Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over B&B Hotel Rhynern

Ostendorfstr. 62, A2 Raststätte Rhynern Nord, Streckenkilometer 397.0, 59069 Rhynern, Duitsland

#3 van de 3 hotels in Rhynern

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 433 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    6,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,1
    Goede tussenstop voor onderweg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas geen rekening gehouden dat wij een niet-rokerskamer hadden verzocht. Moesten dus in een rokerskamer slapen. Kwam ook spijtig genoeg een nagel tussen de lakens tegen.

    Service was prima, en goede plaats om je auto te parkeren.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    7,5
    Doorgangshotel, gelegen pal aan de autobaan.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Slechte WIFI verbinding.

    Doorgangshotel, gelegen pal aan de autobaan. Prima ontbijt in de Raststätte. Geluidsarme kamer. De GPS leidt je pal door het dorp naar de parking, gelegen achter het hotel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    5,0
    Goed voor een tussenstop, meer zeker niet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel was enorm onvriendelijk. We kwamen aan op de kamer en bleek dat dit een rookkamer was (hadden hierover geen info gekregen door booking of door het hotel zelf, want ik zou nooit zelf een rookkamer kiezen). Voor een niet-roker is dit heel onaangenaam, alles stonk gewoon. Toen we dit meldden aan het personeel kregen we eerst de reactie dat we maar een niet-rokerskamer moesten geboekt hebben en dan konden ze ons toch een andere kamer geven (met veel tegenzin). 1 vrouw sprak gebrekkig Engels (het was wel haar eerste avond), de andere helemaal niet (en zij dacht dan ook dat wij totaal geen Duits begrepen waardoor ze continu allerlei verwijten mompelde). Er is geen goede wegwijzering aanwezig, waardoor je wat moet zoeken om de ingang van het hotel te vinden.

    Handig hotel om onderweg te stoppen voor een nacht. Inchecken via computer handig voor als je laat aankomt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    6,7
    Als het niet anders kan.....
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor een Duitse snelweg restaurant was dat ontbijt echt onder maat. Broodjes en zelf de eieren taai. Wel een prestatie dat je zelf deze dingen taai krijgt. In vergelijking met Ibis Budget is B&B onder maat, daarom zoeken wij in toekomst liever een ibis budget.

    Locatie ivm. doorreis.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 januari 2017

    7,1
    Kort, dit had niet gehoeven als ik over de factuur beter was behandeld.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontzettend gezeur over de betaling. Wilde persé de kamers voor twee weken vooraf afschrijven van mijn creditcard. Dit lukte niet. Een factuur sturen naar mijn bedrijf deden ze niet. We hebben toen na wat heen en weer gebeld te hebben voor alle drie onze monteurs voor de volgende twee weken geannuleerd.

    Kamers waren goed

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2016

    8,8
    Prima doorreislocatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden in eerste instantie wat problemen met het inchecken, hadden wel betaald bij het digitale betaalpunt maar kregen geen betaalbewijs.Uiteindelijk was er wel een code beschikbaar dus konden we naar binnen.

    Schone kamer, prima ruimte, ondanks de ligging direct aan de snelweg richting Dusseldorf was het rustig en hebben we nergens last van gehad. Konden 's ochtends wel heel snel onze reis vervolgen.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,5
    Prima accommodatie voor een gezin met kinderen voor een nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht erg eenvoudige lekkende douchekop. Ontbreken zeep bij de wasbak

    Nette gezinskamer, prima voor een nacht!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    8,3
    Leuk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein tv scherm

    Ontbijt was heerlijk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    7,9
    Voor doorreis prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt karig..

    De kamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    9,6
    Geweldig en we komen zeker nog een keer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets stevigere kussens maar dat is persoonlijk

    Ontbijt lekker, kamers netjes en licht Goed toegankelijk en goede parkeergelegenheid

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    9,6
    Prima hotel, schoon en doelmatig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer schoon hotel. Prima bedden. Een aanrader.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    6,7
    Kamer was ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen Wifi al heb ik het zo vaak aangegeven, mijn dochter was net vier jaar geworden tijdens het verblijf en moest voor de tweede dag betalen voor de ontbijt van drie euro, personeel van het restaurant was onvriendelijk, z

    Kamer was ok

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    9,6
    alles was prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    alles was prima

  • Beoordeeld op: 7 december 2015

    10
    Ideaal hotel voor een tussenstop.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ideaal hotel voor een tussenstop. Al enkele keren verbleven en personeel is altijd even vriendelijk. Bedankt!

  • Beoordeeld op: 2 november 2015

    8,3
    Alles aanwezig
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Alles aanwezig

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    7,5
    Prijs/kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel

    Tv, wifi en bed.

    Prijs/kwaliteitverhouding

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: