Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Best Western Hotel City Ost Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Frankfurter Allee 57-59, Friedrichshain-Kreuzberg, 10247 Berlijn, Duitsland

#332 van de 579 hotels in Berlijn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2067 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    6,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    7,5
    Een verblijf wat niet alte goedkoop is maar voor onze intensie voldoet aan de eisen.
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Bij de aankomst waren de receptie medewerkers niet al te vriendelijk wat zwaar tegenvalt in een hotel waar je regelmatig komt. We kregen geen reward punten omdat we via booking geboekt hadden. Wat me ook tegenvalt is dat men de gasten niet wijst op de mogelijkheid te parkeren in de dichtbij gelegen parkeer garage iets wat bij een langer verblijf stukken goedkoper is en het aanal plaatsen bij het hotel maar beperkt is.

    Er was een goed ontbijt en een van de medewerkers van de ontbijtzaal herkend ons steeds en er volgt dan een hartelijke begroeting iets wat wij weten te waarderen, tenslotte komen we al 6 jaar regelmatig in dit hotel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,9
    uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    We hebben om 11h30 ingecheckt. Hiervoor werd 20 EUR extra gevraagd, zoniet moesten we wachten tot 14h0. Parking van hotel is heel beperkt. (betaalparking om de hoek 27 EUR/weektarief)

    Ontbijt voor 10 eur pp - Je kan zelf kiezen of je komt ontbijten of niet. Mooi aanbod.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,1
    Een goed verblijf; vriendelijk personeel.
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ventilatie; raam kon open maar was 's nachts erg luidruchtig op straat. Het was prettiger geweest een raam met ventilatierooster bij warm weer.

    Kamer en toilet waren goed. Dagelijks het bed opgemaakt; bij aankomst een klein presentje op het bed. 1x werd het bed creatief het bed opgemaakt door je tijdschrift tegen het kussen te leggen en je nachthemd netjes opgevouwen klaargelegd.Leuk! Duidelijke weergave info map Berlijn.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    7,1
    Prima hotel in Friedrichshain met een goede prijs-kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het matras van het bed lag niet geweldig. Daarnaast was de kamer wat benauwd maar is de omgeving te rumoerig om 's nachts een raam open te zetten. Wifi was slecht.

    Prima prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast stopt de U-bahn voor de deur. Er zijn gratis lockers waar bagage na het uitchecken in opgeborgen kan worden. De kamer was verder goed schoongemaakt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was erg warm met raam dicht, erg veel lawaai met raam open; aircon leek enkel te verwarmen maar thermostaat werkte niet.

    Simpel hotel, met goede service; 24h receptie, ook via mail (heel makkelijk late check-out), kregen van hotelbar ijs mee voor eigen drank.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,9
    hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slapen met open raam is geen aanrader, kamer kijkt op een drukke verkeersader ( Frankfurter Allee). Zoals vaak in hotels was de Wifi ontvangst vaak matig tot geheel afwezig.

    Ruime en nette kamer. U Bahn halte voor de deur.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    7,5
    Het hotel ligt op een goede locatie ten opzichte van het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was er erg warm. Airconditioning werkte niet.

    Het hotel ligt op een goede locatie ten opzichte van het openbaar vervoer. Er zijn diverse supermarkten, eetgelegenheden, cafés etc binnen 0 tot 10 minuten van het hotel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    3,3
    matig hotel gelet op prijs-kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Receptie weinig behulpzaam. Gevraagd om rustige kamer, vanaf 7 uur ochtend's echter bouwactiviteiten. In omschrijving wordt aangegeven dat er een bar is in hotel. In praktijk zijn dit slechts 4 stoelen in de lobby en bij de receptie kan wat te drinken worden besteld

    -

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    6,3
    Prima uitvalsbasis voor een paar dagen Berlijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Amateuristische bediening van de balie.

    Terwijl Duits mijn tweede moedertaal is, antwoord de jonge receptioniste mijn vragen toch in de Britse taal. Een fles mineraalwater op de kamer wordt blijkens een etiket 'gratis' aangeboden aan nieuwe gasten; achteraf wordt 'ie toch berekend in de kamerprijs.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    7,1
    Goed hotel voor enkele dagen verblijf in Berlijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    WIFI was slecht op de 5de verdieping

    ontbijt prima - heel dicht bij de metro ingang (dus prima locatie) - flexibel qua aankomstuur - goedkope ondergrondse parking in de straat om de hoek

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    6,7
    De U-bahn voor de deur.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    We misten een echte lounge. Slechts twee zitjes in de receptie. Deur gaat steeds open door passerende voetgangers. Door de directe nabijheid van een supermarkt nogal wat daklozen. Minder smakelijk om te zien, maar je had er geen last van.

    De U-bahn voor de deur. Halte Samariterstrasze. In de directe nabijheid restaurantjes vooral uit Azië en heel, heel veel pizzeria's.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    8,8
    de stad berlijn is voor mij voor herhaling vatbaar 4dagen is te kort om de stad goed te verkenen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    personeel van receptie was niet zo gastvrij nacht portier wel

    de bereikbaarheid naar het centrum was super en in de omgeving waren veel goede restaurants

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    4,2
    Warme kamer en urinlucht op badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klimaat in hotel was erg slecht. Zowel op de gang als op de kamer was het bloedheet en benauwd. Na de eerste nacht bij de receptie gemeld maar ze gaven aan dat de airco alleen in de zomer gebruikt kan worden te koelen. In de winter kan men alleen extra verwarmen op de kamer. Het open zetten van het raam was noodzakelijk maar dit zorgde voor een onrustige nacht ivm lawaai van de drukke weg en het bleef warm in de kamer. Op de badkamer hangt een sterke urine lucht. Ook dit hebben wij direct gemeld bij de receptie. Hpusekeeping kwam elke dag netjes langs maar de urinelucht bleef.

    Locatie was heel goed! Leuke plek in Berlijn.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    7,5
    Ontbijt was niet echt bijzonder maar ik geef toch nog wel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onderlinge communicatie van het personeel, ondanks het feit dat ik had aangegeven dat het ontbijt al betaald was moest ik elke dag een formulier invullen. Dit hoefde uiteindelijk niet maar werd dan achteraf weer gecheckt bij de receptie. De bar was nou niet echt gezellig ( hoekje aan de receptie vast. Ik vond de eetzaal nou niet bepaald sfeervol.

    Ontbijt was niet echt bijzonder maar ik geef toch nog wel een voldoende.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 februari 2017

    10
    zeer prettig, comfortabel, efficient geregeld
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    -de kussens op het bed, vond ik ingewikkeld om het zo te schikken dat het lekker lag -dat een lift de hele week stuk was

    kamer, alles functioneerde goed, hygiëne prima, uitstekende verlichting. prettig rustig aan de achterkant

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 2 februari 2017

    7,9
    prima uitvalsbasis om stad te verkennen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Goed ontbijt Ligging hotel bij U-bahn en je zit zo op Alexanderplatz. Hotel ligt in Friedrichshain waar veel leuke eetgelegenheden en cafeetjes zijn

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    4,2
    Wij komen niet terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel, ze zijn van niks op de hoogte, Geven foutieve informatie over het hotel, als ik vraag of ze een reservering voor ons konden maken voor ons in restaurant, was zeer moeilijke bevalling. Kom aan in restaurant er was niet gebeld!! Kleine kamers, aparte bedden, probeerden ons dan in handicap kamer te zetten,...

    Locatie

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    10
    Comfortabel, hygienisch, vriendelijk, goede prijs/kwaliteit en perfecte ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    De ligging vlakbij het Metrostation Samariten en de perfecte geluidsisolatie. Een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding. Goede internetverbinding dankzij de router Ruime kamer met perfecte afmetingen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 8 december 2016

    7,5
    Keurig en schoon, steeds schone handdoeken .
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Geen wifi. Kamer was erg warm, verwarming was niet te regelen.

    Geen ontbijt gebruikt. Bed was voor 1persoon opgemaakt, bij de receptie beddengoed en handdoeken gekregen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    7,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Prijs

    Locatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    7,5
    Enkele nachten verbleven ivm familiebezoek
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was niet heel breed maar oke voor een paar nachten

    Locatie en parkeermogelijkheid

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    7,5
    Sommige van het personeel kwam onvriendelijk over
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sommige van het personeel kwam onvriendelijk over

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    5,8
    Haardroger stuk, nachtlamp ook.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Haardroger stuk, nachtlamp ook. Wifi connectie slecht en ingewikkeld system.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    7,9
    orima stadshotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    6,3
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Personeel bed parkeerplaats niet beschikbaar

    De locatie ruime kamer schoon

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    10
    Het verblijf bij jullie was uitstekend . Doen we vaker .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    alles goed verzorgd . ontbijt uitstekend .

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    8,3
    de locatie is ideaal, ontbijt erg uitgebreid, en de kamers...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de locatie is ideaal, ontbijt erg uitgebreid, en de kamers prima

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    7,9
    Prima hotel voor weekendje Berlijn
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg warm en airco werkte minimaal

    Centraal en metro voor de deur

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    8,3
    Prima kamers, super locatie vlakbij metro en leuke...
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Eigenlijk niets

    Prima kamers, super locatie vlakbij metro en leuke restaurants/winkels

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    7,1
    Personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel gehorig.

    Personeel!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    6,7
    Prima verblijf
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Regelen van de juiste temperatuur

    Mooie nette kamer

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    7,5
    Top locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warme kamer

    Top locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    8,3
    Geweldige prijs-kwaliteitverhouding met zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We waren veel te vroeg maar konden om 10:00 al inchecken. Vriendelijk personeel, goed gelegen, badkamer basic, maar schoon en bedden erg comfortabel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    10
    Aanrader!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunten

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    7,5
    Goede locatie, dichtbij openbaar vervoer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtruimte weinig sfeer

    Goede locatie, dichtbij openbaar vervoer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2017

    8,3
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gevraagd om kamer ad achterkant, kamer ad voorkant gekregen

    Centraal metro voor de deur

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    10
    super hotel, schoon, vriendelijk personeel.
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Super hotel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    7,5
    Vlakbij de metro en niet al te ver van het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wanneer her raam open is erg veel herrie van het verkeer

    Vlakbij de metro en niet al te ver van het centrum

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    10
    Heerlijk ontbijt, ruime keus.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Heerlijk ontbijt, ruime keus. Metro voor de deur.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,5
    comfortabel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Veel lawaai door grote straat die voor de kamer liep

    Comfortabel verblijf met alles wat je nodig hebt. Openbaar vervoer voor de deur.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    8,8
    Comfortabel hotel, met goed ontbijt tegen redelijke prijs per nacht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Ligging hotel, metro ingang voor het hotel, parkeergarage voor langparkeerders tegen normaal tarief op 100m van hotel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,5
    Los van het nachtelijk geluid van andere gasten, was alles prima in orde.
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De geluidsisolatie van de kamer was slecht!

    Alles was voor ons prima, onrbijt lekker, kamer netjes, personeel lief en behulpzaam.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,5
    Accomodatie is voor mij gunstig gelegen.
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Accomodatie is voor mij gunstig gelegen. Ik ken de buurt en dit hotel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    7,5
    Redelijke hotel voor de prijs
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Noisy

    Nice rooms

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    7,5
    uitgebreid ontbijt was erg goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    uitgebreid ontbijt was erg goed.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    7,5
    Goede locatie, prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het was verder niet uitermate bijzonder

    Fijn bed, goede locatie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    9,2
    Prima locatie, ruime kamers, goede parkeergelegenheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wifi dramatisch

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 maart 2017

    7,9
    Goede bedden, stevige waterstraal in de douche
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gratis Wifi maar geen bereik op de kamer

    Goede bedden, stevige waterstraal in de douche

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    6,7
    De lokatie;
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De zgn. 'bar'......

    De lokatie; vrij dichtbij dochter en kleinzoon.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    7,5
    Prima kamers en ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima kamers en ontbijt. Ontzettend fijn dat de metro gelijk voor de deur staat en maar 5 minuten van alexanderplatz zit.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    7,5
    prima verblijf voor een stedentripje.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kan eigenlijk niets bedenken.

    De kamers waren prima het ontbijt was goed ...veel keus en het personeel was vriendelijk.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    7,5
    Degelijk hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Uitgebreid ontbijtbuffet Degelijke basiskamers vlakbij metrohalte

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    7,5
    Een rustig hotel in een mooie wijk van Berlijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi blijft een probleem

    Een rustig hotel in een mooie wijk van Berlijn

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    8,3
    Het feit dat de metro pal voor de deur stopt.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wi-fi in het hotel was super slecht. Het personeel gaf dit ook zelf aan maar was zelf niet op zoek naar een oplossing.. Daarnaast konden wij pas om 14.00 uur inchecken, maar wij waren rond half 11 al in het hotel. Bij het boeken werd vermeld dat je rond 14.00 uur kunt inchecken, maar ook werd gevraagd of wij eerder wilde inchecken. Wij hebben aangegeven eerder te willen inchecken maar het hotel hield hier geen rekening mee!

    Het feit dat de metro pal voor de deur stopt. Ontzettend fijn! Hierdoor ben je binnen no-time in het centrum

  • Beoordeeld op: 18 april 2016

    8,8
    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Zakenreis
    • Groep

    Duur ontbijt (10 EUR/dag) en dure parking (12 EUR/dag). Geen kleine koelkast op de kamer.

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. De kamer was modern en proper. Het hotel ligt vlakbij een metro station en shopping complex.

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    5,8
    Slecht geslapen.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Slecht geslapen. Het was erg warm in het hotel. Temperatuur is alleen te regelen door het raam open te zetten, de airco functie werkt alleen in de zomer. Raam open zetten betekent heel veel geluidsoverlast van het verkeer. Te veel. Klacht na de eerste nacht heeft niet tot een oplossing geleid.

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    9,2
    We zijn 's avonds laat toegekomen en kregen een kamer...
    • Zakenreis
    • Stel

    We slapen graag in het donker, dus beter verduisterde ramen waren leuk geweest, maar dat is een persoonlijke voorkeur :)

    We zijn 's avonds laat toegekomen en kregen een kamer aan de lift, alles was volzet. De volgende ochtend werden we wakker gebabbeld door ontbijters en vroege vogels aan de lift en we hebben dan maar geprobeerd om een andere kamer te vragen. Tegen de avond zaten we in een andere kamer, waar het veel rustiger bleek te zijn.

  • Beoordeeld op: 31 maart 2016

    7,9
    De locatie was goed, op wandelafstand van de meest gezellige...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was ontzettend warm in de kamer en de airco werkte niet.

    De locatie was goed, op wandelafstand van de meest gezellige buurten van Berlijn. Het personeel was ook heel vriendelijk. De kamers zijn ruim en proper!

  • Beoordeeld op: 17 maart 2016

    7,5
    Goede kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er zaten voetbalsupporters in het hotel, die we 's nachts twee keer hoorden, dat was irritant. Verder een prima verblijf gehad. Prijs/kwaliteit is helemaal goed.

    Goede kamer. Vriendelijk personeel. Ontbijt niet genuttigd, maar ik de buurt kan je veel leuker ontbijten. Lekker centraal gelegen, mocht je Friedrichshain leuk vinden...

  • Beoordeeld op: 27 februari 2016

    7,5
    Nette en schone kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wi-fi op de kamer was niet goed. Probleem was bekend bij personeel en er werd aan gewerkt.

    Nette en schone kamer. Uitstekend ontbijt. U-Bahn (U5 Samariterstr.) voor de deur (5 haltes van Alexanderplatz). Het was een rustige kamer (achterzijde) waardoor het uitzicht wat minder was.

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    6,7
    Prima hotel maar kan wel wat modernisering gebruiken.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Zou ook wel wat gezelliger aangekleed mogen worden. Dan nodigt het meer uit om in de hotellobby wat te drinken.

    Prima hotel maar kan wel wat modernisering gebruiken. Beetje Oost-Duits sfeertje maar dat was niet storend. Bed was prima. Metro voor de deur. Ontbijt heb ik niet in hotel gedaan. Direct naast hotel een prima bakker. Parkeren bij hotel 12,00 per nacht.

  • Beoordeeld op: 11 november 2015

    7,9
    Prima ligging, schoon,
    • Vakantiereis
    • Stel

    WiFi was niet beschikbaar, en het was erg warm in de kamer. Het alternatief was het raam open houden, maar dat was erg lawaaiig. (Straatkant) Een kamer aan de oneven zijde heeft dit probleem niet.

    Prima ligging, schoon, Goede bedden, elke dag schone handdoeken

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    6,3
    Geuidshinder , en ontbreken van internet op de kamer, Tevens...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geuidshinder , en ontbreken van internet op de kamer, Tevens werd hiervoor het zelfde excuus aangegeven als bij een verblijf in mei 2015, nl een tijdelijke storing , wat dus niet waar is.

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2015

    7,5
    Prima bedden, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer was erg warm en lag langs een zeer drukke weg, waardoor je de raam niet open kon laten.

    Prima bedden, vriendelijk personeel. Alles was keurig schoon. Bij ingang van de metro.

  • Beoordeeld op: 19 september 2015

    8,3
    Prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer slechte wifi.

    Prima locatie. Leuke buurt met veel restaurantjes en met de metro in 10 minuten in centrum (Alexanderplatz). Uitstekend ontbijt voor een goede prijs.

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2015

    7,9
    het hotel ligt in de wijk Friedrichshain, vlak aan de metro...
    • Vakantiereis
    • Groep

    het hotel ligt in de wijk Friedrichshain, vlak aan de metro dus ideaal als uitvalsbasis voor uitstappen. Naast het hotel kan je ontbijten voor zeer weinig geld dus niet nodig kamer met ontbijt te boeken (ontbijt is 10 euro in het hotel).

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    7,9
    - De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    - De kwaliteit van de wifi-verbinding (op de hotelkamers) - Gehorigheid in het hotel

    - De locatie - Dichtbij een metrohalte - Leuke restaurants in de buurt (Simon Dach Str.)

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    6,7
    de bedden lagen prima, goede en vriendelijke schoonmaakster.
    • Vakantiereis
    • Stel

    we hadden aangegeven dat we vroeg in de ochtend( tussen 10-11.00u) zouden aankomen, we waren er al om 8.00uur maar moesten toch tot 14.00uur wachten tot we op de kamer konden. om 13.00uur nog eens gevraagd aan een ander personeelslid deze ging wel meteen iets regelen. wilden een fiets huren, maar fietsen zijn niet in orde en er loopt niemand mee om te kijken. hebben de fiets ingeleverd en ergens anders een perfecte fiets gehuurd voor minder geld. parkeren is geen aanrader op n plek waar ook de mensen boodschappen gaan doen en iedereen bij je auto kan en je betaald 12euro p dag. als je een zijstraat neemt parkeer je in n bewaakte garage voor 27euro p week. je word verder slecht geinformeerd over ov of bezienswaardigheden. maar lag er ook aan wie er achter de receptie zat

    de bedden lagen prima, goede en vriendelijke schoonmaakster. goede locatie

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    10
    De kamers waren erg netjes (en mooi) en waren van alle...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wat mij tegenviel is dat wij geen wifi hadden in de kamer. Voor wifi moesten wij naar de lobby op de begane grond.

    De kamers waren erg netjes (en mooi) en waren van alle gemakken voorzien. Ook was de 24-uurs receptie erg fijn!!

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    5,8
    Aardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi-verbinding werkt voor veel kamers niet. Gevraagd om een rustige kamer, maar we kregen kamer aan de drukke straatkant Tapijt stinkt en zit vol vlekken.

    Aardig personeel. De wifi verbinding was heel slecht, werkte meestal niet. Maar op verzoek uiteindelijk een andere kamer gekregen, waar het wel werkte. Tapijt in de kamer en in de gangen stinkt, echt aan vervanging toe. Met de auto zit je hier qua lokatie best goed als je vooral in Oost-Berlijn wilt zijn.

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    8,3
    Hotel is gelegen bij de ingang van de metro, heel Berlijn...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wifi aanwezig, maar wat overvraagd bij een vol hotel.

    Hotel is gelegen bij de ingang van de metro, heel Berlijn goed te bereiken. Koele kamer, belangrijk bij een weekendbezoek als de temperatuur in de stad zowel op zaterdag als op zondag 38 graden is! Kamer, op de 5e verdieping aan de straatkant gelegen maar zo goed geïsoleerd dat ook het geluid van het verkeer daar niet binnen komt.

  • Beoordeeld op: 29 juni 2015

    8,3
    Ideale uitvalsbasis, direct voor de de deur heb je de U-bahn...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bedden zijn wat aan de korte kant en de kussens zijn megagroot, geen goede combinatie. De Wifiontvangst is zowel op de kamer als in de ontbijtruimte wisselvallig, jammer.

    Ideale uitvalsbasis, direct voor de de deur heb je de U-bahn, (nacht)winkels, eettentjes. Vriendelijk personeel. Ontbijt was gevarieerd en lekker.

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    9,6
    Gastvrijheid, koffiebox, kamer, schoonmaak en uiteraard een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat de beloofde WIFI nietbop de slaapkamer te ontvangen was?

    Gastvrijheid, koffiebox, kamer, schoonmaak en uiteraard een top ontbijt met vriendelijk medewerkers

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    7,9
    De variëteit bij het ontbijt en de lage prijs van het hotel...
    • Vakantiereis
    • Groep

    We hadden een zwembad wel wat gemist. Ook een goedkopere parkeerplek zou wel leuk zijn (je kunt eventueel wel ergens in de buurt iets goedkoper vinden en met de metro gaan).

    De variëteit bij het ontbijt en de lage prijs van het hotel bevielen me wel. Ook de locatie was wel ideaal, vlakbij de leuke uitgaanswijk met tal van restaurantjes en bars.

  • Beoordeeld op: 29 mei 2015

    7,9
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi niet op de kamer alleen in de lobby

    Locatie. Gratis parkeren in de buurt. Openbaar vervoer en winkels op loopafstand. Ontbijtmogelijkheden in de buurt.

Er zijn ook 48 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: