Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Babelfish Hostel

Haugerring 2, 97070 Würzburg, Duitsland

#22 van de 37 hotels in Würzburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1127 beoordelingen over dit hostel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    5,8
    Prima lokatie maar te duur voor een hostel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ok het is een hostel, maar las je 84 euro voor een privé kamer betaald en je moet dan zelf je bed opmaken en zelf je ontbijtbordje afwassen dan vind ik de prijs/kwaliteit niet ok.

    Lokatie is top bij het centraal station en de binnenstad recht achter je.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    4,6
    Tegenvallend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was een vrij basic kamer, geen tv, geen bekertje bij de wastafel, geen zeepjes etc. We moesten onze eigen bedden opmaken en de volgende dag de lakens weer afhalen. Verder was het lawaaiig op de gang in de nacht. En het was erg warm op de kamer, er was geen ventilator of airco.

    De bedden waren prima, de ligging was goed, centraal gelegen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    5,4
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was ontzettend heet en er was geen airco. Ook geen mogelijkheid om de ramen open te doen. Er werd ons beloofd dat we kosteloos privé konden parkeren maar daar was geen sprake van. We moesten in een hele oude en vieze garage op 10 minuten loopafstand parkeren en hier ook nog 11 euro per dag voor betalen.

    Het was erg schoon en een ruime twee persoonskamer en een prima badkamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 mei 2017

    7,1
    -Lokatie vlakbij het Hauptbahnhof
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    -te weinig sanitair (toiletten/douches) voor het aantal mogelijke gasten -geen zeep/handdoeken aanwezig bij de wasbakken

    -Lokatie vlakbij het Hauptbahnhof -Geluidsisolatie van de buitenvensters heel goed: als het raam goed dicht zat, hoorde je de drukke weg die beneden langs de accommodatie liep nauwelijks

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    3,3
    Zeer slecht, met gierende banden weer weg!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vieze kamer, vieze bedden, vies beddengoed, de prijs/kwaliteit is krankzinnig. Staat in geen enkele verhouding met wat je er voor krijgt. Gelukkig was het slechts voor 1 nacht en waren we moe genoeg om toch nog even te slapen.

    Ontbijt is niet te duur.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    7,5
    De locatie was goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tja, het blijft een hostel dus het was lawaaiig. Zowel binnen als door de locatie tegenover het Hauptbahnhof van Würzburg.

    De locatie was goed. De staf was vriendelijk. De kamer was schoon en het ontbijt was heerlijk.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 12 januari 2018

    5,8
    Om alleen te overnachten is dit prima. Je moet geen luxe verwachten.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen tv op de kamer. Er zaten haren op de douchewand.

    De prijs en de ligging (centrum)

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    8,3
    Centraal gelegen, vriendelijk personeel en ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 6 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie en prijs. Een ruime kamer voor ons gezin met goede bedden en prima sanitair. Ook het ontbijt was lekker en niet duur.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    8,3
    Super keuze
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 6 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    zoeken naar parkeerplek

    Gezellige sfeer en positief personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    4,6
    locatie
    • Zakenreis
    • Groep
    • Studio Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    Verschrikkelijke bedden die je zelf moet opmaken. Slaapzalen niveau...was ons vantevoren niet duidelijk geworden

    locatie

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    7,9
    Hele leuke hostel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren niet echt heel makkelijk

    Heel vriendelijk personeel en perfecte ligging

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 juni 2015

    5,8
    positief verrast door personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    het hotel heeft een rare geur. het is nog net geen stank te noemen.

    positief verrast door personeel. ze waren heel behulpzaam en hebben ons duidelijke uitleg gegeven

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    7,9
    Was uit nood maar viel niet tegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets

    Was uit nood maar viel niet tegen Ruime kamer prima ontbijt 6 pers kamer (stapelbedden ) voor 95€ koopje

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    5,4
    de ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    kamers vuil,geluid s nachts, onverzorgd

    de ligging

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    8,8
    de vriendelijke ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    geen parking aan.

    de vriendelijke ontvangst.

  • Beoordeeld op: 6 maart 2015

    5,8
    Men dient waarborg te betalen voor kaart van kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Men dient waarborg te betalen voor kaart van kamer. Indien men met Visa wil betalen, worden kosten aangerekend voor bedragen lager dan 300€

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: