel is een restaurant aanwezig met Italiaanse keuken. Bij de gerechten die wij kozen was de groente erg eenzijdig.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    4,2
    Alles bij elkaar was het matig en geen gezellig verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was zondagmiddag dat we aan kwamen. Bar was niet open en restaurant was gesloten. Konden geen drinken of eten nuttigen moesten alsnog verder op.

    Ontbijt was redelijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    6,3
    Ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zouden een familiekamer hebben met een kingsize bed. Toen ik het hotel later mailde of het wel ging passen met 2 volwassenen en 2 kinderen werd er geantwoord dat dit geen probleem was. Er kon eventueel tegen betaling wel een extra bed bij gezet worden. Dat dus gedaan! Echter bleek het kingsize bed zwaar tegen te vallen. Was eigenlijk geen pretje met zijn drieën.... Volgende keer boeken we liever twee kamers.

    Ontbijt was goed. Ook het eten van het Italiaanse restaurant was erg lekker.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    8,8
    Prima hotel om voor doorreizen te gebruiken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Op de vloer ligt vloerbedekking. Dit is echt verouderd en zou echt vervangen mogen worden.

    Het ontbijt is echt ontzettend goed. Bij binnenkomst vertelde ze dat het restaurant niet open was maar gaven ons direct een adres van een hele goede italiaan. Goed gegeten en niet duur. Kamers zijn prima voor 1 nacht. Ook zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,5
    Bijna perfect voor deze prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In restaurant Chardonay besteld. Achteraf bleken ze twee soorten te hebben. Huiswijn 2,90 per glas en andere van 6,90. Natuurlijk werd ongevraagd de duurste geserveerd. Eten was prima en bediening goed, maar dit viel ons tegen.

    Locatie. Makkelijk, vlak bij afrit Autobahn.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    7,5
    Goed te doen voor 1, 2 of 3 overnachtingen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De douche, zo had je koud water dat niet heet werd of andersom. Parkeergeld 1 euro per avond. Geen gratis wifi.

    Het ontbijt was goed en keuze genoeg. Kamers zijn klein, vooral op verdieping 3 met een schuin dak, maar op zich best wel goed te doen. Bedden zijn goed, alleen het kussen erg aan de dunne kant.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    7,5
    niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer en accommodatie zelf er was weinig sfeer in hotel en de bar was ook niet veel.

    diner was redelijk evenals ontbijt wijwaren op doorreis dus voor 1 nacht redelijk.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    7,5
    Kort en krachtig; slapen, douchen, ontbijten en weg.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Doordat onze slaapkamer aan de snelweg kant ligt, kon het raam niet open vanwege lawaai. Nou is dat lastig te veranderen, dus gewoon raam dicht en slapen gaat prima.

    De ligging dicht bij de afrit en oprit van de snelweg is top. Ontbijt vanaf 06:00!! is goed (ruime keuze en voldoende). Bedden en douche prima. Gewoon slapen en wegwezen ;-)

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,1
    Prima hotel om 1 nacht te verblijven.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden voor drie man twee bedden. Was geen mogelijkheid om extra bed bij te plaatsen. Wel kon er voor 60 euro een eenpersoons kamer worden bijgeboekt.

    Vlak aan de snelweg.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer. Voor deze prijs moet je niet teveel verwachten. Dus prijs-kwaliteit prima. Net iets te weinig parkeerplekken voor het aantal kamers.

    Prima ontbijt. Schoon linnengoed. Goede bedden. Dicht bij de snelweg, hierdoor uitstekend hotel als tussenstop. Ondanks het aan de snelweg ligt, geen geluidhinder.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    6,3
    Prima hotel voor doorreis, lekker ontbijt, maar wel gehorig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is gehorig, ligt misschien meer aan gedrag van de bezoekers. Op de kamer stonk het erg naar sigarettenrook terwijl het een niet-rokenkamer was. Gelukkig was er nog 1 andere kamer beschikbaar. Badkamer is klein.

    Perfecte locatie voor doorreis naar Oostenrijk! Vlak bij snelweg (deze hoorde je ook ‘s nachts). Ontbijt was perfect geregeld, alles goed aangevuld, lekker eten, vriendelijk personeel. Je kunt er al vanaf 6:00 uur terecht.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    9,2
    Fijn hotel voor als je op doorreis bent.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijn hotel voor als je op doorreis bent. Het ligt pal aan de snelweg, maar daar heb je totaal geen last van. Vriendelijk en behulpzaam personeel, lekkere bedden en goed ontbijt. Aanrader.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    10
    We gaan dit vaker doen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik blijf het - zoals bij vele hotels - vervelend vinden dat voor de ingang wordt gerookt. je loopt zo door een walm aan sigarettenrook.

    In het hotel is een Italiaans restaurant met prima keuzen en het dessert was fraai gedecoreerd. Ook het ontbijt (inclusief in de prijs) was prima. Uitstekende bedden en ruim voldoende parkeergelegenheid. voldoende TV-zenders.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    7,5
    ik moest ter plekke bijbetalen voor een kind van 7 jaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ik moest ter plekke bijbetalen voor een kind van 7 jaar. terwijl ik kon aantonen bij booking.com dat ik deze persoon wel geboekt had. slechte misleidende communicatie van booking.com

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    7,9
    Voor 1 overnachting onderweg een prima bestemming ook ivm het uitstekende restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De drukke verkeersweg waardoor we met het raam dicht moesten slapen

    Het ontbijt was goed. De kamer was voor 1 overnachting goed. Kamer werd in het hotel wel goedkoper aangeboden incl. ontbijt ! €79. Wij betaalden €89. ?????

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    7,1
    Heel goed adres voor tussenstop naar en vanuit Oostenrijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De douchecabine en tegels in de kamer op de begane grond zijn aan vervanging toe. Dat zag er veel beter uit in de kamer op de derde etage.

    Prima bedden en uitstekend ontbijt. Ligging aan de A9.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    6,7
    Goed hotel voor op doorreis
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een kamer op de bovenste verdieping met een schuin dak. De badkamer is niet heel ruim.

    Goed hotel wanneer je op doorreis bent. Is vlak langs de snelweg gelegen. Wat een pluspunt is is dat er een restaurant aanwezig is zodat je niet meer op stap moet om iets te gaan eten.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    7,5
    De ligging is prima, vlak langs de snelweg.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn klein. Het hotel is gelegen in een buitenwijk van Ingolstadt, tussen een casino en een erotische markt. Het personeel lijkt de drukte tijdens het ontbijt met moeite aan te kunnen. De kussens zijn erg klein. Wat vervelend was was dat we wat later aankwamen en hoopten in het Italiaanse restaurant Toscane te kunnen eten maar de mededeling kregen dat zowel het vlees als de vis op waren, waardoor we moesten uitwijken naar de Burger King (die gelukkig wel weer dichtbij was).

    De ligging is prima, vlak langs de snelweg. Makkelijk als je op doorreis bent. Het ontbijt is uitgebreid. De prijs/kwaliteit-verhouding is prima.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    6,3
    Gewoon een goed snelweg hotel
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs, toen ik inlogde op booking werd er een prijs getoond voor een overnachting ergens in Oktober van +/- €75.- per nacht, mijn boeking koste €139.-. Ik kan best begrijpen dat omdat ik op dezelfde ochtend van de overnachting heb geboekt dat de prijs verschilt maar dit is echt onacceptabel!!!! En dit alleen omdat de meeste hotels volgeboekt waren. Daarom zal ik niet meer bij dit hotel boeken.

    Gewoon een goed snelweg hotel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    5,4
    Redelijk.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hebben een twee persoonskamer geboekt maar helaas was er maar 1 stoel. De andere persoon moest dus, wilde zij zitten, op het bed plaats nemen. De kamer was erg klein en het was erg warm in de kamer. Helaas bood het hotel, waar wel een restaurant aanwezig is, ons niet de gelegenheid hier een maaltijd te gebruiken. Voor de nacht volgend op de eerste hadden wij wederom een kamer geboekt maar moesten hiervoor meer betalen. De reden hiervoor is dat wij deze kamer niet online konden boeken. Waarom niet wist ook de persoon bij de receptie niet, wij hebben dit als slecht ervaren.

    Ontbijt was keurig verzorgd.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    7,5
    Prima overnachting, eten en ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prima overnachting, eten en ontbijt. We boekten een 2 persoonskamer + kind. Helaas moest onze zoon tussen ons in slapen. Extra deken + kussen hebben ze ons ter beschikking gesteld. We hadden en extra bed verwacht.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    10
    Goede locatie, goed Italiaans restaurant.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er gerookt werd op het terras. Rooklucht kwam kamers binnen via openstaande ramen.( Moesten wel openstaan anders te warm)

    Goede locatie, goed Italiaans restaurant. Eten voor lage prijs. Vroege mogelijkheid voor ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    4,2
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ligging van het hotel nabij de autostrade. Ofwel met de venster dicht slapen en dan is het echt heet in de kamer ( geen AC) ofwel met de venster open, stank en lawaai van de autstrade moet je er dan wel bij nemen.

    Het avondeten in het restaurant was goed alsook het ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    9,2
    Goed voor de prijs wat je ervoor betaalt en ontbijt is zeer goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht

    Sinds verleden jaar moeten we voor het internet en parkeren betalen. Op zich niet veel maar ik vind dat dit in de prijs hoort te zitten. Daarnaast was de snelweg redelijk te horen dus mensen die zeer licht slapen zullen hier wel last van hebben

    Ontbijt was zeer goed. Veel variatie en ook voor de kinderen voldoende keuze

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,9
    Goed doorreis hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer beetje muf. Maar prijs kwaliteit verhouding is goed.

    Snel kunnen in- en uitchecken. Parkeren op locatie voor slechts 1 euro. Locatie dichtbij de snelweg.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    6,3
    Een prima hotel voor doorreis-overnachting mits het restaurant geopend is.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het restaurant bleek, anders dan ons bekend, gesloten. Wij moesten voor ons diner uitwijken naar een andere locatie, die moeilijk te vinden was. Dit viel ons erg tegen na een dag reizen met de auto.

    De koffie bij het ontbijt was erg slap. We hebben vervangende koffie gekregen, die uitstekend was.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    5,0
    Voor 1 nacht kon het er mee door maar ik zou daar geen vakantie door willen brengen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We moesten betalen voor een parkeerplekje.en de keus van het restaurant zouvoor ons wat uitgebreider mogen zijn.

    Hetontbijt was goed de kamers aan de kleine kant.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    6,3
    Gemakkelijk voor doorreis of zakentrip.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kleine kamer als je met twee grote koffers bent.

    Hotel geboekt ivm doorreis , ligt vlak aan de snelweg en parkeren is prima.Italiaans restaurant in hotel is best oké. Hotel is geschikt voor zakenreis of enkele overnachting.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    8,8
    Fijne tussenstop
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is erg gehorig als je het raam open wil aangezien er geen airconditioning is.

    Ruime kamer, schoon en netjes. Het ontbijt was erg lekker, voldoende keus voor iedereen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    4,6
    Prima voor doorreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers niet zo schoon (veel stof, haren in bed), verouderd en klein.

    Italiaans restaurant van het hotel is fantastisch; heerlijk vers eten en vriendelijke bediening. Ligging hotel vlak na afslag; ideaal ter doorreis.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    9,2
    Gewoon voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dat men in het bijbehorende restaurant voor een normaal glaasje rosé ruim €.6,-- rekent valt erg uit de toon.

    Een nette kamer met een goed ontbijt op een uitstekend bereikbare locatie voor een prima prijs. Dit hotel al diverse malen, als tussenstop op weg naar Oostenrijk, benut.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    8,8
    Let op als er staat dat de kamer 'ideaal' is voor...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Let op als er staat dat de kamer 'ideaal' is voor een gezin met 2 kinderen, want dat is niet het geval. Wij zijn perfect geholpen en kregen 2 kamers voor een kleine meerprijs plus werden in de watten gelegd door de bediening.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    7,0
    ontbijt goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    hotel ligt dicht langs de snelweg waardoor je vel geluid overlast hebt en zeker in de zomermaanden als je de ramen open hebt is het erg storend

    ontbijt goed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    3,8
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Twee jaar geleden ook geweest lijkt dat nu een andere eigenaar zit. Restaurant wat een chagrijnig personeel zeg. Trappen huis overal lag wel wat.

    Ligging

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    7,5
    7
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was onbekend dat we kwamen, terwijl we geboekt hadden via Booking.com. Hierdoor kregen we een kamer op de begaande grond, uitkijkend op een blinde muur.

    het ontbijt is prima. De kamers zijn klein. Prijs/kwaliteit goed. Het avondeten vonden we erg goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    9,2
    Het ontbijt en de ontvangst waren prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen airco op de kamer dus het was redelijk warm. Het raam open zetten was onmogelijk door het lawaai van de snelweg

    Het ontbijt en de ontvangst waren prima

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    8,3
    Voor het doel dat wij in Inglostadt waren , was de lokatie ...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer op zich voor 2 personen, met ieders een eigen bed had wel wat groter gekund, het was onmogelijk door de beperkte ruimte om de bedden uit elkaar te schuiven.

    Voor het doel dat wij in Inglostadt waren , was de lokatie perfect.. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 maart 2017

    8,8
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omgeving is niet interessant, maar daar waren we niet voor gekomen.

    Prima prijs kwaliteit verhouding Ook restaurant ter plekke Is prima. Goed en vriendelijk personeel dus goede sfeer!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze ene kamer stonk, het riool ? Als je er langer was rook je het niet meer maar als je binnen kwam was dit erg vies. De andere kamer was niks mis mee.

    Ontbijt prima, s'avonds even gegeten en was ook prima. Kamer netjes.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    7,5
    PRIMA, ZEKER VOOR EEN TUSSENSTOP
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    we vroegen bij de receptie om te kunnen dineren maar dat had bij de bar gemoeten waardoor er een misverstand optrad en wij pas 2 uur later aan tafel gingen; man bij de bar boos op zijn collega's achter de balie maar het eten was meer dan goed !

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    8,3
    Uitstekend bevallen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bediening in het restaurant kan beter. Obers zouden geen borden over de tafel moeten aangeven maar even omlopen.

    Heerlijk en uitgebreid ontbijt. Byzonderaardig personeel bij de receptie.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    9,2
    Prima, jammer van de kamer maar met kleine kinderen oke.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje harde bedden. En we kregen voor 4 personen een kamer voor 2 na klagen kregen we een kamer voor 3. Meer hadden ze niet. Booking.com kreeg de schuld, vreemd wat er stonden gewoon 4 personen op ons formulier aangegeven.

    Prima hotel voor langs de weg. Restaurant tot 22:00 open. Alles schoon. Mooi ontbijt.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    8,3
    Prima prijs kwaliteit hotel, op goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi kost een euro voor 4 uur, maar kwaliteit viel erg tegen..

    Prima hotel vlak naast de snelweg. Prima voorzieningen en goede ontbijt voorzieningen. Zal hier zeker nog wel eens komen!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    7,5
    het aanwezige restaurant met uitgebreide kaart
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    dat is toch het geluidoverlast van verkeer. En als je de ramen sluit, de oplopende hitte in een relatief kleine kamer

    het aanwezige restaurant met uitgebreide kaart

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 27 januari 2017

    5,8
    Vlak bij de snelweg
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Restaurant zat dicht niks te eten en drinken te krijgen ,sacherijnig personeel. niet behulpzaam met geven van informatie wel iets te krijgen was waar

    Vlak bij de snelweg

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 27 januari 2017

    7,1
    Goed hotel voor wanneer je op doorreis bent.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Je moet betalen voor je WIFI echter deze is van zeer slechte kwaliteit.

    Goed hotel. Verwacht geen luxe maar om te overnachten wanneer je op doorreis bent naar de wintersport, prima hotel. Langs de snelweg gelegen dus snel weer op de route. Huisdieren zijn welkom.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    8,3
    Wij waren op doorreis naar Italie.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij waren op doorreis naar Italie. Hebben hier overnacht en dat was prima. 2 minuten van de snelweg, prima ontbijt, zeer vriendelijk personeel,keurige en schone kamers.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2018

    7,1
    Direct aan de snelweg, prima voor een tussenstop.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Direct aan de snelweg, prima voor een tussenstop. Schone kamers, heerlijk ontbijt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    7,5
    Zeer aangenaam verblijfshotel
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gangen wat verouderd

    Leuk binnenkomen in het hotel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    7,5
    betalen voor parkeren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    betalen voor parkeren. Kregen eerst een kamer die nog niet was schoongemaakt. Nieuwe kamer lagen nog 2 lege plastic flessen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    7,5
    Volgens verwachting,waren op doorreis
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Restaurant inzijn geheel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    6,7
    Net hotel voor niet teveel verwachtingen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was erg klein. Helemaal met een extra kinderbed.

    Leuk doorreis hotel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    7,9
    Zeer lekker ontbijt.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Persoonlijk vond ik de matras aan de harde kant.

    Zeer lekker ontbijt. Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    6,7
    ontbijt was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt was prima. Kamer is prima als je op doorreis bent

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    4,6
    Ontbijt was zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hygiene slecht. Weekend bar en Restaurant gesloten.

    Ontbijt was zeer goed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    6,3
    prima voor een overnachting
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    zeep in de douche was leeg

    lekkere douche

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    10
    Fijn bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, erg gastvrij zelfs om half twaalf snachts bij aankomst

    Fijn bed

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    10
    Minpuntje geen airco rest was top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Minpuntje geen airco rest was top!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    5,4
    Bereikbaarheid
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bereikbaarheid

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    8,3
    Uitstekende ligging aan de snelweg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was ‘s nachts erg warm (buitentemperatuur overdag was ook boven 30 graden)

    Uitstekende ligging aan de snelweg

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    9,6
    Onbijt en diner goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen airco, dus slaapkamer erg warm

    Onbijt en diner goed. Scoon Vriendelijk personeel Ruime parkeergelegenheid

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    8,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi

    Hotel lag op de route naar onze vakantiebestemming

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    5,0
    Goede ligging ten opzichte van de snelweg.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs aan de hoge kant.

    Goede ligging ten opzichte van de snelweg.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    4,2
    Veel lawaai van de snelweg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vieze vloerbedekking en kamer niet erg schoon

    Restaurant is redelijk

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    3,8
    Niets
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Niets

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    6,3
    Prima voor 1 nacht tbv tussenstop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er ligt tapijt door het hele hotel heen, deze moet echt eens goed gestofzuigd worden.

    De locatie vlakbij de snelweg

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    7,5
    Lekker eten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekker eten

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    7,9
    Lokatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren onder de maat.

    Lokatie.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    7,5
    Verblijf was goed behalve WiFi
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betaald WiFi gedurende 4 uur niet meer van deze tijd. WiFi moet gratis en onbeperkt zijn en bij de prijs inbegrepen

    Goed

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    8,3
    Gewoon goed voor doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was wat minder . Dat is het enige wat ik er van kan zeggen .

    Etenbisd heerlijk Dicht langs de snelweg en toch zie je dat niet .

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    7,5
    Ontbijt was perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De afstand naar de stad. Maar dat weet je als je vlakbij de rijksweg zit

    Ontbijt was perfect

    Verbleven in juni 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: