Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Artus Hotel Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Artusstr. 28, Mörsenbroich, 40470 Düsseldorf, Duitsland

#197 van de 197 hotels in Düsseldorf

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 432 beoordelingen over dit hotel

5,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,3

  • Comfort

    4,7

  • Locatie

    6

  • Faciliteiten

    4,7

  • Personeel

    6,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,7

  • Gratis WiFi

    6,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 27

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    7,5
    Sympathieke ontvangst in het hotel in een rustige straat.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Sympathieke ontvangst in het hotel in een rustige straat. Eenvoudige en schone kamer. Schoon sanitair en douche.bedden kunnen wat beter. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    2,9
    Verschrikkelijk, echt verschrikkelijk !!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk had alles beter gekund. Bij aankomst werd verteld dat onze geboekte kamer nog niet beschikbaar was en tegen een betaling van 10 eur extra zouden we dan een luxere kamer krijgen. Nou dit veel dus echt heel erg maar dan ook heel erg tegen. - Hygiëne slecht - Matrassen zaten vol vlekken en waren heel oud. - Matrassen waren volledig doorgezakt en hier kan echt niet normaal op geslapen worden. - Matrassen keihard. - Hoofdboord van het bed zat vol vieze vlekken, dit was al tijden niet schoon gemaakt. - Achter de cv verwarming zaten vieze vlekken. - Tussen het matras en de bodem van het bed lag een soort matje, hier zaten ik denk van wel honderden mensen haren en vuiligheid op. - Het beddengoed was kapot, oud en versleten. - Douche was niet goed schoon. - De knop van de kraan in de douche zit zo dat je niet normaal onder de douche kan staan zonder constant hier tegen aan te komen. - Verlichting in de douche werkte niet goed, alleen 2 lampen in de spiegel de plafond verlichting werkte niet. - Overal waar je bovenop of onder keek lag stof. Vooral het bed dat was het smerigste van alles. Wij hebben heel de dag in Düsseldorf gelopen maar om 2300 uur kwamen wij in het Hotel terug en hebben besloten weer naar huis te rijden. Dit was echt niet normaal, op het eerste gezicht denk je het valt wel mee maar bij nadere inspectie is het te vies voor worden.

    Ligging ten opzichte van bereikbaarheid van het centrum via het openbaar vervoer. Verder valt er echt niks positiefs te vermelden over dit gedrocht van een hotel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    7,5
    Acceptabel hotel, maar geen paleis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren

    Op zich een goed hotel waar de manager, waarschijnlijk een gezinsman, samen met zijn gezin er het beste van maakt. Het hotel is heel erg oud, maar is toch schoon en wat er echt uitspringt, het is gebruiksvriendelijk alles is er, zij het in minimale vorm. Ik zelf zou het hotel als excellent value bestempelen, maar daar tegenover staat ook het 'you get what you paid for'' verwacht dus geen paleis, je kunt er slapen en dan verder gaan naar het vliegveld van dus, dat op 13 min afstand rijden ligt. Als je het risico wilt nemen kun je in de buurt goedkoop parkeren, hetgeen ook meteen het nadeel is, want in deze buurt moet je wel wat rondjes rijden om je auto kwijt te kunnen. Overigens leent het zich ook wel voor een eventuele goedkope citytrip, want op de kamer heb je wifi en kabeltelevisie (hoofdzakelijk Duits, maar het is satelliet tv dus er zitten ook wat Engelse kanalen bij als je Duits niet optimaal is.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    2,5
    Het uitchecken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    'S ochtends wakker geschreeuwd door de schoonmaakster. Erg veel geluidsoverlast. Tweepersoonsbed waren twee los aan elkaar geschoven bedden. Geen gordijnen in de kamer, 's ochtends was heel de kamer belicht. Alleen contant te betalen.

    Het uitchecken

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    7,5
    Oud maar betaalbaar hotelletje, ideaal voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was een beetje een oude kamer en bed en er had wel een extra kussen en deken aanwezig mogen zijn in de kast. Voor de rest prima

    Het hotel was vrij oud, maar prijs-kwaliteitverhouding was wel goed. Ideaal voor een goedkoop kort verblijf, met het centrum van Dusseldorf op 4-5 kilometers afstand.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    6,7
    Het was in een heel rustige buurt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden had best wat zachter kunnen zijn. Verder kan de interieur een likje verf best gebruiken.

    Het was in een heel rustige buurt. En echt dichtbij de Metro. En dichtbij een tankstation. En eveneens dichtbij de luchthaven Düsseldorf. En het lijkt mij een soort familie gerunde hotel. Doen hun best om je veilig de openbare vervoer te gebruiken en geeft ook graag aan waar je moet uitstappen. En ze geeft ook duidelijk veiligheid tip mee.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    10
    Ontzettend lieve gastvrouw!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontzettend lieve gastvrouw! Vriendelijk ontvangst en ontzettend behulpzaam!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    4,2
    Niet meer doen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Lokatie zolder verdieping heel klein raam.

    Lokatie was duidelijk onder maat voor Europese begrippen. Bedoeld voor mediterane gasten.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    8,8
    Voor herhaling vatbaar .
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Je kunt natuurlijk altijd wat vinden maar wij waren tevreden !

    Schone ruime kamers en voor de doorreis dicht bij het vliegveld .

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    2,9
    We kregen een grotere kamer
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De sfeer, uitstraling, het voelde niet fijn dat we er uiteindelijk niet hebben geslapen.

    We kregen een grotere kamer

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    8,3
    Voor een nachtje, top!!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koffers mee de trap op tillen. (geen lift, opslag plaats beneden)

    Prijs kwaliteit!! Dicht bij de luchthaven

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    8,8
    Goede prijs/kwaliteitsverhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prettige ontvangst door de verhuurder en een goed ontbijt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    2,5
    1
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het stonkt daar....Hygiëne was ver te zoeken. De hotel zag er niet uit. Het is de eerste en laatste x dat ik daar verbleef

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 januari 2017

    7,5
    Een éénvoudig en goed gelegen hotel met een goede prijs-kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het was soms moeilijk om een parkeerplaats te vinden.

    Een propere kamer. Een goede douche. Vlakbij de luchthaven en het centrum van Düsseldorf.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 15 december 2016

    5,0
    2
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk alles, hotel en kamers slecht onderhouden. Geen lift, dus zwaar om met koffers te sjouwen. Personeel was heel goed

    Locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2016

    6,3
    Een keer, nooit meer!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt, Hygiëne trok op niks. Werden behandeld als kleine kinderen.

    Ligging, gratis parkeren

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 januari 2016

    2,9
    De kamer was heel erg klein.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De kamer was heel erg klein. Het was er erg vies als of er nooit schoon gemaakt werd. En de bedden waren echt keihard. We hebben geen oog dicht gedaaan

  • Beoordeeld op: 13 december 2015

    3,8
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    alles was smerig. Het mag oud zijn maar dan mag je wel verwachten dat het schoon is. Schimmel i m de douche, vergane gordijnen. Weerplekken in behang, stoffig. Werkelijk niks was schoon. Dekbedden die veels te kort waren.

    Ligging

  • Beoordeeld op: 19 november 2015

    5,0
    Ligging hotel, centrum prima bereikbaar met openbaar vervoer...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niet schoon met name beddengoed. Zeer gedateerd interieur. ruikt muf. Het groeten van MAX keurmerk zal het niet halen.

    Ligging hotel, centrum prima bereikbaar met openbaar vervoer en vliegveld om de hoek. Sanitair schoon en fris.

  • Beoordeeld op: 6 mei 2016

    6,7
    .
    • Vakantiereis
    • Stel

    .

    .

  • Beoordeeld op: 2 februari 2016

    5,0
    Goede uiteg over welke bus of tram we konden gebruiken
    • Vakantiereis
    • Stel

    He t was een oud hotel niet echt proper ook geen waterkoker of douce gel

    Goede uiteg over welke bus of tram we konden gebruiken

  • Beoordeeld op: 12 januari 2016

    10
    Gastvrijheid
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Gastvrijheid

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    5,4
    niet duur;
    • Vakantiereis
    • Stel

    moeilijk parkeren in de buurt; alle straten staan bomvol;

    niet duur; dicht bij de luchthaven

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    6,3
    Huiselijke sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ouderwetse ambiance, lawaaierige trap

    Huiselijke sfeer

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    5,8
    goed verzorgd ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    toch allemaal wel wat verouderd,

    goed verzorgd ontbijt

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    5,0
    Vriendelojk
    • Vakantiereis
    • Stel

    Comfort , inrichting en faciliteiten outdated

    Vriendelojk

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    7,5
    bedcomfort + ligging
    • Vakantiereis
    • Groep

    bedcomfort + ligging

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 27

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Artus Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: