Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Bejuna Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Stresemannstrasse 20, Stadtmitte, 40210 Düsseldorf, Duitsland

#195 van de 206 hotels in Düsseldorf

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 952 beoordelingen over dit hotel

6,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,3

  • Comfort

    5,5

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    5,5

  • Personeel

    6,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,5

  • Gratis WiFi

    6,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    6,3
    Locatie was centraal en schoon, Wi-Fi was super goed wel...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op foto's zag 't hotel anders uit en neer aangekleed. Sommige electrische apparaten en lichten deden het niet en tv ook niet

    Locatie was centraal en schoon, Wi-Fi was super goed wel ruime kamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    6,7
    Centrale en goede ligging nabij ruime keuze van restaurants...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Dit hotel kan een serieuze opfrisbeurt en wat aandacht in afwerking gebruiken ( gordijnen die loshangen op de kamer, beschadigde badkamerdeur, algemene slechte afwerkingsgraad van het ganse pand,..)

    Centrale en goede ligging nabij ruime keuze van restaurants en openbaar vervoer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    3,8
    1 keer en nooit weer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen kamer in het geboekte hotel, maar aan de overkant, alwaar geen lift. Schimmel in de kamer, badkamer geen goede waterafvoer, echt heel aftands. Ontbijt, wat dan weer aan de overkant was, was matig. Kamer was erg gehorig, zowel voor binnengeluiden als voor buitengeluiden.

    de lokatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    3,8
    Tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer verouderd (beschadigde vloer en mubilair) Zeer veel last van lawaai Ontbijt was heel beperkt

    De prijs was degelijk maar voor een 3 sterren hotel verwachte ik toch iets beter..

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    3,3
    1ste keer en laatste keer, zien ze ons nooit meer terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    hotel heel oud en slecht onderhouden, men hoort echt alles van in heel het hotel, veel mankementen op de kamer, niet warm in de kamer/snachts geen verwarming terwijl er vroor buiten of ontbijtruimte

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    4,2
    Zal hier nooit meer verblijven.
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij aankomst werd ons een 2 persoons kamer gegeven ipv de geboekte 3 persoons betaalde kamer. En we mochten dan gratis ontbijten. Niks gratis!! Het verschil tussen 2 en 3 persoons kan je samen van ontbijten. En onder tussen onze 3 persoonskamer weer aan een ander verhuren. Uit eindelijk een 3 persoonskamer gekregen. Ook waren de kamers nog niet opgeschoond bij aankomst. Ook nog eens door het bed heen gezakt. En we waren niet de eerste die dat is overkomen.. Bovendien is het daar ook heel erg gehorig in de kamers.

    De ligging van het hotel is perfect.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    7,1
    waren er maar 1 nacht maar dat was ook genoeg
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kamer, de tv deed het niet de kabel was kapot en toen we op het bed gingen liggen gingen we erdoorheen, dus dat was echt even balen, daardoor heel slecht geslapen plus het kussen was veel te dun voor mij,[ we hebben het zelf opgelost en niet gemeld]. de locatie is wel overal vlakbij alles op loop afstand.

    Het ontbijt was prima ,het was wel koud in de eetzaal, er was weinig parkeergelegenheid in de buurt, maar op 4 minuten lopen ligt een parkeergarage waar je voor maar 6€ per 24 uur kunt parkeren dus dat was echt goedkoop.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    6,7
    voor wat we betaald hebben was het prima; slapen en ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers zelf; erg oud, sommige meubelstukken kapot (wij hadden een bureautje op de kamer waar een poot van afgebroken was), gordijnen waar j zo doorheen kon kijken) maar als je kijkt naar de prijs moet je natuurlijk ook geen 5 sterren accommodatie verwachten

    Het ontbijt was prima!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    9,2
    Erg aangenaam, zeker waard om te slapen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het is een klein beetje gehorig in de kamers. Er was een stelletje naast ons dat last had van het praten. Maar ik denk dat dit onvermijdelijk is met zulke kamers die toch dicht op elkaar staan. Er zijn drie kamers per verdieping naast elkaar. En de lift werkte niet, klein minpunt.

    De kamers bevielen ons erg goed. Alle basic behoeftes worden voorzien. De locatie is ook erg goed, je zit ongeveer 10-15 minuten lopen van het centrum, 5 minuten lopen van een grote winkelstraat. De parkeergarage is ongeveer op 3 minuten lopen, en kost 6 euro per dag.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    5,0
    Sober maar voldoende als je er slechts een korte nacht verblijf.
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douchekop hing aan een radiaradiator met ducktape. Er waren veel losse plintjes en er lag nog veel stof in de hoeken. De kast was kapot.

    Eigenlijk was er niets wat uitblonk in deze accomadatie. De bedden waren zoals het hoort.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    5,0
    Voor een nachtje was het te overzien.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meubilair was erg verouderd. Slechts 1 van de 3 lampen in de kamer werkte, rest van de verlichting was kapot. Kamer was extreem gehorig.

    Gratis Wifi was in orde.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,1
    Voor de prijs die je betaald mag je niet mopperen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    geen verduisteringsgordijnen, kamer erg gehorig, vloer kraakt. bedden liggen niet lekker en erg warm op de kamer.

    personeel zeer vriendelijk, top locatie alles op wandelafstand en voor een redelijke prijs een ruime kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,1
    Speciale ervaring!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst op de kamer, was het derde bed voor de deur van de wc/douche geplaatst. Maar ook écht klem.. onvoorstelbaar.....!

    Afstand tot de Altstad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    6,7
    Eenvoudig hotel in het centrum van Dusseldorf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen bureau/schrijftafel, koffie/thee facilitiet.

    Het hotel heeft een gunstige ligging. Op een loopafstand van het centrum. Er omheen zijn restaurants, winkels. Toilet en badkamer zijn gescheiden. De kamer is redellijk ruim.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    4,2
    beneden de maat
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    hygiene, onvriendelijke receptiemedewerker, tv geen ontvangst, douchedeur kon niet dicht, gehorige kamer, verouderde inrichting, achterbuurt

    dichtbij centrum

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    4,2
    Drama
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche was een drama. Tv ontving slechts 1 zender. Balkon keek uit op afvalberg. Geen bedlampjes en lamp boven wastafel niet aangeloten op stroom. Fohn kapot. Doucheschuifdeur hing compleet uit de rails. Gehorige kamer. Kortom zonde van geld. Drie nachten geboekt maar na twee dagen gevlucht.

    Ontbijt was voldoende.Personeel was vriendelijk.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    5,4
    1 keer maar niet weer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Je moet er niet heen gaan om er een goede nacht rustig te hebben. het is meer dat je droog zit en kan liggen. slapen kan je tot een uur of 02:00 dan is het voorbij want dan komen alle andere hotel gasten binnen en die gaan door tot s'morgens. dit kunnen blijkbaar niet rustig doen en hebben niet door dat er ook andere hotel gasten zijn. dus slapen zit er niet meer bij.

    De lokatie is in het centrum dat is het enige goede. je moet er niet veel voor verwachten maar daar is het geld ook naar. wij mochten 69e betalen, maar daar lokaal hoef je voor een nacht maar 29e of 39 e te betalen. beetje apart.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    4,6
    De bedden behalve de kussens.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er waren meerdere dingen in de kamer kapot. De gordijnen hingen op meerdere plekken los. Deuren sluiten niet goed. Deur badkamer was vouwdeur hing half uit elkaar en kon niet goed dicht. Wc bril zat niet goed vast Mevrouw van de receptie was teveel aan de telefoon waardoor je lang moest wachten en ik had het idee dat het privégesprekken waren. En eerste nacht moesten we naar ander hotel aan de overzijde omdat de wc niet in orde was van onze kamer daardoor kregen we een kamer met opklapbed en moesten we lang wachten terwijl het al bekend was. Bed moest er nog heen en opgemaakt worden en als je om half elf s' avonds komt is dat niet fijn. Tweede nacht erg rumoerige gasten waardoor je slecht slaapt en ook niet vrolijk wordt.

    De bedden behalve de kussens.. Ontbijt was wel in orde en mevrouw die het verzorgde vriendelijk. Locatie prima vlakbij het centrum.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    2,9
    Verschrikkelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren ronduit smerig , oud, en niet onderhouden. Schimmel tegen de muur/plafond. Ontbijt wat je geen ontbijt kan noemen , kwamen er om 9uur aan en er lagen nog 2 pistoles en 3 sneden brood. Een beetje beleg en voor de rest niets. Zelfs geen drinken buiten koffie.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 18 december 2016

    7,5
    goed met redelijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    redelijk ontbijt . Wij zijn niet zo'n liefhebber van worst als broodbeleg. Prima koffie en verse broodjes.

    grote kamer, redelijke inrichting , vriendelijke ,behulpzaam personeel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    8,3
    Kerstuitje
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht op het binnenhofje vanuit de ontbijtruimte. Erg rommelig!

    Eenvoudig hotel,maar alles aanwezig dat nodig is voor een uitje naar Duesseldorf. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Geen probleem om bagage voor en na overnachting daar achter te laten.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 22 november 2016

    7,1
    Goed voor kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij konden niet slapen door een groep luidruchtige Hollanders die dachten dat heel het hotel van hen was. Tot 3u00 in de nacht bleef het maar duren tot ik zelf ingreep. Er mag wel iets gezegd worden van de eigenaar tijdens het inchecken dat er stilte moet zijn na een bepaald uur.

    Dicht bij het centrum om te voet te gaan en goed voor één overnachting. De bedden in onze kamer waren goed en er was wel warm water. Het ontbijt was basic, maar zeer goed en ruim genoeg.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    7,1
    Goed gelegen hotel, dat goed is.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wat tegenvalt is dat de lift iedere keer op het tussenverdieping stopt, maar dat ligt aan de bouw van het huis. Het personeel is stuntelig, ze zijn vriendelijk, correct maar ze moeten nog wat bijleren in praktische organisatie.

    De kamer is goed. Het ontbijt is echt goed met voldoende keuze. Het hotel is goed gelegen.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,1
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene. Badkamer was niet helemaal schoon.

    Locatie.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    6,3
    Voor die prijs goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rumoerige straat

    Ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,9
    gezellig
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    ontbreken van een parkeer plaats was de enige nadeel

    het ontbijt was niet slecht, lieve personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    5,4
    Ontbijt goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluid van buren Badkamer had schimmel

    Ontbijt goed

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    4,6
    nooit weer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bad zonder stop Gehorig hoorde andere kamer snurken

    De terugreis

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    3,3
    Vies hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet het geboekte hotel en schimmel op de kamer

    De lokatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    7,1
    Ruime kamer, we kregen de sleutel van de kamer en van de...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime kamer, we kregen de sleutel van de kamer en van de voordeur.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    5,4
    Geslagd
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wc deur kon niet dicht

    Lokatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    7,5
    Lekker
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wc was kapot

    Kamers gewoon goed en ontbijt was heerlijk.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    7,1
    Verouderd maar proper
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wel overal koud, zowel in de kamer als in de ontbijtruimta

    Waar voor je geld. Schitterende ligging. Oude kamers maar zeer proper.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    5,0
    Ouwe bende!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sterk verouderd hotel. We sliepen in hotel Doerenkamp aan de overzijde van de weg. Wat een oude benden.

    Dicht bij het centrum.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    5,4
    Geen water
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen water

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    5,4
    Bedden waren goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchecabine viel zowat om als je erin stapte

    Bedden waren goed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    5,4
    Prima
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is niet echt bezonder gewoon oud bedden en lakens zijn goed maar daar is de prijs na buiten op straat is veel kabaal

    Alleen de prijs was goed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    8,3
    Centrale ligging
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Centrale ligging

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    6,7
    Onenightstay
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers iets teveel hostel stijl en rumoerig

    Ligging

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    8,3
    Zoals elke keer weer fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Als je al 16 jaar daar komt denk ik dat je gewoon een veilig en vertrouwd gevoel hebt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    5,8
    Het ontbijt was prima
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er was nogal wat achterstallig onderhoud. De douche en toilet waren bijzonder klein en totaal niet afgewerkt.

    Het ontbijt was prima

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    6,7
    Badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    9,2
    Het personeel en de locatie van het hotel, 34) vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel en de locatie van het hotel, 34) vriendelijk en een huiselijke sfeer

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    5,8
    Prima hotel tegen weinig kosten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was oud. Het is erg gehorig.

    Ruime kamer

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    7,5
    Super locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Geen faciliteiten en veelal verouderd. Maar daar had je verder geen last van - was de prijs ook naar.

    De locatie. Ook veilig gevoel.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 18 december 2016

    5,4
    Gezien de prijs was het wel redelijk te noemen
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het comfort, waarschijnlijk vanwege verbouwing

    Het ontbijt is redelijk en de bedden zijn voldoende

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 18 december 2016

    7,1
    Net hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Schone kamer in centrum van stad.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    7,9
    Goed hotel voor een betaalbare prijs
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er lag wat stof op de linnenkast

    Lekker dichtbij de kerstmarkt

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    7,1
    Zeer ruime kamers.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontvangst door receptioniste was niet echt gastvrij.

    Zeer ruime kamers. Zeer gehorige aansluitende kamer.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 10 december 2016

    7,5
    We hebben het naar ons zin gehad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lift deed het niet

    De kamer was goed

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 9 december 2016

    6,3
    Prima maar erg gehorig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Erg gehorig hotel!

    Prima kamer, niet te duur. Personeel is vriendelijk maar niet erg behulpzaam

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    5,4
    In het geheel viel het niet tegen.soms wat krapjes.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    entourage er om heen.

    De ligging nabij het centrum.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 november 2016

    8,3
    Gezellig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Lokatie. prijs kwaliteit verhouding. Vertrouwd adres.

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    6,3
    Eenvoudig kamer, maar goede bedden en vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Vreemd dat we in een ander hotel terecht kwamen, gelegen tegenover hotel Bejuna, hotel Doerenkamp. Daar moet je toch van te voren over geïnformeerd worden! Ook minder dat er geen lift aanwezig is. Gelukkig zaten we op de eerste verdieping, zodat we maar een paar trappen hoefden te klimmen met onze koffers.

    Eenvoudig kamer, maar goede bedden en vriendelijk personeel!

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    6,7
    Het centrum was kleine 10 minuten lopen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wat verouderd en de matrassen waren hard.

    Het centrum was kleine 10 minuten lopen. Ideale locatie. Ook dat je bij een parkeergarage (5 min) lopen, stuk goedkoper parkeren dan andere parkeergarages.

  • Beoordeeld op: 29 januari 2016

    4,5
    Bed was fijn
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ik las in een eerdere review dat er een aantal mankementen waren in de badkamer zoals kapotte lamp. Wij sliepen volgens mij in precies dezelfde kamer en dat was allemaal nog steeds niet verholpen. Geen warm water in de douche, geen lamp in de badkamer, geen spanning op de stopcontacten in de badkamer. De wc zag er heel vies uit. Alles hoognodig aan vervanging toe. Wij zijn eerder naar huis gegaan..

    Bed was fijn

  • Beoordeeld op: 20 december 2015

    6,3
    locatie is goed, ontbijt goed, niet bijzonder ( wordt wel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    piepklein badkamertje, net groot genoeg voor toilet en zitbad/douche met daarboven een erg oude verwarming (douche dus erg laag, die zit onder de verwarming), wastafel op de kamer zelf, erg laag bed met slecht matras en kussen (je voelt bobbels in het kussen). uitzicht nihil (oude muren), wel een balkonnetje, maar daar kun je alleen bijv. een sigaretje roken, verder heb je daar niets aan.

    locatie is goed, ontbijt goed, niet bijzonder ( wordt wel goed bijgevuld door de jongedame)

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    4,6
    Ligging goed t.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Zeer verouderde accomodatie. Er is wat achterstallig onderhoud. Douchekop hangt zo laag dat iemand van 1.70m nog moet bukken (straal was dan wel weer goed)

    Ligging goed t.o.v centrum.

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    8,3
    De locatie is goed, 10 min loopafstand van altstad en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Beetje ouwbollig hotel maar goed genoeg voor 1 of 2 nachten.

    De locatie is goed, 10 min loopafstand van altstad en konigsallee. Ruime kamer met eventueel een balkon voor de rokers. Free WiFi ook in de kamers. Parkeren in garage voor 6 euro per dag. Prijs is top voor dit hotel. Ontbijt hebben we geen gebruik van gemaakt, maar kan ter plaatse nog meegeboekt worden.

  • Beoordeeld op: 13 december 2015

    9,2
    Prima uitvalsbasis in centrum van Dusseldorf.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima uitvalsbasis in centrum van Dusseldorf. Goedkope parkeergarage in de buurt (vraag lokatie aan receptie!). Kamers zijn ruim en prima. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    3,3
    Gratis Wifi
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Kamer stonk naar oude rook. Er werd om half 11 s'avonds aan het gebouw gewerkt, geluidsoverlast. Ik ben een sierraad in de kamer vergeten en 1000 keer achteraan gegaan maar niks gehoord. Slechte ervaring, zooitje ongeregeld daar.

    Gratis Wifi

  • Beoordeeld op: 5 september 2015

    7,5
    Ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Groep

    Verlichting in badkamer was kapot (boven wastafel), sommige stopcontacten hadden geen spanning. Warm/koud water was verkeerd om gemonteerd, warm behoort links te zijn het koude water wordt met de rechterknop bediend!

    Ruime kamer

  • Beoordeeld op: 26 maart 2015

    6,7
    Centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helaas was het bed wat van mindere kwaliteit en schoten de latjes van de lattenbodem regelmatig los.

    Centraal gelegen. Aardig personeel. Nette schone kamer.

  • Beoordeeld op: 9 maart 2015

    7,5
    - De locatie: dichtbij het oude centrum en de winkelstraten.
    • Vakantiereis
    • Stel

    - Vreselijke kussens op het bed. - Gordijnen verduisteren niet.

    - De locatie: dichtbij het oude centrum en de winkelstraten. - Het ontbijt: uitgebreid ontbijt. Was in de prijs inbegrepen. - Parking: personeel raadde ons een (iets verdere) parking aan voor maar 6€ per dag. - Prijs-kwaliteit.

  • Beoordeeld op: 8 maart 2015

    7,9
    De ligging t.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij sliepen aan de voorzijde op de eerste etage en hoorden wel de auto's die over de nabij gelegen grote doorgangsweg reden. De douche is voor lange mensen een beetje laag door het schuine plafond (verder prima douche)

    De ligging t.o.v. de oude stad en de nieuwe stad is prima. De kamers waren ruim, de bedden lagen zeer goed. Het ontbijt was ruim voldoende en het personeel vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    7,5
    Leuk ingericht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Gehorige kamer. We hoorden de buren douchen en snurken. Ook geluiden van de straat. Het ontbijt is zeker geen 7 euro waard. Veel te duur voor wat je kan nemen.

    Leuk ingericht. Advies voor n goedkope parkeergarage. Redelijke loopafstand van t centrum.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    7,5
    Het verblijf was wel veroudert maar wel schoon vind ik...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Bepaalde dingen zijn aan vervanging toe

    Het verblijf was wel veroudert maar wel schoon vind ik belangrij

  • Beoordeeld op: 31 maart 2016

    6,3
    ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    's nachts lawaai, ruzie in de hal, hele hotel wakker, dingen kapot gooien, politie erbij, duurde wel 2 uren

    ruime kamer

  • Beoordeeld op: 17 januari 2016

    6,7
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Groep

    De ligging

  • Beoordeeld op: 7 januari 2016

    8,3
    Alles
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hier en daar wat achterstallig onderhoud

    Alles

  • Beoordeeld op: 6 januari 2016

    7,5
    CENTRALE LIGGING
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wat kleine badkamer met losse wcbrl

    CENTRALE LIGGING

  • Beoordeeld op: 4 januari 2016

    6,7
    Centrale ligging van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Matig ontbijt.

    Centrale ligging van het hotel. Ruime kamer.

  • Beoordeeld op: 30 december 2015

    6,3
    De locatie en een goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep

    De locatie en een goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 26 december 2015

    7,1
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    De verwarming deed het niet ijskoud s avonds

    Locatie

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    9,2
    De ligging is gunstig, op loopafstand van het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen parkeergelegenheid, dat maakt een overnachting toch weer een stuk duurder.

    De ligging is gunstig, op loopafstand van het centrum.

Er zijn ook 40 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Bejuna

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: