Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ashok Hotel

Steinhammer Str. 135, 44379 Dortmund, Duitsland

#55 van de 55 hotels in Dortmund

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 346 beoordelingen over dit hotel

5,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,3

  • Comfort

    5,1

  • Locatie

    6,1

  • Faciliteiten

    5

  • Personeel

    7,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    4,2
    Niet voor herhaling vatbaar!!!
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Roken Toegestaan
    • Verbleef 1 nacht

    de hygiëne laat ten wensen over! ook de staat van de kamer! Bed stuk, geen sleutel op de kast, badkamer een ramp! Wastafel hing helemaal los en is dan ook volledig afgevallen als je water nam, schimmel op de muren, stopcontacten hangen gevaarlijk los, maar 1 centraal licht met schakelaar aan de deur, duurt heel lang voor je warm water heb... vuil!!! gevaarlijke losse tegels en zo verder! Geen aanrader....

    het ontbijt was lekker. En goedkoper dan op booking.com was aangegeven. We kregen ook een andere kamer want er was maar voor 1 persoon voorzien en niet voor 2

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    3,3
    Bedroevend.
    • Groep
    • Eenpersoonskamer - Roken
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet werkende bedlampen; geen beker of glas op de kamer; oprollint rolluiken zeer versleten, waardoor amper de rolluiken konden worden bediend. Geen personeel gezien tijdens verblijf.

    Niets

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,5
    We waren hier voor een voetbalwedstrijd.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Er is wel onderhoud nodig.

    We waren hier voor een voetbalwedstrijd. Ondanks dat het hotel ''oud'' was en wat onderhoud nodig heeft was het personeel zeer vriendelijk en hebben ons geholpen met de trein. Daarnaast waren we te laat voor het ontbijt, dat was geen enkel probleem binnen 10 minuten hadden ze de tafel gedekt en konden we alsnog lekker eten.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,5
    Voldoende.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Roken Toegestaan
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Roken, maar dat was correct aangekondigd.

    Ontbijt was goed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    2,5
    nooit meer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer - Roken
    • Verbleef 1 nacht

    kamers vies, verouderd enonhygienisch ik arriveerde laat anders had ik ander hotel gezocht

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    5,8
    billig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer - Roken
    • Verbleef 2 nachten

    de kamers waren enigzins verouderd

    de prijs

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    2,9
    Hebt niet kunnen verblijven zo slecht was de hotel
    • Stel
    • Eenpersoonskamer - Roken
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het gebouw, de geur, was gore

    Nvt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    10
    Eenvoudig hotel, maar value for money.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eenvoudig hotel, maar value for money.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    6,3
    Voor een overnachting in dit hotel is het prima. Ruimtes buiten de kamer nog erg ongezellig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer - Roken
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt kan beter, oa de koffie Douchekop haak afgebroken, jammer

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    6,7
    Goed voor een overnachting/ prijs is redelijk voor wat je krijgt
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Roken Toegestaan
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt! Niet veel keuz, alleen maar varkens vlees( ik eet dat niet) anders alleen ijren en klein stukje bree.

    Locatie is goed

    Verbleven in december 2016

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Ashok Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: