Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Robert Mayer Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Robert-Mayer-Str. 44, Bockenheim, 60486 Frankfurt am Main, Duitsland

#37 van de 221 hotels in Frankfurt am Main

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 254 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    6,3
    Ruime kamer, goede locatie, rustige straat
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het matras van het bed was te zacht, geen minibar op de kamer. Gehorig, ik kon de telefoongesprekken van de buurman letterlijk verstaan

    Ruime kamer, goede locatie, rustige straat

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2016

    7,9
    Het is een eenvoudig hotel, maar alles wat je voor een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt is niet inbegrepen.

    Het is een eenvoudig hotel, maar alles wat je voor een verblijf in de stad nodig hebt is aanwezig. Het hotel staat in een rustige wijk waar je zonder problemen je auto op straat kunt laten staan. Openbaar vervoer en restaurants vind je op loopafstand.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    7,5
    Prima.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Weinig, prima hotel.

    Prima locatie.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    7,5
    Het is een relatief klein hotel in een drukke wijk, maar prima om te verblijven.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Parkeren is erg lastig. Je kunt een parkeerplaats huren in een nabij gelegen parkeergarage.

    Redelijk ruime kamer, prima bed.

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    10
    De extra moeite die men deed om me toch al de kamer te geven...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    niets

    De extra moeite die men deed om me toch al de kamer te geven terwijl ik te vroeg was om in te checken.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    6,3
    ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    ligging

  • Beoordeeld op: 19 september 2015

    5,8
    Vriendelijk personeel, goede ligging, dichtbij de Messe
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De kamer had twee vensters waarvan slechts één verduisterd. Er was geen lift.

    Vriendelijk personeel, goede ligging, dichtbij de Messe

  • Beoordeeld op: 11 september 2015

    8,3
    Locatie dicht bij het centrum, goed prijs /...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie dicht bij het centrum, goed prijs / kwaliteitsverhouding

  • Beoordeeld op: 4 maart 2015

    10
    televisie was defect
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    televisie was defect

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Robert Mayer

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: