Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Asahi Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Kurfürstenstr. 30, Stadtmitte, 40211 Düsseldorf, Duitsland

#86 van de 197 hotels in Düsseldorf

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 780 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 44

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    5,4
    Matig hotel voor de prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen Nespresso op de kamer, was wel geadverteerd. Badkamer erg gedateerd, zeker aan vernieuwing toe. Prijs/kwaliteitverhouding niet goed.

    Vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    10
    Uitstekend
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets viel tegen maar de gangen en het trappenhuis kunnen een update gebruiken

    Grote moderne kamer met koelkast en kitchenette , vriendelijk personeel erg behulpzaam en klantvriendelijk.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    5,8
    Prima geslapen maar geen top-verblijf.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden een appartement met kitchenette. Die kitchenette stelde echt niets voor en zat in een kast. Het bestond uit een combi-magnetron en 2 elektrische kookplaten, maar er was geen servies zoals borden, schalen, pannen en was er maar 1 stoel om op te zitten. Het was de meerprijs tov een gewone kamer niet waard.

    Zeer vriendelijk personeel, op loopafstand van centrum en Rijn-boulevard. We hadden aangegeven dat we met honden zouden komen, de extra kosten hiervoor vielen erg mee. Housekeeping had alvast een hondenwaterbak op de kamer gezet.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    7,5
    Goed hotel - vlak bij centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was bij binnenkomst erg warm. De afstandsbediening van de airco was weg - ook op de andere kamer die we boekten voor familie. We konden temperatuur regelen via het openzetten van de ramen.

    Bed was prima - wel wat smal (1.60 m) - verlichting ok. Keukentje aanwezig met kookplaten - fontein - waterkoker - mokken - glazen. Tafelmodel koelkast. Badkamer erg klein. Douchen in bad - sproeier matig. Toilet in hoekje - vanwege radiator - lastig! Personeel bij receptie erg vriendelijk. We gebruikten het hotel als uitvalsbasis om oud en nieuw te vieren in Dusseldorf. Goed te bereiken is de Altstadt te voet.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    5,8
    Het uitzicht, ik had een penthouse kamer geboekt op de 12 e...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penthouse Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het uitzicht, ik had een penthouse kamer geboekt op de 12 e verdieping in de verwachting dat je een prachtig uitzicht zou hebben over de stad Duesseldorf . Dat uitzicht was er wel maar alleen staande in de kamer of op het balkon. Vanuit het bed zag je alleen een muur 😟Daar heb ik de meerprijs eigenlijk niet voor over gehad.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    4,6
    Wij boeken sinds jaren overnachtingen via booking.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Wij boeken sinds jaren overnachtingen via booking.com. Tot nu toe zijn wij tevreden, behalve de 2 laatste reserveringen. Het laatste hotel (asahi in Düsseldorf) waar wij verbleven was zeer matig. Onze vraag : hebben wij de slechtste kamer toegewezen gekregen? De kamer is zeer basic, zeker niet een 4**** hotel waardig. Er was slechts 1 stoel aanwezig i/d kamer en geen extra tafeltje behalve bureautafel. Badkamer is beslist aan renovatie toe. Wij hebben een kamer gekregen op de 2e etage vermits wij voor 2 single bedden hebben gevraagd. Op hogere etages zijn het king size bedden. Wij hadden geen neen gezegd voor een kingsize bed mocht het ons bij inchecken gevraagd worden? In de kamer waren de voorziene strijkplank + strijkijzer weggenomen? Op het Personeel hebben wij geen opmerkingen, ze zijn allen heel vriendelijk en behulpzaam !!! Ter info : Wij hebben tot eind van het jaar nog 3 reserveringen openstaan en hopen ten zeerste dat wij betere kamers toegewezen krijgen dan bij Asahi Hotel. Gelieve hiermee rekening te houden. Met dank en vriendelijke groet. P.S. Sinds kort behoren wij tot de *genius* groep. Wat houdt dit in?

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    9,6
    Vriendelijke ontvangst, had parkeerplaats bijgeboekt en direct parkeren. goede service
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor mij persoonlijk was het hoofdkussen te groot en te zacht.

    Ontbijt was goed gevarieerd, het fijne was dat je ook een Japans ontbijt kon nemen. Voldoende keuze aan koffie en thee. Vers fruitsap, fruit en zelfs groentjes. Er was voor ieder wel iets dat men lust. Ik had wat moeite met de safe, men heeft vriendelijk uitgelegd hoe die werkte. Heel behulpzaam. Elke dag verse handdoeken en badmatje, alsook de glazen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    5,4
    Geen 4 sterren waard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer klein, alles uit de mode en verouderd, duur en geen 4 sterren meer waard.

    Ligging en zeer uitgebreid en lekker ontbijt, wel niet in de prijs begrepen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    9,6
    Mooie kamers in een mooi hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bij het douchen was heel de badkamer nat, maar was wel een lekker douche

    Mooie kamers in een mooi hotel Parkeergarage aan de overkant is erg goedkoop. 2de keer dat we zijn geweest

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    9,6
    Tophotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penthouse Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles goed in het hotel. Het ligt wel iets buiten het centrum, 15 minuutjes lopen, maar je kunt ook metro pakken

    Kamer, ontbijt en vriendelijkheid personeel top! We kregen ook een presentje in de vorm van een kop voor de glühwein. Leuk!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 november 2016

    9,6
    Zeer goed verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Parkeren bij hotel was niet mogelijk aldus het hotel. Parkeergarage waar wij verderop in de straat stonden was goed. Echter was deze het weekend gesloten gelukkig konden wij door een vaste bezoeker eruit komen. Dit was totaal niet bekend bij hotel. (beetje slecht).

    Locatie was goed, op loopafstand van centrum Personeel was vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 23 november 2016

    8,8
    Goed bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bad was niet echt geschikt om in te douchen

    Goed bed. uitstekende locatie om naar het centrum te wandelen. Voldoende parkeergelegenheden in de omgeving. Gemakkelijk te bereiken.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    8,8
    Prima hotel voor goede prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penthouse Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima kamers

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    6,3
    Grote kamer en heerlijke bedden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inrichting

    Grote kamer en heerlijke bedden

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    10
    Niks
    • Zakenreis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    3,8
    Nooit weer en onvoorstelbaar dat dit hoog in booking.com staat
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vies hotel en brutaal personeel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    7,5
    Schitterend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kuisen onder bed is ook nodig als het bed kan verschuiven en dat was al een hele tijd geleden precies

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    8,8
    Mooi hotel, onaangename warmte.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco kan alleen aan in de "zomermaanden", maar het was nu al veel te warm.

    Luxe kamers, schoon.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    5,4
    Er zijn geen faciliteit te bieden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchhoek is zo klein dat echt niet bij een 4 star hotel hoort.

    Locatie

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    7,5
    Prima hotel voor kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penthouse Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Faciliteiten van hotel. Wij misten bv roomservice.

    Mooie kamer!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    8,3
    De zeer grote kamer en het voortreffelijke bed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De zeer grote kamer en het voortreffelijke bed.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    10
    prima voor een kort weekend...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De douche was niet al te best (lekte in de badkamer)

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    9,2
    Prima hotel nabij centrum Dusseldorf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De bad- en doucheartikelen waren niet compleet.

    Vriendelijk personeel bij check-in, nette kamers en een heerlijk ontbijt.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 25 december 2016

    10
    Super appartement
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Gastvrijheid en de service

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    7,5
    leuk en comfortabel hotel voor kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    nogal kleine badkamer de kamer (vensterbank) en dan vooral badkamer mocht iets netter (muren onderaan en radiator bvb)

    geen ontbijt genomen - te duur

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    7,9
    Toppie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel. Hielpen je overal goed mee. Nette kamer. Fijne omgeving. Ontbijt had genoeg keus.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 10 november 2016

    9,6
    Wij hadden het penthouse Appartement boven op het dak.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penthouse Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden het penthouse Appartement boven op het dak. Geweldig uitzicht met groot Balkon en ligstoelen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    6,7
    Mooi hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penthouse Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    X

    Lag goede loopafstand van oude stad

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    9,2
    Mooie grote kamer met gigantisch groot bed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was 24p.p., dat hebben we niet gedaan en lkkr aan de Rijn zitten eten. Veel goedkoper. Verder alles super!

    Mooie grote kamer met gigantisch groot bed. Korte loopafstand naar het centrum. De parkeergarage was maar 5 euro per nacht. Als we volgend jaar weer gaan, dan zeker dit hotel

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    7,1
    Personeel heel vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onze kamer een appartement viel tegen qua benodigdheden in de keuken. Geen pannen messen of vorken. Kookstel kun je dus niet gebruiken en als je douchet Is heel de badkamer nat (bij mijn vriendin dan) :-)

    Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Locatie Is prima 10 minuten lopen vanaf het centrum . goeie wifi verbinding. Prima hotel voor citytrip of bezoek aan de kerstmarkten.

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    7,9
    op loopafstand van het oude centrum, heel vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    beetje klein bed. Wij misten een kapstok op de kamer voor onze jassen.

    op loopafstand van het oude centrum, heel vriendelijk personeel, goed ontbijtbuffet. rustige omgeving, fijne lokale restaurantjes.

  • Beoordeeld op: 9 november 2015

    6,7
    Zeer ongezellige foyer en "bar" (erg klein en fel...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer ongezellige foyer en "bar" (erg klein en fel verlicht, aquarium met een paar echte goudvissen en glazen vissen. het geheel ziet er goedkoop uit. 24 euro voor een ontbijt is wel erg veel. Ziet er op de foto's allemaal wat beter uit.

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    7,9
    Locatie is prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    erg zacht kussen.zelfs dubbelgevouwen bleef er niks over om op te liggen. temperatuur in de douche niet atijd constant.

    Locatie is prima. op loopafstand van alle centrale bezienswaardigheden. Penthouse heeft prachtig uitzicht over skyline dusseldorf. voor €15 euro parkeren bij het hotel is ook erg handig. auto voor de deur en midden in het centrum.

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    6,7
    Lokatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen twee persoonsbed terwijl dat wel bevestigd was. Uiteindelijk een 1 persoonskamer voor zijn tweeën maar met een twijfelaar. En mochten de mini bar ter compensatie op hun kosten gebruiken

    Lokatie....om de hoek parkeren voor 3 euro per dag.

  • Beoordeeld op: 10 maart 2016

    8,3
    Kamer OK.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    beperkte parking

    Kamer OK. Ontbijt ook OK

  • Beoordeeld op: 19 december 2015

    7,9
    goed hotel;
    • Vakantiereis
    • Stel

    badkamer wat gedateerd en aan de kleine kant

    goed hotel; aardige ontvangst en nette en complete kamer

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    7,9
    Wij vonden het ontbijt in verhouding duur.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wij vonden het ontbijt in verhouding duur.

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    5,0
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eenvoudig. Kleine kamers. Oud gebouw.

    Locatie

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    7,1
    Ligging, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi-ontvangst

    Ligging, vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    9,0
    Geweldig ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geweldig ontbijt. Locatie goed.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    8,3
    Weekendprijs geeft goede prijs/kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Stortbad kan beter!

    Weekendprijs geeft goede prijs/kwaliteit verhouding. Parkeren om de hoek aan 3 euro per dag.

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    8,8
    Vriendelijke bediening
    • Vakantiereis
    • Stel

    Airco functioneerde niet koelkast bromt

    Vriendelijke bediening Zeer uitgebreid ontbijt zeer goede matras

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    6,3
    ruime kamer,.
    • Vakantiereis
    • Stel

    wifi,faciliteiten,kleine inkomhal

    ruime kamer,.goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 25 januari 2015

    10
    Fantastische service, zeer goede bedden, ligt in het centrum...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Fantastische service, zeer goede bedden, ligt in het centrum, parking voor de deur.

Er zijn ook 43 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 44

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: