Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Bastei

Lautenthalerstr. 13, 38644 Hahnenklee-Bockswiese, Duitsland

#14 van de 14 hotels in Hahnenklee-Bockswiese

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 911 beoordelingen over dit hotel

6,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,8

  • Comfort

    5,5

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    5,7

  • Personeel

    6,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,5

  • Gratis WiFi

    6,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 31

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    5,8
    Het ontbijt buffet was uitstekend - zelfs toen wij maar met...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Na verval van gehele gebouw was er door de nieuwe beheerder een begin van opknappen gestart dat gebrek aan onderhoud nog lang niet kon verdoezelen.

    Het ontbijt buffet was uitstekend - zelfs toen wij maar met ons tweeën waren.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    3,8
    Heel slecht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hartstikke vies, spinneraggen aan het plafond, vloeren vies, onder het bed een stofnest, wc werd niet schoon gemaakt, gewoon een vieze troep. Het ontbijt was vreselijk, schimmel randjes op het kaas, jam potten te vies om aan te pakken, kleeft aan alle kanten, vanmorgen waren er geen eieren, en geen personeel aanwezig, muziek hard aan, 1x maar nooit weer naar Hotel Bastei.veel te duur voor 3 nachten met ontbijt.€ 190.05.

    1 bed was goed, van het anderen er was de lattenbodem kapot. Zwembad, 1x konden we gebruik maken van het zwembad, de keer daarna was er storing. Dus niet zwemmen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    3,3
    Nooit meer
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (3-4 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel was erg vies. Receptionist stonk iedere dag naar zweet, geen gordijnen, vieze kamers, slechte matrassen, zwembad heel koud, ontbijt zo slecht dat we uit zijn gaan ontbijten.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    5,8
    Redelijk hotel voor een redelijke prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De WiFi , de wc was te klein .

    De bedden de ruimte in de kamer ,de douche , waren goed, het ontbijt was redelijk ,het avond eten erg simpel maar voor ons genoeg

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    2,9
    Het verblijf was en is een grote afrader dus niet doen!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De gastvriendelijkheid. De service in het algemeen. Dat het personeel minsten een taal sprak dat je iets kon vragen en een antwoord kreeg. Het warm eten was heel slecht. Geen sfeer in het hotel en in een slechte staat (foto's op sites zijn niet meer actueel)

    Het ontbijt was een complete zelfbediening als er iets moest worden bijgevuld moest je personeel zoeken. De kamers waren flink gedateerd en werden niet gepoetst en om schone handdoeken moest je vragen en je moest zelf het bed opmaken.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    3,8
    Een hotel wat zelfs voor Oosteuropese begrippen een onvoldoende zou scoren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is zeer matig, personeel staat in onverstaanbare taal met elkaar te discussieren, eigenaar is absoluut niet geinteresseerd in zijn gasten. Receptionist Roman, Oekrainse student, probeert er nog iets van te maken maar het is een verloren strijd. Beoordelingen op Google zijn in Oosteuropese talen en de eerste heeft dezelfde achternaam als de eigenaar, de uitgeprinte award bij de receptie is dus totaal nietszeggend. Dit hotel via booking.com geboekt maar voel me behoorlijk genept. Het hotel en de slechte faciliteiten past daarentegen wel weer geheel in de stijl van het teloorgaande Hahnenklee...

    Hotel wat alleen maar vergane glorie uitstraalt. Oosteuropese eigenaar maakt goede sier met foto's op de site van minstens 10 jaar geleden maar kan dit absoluut niet waarmaken. Kamers en inrichting zijn zeer gedateerd, handdoeken in alle kleuren van de regenboog en in allerlei formaten. Oh ja, wekservice: Om 07.45 werd er al gestofzuigd, werden er kleden uitgeklopt....

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    5,0
    Het ontbijt was simpel, maar prima,
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (3-4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    bij aankomst rook de kamer lekker fris, maar de ramen stonden open. Toen die dicht waren, rook je een muffe vochtgeur, heel vervelend. Het was er ook niet echt schoon. 'S avonds was beneden alles donker en dicht. Geen personeel aanwezig.

    Het ontbijt was simpel, maar prima,

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    10
    Superhotel in een leuke plaats
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tophotel, alles was goed geregeld en het was heel netjes en gemoedelijk. Ontbijt was geweldig en ondanks dat we anderhalf uur van Hannover zaten zijn we heel blij dat we in Hotel Bastei zaten.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 maart 2017

    6,7
    voor een overnachting was het prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    -ontbijt, mag echt veel beter, de lobby, het leek net of dit hotel zijn oude glorie was verloren -internet was echt niet goed

    de omgeving, echt in een natuurgebied, zuiver lucht. ruime parkeergelegenheid, bed en kamer was prima

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    5,8
    İk zal hier nooit meer verblijven...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was slecht en geen gastvriendelijke personeel. Problemen met betalen MasterCard en credit card niet geaccepteerd moesten cash geld pinnen.

    Locatie was erg mooi.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 september 2016

    5,4
    in ons geval niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij aankomst bleek dat we in een appartementencomplex moesten overnachten. Maar ze wist geen adres en naam. Ze was ook geen duitse en duitse taal nauwelijks machtig na 1 x zoeken weet terug en toe wezen ze ons aan de andere kant van het meer het complex aan. een groot minpunt want als ik een hotel boek wil ik een hotel , niet in een appartementenflat. en smorgens voor ontbijt weer naar hotel. was net een taxi dienst

    positief was dat de kamer in het appartenmentencomplex wel in orde was. de bewaker wilde wel moeite doen . ook het ontbijt waarvoor we weer naar het hotel moesten was prima in orde.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    3,8
    Onaardig niet welkom gevoel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie boven

    We hadden een twee persoonskamer met twee persoonsbed. Wij kregen een kamer zonder douche twee losse bedden ver uit elkaar Ontbijt is goed. Dus niet gekregen wat we besteld hadden.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    7,1
    Lekker hotelletje.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel trappentjes in het gebouw.

    Prachtig gelegen aan een meertje in een omgeving met bos. Er werd van alles geregeld om nog te eten na ons wat late aankomst.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    7,1
    Dit was slechts een overnachting in onze terugreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Slechts één nachtje geweest. Kamer was in orde, diner was voedzaam en goed, ontbijt was prima geregeld. Rommelig met afrekenen, deed wat amateuristisch aan.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    6,7
    Zwembad met erg koud water is erg jammer na een dag op de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad met erg koud water is erg jammer na een dag op de piste.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    5,8
    Goed ontbijt, goede bedden.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niet helemaal schoon en wifi werkte niet.

    Goed ontbijt, goede bedden.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    6,7
    Goed voor een kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De sfeer,het zijn stenen vloeren,geen gordijnen klinkt wat hol.

    Ontbijt was prima,als iets op was werd het bijgevuld.Roman was allervriendelijkst.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    5,0
    Wordt niet geleverd wat geboekt is.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Geen douche of bad in de badkamer. Wel geboekt. Twee eenpersoonsbedden aanwezig. Geboekt een tweepersoonsbed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    4,2
    Het eten was echt niet goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten was echt niet goed. Er was geen keuze en er zaten weinig groente bij. Het hotel was ook erg gehorig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    8,3
    ontbijt was heerlijk en de prijsverhouding was goed naar...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    ontbijt was heerlijk en de prijsverhouding was goed naar gelang het koste

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    6,7
    Gezellig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwamen laat aan maar eten werd alsnog geregeld. Super.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    5,0
    Kamers netjes wel toe aan onderhoud, het ontbijt was...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden voor halfpension geboekt, het avondeten was dramatisch, je kon niet kiezen uit verschillende gerechten, bijv. Vis,iets met vlees of vegetarisch. Zaterdag hadden schnitzel met een worteltjes en 2 aardappenschijfjes, schnitzel kwam volgens mij bij de LIDL weg,op die avond zijn er gasten boos weggegaan ivm het eten, volgende dag hebben Duitse dames geklaagd en het hotel tips voor verbetering voor kok, zondagavond hadden vis, voor de gasten die geen vis lusten heb je probleem, we deden meer een poging om de vis te ontleden dan we aan het eten waren, bij de vis zat drie aardappeltjes en vijf ronde worteltjes. De rest van de week zijn we maar uit eten gegaan, je bent op vakantie dus wil je ook van het avond eten genieten, dus na de €82,- per dag ook nog extra kosten voor het avondeten ongeveer €45,- per dag, ik heb het aangeven bij de afrekening toen we weggingen of nog wat van prijs af kon, maar het hotel wou niet meewerken, ik las op deur van het hotel dat zij sinds 2012 bij jullie zijn aangesloten, toen was het nog vier sterren, sinds drie jaar is er een nieuwe eigenaar uit Tsjechië, dus de vier sterren moet weer teruggedraaid worden,mijn vraag is hoe vaak controleren jullie het hotel of huisjes of alles nog zo is als bij de controle van 2012. We zijn een soort mensen die erg gauw tevreden zijn en niet gauw klachten hebben over kamers of eten.

    Kamers netjes wel toe aan onderhoud, het ontbijt was uitstekend.

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    5,0
    Ontbijd is goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers zijn erg stoffig, worden niet goed schoon gemaakt. Veel zwarte schimmelranden in douche ruimte bij zwembad en sauna. Naast het avondeten, geen mogelijkheid om een drankje te nuttigen. Restaurant is al om20.00 gesloten en is er niets meer te krijgen .

    Ontbijd is goed. Zwembad heeft heerlijke temparatuur.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    4,2
    Het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen gelegenheid om op de dag wat te drinken of te eten,slechte schoonmaak van kamer en badkamer,geen ruimte om s,avonds aan een tafel een spel te spelen en wat te drinken [zelf meegenomen etenswaren en drinken niet toegestaan]

    Het ontbijt

  • Beoordeeld op: 12 september 2015

    6,7
    Familiekamer was enorm, 2 slaapkamers apart en een woonkamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Beetje vergane glorie, maar dat werd gecompenseerd met de vriendelijkheid en zeer ruime kamer

    Familiekamer was enorm, 2 slaapkamers apart en een woonkamer. Omgeving is echt schitterend.

  • Beoordeeld op: 5 januari 2015

    6,3
    Personeel was aardig en vriendelijk, we zijn goed ontvangen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed was enorm oncomfortabel. 's Ochtends kreeg ik niet het gevoel dat ik was uitgerust. De veringen van de matras kan je voelen in je rug. De kussens zijn enorm groot, niet gevuld en voelt niet lekker. Het raam was aan een reparatie toe, heel de nacht was het aan het tochten. In een winterse nacht wordt je hier niet blij van. Er is een zwembad, maar passanten kunnen eenvoudig door het raam kijken, voor mensen die houden van privacy is dit een grote min. Geluid is duidelijk te horen wanneer mensen snuiten of niezen uit een andere kamer.

    Personeel was aardig en vriendelijk, we zijn goed ontvangen. De kamer die we hebben gekregen was ruim en had een goed uitzicht. Het is een meerwaarde dat ontbijt en avondeten in de prijs zijn inbegrepen. De ligging van het hotel is goed. Hahnenklee is een dorp, alles is op loopafstand te bereiken.

  • Beoordeeld op: 26 maart 2016

    8,3
    Rust rust rust
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Bar is maar tot 20h geopend

    Rust rust rust

  • Beoordeeld op: 26 januari 2016

    7,1
    de ligging, 5 min loopafstand tot het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    wat meer vriendelijkheid van het personeel

    de ligging, 5 min loopafstand tot het centrum

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    6,5
    het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    het ontbijt

  • Beoordeeld op: 30 september 2015

    7,1
    Goede ligging waardoor goede uitvalsbasis voor trips in Harz
    • Vakantiereis
    • Stel

    vrij gedateerd.

    Goede ligging waardoor goede uitvalsbasis voor trips in Harz

  • Beoordeeld op: 19 september 2015

    7,5
    Ontbijt was prima heerlijke eieren met spek.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was prima heerlijke eieren met spek..

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 31

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Bastei

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: