Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over AVITAL Resort Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Auf der Wallme 5, Ortsmitte, 59955 Winterberg, Duitsland

#19 van de 51 hotels in Winterberg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1706 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    9,2
    Prima hotel, goede prijs/kwaliteit verhouding en zeer netjes en schoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De douchecabine is aan de krappe kant. Op de woensdag en donderdag konden we in het restaurant alleen kiezen uit 3 menuopties, er was geen kaart. Waarschijnlijk had dit te maken met wanneer wij er zaten. Het eten was wel goed en voldoende.

    Wij kozen voor Avital Resort vanwege het zwembad. Het personeel aan de receptie is zeer vriendelijk en behulpzaam. We kregen duidelijke uitleg, een kaart van Winterberg en kortingskaartjes van de gemeente voor diverse attracties. Onze hotelkamer was zeer netjes. Het bed heeft spiraalveermatrassen. Wij vinden de kussen in een hotel altijd zo zacht, daarom nemen we altijd onze eigen kussens mee. Op de kamer was een klein tafeltje met 2 stoelen, een minibar en een kast met wat hangers en legplanken. De doucheruimte is klein, maar keurig en schoon. Wij vonden de douchecabine aan de krappe kant. Er hangt een zeephouder aan de muur en we hebben ons hier regelmatig aan gestoten. De toiletrolhouder zat wat los. Verder viel er niets op de kamer aan te merken. Je krijgt op je kamer 2 badjassen en slippers met een 'welkom' kaartje. Erg leuk, alleen hadden ze onze naam verkeerd gespeld :) Wij waren zeer verrast door het Spa gedeelte. We zijn geen doorgewinterde saunagebruikers, maar we hebben hier wel gebruik van gemaakt. De sauna moet zonder badkleding worden gebruikt. Er zijn 3 douches aanwezig en 2 voetenbadjes. Er zijn 2 sauna's"een infrarood en een Finse sauna. Wij hebben beide uitgeprobeerd. De sauna's zien er netjes uit en het is er schoon. Buiten het saunadeel kun je gratis water drinken uit een waterzuil. In het rek in de buurt liggen handdoeken die je gratis kunt gebruiken. Helaas zijn de handdoeken wel snel op, dus voor de zekerheid kun je zelf eentje meenemen. De sauna's worden om 16.00u opgewarmd, maar kunnen op verzoek ook eerder worden opgewarmd. Het zwembadgedeelte mag alleen in badkleding worden bezocht. Bij het zwembad bevinden zich 2 douches. Het water is schoon en bevat niet teveel chloor. Je kunt hier ook relaxen op ligbanken onder een glazen dak. Er is ook ruimte buiten, maar hier zijn we niet geweest. Wij hebben ook een massage en gezichtsbehandeling geboekt. Dit is ook zeker aan te bevelen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    8,3
    Het appartement was ruim en voorzien van alle benodigdheden...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    De douchecabine was een beetje onhandig (de deurtjes), maar dat was dan ook het enige dat tegenviel.

    Het appartement was ruim en voorzien van alle benodigdheden in de keuken. Goed bed!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    8,8
    Prima verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen Nederlandse zender op de tv. Sommige pannen waren te groot om er 2 tegelijk op het fornuis te gebruiken. Ik mistte een klok in het appartement om de tijd te weten.

    Mooi appartement voor 4 personen. Van alle gemakken voorzien. Fijne bedden en goede opbergmogelijkheden voor de bagage.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,9
    Goed , appartement was keurig en netjes schoon , bedden waren goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kussens waren wel akelig dun, dat is een puntje om te verbeteren.(waarschijnlijk kunnen ze dit bij de receptie ter plaatse oplossen , en anders eigen kussen mee). En ook zou er nog een fauteuil bij kunnen 1 is eigenlijk te weinig.

    Appartement was schoon en netjes , prima keuken en badkamer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    8,8
    Fijn verblijf gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Blijkbaar hadden we een kleine kamer (standaard tweepersoonskamer) geboekt, zonder airco. Best wel warm 's nachts en in de ochtend! Goed op letten bij het boeken. Comfort kamers hebben soms ook een balkon.

    Fijn zwembad, lekkere sauna's met daarbij loungeplekken en heerlijke douches om ook tot rust te komen naast eventueel het wandelen/rodelen/shoppen en skiën in de winter. Centrum dichtbij. Het ontbijt was lekker en voldoende keuze. Al werd het om 10.30 uur niet meer bijgevuld, helaas voor ons. Parkeerplekken bij het hotel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    7,5
    In Winterberg is het goed vertoeven veel mogelijkheden op sportgebied
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten

    Wifi werkte matig 1 accespoint defect is ondanks meldin g op 2e dag van het verblijf niet gerepareerd of vervangen

    Ruime kamer en slaapkamer. Couponboekje bij aankomst met allerlei activiteiten in en om Winterberg waarvan gratis 1 x gebruik kan worden gemaakt per activiteit.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    7,9
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    had het niet gelezen en niet over nagedacht maar een appartement wordt niet schoongemaakt als een hotelkamer gedurende je aanwezigheid. Blijf je langer neem extra handdoeken mee.

    mooi ruim appartement, 200 mtr van hoofdgebouw.inventaris compleet. ontbijt in hoofdgebouw, maar ook broodjes op de kamer mogelijk. Vaatwasser en magnetron. Heel dicht bij het centrum/supermarkt maar toch aan de rand van het dorp.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    10
    Een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aangezien het uitzonderlijk warm weer was, Viel het tegen dat er geen airconditioning aanwezig was.

    Wat het beste beviel was het fantastisch ontbijt. Heel veel keuze, en voor ieder wat wils.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    10
    Op doorreis ff dagje winterberg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite (2-4 volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, behalve dat er geen airco was met de hitte. Maar ramen open en je komt de nacht wel door.

    Alles, van de sportzaal tot het restaurant hebben we genoten. Voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    9,6
    Prima in orde !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Badkamer eerder klein.

    Wij waren reeds eerder in hotel Avital resort en zullen zeker teruggaan. Vriendelijk en efficiënt personeel, degelijk ontbijt en mooie kamer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    9,2
    Mooi ruim en schoon en verzorgd appartement met prima bedden...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Appartementen liggen niet bij het hoofdgebouw, waar je kunt eten en naar de wellnes, is ongeveer 5 minuten lopen

    Mooi ruim en schoon en verzorgd appartement met prima bedden en voorzien van mooie keuken en badkamer. Restaurant goed eten en vriendelijk personeel bij receptie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    9,2
    Zeker voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel is super vriendelijk, de ontvangst is warm, het ontbijt en diner zijn prima en de accommodatie is fijn! De ligging van het hotel is goed. De auto kan voor de deur worden geparkeerd.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    6,7
    kamers zijn goed schoon maar niks is zo hinderlijk dat de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    kamers zijn goed schoon maar niks is zo hinderlijk dat de arco die tegen de gevel hangt om de paar minuten aan en af slaat brommend geluid je doet geen oog dicht

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    6,7
    Rustig overdekt zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer aan de kleine kant, ook de badkamer is erg klein. Had kamer met balkon gekozen. Ontbijt, 3 keer genoten, verschilt per keer. Niet alles wordt tijdig bijgevuld of ligt aantrekkelijk gepresenteerd, zoals zeer uitgelopen Franse kaas. De fruitsalade op dag 3 zag heel bruin en onaantrekkelijk uit. Gezien de recensies had ik meer verwacht van het ontbijt voor 15,- per persoon.

    Rustig overdekt zwembad

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    7,5
    Heerlijk tot rust komen in een mooie omgeving.
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het was niet druk, maar het duurde lang voor we werden bediend. Zijn zelf op zoek gegaan naar de bediening.

    Fijn dat de wellness faciliteiten (sauna, beautysalon en massages) makkelijk zijn in te plannen. Zwembad heeft ruime openingstijden en je kunt vanuit hier via een trap de tuin in waar ligbedjes aanwezig zijn. De afstand naar het centrum is ongeveer 10 minuten lopen .

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    9,2
    Mooi ruim en schoon appartement
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er werd geschilderd aan het gebouw. Er stonden stellages voor het appartement. Dit was ons niet verteld. Het zitje buiten was erg onverzorgd. Vieze grindtegels.

    De ruimte, de moderne inrichting, goed uitgeruste keuken. Het appartement was top en we waren snel in het stadje en ook dichtbij prachtige wandelroutes. We zijn 1x naar de sauna in het hoofdgebouw gegaan. Deze is erg mooi met een mooi ruim zwembad waar je trouwens wel badkleding moet dragen. Dat is wel een beetje omslachtig maar ook wel weer begrijpelijk. De kosten werden netjes kwijtgescholden om bovenstaande reden. Als je keus heb kies dan een appartement op de 2e of 3e etage vanwege het uitzicht.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    7,5
    Verblijf in het hotel is prima.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden eigenlijk het appartement gehuurd, maar dit gebouw stond in de steigers. Hadden ze wel even kunnen melden. Konden tegen meerprijs in het hotel verblijven.

    Verblijf in het hotel is prima.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    7,5
    Lekker ruim appartement met prima bedden in een rustig deel van Winterberg. Ook de badkamer was OK
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht

    we waren met die motor. waarvoor helaas geen indoor parkeer plaatsen beschikbaar waren, maar dat was ook niet zo aangegeven dus niet echt een teleurstelling.

    Het ontbijt was niet inbegrepen bij de prijs en naar mijn idee wat aan de dure kant.. het was echter wel een zeer uitgebreid ontbijt met op aanvraag vers gebakken eieren. en verder veel keuze.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    8,3
    Heerlijk comfortabel weekend gehad op een prachtige plek.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Na boeking van dit appartement voor 4 personen, kregen wij plotseling de mededeling dat wij voor het klaarmaken van de bedden per nacht behoorlijk moesten bijbetalen. Nadat wij aangaven dat wij dit onredelijk vonden hebben zij dit niet doorgezet.

    Ons appartement was groot, schoon en van alle gemakken voorzien.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,1
    We hebben een heerlijk verblijf gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Chagrijnige ontbijtmedewerksters. Een keer gedineerd(alleen 1e avond). Wel of geen a la carte was afhankelijk welke kok er was werd bij de receptie gezegd.Wij hebben dus het 3 gangen menu gehad. Het menu als geheel genomen vonden wij van matige kwaliteit.

    Het was prima, maar niets wat er speciaal uitsprong

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,5
    Kamer was mooi, schoon en ruim genoeg (2 volwassenen en 2...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Water van zwembad was wel heel koud.

    Kamer was mooi, schoon en ruim genoeg (2 volwassenen en 2 kinderen 6/7 jr). Prima vermaakt (zwembad/fitnessruimte)! Zou zeker wel terug komen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    7,5
    De locatie, 's middags zon op het balkon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt. Er was maar één dame in de bediening, zij kon de drukte niet aan. Gevolg: zij rende gejaagd heen en weer en was erg kortaf. Buffet kon niet aangevuld worden, alles was eigenlijk op! Brood, kaas/vleeswaren, fruit, alles was er onvoldoende

    De locatie, 's middags zon op het balkon.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    5,4
    Tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Op basis van de presentatie op booking.com dachten we een viersterren hotelkamer te hebben geboekt. Het bleek een appartementje op ruime afstand van het hotel. Dat was niet wat we hadden gehoopt en verwacht.

    Vriendelijke receptioniste

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    7,5
    Kort weekendje weg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Buitenzijde gebouw achterstallig onderhoud, weinig pannen in de keuken/kwaliteit pannen matig. Bovenste etage veel traplopen, geen lift.

    Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ruim appartement, dicht bij centrum.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    9,2
    Prachtig hotel met zwembad/sauna.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten

    Prachtig hotel met zwembad/sauna. Juniorsuite gekozen en deze voldeed aan onze verwachtingen. Goede wifi. Kamer elke dag gekuist. Ontbijt was echt goed met voldoende keuze. Voor ons verblijf (5 dagen met dochten) ben je niet echt rap deze ontbijt beu. Restaurant zelf ook geprobeerd en deze was goed (ook prijs/kwaliteit - niet duur). In de omgeving verschillende restaurants en ook verschillende winkels. We komen zeker nog eens terug.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    6,7
    Zalig mooi stadje
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel van het ontbijt , deze dame stond er met veel tegenzin , de man aan het vuur was met zijn handschoenen aan kwam aan zijn mond , kwam aan zijn oren ,.. niet echt hygiënisch .

    Penseel aan het onthaal heel vriendelijk , mooi zwembad ,....

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    7,5
    Prima geslapen en gegeten en de badkamer had een geweldig luxe en goede douche.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Tafelindeling met diner was vervelend. We werden boven op elkaar gezet terwijl er in de hele ruimte gelijkwaardige vrije tafeltjes waren. Had volgens mij te maken met het personeel dat liever alles bij elkaar wilde hebben om een eenvoudig overzicht te houden. Mensen naast ons zaten op nog geen meter van ons vandaan. Verder was het gebruik van de spa een beetje onduidelijk, wij zijn zelf geen geregelde saunabezoekers. Op vragen (in het Engels) kregen we in het Duits naar ons gevoel ontwijkende antwoorden. Zijn uiteindelijk maar weer terug gegaan, jammer.

    Kamers waren heel netjes. Alles goed verzorgd.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    9,0
    Vriendelijk personeel - degelijk ontbijt - mooie en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers en vooral badkamer zijn klein

    Vriendelijk personeel - degelijk ontbijt - mooie en aangename spa - wat zeker een pluspunt is, is de goed verwarmde skikelder

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    10
    Wij gaan regelmatig naar het hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was perfect !

    Wij gaan regelmatig naar het hotel. De ontvangst is steeds hartelijk, en deze keer ook. Na een dag op de piste kan je je spieren heerlijk opwarmen in de grote sauna. Ook het binnenzwembad is een pluspunt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2018

    7,0
    Voor herhaling vatbaar, echter dan zonder ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is duur. Het wordt ook erg slecht bijgevuld en dat lijkt een bewuste tactiek. Dus prijs-kwaliteit was niet ok

    Ligging, grootte van het appartement en de hygiëne

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    8,8
    modern ingericht appartement met alle mogelijke...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten

    geen lift geen luchtroosters in de buitenramen, daarentegen perfecte luchtafzuiging in badkamer geen NL TV

    modern ingericht appartement met alle mogelijke voorzieningen. Degelijke slaapbank. Op loopafstand van centrum Winterberg.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    8,3
    Goed ontbijt, vriendelijk personeel, lekkere sauna.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    TV had geen sateliet kanalen... beetje jammer dat we alleen BVN konden kijken (en erg slecht beeld hadden). Wifi ook matig bereik terwijl kamer naast router lag.

    Goed ontbijt, vriendelijk personeel, lekkere sauna. Locatie (centrum) prima!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    9,2
    Top.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kan niets verzinnen

    Fijne ruime kamer, heerlijk uitgebreid ontbijt en vriendelijk personeel. De sauna's waren top. Kortom een heel prettig verblijf gehad bij Avital Resort.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    8,8
    Fantastisch verblijf
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op zondag is de service beperkt - personele bezetting klein - dinerkaart te beperkt

    Ontbijt lekker, kamers comfortabel en schoon. Lekker Spa-hotel, dichtbij Winterberg

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    9,2
    Groot en schoon appartement, vlakbij het centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Helaas maakt de afzuiging in de badkamer langdurig ontzettend veel herrie. Daar werd ik af en toe gek van. Hier melding van gemaakt. De receptioniste vertelde dat het na 2 à 3 minuten moest ophouden, maar het duurde zeker een half uur.

    Groot en schoon appartement, vlakbij het centrum. Vriendelijk personeel. Leuk zwembad met sauna. Wij hebben het hier heel fijn gehad. Heerlijke bedden. Hadden zelf kussens meegenomen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    7,5
    Erg relaxt en gezellig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Vooraf was de communicatie niet goed. Informatie in de app kwam niet overeen met de website (we hadden voor 4 mensen inclusief twee kleine kinderen geboekt, na boeking moest daar nog 25% kosten bij voor de kinderen) en bij aankomst was het bed voor beide kinderen niet opgemaakt en bleken alle (!) kussens op! Het avondeten viel de eerste avond ook tegen. Waren understaffed en ze bleken een wisselend menu te hebben maar dat is nooit uitgelegd. Achteraf bleken ze wel een menu kaart te hebben. Ook de kindermenu's zijn wat lafjes (lees: oa. 6 vissticks + 6 aardappelkroketjes op een bord gekwakt) - eerlijk gezged waren de kindermenu's wel goedkoop en veel keus. Maar volgende keer kan men gerust wat meer vragen voor wat beters. En personeel wist niet dat er nog een tweede restaurant was. Italiaans restaurant zit dan in de ontbijtzaal zagen we achteraf op de fotos op de site. Is wel wat inspiratie loos.

    Ontbijt was heel goed, veel keuze, vreindelijke bedieing en heerlijke koffie. Zithoek met openhaard was top, erg gezellig en warm. Zwembad (zei het wat koud) en sauna faciliteiten waren heerlijk. Hotel is goed ingericht op kinderen, dus dat is heel fijn en draagt bij aan de ervaring. Personeel is ook flexibel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    4,6
    Prijs kwaliteit verhouding is niet in orde , voor dit geld verwacht je meer.
    • Met huisdier
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De schoonmaak ,vieze lucht in appartement , de slaapbank in de woonkamer , vrij lawaaierig als de buurman naar het toilet gaat kun je dit prima volgen , de slechte kussens op het bed , vloerbedekking is niet fris , 6 euro p.p moeten betalen voor een matig zwembad met sauna , 20 euro voor de hond ook stevig aan de prijs.

    De ruimte van het appartement was goed.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    7,9
    Het appartement is netjes
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij konden niet tijdig in ons appartement. De vorige gasten waren veel te laat vertrokken waardoor men het appartement nog moets schoonmaken. Wij moesten 1:30u wachten. Wij vonden wel dat men ons in tussentijd een drankje aan de bar had kunnen aanbieden, dat was niet geval. Dat zou toch klant vriendelijker zijn ipv de mensen terug weg te sturen. De vorige gasten hadden gerookt in appartement, jammer genoeg had men het niet genoeg kunnen luchten waardoor er een rookgeur in het appartement hing. Wel een pluim voor de poestploeg want zij hebben hun best gedaan om op korte tijd het appartement grondig te poetsen. Het appartement is op het 3e verdiep, er is geen lift

    Het appartement was netjes . Ruime slaapkamer, zelfs met een kinderbed erbij zou er nog genoeg plaats zijn. Douche is wel heel klein, maar schoon. De keuken en meubels zijn modern en vrij nieuw. Er is een verwarmde ruimte voor de ski’s (in de zomer voor de fiets).

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    3,3
    Kamer op 3de verdieping, er is niet eens gedacht aan...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Buffet ronduit slecht , staat niet in verhouding met de prijs van 76 euro

    Kamer op 3de verdieping, er is niet eens gedacht aan vluchtroute bij bv brand. Deur naar buiten wel voorzien van een sleutel , alleen deze deur kon niet geopend worden

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    9,2
    Zalig, relaxen in een leuke omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht

    We boekten appartement. Foutje in boeking dus we kregen de suite met gratis ontbijt en gebruik van welness. We gingen ook voor diner 's avonds (visbuffet). Het was echt heel erg lekker. Ontbijt was ook heel erg verzorgd! Zeer tevreden gasten.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    6,3
    Het ontbijt was prima verzorgd!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Check in ging mis, we kregen een appartement toegewezen. We kregen de sleutel mee en moesten met de auto naar een ander gebouw, daar was ons appartement, het appartement eindelijk bereikt, op de bovenste etage, zonder lift, met alle ski-spullen(!) Treffen we een gezin in het appartement!! Kamer was dus al bezet(?) Terug naar het hoofdgebouw, enkel per auto mogelijk, mét alle spullen.. bij de receptie aangekomen het verhaal uitgelegd, geen tegemoetkoming, enkel een excuus. Toen besloten dat we geen zin hadden om wéér met alle spullen terug te reizen, dus gevraagd naar een kamer in het hoofdgebouw, dit was mogelijk, tegen flinke bijbetaling. We waren er inmiddels goed klaar mee, dus dat uiteindelijk maar gedaan. Al met al geen beste eerste indruk. De ‘comfort’ kamer die we toen kregen viel ook tegen, was op de zolder etage waardoor het allemaal schuine wanden had en erg klein aanvoelde. Weinig ‘comfort’.

    Het ontbijt was prima verzorgd! Kamer was schoon.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    7,9
    Zeer goed hotel, kamer is top, wellness kan beter idem restaurant
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Restaurant, eten was koud, werd toch aangerekend. Geen skibus in tegenstelling tot wat hotel vermeldde. Veel lawaai in zwembad van wellness door spelende kinderen.

    App zijn perfect voor gezin van 4, keuken ok voor kleine maaltijden.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    7,9
    Ruim appartement met prima keuken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slaapbank in de woonkamer lag minder goed dan de box spring in de slaapkamer waar onze zoon sliep. Een klein stukje rijden met de auto naar de pistes en de supermarkt, waar je in Winterberg eigenlijk niet aan ontkomt.

    Ruim appartement met prima keuken. Mooi uitzicht, beetje aan de rand vh dorp.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    7,1
    Verblijf in een sfeervol en schoon appartement
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alleen de slaapkamer (wij zaten in appartement 1) was erg gehorig.De slaapkamer grenst aan de woonkamer van het andere appartement. Het leek net of die gasten bij ons in de woonkamer waren. De kussens waren voor ons veel te zacht/dun slecht geslapen.

    Hele leuke verzorgd appartement. Sfeervol.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 10 februari 2018

    7,5
    Erg ruim, appartement grootendeels vernieuwd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het tapijt was oud in vergelijking met de rest van het appartement. De lucht in de kamers was zeer droog.

    Erg ruim, appartement grootendeels vernieuwd.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 februari 2018

    9,6
    Heerlijk verblijf tijdens de wintersport
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat de douche niet alle aandacht heeft gekregen bij de renovatie, en dat op de vloer buiten de cabine het water stond ondanks de gesloten deuren.

    Ruimte en comfort, het appartement waar wij verbleven was een ouder gebouw maar de kamers waren netjes opgeknapt. En van alle gemakken voorzien. Ruim en praktisch, de andere gebouwen zien er zeker niet minder uit.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    7,1
    Goed hotel om even bij te komen, leuke setting in bar/restaurant dmv grote open haard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De bedden waren in onze beleving erg hard

    Goed ontbijt, prima kamers. Locatie oke, weliswaar niet op loopafstand van piste ( maar er rijdt een skibus, halte 5 min lopen)

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    9,2
    Avital, een hotel om lekker te relaxen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het personeel in de bar was niet zo heel vriendelijk, en het duurde lang voordat je wat te drinken krijgt.

    Het ontbijt was erg goed, veel keuze. Ook de kamer erg netjes, wordt iedere dag schoongemaakt. Een fijn hotel om te verblijven, ook dichtbij het centrum van Winterberg.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    7,9
    Goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne hadden voor de badkamer en vloer beter gekunt. Bed was netjes en schoon. Hoofdkussens waren erg slecht.

    Locatie & vriendelijkheid personeel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 januari 2018

    8,3
    Netjes en goed hotel met goede faciliteiten in een rustige...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badjassen waren niet op de kamer aanwezig ondanks dat dit wel was toegezegd maar dit was zsm verholpen.

    Netjes en goed hotel met goede faciliteiten in een rustige omgeving op loopafstand van het centrum. Het personeel was hartelijk, vriendelijk en netjes.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    7,9
    Fijn appartement, goede ligging tov centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Volwassenen betalen voor het zwembad. Dat zou eigenlijk niet nodig moeten zijn op zo’n locatie.

    Mooie uitvalsbasis voor paar dagen skiën. Appartement van alle gemakken voorzien en ruim opgezet.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 januari 2018

    10
    Samengevat een top hotel voor een goede prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kan niets noemen.

    Heel vriendelijke ontvangst. Nette kamers met goede bedden. Sanitair goed verzorgd en modern. Mooi zwembad met sauna deel. Mooi sauna, alles keurig, handdoeken aanwezig. Op de kamers lagen badjassen klaar. Ontbijt ruime keuze. Op loop afstand van het centrum. Voldoende parkeermogelijkheden

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    7,1
    De kamer op de 3e (zolder) etage was niet per lift te...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Dunne beddenkussens , maar op verzoek gelijk een 2e kussen op de kamer bezorgd. De hoogte van de zolderkamer was op sommige plekken te laag(badkamer). De beauty was ver weg gestopt achter het zwembad. Als we deze eerder gevonden hadden, hadden we zeker een behandeling geboekt. Het lag wel wat afgelegen ten opzichte van het Centrum. De muziekkeuze in het restaurant ging van rock tot opera tot meditatiemuziek; er waren meer mensen die zich hieraan ergerden.

    De kamer op de 3e (zolder) etage was niet per lift te bereiken, maar ruim genoeg. De open haard in het restaurant gedeelte was heerlijk om bij te zitten. We kwamen laat aan, maar konden toch nog eten in het Restaurant. Zwembad en sauna prima. Heerlijk hotel om een weekendje weg te zijn.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    6,7
    Niet het kuuroord met service en faciliteiten waar we zo aan toe waren.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    - Het personeel was op zich aardig maar ook veel afwezig bij de balie. De entree is meer de balie van een sportschool dan van een chique hotel. In de restaurant waren sommige heel vriendelijk maar ook veel onprofessioneel jonge dames en sowieso dus veel te weinig personeel. - De wellness was heel matig. Vaak geen handdoeken aanwezig, geen personeel, douches die niet werken, klein zwembad. We hadden begrepen dat er meerdere baden waren en het sowieso uitgebreider zou zijn. Alle schoonheid en massage behandeling waren enorm duur dus hebben we niet gedaan. - Heel erg onhandig was dat de hele kleine fitness ruimte aan de andere kant van het hotel zat zodat je dus niet na de fitness naar het zwembad kon of de sauna zonder in je badjas het hele hotel door te wandelen. - De handdoeken en badjassen waar afgeraffeld , verschillend van kleur en maat. - Kamer was heel erg klein met een nog kleinere badkamer met een douche. We konden de koffers slecht kwijt, de minibar werd niet aangevuld, de bedden waren wel schoon maar kreukelig met pluisjes aan het beddengoed. Op zich allemaal niet heel erg maar wel als je het voor een 4sterren!!!! plek verkoopt. Dit was het absoluut niet.

    Het ontbijt en de klassieke muziek in de ontbijtzaal. Het was ook best wel schoon.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    8,8
    heerlijk terugkomen na een dag in de kou
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het zwembad in het hotel had koud water. Dit is voor kinderen niet echt prettig

    wij verbleven met ons gezin in een appartement. deze zijn op 3 minuten van het hotel gelegen. De appartementen zijn ruim en logisch ingericht. Keuken is volledig. Bedden zijn goed en ook de badkamer is nieuw en netjes

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    6,3
    Prima verblijf voor 1 nachtje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Na een dagje in de sneeuw hadden we verwacht lekker even in het zwembad te ontspannen, maar helaas niet echt lekker warm water. Hygiëne van de badkamer kan beter. Kamers zijn wat gehorig.

    Het ontbijt was goed veel keuze, ontbijtbuffet. Avondeten is goed, wel beperkte kaart keuze. Personeel is vriendelijk.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    7,5
    Een heerlijk verblijf om een ontspannen vakantie te beleven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hebben gebruik gemaakt van de buffetten ‘s avonds. De eerste en tweede avond vonden we het lekker maar de laatste avond waren het vooral restanten naar ons idee en niet echt gevarieerd. Om het dessert uit schalen te laten scheppen door de gasten is ook niet echt een aantrekkelijk gezicht.... en wilde je ook genieten van een dessert dan moest je zorgen op tijd te beginnen met het buffet.

    Het ontbijt was prima, heerlijke verse broodjes en gevarieerd beleg genoeg. Het was heerlijk vertoefen in de sauna en het zwembad. Handdoeken liggen voor je klaar in de zwembad-/ saunaruimte. Ook heerlijk om bij de open haard te zitten, een gezellige zithoek. De accommodatie ligt op een kleine loopafstand van de winkels.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    7,5
    Prima verblijf met familie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden twee appartementen voor 7 personen (waarvan 3 kids) en beide waren ontzettend ruim en goed. Dicht bij verschillende activiteiten en winkels.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    8,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was kleiner dan verwacht. Het restaurant was gesloten, dit doordat het personeel kerst aan het vieren was. Hier hebben ze natuurlijk volop recht op maar was wel even netjes geweest als de klant er vooraf van af wist.

    Fijn ontvangst met receptioniste dat meerder talig was. Ontbijt was erg goed. Er was een ruimte waar de ski's en skischoenen warm opgeborgen konden worden. Loop afstand tot het dorp. (Dorp is niet gelegen bij de piste, hiervoor moet u de auto pakken)

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 december 2017

    9,6
    Een mooi hotel met veel faciliteiten voor een verblijf van enkele dagen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij de bediening van het avondeten liep het even mis, maar we kregen daarvoor excuses. Verder was alles prima.

    Het ontbijt was voorzien van veel keuze. Ook de ontbijtruimte is gezellig. 's Avonds kan je lekker dineren. De kamers zijn voorzien van alles wat je nodig hebt. Het zwembad en de sauna zijn pluspunten.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 8 december 2017

    9,6
    2 dagen samen relaxen in winterse sferen!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het enige wat een beetje tegen viel waren de matrassen en de kussens, maar na een heerlijke ochtendduik in het zwembad waren wij weer helemaal ontspannen.

    Mooi schoon hotel met vriendelijk ontvangst, gelegen op loopafstand van het centrum. Wij waren verrast door de dikke pak sneeuw in Winterberg en na een flinke wandeling was het heerlijk opwarmen en ontspannen in de Wellness van het hotel. 'S avonds heerlijk bij de open haard gezeten in de bar en genoten. Het ontbijt was uitgebreid met o.a. heerlijke verse duitse broodjes. Voor een volgende reis naar Winterberg is Avital voor ons zeker weer een optie!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    10
    Prima appartement vlakbij wandelroutes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten

    extra luie stoel en een extra schemerlamp naast de tv.

    Superschoon appartement, zeer ruime huiskamer met tv en slaapbank, omdat je er ook met z'n vieren in kunt had een extra fauteuil handig geweest. Keukenblok (bestek, pannen en servies) zeer goed uitgerust, jammer dat er geen vaatwasser aanwezig is. De bedden zijn prima, slaapkamer met grote kastenwand. Badkamer is nieuw. Ook het terrasje met tafel en 2 stoeltjes is fijn. Het appartement ligt aan een licht hellende weg. Mooi uitgangspunt als je van wandelen houdt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    9,6
    Een klein en gezellig hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een klein en gezellig hotel. De kamer was perfect. De badkamer vonden wij aan de kleine kant. Het diner en het ontbijt waren goed. Gezellig bij de openhaard een vooraf.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    10
    Zeer goed hotel.. aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wifi was gratis en voor normale dingen goed. Alleen bij streaming of youtube dan was er te weinig bandbreedte

    Mooi hotel met aardig en behulpzaam personeel Schone en nette kamer / douche Veel stopcontacten, verlichting, kamerbar (normale prijzen voor inhoud bar),  haarfohn, badjas en slippers Mooie en goede temperatuur zwembad Goed verzorgde en schone sauna's (2) + relax ruimte Bij zwembad en sauna gratis drinkwater,  extra handdoeken en warm/koud douches aanwezig Fitness ruimte met diversen toestelen (nieuw) Ochtend ontbijt is zeer uitgebreid en lekker De scrambled eggs worden ter plekke klaar gemaakt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    7,5
    Uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koffie & thee kunnen maken op de kamer

    Prima kamers & ontbijt, goede welness faciliteiten. Ligging in het dorp is ook fijn, rustig en toch alles op loopafstand.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    7,5
    De omgeving is prachtig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt is relatief duur voor hetgeen je krijgt. Appartement nr 1 is gelegen boven centrale ingang. Daardoor in de nacht en ochtend vroeg wakker door open en dicht slaan van de toegangsdeur.

    De omgeving is prachtig.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    4,6
    Hotel is geen 4 sterren waard.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer rook muf, oude vloerbedekking. Kamer ongeschikt voor grote mensen. Badkamer zeer klein, alleen te gebruiken door 1 persoon. Douchecabine te krap. Ontbijt matig.

    Vriendelijke ontvangst.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    10
    Erg prettige tijd gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De gastvrijheid van de mensen in dit gebied. De zomerkaart die we bij de receptie ontvingen en waarmee we veel dingen gratis of met korting konden doen. Erg fijne omgeving om te zijn.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    9,6
    Vriendelijk personeel, mooi schoon appartement met heerlijke bedden !!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Alles was prima, geen verbeterpunten!

    Vriendelijk personeel! Schitterend appartement, super schoon, heerlijke bedden en zelfs elke dag nog heerlijk op het terras gezeten en dat voor eind september!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    6,3
    De liging nabij centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op een locatie waar veel Nederlanders zijn had ik wel een aantal Nederlandse tv zenders verwacht Het weer was slecht dus ga je meer naar de tv kijken

    De liging nabij centrum

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    9,2
    Heerlijk gerelaxed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het weer!!! We zijn een weekend geweest en hadden 2 dagen regen!!

    Het appartement was van alle gemakken voorzien en heel erg schoon. Het ontbijt was ook zeer uitgebreid.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    7,5
    Mooie accommodatie, kleine opmerkingen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kanttekening: het appartementengebouw moeten aan de buitenkant nodig worden opgeknapt. Ziet er niet uit. Maar binnenin alles echt prima, buiten maar zozo. En terug uit Winterberg naar het appartement lopen is een aardige klim. Voor ons geen probleem, maar als je daar wel moeite mee hebt wel iets om rekening mee te houden.

    Winterberg is leuk om een paar dagen te verblijven. In ons geval eind augustus. Na het echte zomerseizoen en voor het winterseizoen. Wellicht daardoor was de accommodatie goedkoop en toch goed. Leuk appartement. Keurig ingericht en bij aankomst goed schoon. Daarna in onze 4 dagen verblijf overigens niet weer schoongemaakt, maar zo snel smerig wordt het nu ook weer niet.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    6,7
    Genoten van de omgeving het hotel was ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie hier boven. De spa was zeer goed vriendelijk personneel

    Kamers waren prima douchecabine beetje aan de kleine kant voor grote personen. Hoofdkussen was slecht zat totaal geen vulling in wel extra kussens gehad. Avond eten had maar een menu was verder niet veel te kiezen maar we hebben heerlijk gegeten in het dorp. Massage moest lang van te voren geboekt worden was helaas vol geboekt....

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    10
    Gewoon zoals je verwacht van een goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche liet water langs de deur waardoor de vloer in de badkamer nat werd en een stukje van de gang.

    Ontbijt was super. Sauna en zwembad ook dik in orde!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    10
    Geweldig !!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet echt een tegenvaller maar wat Hollandse zenders op de tv zou leuk zijn geweest ;-)

    Een goed en netjes verzorgd appartement met de nodige voorzieningen. Dicht bij het centrum en uitstapjes. Wij hebben een geweldige week gehad.

    Verbleven in augustus 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: