Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Arkadia Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Am Houiller Platz 2, 61381 Friedrichsdorf, Duitsland

#2 van de 7 hotels in Friedrichsdorf

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 389 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    10
    Wij hebben een perfect verblijf gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 6 nachten

    niets

    Het is een perfect hotel/appartement. Alles was net schoon en het was zeer ruim opgezet. Ook de ontvangst was super netjes, alles werd duidelijk uitgelegd bij de receptie. Het personeel is uitermate vriendelijk, en je kan er voor alle vragen terecht. Mijn man zit in een scootmobiel, en daarom hadden wij een aangepaste kamer. Deze kamer voldeed aan alle eisen. Top

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    9,6
    Het heeft beantwoord aan mijn wensen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Appartement
    • Verbleef 2 nachten

    Het heeft beantwoord aan mijn wensen. Eén iets stoorde mij: er staat dat er koffer en thee op de kamer is/was. Was er niet. Bij navraag werd mij verteld dat ik dat zelf moest meenemen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    3,8
    We hadden 3 nachten geboekt, maar de volgende dag acuut weer vertrokken vanwege alle mankementen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Maisonnette
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren technische mankementen aan de kamer ( deur kon niet open en vervolgens niet meer dicht) dit is de enige ventilatiemogelijkheid. Mijn vrouw en ik zijn anderhalf uur na aankomst bezig geweest om dit enigszins op te lossen. Het personeel deed in deze niets. We hadden expliciet een kamer met balkon geboekt: na twee eerdere zomerse dagen bleek desondanks het balkonmeubilair ' helaas' nog in de winteropslag te liggen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2016

    9,2
    Prima hotel van alle gemakken voorzien!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Maisonnette
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was groot, schoon, van alle gemakken voorzien bv gratis WiFi, afwasmiddel, shampoo, peper, zout, keukenrol, etc. Kamer en slaapkamer hebben plafonds waardoor het nog ruimer leek. Heel goed geïsoleerd, geen andere bezoekers gehoord. Parkeren kon in garage voor 9 euro per dag maar ook gratis recht tegenover hotel. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Stadje vonde wij niet zo gezellig. Er is wel een overdekt winkelcentrum tegenover het hotel en ook zijn er rondom het hotel wat kleine winkeltjes en restaurantjes. Bij aankomst was onze kamer erg warm (later bleek dat de verwarming aan stond, hetgeen je niet verwacht als het buiten 30 graden is). Toen wij om een ventilator vroegen, stond deze binnen 5 minuten op onze kamer! Leuke stadjes om te bezoeken zijn Bad Homburg en Bad Neuheim.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    9,2
    Grote studio, Schoon, Prima ontbijt, prima bed en kussen,...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Interieur was wat gedateerd. Geen Airco, maar na even luchten was de warmte al verdwenen uit de kamer.

    Grote studio, Schoon, Prima ontbijt, prima bed en kussen, vriendelijk personeel, zeer dicht bij S-baan trein naar Frankfurt.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    7,9
    Service
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Niets

    Service

  • Beoordeeld op: 23 april 2015

    7,5
    Prima ontbijt en gratis parkeren.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eigenlijk niets!

    Prima ontbijt en gratis parkeren.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: