Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Bertricher Hof

Am Schwanenteich 7, 56864 Bad Bertrich, Duitsland

#2 van de 11 hotels in Bad Bertrich

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 116 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 52

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    9,2
    kort verblijf in karakteristiek, schoon hotel met vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Behalve het thermaalbad in het dorp zelf niet erg veel te doen.

    schone rustige kamers hotel langs rustige weg en toch goed bereikbaar mooi gelegen, wandelgelegenheden om de hoek in de bosrijke omgeving centrum van Bad Bertrich ook dichtbij

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    8,3
    Goede plek voor de rustzoeker!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Comfort Plus
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt kan beter zelfbedienend zijn, zoals in bijna alle hotels tegenwoordig, i.p.v. op tafel geserveerd. Dan kan iedereen kiezen wat hij/zij wil.

    Prima kamer met aparte slaapkamer! Hardwerkende eigenaresse! Beleefd personeel! Mooie en rustige omgeving vlakbij een in 2011 compleet gerenoveerd park.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    7,1
    Prima kamer, gastvrije ontvangst, goed ontbijt. Restaurant voldeed niet aan verwachting.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Comfort Plus
    • Verbleef 2 nachten

    Van het restaurant hebben we geen gebruik gemaakt. Ook ala carte kon je maar tussen 19.00 en 20.00 eten en je werd verzocht rond 18.30 aanwezig te zijn om de bestelling op te nemen. De kaart was daarnaast zeer beperkt. De beschrijving op de site van Booking over het hotelrestaurant is echt over de top. De bierstube / hotelbar was er wel maar werd niet meer gebruikt. Dus om 20.00uur sluit de eetzaal en is er niets meer te doen in het hotel. Bij vertrek hebben we dit besproken met de gastvrouw. Ze legde uit dat ze vanwege ziekte van haar man de stube niet meer kunnen draaien en het restaurant beperkt wordt aangeboden. Van ons uiteraard alle begrip daarvoor getoond. Dat maakt dat de prijs kwaliteit verhouding toch niet optimaal is. Voor €62,- p.p. voor een kamer met ontbijt kan in je Bad Bertrich alternatieven vinden.

    Wij hadden een Comfort Plus kamer en die was prima verzorgd. Een goed bed, nette badkamer en heel schoon. De gastvrouw was vriendelijk. Het ontbijt werd per tafel aangeboden en was prima verzorgd. Klasse. Overdag gezellig terras. Schitterende locatie aan grote vijver en park.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    8,3
    Een tof weekend gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het avondeten was te kort in tijd ,enkel tussen 18u en 19u. Ons bed kraakte.

    De badkamer is zeer goed ,douche en een groot ligbad. En een superontbijt bediend aan tafel. De kamer is zeer ruim.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    9,6
    Heerlijke ontspannen vakantie,toplocatie als je van rust houdt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Begin van de avondmaaltijd is beperkt.Van 18:00 tot 19:00.Maar genoeg mogelijkheden om in de buurt te eten.

    Ontbijt was prima verzorgd,lekker en ruim voldoende.Zeer vriendelijke en behulpzame gastvrouw.Direct naast hotel gratis parkeren.Zeer rustige ligging.Paar minuten lopen van mooi park.Genoeg mogelijkheden om te wandelen.Goede keuken.Propere kamers.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    7,5
    Aangenaam maar krakend bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer 3: bed aan één kant beste tijd gehad, één stukje zeep, inrichting verouderd, wat maakt dat het relatief duur is voor wat je krijgt

    Superlekker gezond ontbijt (vers fruit, muesli, eitje, fruitsap, charcuterie), ruime kamer, gastvrouw vriendelijk, alles kraaknet. De termen in Bad Bertrich zijn een echte aanrader en de wandelingen tussen de wijnranken!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,3
    Ontbijt was prima verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koffie en thee faciliteiten op de kamer zouden zeker voor de avond heel prettig zijn.

    Ontbijt was prima verzorgd. Ook het diner was goed. Wij genoten van de extra kamer die we erbij hadden. Prachtige omgeving om te wandelen. Met een kwartier rijden ben je bij de Moezel waar je heerlijk kunt fietsen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    9,6
    Uitstekende plek voor slapen en ontbijten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wij hebben niet gegeven in het hotel. De kwaliteit van het diner hebben we dus niet beoordeeld. De voornaamste reden was, dat verwacht wordt om 18:30 uur aan tafel te zitten. Dan sta je tegen 19:00 uur buiten. Wij willen graag avondvullend eten.

    Ruime kamer, ruime badkamer en prima ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    9,2
    Zeer klantvriendelijk en altijd bereid om te helpen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    ontbijt was simpel en het avondmaal was zeer prijzig in vergelijking met andere hotel/restaurants uit het dorp

    Zeer klantvriendelijk en altijd bereid om te helpen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    8,8
    Gezonde rust en ontspannin
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Comfort Plus
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij misten een koelkast(je) om drinken voor de volgende dag in op te bergen. Toen we dit bij vertrek vermeldden, bleek dat we een plaats in hun grote koelkast hadden kunnen vragen. In Duitsland spreekt men ook alleen maar Duits, zelfs op de toeristische dienst. Men moet het maar verstaan.

    Het ontbijt was zeker voldoende en niets op aan te merken. Er was een zitkamer en een slaapkamer, dus zeer ruim met grote bergruimte. Het avondmaal was heerlijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    7,5
    Ontbijt heerlijk en meer dan genoeg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat op de kamer hoognodig is,is een kleine fiigo, Hadden geen fris drinken,en hadden geen gelegenheid in het hotel s'avonds iets fris te drinken,daar de receptie om half 9 dicht was, gevolg,ons eigen fles lauw water.

    Ontbijt heerlijk en meer dan genoeg Alles kraaknet op kamer en eetzaal

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    10
    Persoonlijke aanpak in een prachtige omgeving
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eigenaars en het personeel leggen je echt in de watten. De persoonlijke aanpak bij het ontbijt was top! Geen buffet maar de ene lekkernij na de andere aan tafel. Mijn kamer was prima, netjes en met mini balkon.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    9,6
    Rust en eenvoudig comfort
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De eigenares stelt alles in het werk om de gasten een aangenaam verblijf te bezorgen. Uitstekend ontbijt. Badjas en handdoek voor de thermen worden gratis ter beschikking gesteld. Zonder meer een aanrader.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    7,5
    Aangenaam en rustgevend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Comfort Plus
    • Verbleef 3 nachten

    Misschien had er wat achtergrondmuziek aanwezig mogen zijn in de eetruimte met iets warmer licht.

    Ruim ontbijt, persoonlijk aan tafel gebracht. Alles kraaknet en perfect in orde. Dubbele kamer (apart slaapgedeelte, apart zitgedeelte met TV), badkamer echt oké. Hotel gelegen in een zeer verzorgde en rustige gemeente.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2018

    9,6
    Zeer goed ,rustig ,gezellig en ontspannen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt en dinner waren zeer goed en vooral het toetje , vanille ijs met slagroom en warme himbeeren

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    7,5
    Vriendelijkheid, netheid, rust
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    WIFI gebruik

    Vriendelijkheid, netheid, rust

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    9,2
    Heerlijk relaxen in een prachtige omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Comfort Plus
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenlijk niets :)

    Heel mooie kamers, lekker ontbijt, perfecte ligging, ruime parking

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,8
    het ontbijt was overheerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Comfort Plus
    • Verbleef 3 nachten

    het ontbijt was overheerlijk. We vroegen een glutenvrij ontbijt. Ook dat was bijzonder verzorgd.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,1
    Heerlijk ontspannen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keuken sluit vroeg

    Heerlijk ontbijt, kamer netjes.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    8,8
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    9,2
    Fijn hotel aan de rand van Bad Bertrich, prima lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Comfort Plus
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen bijzondere dingen die ik minder vond

    Gastvrij. Prachtige ruime kamers

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    8,3
    Heerlijk glutenvrij eten!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk glutenvrij eten!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    7,5
    uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    S avonds niet veel te doen in omgeving

    Eten goed ontbijd ook heel goed kamers prima en heel schoon.s avons

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    9,6
    Aangenaam- ze doen hun uiterste best om je thuis te laten voelen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Internet/ WIFI had beter gekund

    Vriendelijk Personeel. Goede keuken.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    7,9
    De rust en de ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen gelegenheid om 's avonds aan de bar nog iets te drinken

    De rust en de ligging

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    9,6
    Prima
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Comfort Plus
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uhhhm geen douche schuim

    Schoon, vriendelijk, ruim

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    9,6
    Zeer tevreden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Comfort Plus
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De trappen

    Uitgebreid ontbijt en super vriendelijk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    10
    Heel relaxte vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Kan niets verzinnen

    Het ontbijt was super de kamer en badkamer groot en kraakhelder.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    9,6
    Perfecte lokatie voor rustzoekers, wandelen, genieten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Comfort Plus
    • Verbleef 4 nachten

    Wifi

    Ontbijt was verrassend perfect. Kamers waren superschoon

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    10
    Gewoon een uitstekende plek om er even uit te zijn en net ver genoeg weg van de drukke Moezel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    het avondeten begon wat vroeg en was afgebakend maar de uitstekende kok vergoedde dat volkomen

    Gewoon een ouderwets goed hotel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    9,6
    ontbijt was uitstekend en de kamers idem
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    niks was gewoon heel goed

    ontbijt was uitstekend en de kamers idem

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Comfort Plus
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Gewoon goed en een net hotel!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    7,1
    Ontbijt erg goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche,water was niet erg warm.

    Ontbijt erg goed. Maakt veel zelf.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    8,3
    de matrassen op de kamer waren naar de oude kant
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer Comfort Plus
    • Verbleef 2 nachten

    de matrassen op de kamer waren naar de oude kant

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    8,3
    Zeer vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer vriendelijk Uitgebreid ontbijt

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 november 2015

    8,3
    De omgeving was rustig, goed, en mooi.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    We zijn zelf 50!! Maar het was net of we in een bejaardendorp aankwamen!! Badkamer te smal!! Weinig te doen in het dorp zelf op de avonden. Gastvrouw die het hotel verlaat na 21u!! Laat wel telefoon achter maar daar sta je dan alleen. Besparingen????? Vindt dit heel bizar!!!

    De omgeving was rustig, goed, en mooi. De sauna in de buurt is dik in orde. Het hotel was verouderd maar heel netjes en heel verzorgde maaltijden en ontbijt. Heel vriendelijke gastvrouw.

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    9,6
    De vriendelijkheid en de kwaliteit van het eten (vers en...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het gerbuik kunnen maken van de maaltijden in de avond is heel strak aan beperkte tijden gebonden

    De vriendelijkheid en de kwaliteit van het eten (vers en goed voorbereid)

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    10
    We hadden een ander pension geboekt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    We hadden een ander pension geboekt. 4 dagen voor vertrek kregen we bericht dat dit pension overboekt was. Booking.com heeft toen dit pension als alternatief voor ons geboekt! Uiteindelijk is alles goed gekomen en hebben wij een uitstekend verblijf in Bertricher Hof Superior gehad, met super vriendelijk personeel en mooie, ruime, nette kamers!

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2015

    8,8
    Mevrouw is zeer vriendelijk en kamer ongelooflijk goed...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voetstappen op de laminaat hoor je natuurlijk wel vd kamer naast je. Mr niet heel storend.

    Mevrouw is zeer vriendelijk en kamer ongelooflijk goed schoon. Badkamer genoeg lekkere handdoeke, föhn , tissues etc! Laminaat id kamer en zelfs daar evt badmat wanneer je uit bed stapt. Rolluiken en gordijnen voor de ramen. Grote klerenkast. Compleet. Avondeten eenvoudig mr verrukkelijk. Zeer vers ook ontbijt

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    7,9
    De gastvrijheid van de eigenaresse.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel zelf doet wat gedateerd aan. De douche is erg klein. De wifi werkt alleen goed in de verblijfsruimte. Op onze kamer in het geheel niet.

    De gastvrijheid van de eigenaresse. Ze doet heel erg haar best om het iedereen naar d zin te maken. Je wordt hier nog echt als gast behandeld.

  • Beoordeeld op: 5 februari 2015

    9,6
    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De geluidsisolatie tussen kamer en badkamer is slecht. Maar dat stoort maar af en toe.

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer mooie ligging, met wandelen, fietsen, wijn, baden in de omgeving. Goede eenvoudige eerlijke keuken met veel fruit, ruime rustige kamers, goede parking. We gaan zeker nog eens terug.

  • Beoordeeld op: 27 januari 2015

    7,9
    We werden hartelijk ontvangen door de eigenaresse.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bijna het vermelden niet waard: geen koelkastje in de hotelkamer, ook geen koffiezetapparaat of waterkoker. Verlichting in restaurant was te fel.

    We werden hartelijk ontvangen door de eigenaresse. Haar goede zorgen alleen al is een aanrader: ze is gastvrij, wil het je helemaal naar je zin maken, helpt je graag en zorgt voor een heerlijk ontbijt. Locatie is ook super, aan een mooi meertje op loopafstand van het kuuroord. Tegenover het hotel begint een mooie wandelroute. We mochten kiezen tussen twee kamers, allebei de kamers hadden mooi uitzicht.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    8,8
    De kamer was in orde heel proper en personeel was zeer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Níets

    De kamer was in orde heel proper en personeel was zeer huiselijk.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    8,8
    - De prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    - badkamer klein en verouderd - bed aan de harde kant

    - De prachtige locatie - terras - vriendelijk personeel - persoonlijke aandacht

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    6,7
    Restaurant / eten was erg goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Je kan er niet met een credit card betalen!! alleen pinnen met een bank pas.

    Restaurant / eten was erg goed

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    7,9
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    locatie

  • Beoordeeld op: 7 november 2015

    9,2
    Het stortbad(vaste sproeier)
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het stortbad(vaste sproeier)

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    8,8
    klein familiehotel waar de klant nog centraal staat.
    • Vakantiereis
    • Stel

    klein familiehotel waar de klant nog centraal staat. de service is erg goed. Was erg rustig, ligt aan het zwanenmeer, weinig verkeer.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    5,0
    Schone kamers, goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer is super klein, mini raampjes, en bloedheet. Veel trappen.

    Schone kamers, goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 25 mei 2015

    9,6
    alles
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen

    alles

  • Beoordeeld op: 23 mei 2015

    9,2
    Heerlijk bed en uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heerlijk bed en uitgebreid ontbijt.

  • Beoordeeld op: 30 april 2015

    9,6
    De uitstekende,vrijwel volledige inrichting van het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    ? Ik zou niet weten wat

    De uitstekende,vrijwel volledige inrichting van het appartement. De zorgzame aandacht voor de gast

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 52

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: