Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Balance Hotel am Blauenwald Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Blauenstrasse 11, 79410 Badenweiler, Duitsland

#5 van de 18 hotels in Badenweiler

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 377 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 26

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    5,0
    Niet voor herhaling vatbaar...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vanaf 19 uur is er niemand van het hotelpersoneel nog aanwezig. Rond 21 uur viel de stroom uit. We konden niemand van het personeel telefonisch bereiken (geen GSM-nummers). Achteraf bleek het om een totaalpanne van het net te gaan die tegen 23 uur hersteld was. De uitleg kregen we pas 's morgens toen er weer personeel aanwezig was...

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,5
    Incheck ging verkeerd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Incheck ging verkeerd. Kregen een te kleine kamer toegewezen. Was volgens de eigenaar probleem van booking. Moesten volgens haar bij betalen. Dit klopte echter niet. Later werd dit gelukkig herstelt bij uitchecken. Moesten hier wel zelf om vragen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen idee

    De zeer vriendelijke ontvangst en uitleg over alles. Persoonlijk naar de kamer brengen. Super ontbijt en groot vertrouwen in de gasten. Nadat hotel om 20.00 op slot ging kon je nog flesje wijn of iets anders pakken waarbij je alleen even je naammoest noteren! Waardige afsluiting vd vakantie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    5,0
    Leuk verblijf met een schitterend ontbijt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    De kamers zijn technisch in orde en alles werkt naar behoren , maar is een beetje uit de tijd. Ik denk dat de ingemaakte kast uit de jaren 70 afstamt. De ligging was, ondanks ik achteraan een kamer had, toch niet echt rustig, je hoort de baan nog steeds.Je hoorde iedere dag één van de buren piano spelen, maar deze moest nog veel leren. Daar kan het hotel natuurlijk niets aan doen. Spijtig dat er geen warmwater koker op de kamer was voor thee. Op het gelijkvloers kon je dit allemaal wel vinden maar moest je voor bijbetalen. Er is ook geen kluis en kleine koelkast op de kamer.

    Het ontbijt was super. Het personeel was ook vriendelijk buiten de verantwoordelijke van de poetsploeg, die volgens mij dringend een andere job moet zoeken. De dame van het ontbijt daarentegen die maakte het dan weer allemaal goed. Ik had eerste een kamer gekregen aan de straatkant, maar gezien ik voor de rust ga, heb ik een kamer aan de tuinkant gevraagd en ook gekregen, dus dat was zeker een pluspunt. Het hotel is op wandelafstand van een klein stadje, waar je lekker kan gaan eten, en als je de andere kant uitgaat, dan kom je in het bos waar je of 5 min of 5 uur kan in wandelen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    10
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Het ontbijt is gigantisch luxe, de kamers zijn prettig in dit kleiner schalige hotel. Het personeel is zeer professioneel en prettig, de eigenaresse is heel vriendelijk. Wij hebben hier goed vertoeft.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    10
    Hotel prima gelegen om de reis verder te zetten richting Italië.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De warme ontvangst ! De netheid van de kamer. De versheid van de producten bij het ontbijt. Excellente verwijzing naar een restaurant voor het diner op basis van persoonlijke ervaring van de dame aan het onthaal. Prima parkeergelegenheid. Kortom, een adres om zeker te onthouden.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2016

    9,6
    Fijn verblijf, twee nachten verbleven op terugreis van Italie naar Nederland.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Sauna moet vooraf geregeld worden.

    Gastvrije ontvangst. Gelegen vlak in het centrum. Heerlijk ontbijt. Vriendelijk personeel. Kamers spik en span. Heerlijke tuin (met hangmat). Dorpje zelf is ook prachtig. Allerlei fonteintjes, veel groen.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    10
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prachtige kamer (suite), groot balkon met een erg mooi uitzicht. Groot bed, comfortabel, goeie kussens. Locatie dicht bij het centrum, klein stukje lopen.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    9,6
    prima gezellig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    schoon, vriendelijk, uitstekend ontbijt, grote kamer (er zijn ook kleine)

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    10
    Rustige, maar toch centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Rustige, maar toch centrale ligging. Het ontbijt is een echte aanrader.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    10
    Alles was zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was zeer goed

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    7,5
    Rustig verzorgd en aangenaam hotel met heerlijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rustig verzorgd en aangenaam hotel met heerlijk ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    7,5
    Badkamer was beneden de maat
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was beneden de maat

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,1
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderde kamers

    Ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    9,2
    Comfort hotel Badweiler
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer mooi hotel. Ruime kamers . Ontbijt erg uitgebreid. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    8,8
    De rust en de schone kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Restaurant was die avond alleen beschikbaar voor gasten die een seminair hadden bijgewoond.

    De rust en de schone kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    10
    Tophotel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    alles was goed, er is ons niets tegengevallen.

    De vriendelijkheid en het fantastische ontbijt !

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2016

    10
    het zwarte woud was voor ons een onbekende, maar onterecht.we komen er zeker terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    de vriendelijkheid van de mensen lekker en uitgebreid ontbijt het stadje Badenweiler zelf de mooie natuur

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 7 september 2016

    6,3
    O.K
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel teveel betaald op booking.com! Misleidend!!! Geen spa meer aanwezig!

    Ontbijt

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    7,5
    Lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Lekker ontbijt

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    8,3
    Nvt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Nvt

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    10
    Ligging tegenover het park Stil hotel Mooie tuin
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen restaurant.

    Ligging tegenover het park Stil hotel Mooie tuin

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    9,6
    Ligging en comfort en het uitgebreide ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ligging en comfort en het uitgebreide ontbijt

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    8,3
    De vriendelijke en persoonlijke ontvangst en aandacht voor...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De vriendelijke en persoonlijke ontvangst en aandacht voor ons als gast.

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    10
    De ambiance en de mooie tuin waar je heerlijk kunt zitten
    • Vakantiereis
    • Stel

    Grootte van de kamer

    De ambiance en de mooie tuin waar je heerlijk kunt zitten

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    10
    kraakheldere kamer, uiterst voorkomend personeel,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen

    kraakheldere kamer, uiterst voorkomend personeel, uitstekende sfeer , een van de beste ontbijten die wij ooit genoten hebben etc, etc

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 26

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: