Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over BELVEDERE - das BIO HOTEL Garni & SuiteHotel am Edersee Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Bahnhofstrasse 2, 34513 Waldeck, Duitsland

#15 van de 24 hotels in Waldeck

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 139 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    5,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 5

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,5
    Mooi uitzicht over Edersee
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wel een waterkoker en koffiezetapparaat in het appartement, maar geen koffie of thee voorradig, lege suikerstrooier. Bij navraag werd duidelijk dat dit vast beleid is. Wilt u koffie? Dan kunt u bij ons (prijzig) ontbijten.... Thee en koffie drinken we echter ook graag s avonds. Helaas was om 21.00 uur de restauratie ruimte al gesloten. Verder beleefde gastvrouw, maar echt klantvriendelijk en gastvrij kwam haar houding en reactie helaas niet op ons over.

    Mooi uitzicht over Edersee

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,9
    Vakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Het bed was niet comfortabel.

    Geen ontbijt genomen omdat het bedrag €16,70 pp was. Wij kregen gratis toegangskaarten voor alle activiteiten en openbaar vervoer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    3,3
    nooit meer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Na een lange dagreis met de motor werd ik zeer onvriendelijk behandeld . Had op voorhand aangegeven dat ik het juiste tijdstip niet wist . De naam hotel niet waardig wie sluit nu de receptie om 18 u. Ik was om 19 u aangekomen afgesnauwd dat ze mij probeerde te bellen had uitgelegd veel omleidingen ze bleef boos . Ik had aangegeven voor een kamer met balkon 134 euro was deze prijs van de dochter kreeg ik te horen had kamer aan iemand gegeven die langer bleef. Conclusie klanten die 2 nachten blijven zijn minder waardig. !! Waterkoker vol met kalk - matras slecht krakend bed !!! NOOIT MEER In dit Hotel . Receptie met wifi enkel in de receptie tof als je het afsluit. Haar redenatie ik beslis wie wifi krijgt !! Ben in een ander hotel gaan ontbijten daar werd ik vriendelijke ontvangen Seeschlößchen op 200 meter afstand mocht van de wifi gebruik maken. zal zeker dit laatste hotel boeken.!!!! Zeer goed 8,4 / 10 Dit hotel biedt u: Gratis WLAN

    het meest niets

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    7,1
    het was gewoon goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was redelijk wel lastig dat de rook melder aldoor aan ging irritant licht, en het erg schuine dak bij het hoofdeind van het bed, uitkijken met je hoofd.

    het ontbijt was goed, wel prijzig.

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    6,3
    Umgebung
    • Vakantiereis
    • Stel

    Internet heeft beperkte ontvangst, wellness ergens in het dorp dus niet in hotel. Erg gedateerd. Bed niet geschikt voor mensen met rugklachten.

    Umgebung

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 5

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: