Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Carathotel Basel/Weil am Rhein Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Alte Str. 58, 79576 Weil am Rhein, Duitsland

#11 van de 23 hotels in Weil am Rhein

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3613 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    8,3
    We konden goed uitgerust aan het vervolg van onze reis beginnen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij diner hadden 3 personen de maaltijd al genuttigd, terwijl vierde persoon zijn gerecht nog niet had gekregen.

    Heerlijk ontbijt, mooie kamers, rustig hotel, goede locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    10
    Zeer goede prijs kwaliteit verhouding
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hebben zowel voor de heenreis naar het Gardameer en de terugreis weer terug naar Nederland dit hotel gebruikt als tussenstop met onze baby van net 1 jaar. Keurig en vlot geholpen na een lange autorit en meteen een babybedje voor ons geregeld. Ontbijt was meer dan goed. Op de terug reis een fantastische kamer met een enorm groot bed. Vriendelijk en correct personeel. Het hotel ligt meteen aan de grens en aan de route dus ook niet hoeven zoeken of ver uitgeweken. Aanrader!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    9,2
    De locatie ligt net voor de grens met Zwitserland.
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie ligt net voor de grens met Zwitserland. Als je op doorreis bent naar Italie prima tussenstop. Nog geen 5 minuten van de snelweg. Het restaurant heeft voldoende keuze, wat heerlijk is na circa 700 km eerste dag. En ontbijt is er vanaf 6 u.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    9,2
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het plaatsje zelf maar daar kwamen we niet voor Het is een perfecte hotel als tussen stop naar Italie

    De bedden,het is schoon,heerlijk ontbijt en een prima restaurant voor een redelijke prijs Wij zijn er al meerdere keren geweest als tussen stop en dat blijven we zeker doen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    10
    Dit hotel is zeer goed gelegen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijtbuffet was top, veel keuze ! Het hotel ligt op 20 min wandelen sta je op de drielandenbrug gelegen bij het Duitse Weil am Rhein aan de ene oever, en het Franse Huningue aan de andere oever. Verder ligt de brug ongeveer 200 meter van de grens met Zwitserland - het derde land.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    8,8
    Heerlijk doorreishotel!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zag er allemaal gedateerd uit, moest lang wachten op de lift en trappenhuis zag er niet uit om fijn trap op te lopen, Mexicaans restaurant voor ons onduidelijk

    Geweldig aan Zwitserse grens, heerlijk uitgebreid ontbijt, bed sliep heerlijk, geweldige doorreishotel dicht aan snelweg, geen last van geluid van snelweg. Kamer laag geprijst voor een grote kamer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    9,6
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is niet de meest mooie buurt maar eigenlijk is het voor als je op doorreis bent een prima hotel

    Service , geweldig ontbijt en ruime kamer met zitje en douche gelukkig niet in het bad. Oja, flesje water mee krijgen bij vertrek maakt het helemaal af. En Mexicaans restaurant is ook prima in kwaliteit en prijs

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    7,1
    Goed doorreishotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer warme kamer,slechte ventilatie,geen airco.Dus gans de nacht zweten als een os. Goed bed maar slechte hoofdkussens.

    Ruim uitgebreid ontbijt en vriendelijk personeel. Vriendelijk onthaal aan de receptie.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    7,1
    Luxe hotel, maar erg gehorig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We vroegen om een rustige kamer, maar kwamen terecht naast het rokersbalkon. De deur daarvan maakte steeds een enorme dreun als hij dichtging en je hoort daar elk geluid van de mensen die erheen gaan, terwijl je probeert te slapen. Omdat je elke tijdstip kan aankomen, hoor je de hele nacht geluiden, ook van mensen boven je en deuren die open en dicht gaan. Voor ons daarom niet nog een keer om als overnachtingshotel te boeken.

    Het ontbijt was heerlijk en in het restaurant kan je lekker en betaalbaar eten.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    7,1
    Prima voor doorreis, overnachting onderweg naar of van het zuiden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Verouderde kamer, kan opfrissing gebruiken. Voor deze prijs mag de kamer iets beter. Daarom een twijfelgeval om dit hotel weer te boeken voor onze volgende doorreis.

    Het beste aan dit hotel was het ontbijt...te veel om op te noemen, warm & koud, zoet & hartig, vers fruitsap, ... er ontbrak niets. Ligging van het hotel is ook zeer praktisch voor doorreis, vlakbij de afrit van de snelweg (grens CH Basel-Duitsland). Parking bij het hotel. We hebben s'nachts geen last gehad van storende geluiden. Eten in het Mexicaanse restaurant van het hotel was heel lekker en met ruime porties.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    9,6
    Pima rustpunt op de route Nederland - Italie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prima hotel met goede kamer, goede bedden, goede douche en toilet. Alles schoon. Receptie vriendelijk en het personeel is zeer behulpzaam. Gebruikten geen ontbijt, maar kregen prima lunchpakket waarbij ook eigen wensen aandacht kregen. Locatie goed, vlak bij snelweg. Prettig buitenterras. De directe omgeving (industrieterrein) is minder gezellig. Op minder dan 10 minuten rijden het winkelcentrum van Weil am Rhein met onder andere een zelfbediening en eetgelegenheden. Bij dit centrum opstapmogelijkheid voor de tram naar Bazel. Een dagkaart kost (via automaat) 9 Zwitserse Frank. Bij terugkeer op de Zollstrasse stapt u uit vlak bij Antep Sofrasi, een klein restaurant waar u prima Kebab, pizza's, grillgerechten en salades kunt krijgen. Niet duur, vriendelijk personeel; een aanrader!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    7,5
    Ontbijtbuffet was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco op de kamer, bij aankomst was de kamertemperatuur erg hoog. Pas na 16:00 uur ging de bar open, daarvoor was er alleen koffie beschikbaar.

    Ontbijtbuffet was goed.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    7,1
    Prima plek om op doorreis te overnachten, want het ligt direct aan de Zwitserse grens.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het is en blijft een aandachtspunt om de kamers eens op de leuken. Deze zijn nl. al jaren hetzelfde en er zou best airco apparatuur geïnstalleerd mogen worden. Kamers nl zéér warm

    Ruime kamer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    8,8
    Carat hotel Weil am Rhein als tussenstop van doorreis helemaal top.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was voor ons een tussenstop op weg naar Italië. Prima gelegen dicht aan de snelweg. Prima kamer. Leuke bar met gezellig personeel. De keuken was top. Het ontbijt eveneens boven verwachting. Goede parkeergelegenheid. Kortom een aanrader.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    9,6
    Als zeer prettig ervaren bij aankomst staat er koffie thee fris klaar ,bij incheck balie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerplaats beter beveiligd ,is open parkeerplaats.

    Ontbijt was geweldig echt top boven verwachting ,kamer ook netjes ,personeel vriendelijk ,diner veel keus Mexicaanse ,snitzels ,ect . Voor op door reis super hotel. Ligt op minder dan 5 min afstand van Zwitserland (grens) zeer prettig.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    9,2
    Geweldig verblijf. Super voor een overnachtingals je richting Zwitserland of Italië reist.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets

    Mooie kamer met ruime badkamer. Erg uitgebreid ontbijtbuffet met veel smakelijke keuzes. Erg vriendelijk personeel. En een geweldig Mexicaans Restaurant.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    7,5
    dooreisovernachting met nuttige faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    badkamer

    De bedden liggen prima, goed ontbijt. De badkamer is alleen wat gedateerd (douche gordijn, etc). Voor doorreis een prima hotel met nuttige faciliteiten

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    7,5
    een goed tussenstation op weg naar Italie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant is nogal ouderwets, kan wel eens gemoderniseerd worden. Evenals de menukaart, in jaren nietveranderd.

    Uitgebreid ontbijt en ruime kamers

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    6,3
    Leuk voor één overnachting op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hoewel men buiten gaat roken zijn daar dan ook tussen 17.00 en 19.00 de tafels bezet. Voor niet rokers geen buitenzit Vooral afspreken als je 's avonds wilt gaan eten anders heb je geen plaats of schuiven ze je ergens achteraf. Hoort het restaurant wel bij het Hotel. ?

    Ontbijt goed verzorgd. Volop keuze.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    7,5
    Ruime kamer, prima bedden, heerlijk ontbijt, ideaal als...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel bij het avondeten probeerde de rekening te verhogen door 6 i.p.v. 7 asperges te serveren en de wijn 5 euro hoger aan te slaan. Jammer want de ochtendploeg was weer correct en aardig.

    Ruime kamer, prima bedden, heerlijk ontbijt, ideaal als doorrij hotel van of naar Italië

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    10
    gewoon perfekt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    alles was voor ons toppie zou het hotel aan iedereen aan bevelen bij het verlaten van het hotel zelfs water meegekregen prijs kwaliteit (4ster) zeker top

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    8,8
    veel beter dan de eerste indruk op grond van gebouw/inrichting
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    inrichting, ziet er te oud uit.

    meubilair gedateerd zowel op de kamer als in restaurant/ontbijtzaal. wel mooie nieuwe badkamer en stille airco. ontbijt prima!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    7,9
    Handig voor doorreis vanuit Midden-Italië
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden sliepen niet lekker, erg hard en je voelde de veren.

    Vriendelijk personeel, goede ligging bij snelweg, leuk restaurant, goed ontbijt-al vanaf 6 uur!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    8,3
    Prima stop richting Italië
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Ruime kamer, prima bedden en goed schoon. Het aspergemenu was echt super!! En t ontbijt gevarieerd. Dankzij t mooie weer konden we een biertje op t terras doen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    7,9
    Goed overnachtingsadres voor doorreis
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Temperatuur op de kamer. Veel te warm en niet te regelen. M.n. 's nachts. Raam open zetten geen optie. Te lawaaierig

    Goed overnachtingsadres voor doorreis

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    9,2
    Geweldig.
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij reisden samen met een ander stel, ondanks dat we bij het boeken om 2 kamers naast elkaar hadden gevraagd kregen we kamers op 2 verschillende verdiepingen.

    Mooie kamers, uitstekend ontbijt, gratis koffie bij de receptie. Een prima hotel voor een tussenstop van en naar Italië, of stedentrip naar Basel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    5,4
    Veel ergernis door de
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel erg Storend was dat de de ventilator in de badkamer niet uitging. Dit was een heel Storend geluid en belemmerde een goede nachtrust. Desgevraagd zei de receptie dat ze het probleem kende, maar het kon niet opgelost worden!

    Kamer en Ontbijt waren heel goed. Personeel heel Vriendelijk

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    8,3
    Fijne tussenstop op weg naar Toscane.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg warm op de kamer. En om de airco in april al te moeten gebruiken leek mij ook niet raadzaam.

    Het ontbijt is erg uitgebreid met heerlijke broodjes, veel keuze uit belegsoorten, vers sap, lekkere yoghurt met fruit.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    8,8
    Gewoon top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Zoals altijd op doorreis naar Italie, naar dit hotel. Goede bedden, vriendelijk personeel en voldoende restaurants in de omgeving. En.... heel dicht bij zwitserse grens.👍

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    9,2
    Normaliter goed
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat wij meestal de vrachtauto aan de grens zetten en dan lopend naar het hotel gaan. Maar één keer deed zich de situatie voor om de truck op het terrein van het hotel neer te zetten, (plek genoeg) wij daarvoor, ik dacht €50 moesten betalen. Dit speelde zich alweer een tijdje geleden af. Wij slapen hier als bedrijf regelmatig, wijzen onze collega’s er ook op dat het een prima hotel is met een goed ontbijt. Die avond zijn wij toen ook door gereden naar een ander hotel. Er viel niet over te praten met de baliemedewerker. Jammer. €50!!! #koekoek.

    Het ontbijt is top!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    8,3
    Doorreis wintersport Italië
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dunne kussens. Klein beetje oubollig.

    Grote parkeerplaats. Gratis Wi-Fi. Aardig personeel. Loopafstand van het 'centrum' Mexicaans restaurant in het hotel, welke erg lekker is. Uitgebreid ontbijt! Bedden liggen goed. Badkamer oké. Goed voor doorreis wintersport / vakantie Italië (in ons geval Livigno)

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    10
    Prima
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Waren met 3 personen op doorreis. Restaurant heel goed, prima eten tegen een vriendelijke prijs. Kamers keurig verzorgt. Heel goed ontbijt. Vakkundig personeel. Een aanbeveling.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    7,5
    voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ligging van de kamer op de 1e etage.Slecht uitzicht

    Prima hotel. Gunstig gelegen bij de Zwitserse grens. Vlakbij winkelketens.Prima parkeergelegenheid. Goed mexicaans restaurant met heel goed personeel. Uitstekend ontbijt. Vele keuzemogelijkheden. Goed verzorgd

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    9,2
    Goede nacht rust op doorreis met voortreffelijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Perfecte locatie bij de Zwitserse grens aan de snelweg A5. Heerlijk zeer uitgebreid ontbijt. Kamers voldoende groet met goede faciliteiten. Ideale plek als tussenstop voor op doorreis.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    7,1
    Ontbijt was uitgebreid.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik heb er geen aanstoot aangegeven, maar een manshoog schilderij van een naakte vrouw in de kamer vind ik nogal gewaagd.

    Ontbijt was uitgebreid. De koffie (staat in een kan klaar op tafel) daarentegen viel enorm tegen. Kun je beter in de lobby een vers bakje koffie halen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    8,3
    Prima voor op doorreis, kamers gedateerd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kammers zijn gedateerd en hebben een update nodig.

    Uitstekend ontbijt. Grote kamer. Makkelijk bereikbaar en ideaal voor op doorreis. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    8,3
    Goede stopover halverwege reis van/naar Italie.
    • Met huisdier
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Tapijt op de vloer, niet bijzonder hygienisch. Hotelkamers zijn eigenlijk wel toe aan opknapbeurt om wat meer aan de eisen des tijds te voldoen. Geen airco. Geen courtesy setje in badkamer.

    Mooie ruime (hoek-)kamer. Zeer goed uitgebreid ontbijt. Vriendelijk personeel. Grote parkeerplaats.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    9,2
    Een goede plaats om te overnachten voor de Zwitserland binnen te rijden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De zetels in de bar waren doorgezakt ,dringend vernieuwen De koffie aan het ontbijt was bitter

    Prijs/kwaliteit is dit een prima hotel voor op doorreis Ruime kamer met goed bed Mooie badkamer met douce Gezellige bar en het Mexicaans restaurant waren goed en prijselijk Verzorgd ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    9,6
    Goede tussenstop, prima value voor money. Net voor de grens van het duurdere Zwitserland
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Prima hotel, makkelijk bereikbaar per auto, goede kamers, goed ontbijt. Toch, ondanks de nabijheid van de autobahn, rustig. Prima stop voor mensen die op doorreis zijn. Het bijbehorende Mexicaans restaurant voldeed ook prima.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    7,5
    Doorreishotel op terugweg zomervakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer oogt enorm ouderwets, met donkerrode en bruine kleuren op vloer en muren. Het hele hotel deed wat oubollig aan, met bordjes als "niet-rokersverdieping" op de gangen. Er leek geen toezicht te zijn op het ontbijt. Toch vreemd als je daar voor betaalt en iedereen aan zou kunnen gaan zitten.

    Het hotel ligt net over de Duitse grens met Oostenrijk, bij Basel. Op- en afrit binnen 2 minuten, dus 's morgens snel weer op pad. Parkeerplaats voor de deur (onbewaakt). Er is een restaurant waar Mexicaanse en lokale gerechten worden geserveerd, waar we prima hebben gegeten. Prijzen zijn daar ook redelijk. Personeel is vriendelijk en spreekt goed Engels. De kamer is eenvoudig, met een douche in het bad. Ontbijt is prima, divers aanbod van broodjes, fruit en warme gerechten.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    8,3
    Grote kamer gigantisch bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie,maar dat zal ook de reden zijn dat de prijs alleszins redelijk is

    Grote kamer gigantisch bed.goed restaurant.goed ontbijt.perfect als je op doorreis bent.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    9,2
    goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    afzuiging badkamer

    Het was een geweldig hotel erg ruim en zeer goede prijs verhouding en goed voor huisdieren Wij hebben zeer genoten en komen zeker nog eens terug.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    7,5
    Goed en correct hotel, goede accomodite en voorzieningen, gewoon Top!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen

    Prima hotel, keurige kamers, goed restaurant met voldoende keus. Ontbijt is zeer complete met veel keus in een prettige ambiance. Ik kom er graag.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    4,6
    Niet geslapen door het lawaai van de weg!
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor de zoveelste keer luisteren de mensen aan de receptie niet! Ik wilde een groot bed en zoals altijd een rustig kamer. Ik kom vaak in dit hotel om te overnachten op doorreis naar Italie. Ik ben meestal behoorlijk moe bij aankomst door de files in duitsland zit ik vaak 11 uur achter het stuur over 800 km. Ik kom dan in mn kamer en blijkt dat ik toch aan de drukke weg zit. Ik ben te moe om weer naar beneden te gaan en daarom vraag ik vantevoren nog eens extra na of alles klopt. De volgende dag zit er dan iemand anders bij de receptie, die het zeer spijt etc. Ik vind het erg jammer, omdat de lokatie perfect voor mij is.

    Ontbijt prima

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    10
    Perfecte locatie als je op doorreis bent.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Prima hotel vlak voor de grens met Zwitserland. Langs de doorgaande route. Kamer en bed waren ruim. Uitstekend Mexicaans restaurant in het hotel voor een redelijke prijs. Ontbijt was ook uitstekend.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    10
    Perfect tussenstop hotel!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is ons helemaal niets tegen gevallen.

    Erg grote kamer met groot bed. Mooie en schone badkamer. Ontbijt was erg goed. Personeel was super vriendelijk. Beste hotel dat ik heb mee gemaakt voor honden.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant is niet op hetzelfde niveau als het hotel. Zou daar niet meer eten. Restaurant is wel intern maar maakt organisatorisch geen deel uit van hotel.

    Hotel is goed. Inrichting iets gedateerd maar service en hygiëne compenseren alles.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    10
    Geniet en ontspannend na een lange autoreis! Comfort!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bij aankomst op de kamer bleken we maar een persoonsbed te hebben. Dat hebben wij niet uit de info op Booking.Com kunnen halen dat de andere dochter van 7 jaar bij ons in bed moest slapen. Dit had duidelijk verwoord op de site gemoeten. Gelukkig was de receptioniste zo vriendelijk om alsnog een bed bij te plaatsen. En zij vertelde ook dat dit vaker gebeurde met gasten die geboekt hadden via Booking.Com Holland. Het hotel heeft de extra kosten voor zijn rekening genomen. Waarvoor wij hun dankbaar zijn! Jammer want dat zou niet nodig moeten zijn! Vandaar deze kritiek en we hopen dat jullie hier iets mee gaan doen. Laat op de site duidelijk zien dat er extra bedden bij geplaats worden en wat daarvan de kosten zijn. Ipv keuze extra groot bed of een eenpersoonsbed. Meer foto's van de accommodatie zou ook fijn zijn!

    Mooie kamer. Vriendelijk en betrokken personeel. Super goed restaurant. Heerlijk ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    9,2
    Prima doorreishotel met heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er geen overdekte parkeergelegenheid was. Hoewel we op een klein plekje bij de nooduitgang wel droog konden staan.

    Fijn hotel met heerlijk ontbijt. Erg aardige mensen. Perfect voor onze doorreis naar Zwitserland.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    9,6
    Een uitstekende stopplaats voor doorreis met lekker en uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets.

    Bij het inchecken werden we onmiddellijk geholpen i.v.m. het avondeten, niettegenstaande bijhorende restaurant volgeboekt was, kregen we plaats, konden we genieten van een vlotte en vriendelijke bediening en een lekkere maaltijd. Info om Basel te bezoeken, was een voltreffer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    9,2
    Vriendelijk personeel - uitstekend Mexicaans restaurant -...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    geen airco maar ik veronderstel dat de premium kamers die wel hebben - doordat het raam dan moet openstaan s nachts is er veel lawaaihinder aangezien het hotel zich dicht bij autosnelwegen bevindt. Dus oordoppen niet vergeten !

    Vriendelijk personeel - uitstekend Mexicaans restaurant - super ontbijt - goede ligging om de Vitra campus te bezoeken Ook bazel is goed bereikbaar. (zowel met auto als tram) Goed hotel om de duurdere prijzen in Bazel te vermijden

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    5,4
    Geen 4 sterren hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel gaf aan 4 sterren te hebben maar het was beslist geen 4 sterren waard. Bij aankomst was de receptioniste bepaald niet vriendelijk of gastvrij. De kamer was gedateerd en ook was het meubilair ed aan vervanging toe . Het was redelijk onderhavig (versleten ).

    Het ontbijt was super. En ook het eten in het Mexicaanse restaurant was goed. De bediening in het restaurant en bar was heel vriendelijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    6,7
    Prima doorreishotel
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondanks de hemelsbrede korte afstand is zowel het centrum van Weil am Rhein als dat van Basel eigenlijk niet per voet te doen.

    Kort aan de snelweg. We waren op doorreis naar Italië.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    7,1
    uitgebreid ontbijtbuffet en comfortabele kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer was te warm en kon niet koeler worden gemaakt, anders dan raam te openen. Dit was geen goede optie vanwege verkeerslawaai.

    uitgebreid ontbijtbuffet en comfortabele kamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    6,5
    Aan te raden als tussenstation
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Als er genoeg kamers over zijn. Geef de mensen dan een kamer waar je internet of wifi kunt ontvangen. Wij zaten op een hoek en hadden geen internetbereik.

    De bedden . Een van de weinige hotels waar ik goed kan slapen. Mijn partner ook.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    7,1
    Verblijf was uitstekend, maar de omgeving had op loopafstand niets te bieden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Blijkbaar is het hotel niet vertrouwd met het feit dat gasten voor een langere tijd blijven. Daardoor kwam het meermaals voor de de kamer(s) op de hogere verdiepingen niet tijdig waren gedaan. Niet tijdig wil zeggen niet voor 18.00 uur en dat is toch te laat als men van een uitstap terugkeert.

    Het Ontbijt was zeer goed en compleet.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    7,9
    Het ontbijtbuffet was heel lekker en uitgebreid.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wat verouderd hotel. In 1 kamer was er een onfrisse geur. Er was geen menukaart beschikbaar in het mexicaanse restaurant.

    Het ontbijtbuffet was heel lekker en uitgebreid. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    7,1
    Goed
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen Airco op de kamer. Veel te warm. Parkeerplaats is niet afgesloten, jammer, wij waren op doorreis en dan geeft dit toch een onzeker gevoel wanneer je auto met bagage op de parkeerplaats staat. Parkeerplaats is er voldoende hebben we gezien, waarom niet een gedeelte bewaakt ?

    Het ontbijt was uitstekend. Vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    8,8
    Fijn hotel op een hele gunstige plek als je met de auto op doorreis bent. Deze ga ik onthouden :)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ietswat trage bediening bij het restaurant, maar het kan zijn dat wij er waren op het drukste moment. Eten was verder prima :)

    Kamer is prima. Ontbijt is heel goed. De kamer was wel een beetje warm bij ons bezoek(ook al was het buiten koud).

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    7,5
    Goede plek op doorreis, net voor de Zwitserse grens en dat scheelt zeker geld!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel was schoon, maar wel wat ouderwets en soms wat verouderd.

    Ontbijt was inbegrepen en uitgebreid. Daarnaast was het al om 06.00 open, wat erg handig is als je op doorreis bent!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    5,4
    Onduidelijk bij boeken dat een extra bed voor een kind extra...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onduidelijk bij boeken dat een extra bed voor een kind extra € kostte. Onduidelijk bij boeken dat airco extra € kostte; er hing een airco in de kamer maar die werkte niet want daar was niet voor betaald :(

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    8,3
    Een prima hotel om te verblijven.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Dat je in bad moet staan om te douchen, kleine scheidingswand om waterspetters tegen te houden, dus natte vloer na het douchen !

    We hadden een kamer op de 9e verdieping, zodoende een prachtig uitzicht over Basel. Ook een prima ontbijtbuffet en het restaurant in het hotel waar je heerlijk kunt eten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    10
    Goed hotel op doorreis Italië
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen.

    De bedden zijn erg goed, hotel ligt aan drukje weg maar binnen totaal geen last van. Toen we vertrokken kregen we 2 flesjes water mee voor onderweg. Vriendelijk personeel en schoon. Aanrader!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    8,3
    Uitstekend doorreis hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was gedateerd.. aan renovatie toe..

    Het hotel was makkelijk aan te rijden. Voldoende parkeermogelijkheden. Het inchecken en uitchecken verliep snel. Uitgebreide keuzemogelijkheden bij het ontbijt. Het werd iedere keer tijdig aangevuld.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    8,8
    Fijne tussenstop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zou fijn zijn als er in de toekomst een mogelijkheid komt om de auto elektrisch te laden

    Prettig georganiseerd in en uitschenken. Fijn personeel. Goed bed. Goed ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    7,1
    Ondanks de extra gemaakte kosten prima verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Nadat we een reservering hadden gedaan voor een kamer voor 2 volwassenen en 2 kinderen van 7 en 11 jaar kregen we na de reservering een bericht dat we 2 extra bedden moesten betalen van 20 euro per bed. Dit stond nergens aangegeven en dit was ook niet vermeld in de reservering. Ik vind het heel raar dat als je een reservering doet voor 4 personen en dat je achteraf nog extra kosten krijgt terwijl dit nergens vermeld staat. We hebben uiteindelijk 1 extra bed van 20 euro betaald bij aankomst. Ondanks telefonisch contact met een medewerker van booking.com werden we niet in ons gelijk gesteld. Inmiddels is bij deze kamer de informatie aangepast zodat niet meerdere mensen deze situatie krijgen maar voor ons is dat te laat.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,5
    Prima verblijf nabij het VITRA museum. Lekker gegeten. Geen Airco is vind ik een groot nadeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond het vreselijk dat er geen airco was. Dit verwacht je niet bij 4-ster hotel. Dit heb ik bij het boeken daarom ook niet gezien. Het was die dag 30 graden dus snachts vreselijk benauwd

    Het eten in het restaurant was heerlijk. Het ontbijt was ook erg uitgebreid .

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    8,3
    Prima ontbijt, leuk restaurant om 's avonds een hapje te...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er is geen airco op de kamer en vrij veel verkeerslawaai van buiten, dus een raam open zetten is geen optie. Daardoor is het erg warm op de kamer.

    Prima ontbijt, leuk restaurant om 's avonds een hapje te eten. De ligging nabij de snelweg is ideaal.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    7,1
    Prima overnachtingshotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden kamer zonder airco waardoor het erg warm was. Achteraf vertelde men bij de balie dat wij dit als optie hadden kunnen aangeven bij boeking. Alleen indien beschikbaar.

    Prima hotel als overnachtingshotel voor vakantie in Italie. Prima restaurant. Hotel ligt op drukke locatie door wegen, maar daar is op de kamer niets van te horen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,9
    Fijn overnachtings hotel op doorreis naar Italie.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij waren hier voor een overnachting op weg naar Italie. Daarvoor is het hotel heel geschikt. Er schijnt een goed mexicaans restaurant te zijn, maar die was vol die avond. wil je hier eten, reserveer dan bijvoorbeeld bij aankomst. Hele brede bedden, grote kamer, vriendelijk personeel en een klasse ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    9,2
    Supergoed hotel voor overnachting op doorreis!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Op doorreis naar Toscane in dit hotel overnacht. De ligging is geweldig, naast de snelweg en vlak voor de Zwitsere grens. Mooi, comfortabel hotel met een geweldig ontbijtbuffet!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    10
    Heerlijk! Zeker een aanrader.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er viel niets tegen

    Ontbijt en koffie waren heerlijk, kamers zeer netjes, eten in het Mexicaans restaurant ( ook Duitse gerechten te bestellen) was ook top! Nabij autosnelweg en grensovergang Zwitserland en Frankrijk. Na een lange rit vanuit Italië door de Gothardtunnel zijn we hier even helemaal bijgekomen. Fantastisch!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    6,7
    gewoon, niets bijzonders, voor een nacht goed. goed Mexicaans restaurant in hotel. wel dure drankjes.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    aankomst bij receptie (man) was onvriendelijk, zakelijk, kortaf. derde bed was een bankje: hard en klein.

    goed ontbijt, uitchecken bij dame was goed, heel vriendelijke dame.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    8,8
    Zeer gunstige ligging,goed ontbijt let op met boeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Onze kamer had geen airco en dit was net als vorig jaar wel de bedoeling,ik vind dit voor een 4 sterren hotel ver beneden maat.

    de geografisch gunstige ligging.En het zeer goede ontbijt alsook (tegen betaling) het goede avondeten in het restaurant.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,5
    ligging en prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    normaal gesproken kind bij ouders in 1 bed van 140 breedte. Ze hebben bed bijgeplaatst en los dekbed gegeven voor in het bed van ongeveer 140 waardoor goed opgelost. Airco was kapot; met ramen open echter te veel lawaai waardoor benauwd in kamer

    ligging en prijs

    Verbleven in augustus 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: