Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Bachmair Weissach Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Wiesseer Str. 1, 83700 Rottach-Egern, Duitsland

#5 van de 20 hotels in Rottach-Egern

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 217 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    9,2

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    9,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    7,1
    ontbijt goed verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    inrichting hier en daar wat kil

    ontbijt goed verzorgd. prima kamers met goede bedden

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2016

    8,8
    luxe stijlvol hotel met uitstekende service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    bij bruiloft of grote drukte is organisatie een stuk minder

    service ontbijt

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 mei 2016

    9,6
    Tophotel!
    • Vakantiereis
    • Stel

    De prijs van een glas wijn vonden wij wat veel. 9,50. Begrijpelijk dat een luxe hotel duurder is maar vind ik wel erg aan de prijs.

    Tophotel! Een uitgebreid ontbijt. Toen het weer beter was werd ook meteen buiten gedekt zodat je buiten kon ontbijten. Vriendelijk personeel. Mooie spa. Prima kamer. Ook rondom het hotel erg mooi. Mooie tuin waar je heerlijk kunt vertoeven.

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    10
    Wij kwamen laat aan vanwege drukte onderweg en bij aankomst...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wij kwamen laat aan vanwege drukte onderweg en bij aankomst (tegen 21 uur) konden wij toch nog eten in het restaurant. Erg gastvrij, behulpzaam en netjes.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    10
    Zeer accuraat en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer accuraat en vriendelijk personeel. Prachtige locatie en een mooie spa.

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    9,6
    De ontvangst en de mooie accomodatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De WiFi werkt niet zo goed

    De ontvangst en de mooie accomodatie.

  • Beoordeeld op: 5 april 2015

    9,6
    Vriendelijke medewerkers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijke medewerkers. Dames in receptie zeer behulpzaam. Inrichting details erg mooi! alles perfect. ga graag nog eens terug!

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: