Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Bridge Inn Hotel Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Billwerder Neuer Deich 2, 20539 Hamburg, Duitsland

#272 van de 323 hotels in Hamburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1455 beoordelingen over dit hotel

6,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    5,9

  • Locatie

    6,7

  • Faciliteiten

    6,2

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 41

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    3,3
    De kamers zijn heel klein, lang persoon kan niet op toilet...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Alles

    De kamers zijn heel klein, lang persoon kan niet op toilet zitten. Je moet steeds opletten om je hoofd niet te stoten. De 4 nachten die we geboekt hadden is er 1 geworden. Geen hotel voor ouderen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    9,6
    geen creditcard opgevgen, ze houden veel geld in als...
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    geen creditcard opgevgen, ze houden veel geld in als autorisatie waardoor de limiet van je creditcard omlag gaat. Wel goed opgelost dit bij de receptie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    9,2
    Personeel, schone kamer, fijn bed, geen geluidsoverlast
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie voor mij prima! Dichtbij het centrum. Directe buurt is wel een beetje saai met alleen maar hotels en flat/appartementcomplexen.

    Personeel, schone kamer, fijn bed, geen geluidsoverlast

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    7,9
    Meer dan voldoende.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De toilet en de douche zitten zogezegd in de kamer zelf. En worden afgeschermd door matglazen deuren. deze konden ook niet op slot. Dit kan wat apart zijn als je het niet verwacht. Ook was het nogal warm in Hamburg tijdens ons verblijf, we konden de ramen openen maar we bevonden ons helaas aan de kant van de weg waardoor je dan toch wel last had van het geluid. Met de ramen gesloten werd het er al erg snel muf.

    de kamers zijn netjes en modern. De bedden liggen goed en er werd elke dag schoongemaakt en nieuwe handdoeken neergelegd. ook is er een kluis aanwezig in de kamer. De kamers zijn 24/7 te bereiken en de alles is netjes en schoon.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    5,0
    Geen top ervaring helaas.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas was de warm water voorziening kapot, kon er niet op de kamer gedoucht worden. We konden wel gebruik maken van de douche in de Spa van nabij gelegen Holiday Inn. Lastig met een kind en aangezien we 1 dag in Hamburg hadden verloren we veel tijd. Ook het ontbijt was in een te kleine, te warme zaal waardoor we lang moesten wachten tot er een tafel vrij kwam. Eerste slechte ervaring in Duitsland.

    Vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    9,6
    . Fijne douche, mooie groene locatie bij het Elbpark. lekker eten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Miniatur Wunderland - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er werd door de receptie ( inchecken bij Holiday inn) niet verteld dat je binnendoor kon lopen via de 2e etage. Het was erg koud en het sneeuwde, dus dat was wel zo leuk geweest. Gelukkig kwamen we daar snel achter.

    Het ontbijt was erg lekker met vers fruit in stukjes, kwark, mooie koffiemachine met bv latte, espresso, cappuccino. vers brood, Mooi uitzicht op de Elbbrug en het water. met bus 3 zo binnen 20 min op het centraal station. ( kaartverkoop in de bus. Fijn zwembad. kost € 2,50 pp . bij de receptie van Holiday inn te betalen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    4,6
    mwa, redelijk, matige kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het restaurant in het hotel is erg prijzig, Heel kleine porties. Het staat niet in verhouding tot de lage kamerprijs. De bar waar je ook kan eten is beter qua porties en prijs, maar heeft veel minder keus. Na het teruggeroepen worden naar Nederland geen geld terug, ja 10%. Jammer

    goede parkeer plaats

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    6,7
    Prima hotel voor een tussenstop; voor een verblijf in Hamburg ligt het hotel te ver van het centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie van het hotel naast een drukke (snel)weg. Beperkte keuze bij het ontbijt. Geen personeel in het hotel aanwezig (inchecken bij naastgelegen hotel).

    Nette, royale kamer met een moderne inrichting.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2016

    7,1
    Kamers waren schoon maar het ontbijt was slecht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was slecht. Telkens wanneer we daar kwamen was echt alles op. We hadden zelf rouwe eieren. Er mag wel een stoel op de kamer waar je je kleren neer kan leggen.

    De kamers waren schoon.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    7,9
    Goede lokatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Goede lokatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    4,2
    Prijs voor het gebodene buitenproportioneel hoog
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    350 € voor een heel klein kamertje Voor de receptie moesten we naar n ander hotel Eerste ochtend koude douche

    Het was schoon en de parkeergarage

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    5,8
    ontbijt
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kleine kamer, aan straatkant teveel geluid van het verkeer

    ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    7,5
    Prima hotel prijs / kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtruimte is aan de kleine kant.

    Prijs

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    5,4
    De kleine bijdrage voor gebruik van het zwembad.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Hamburg Special Offer - Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kleine bijdrage voor gebruik van het zwembad. 7,50 per persoon noem ik geen kleine bijdrage.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    7,5
    Ontbijt prima
    • Zakenreis
    • Groep
    • Miniatur WUnderland - Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi traag. Bedden waren wat aan de korte kant

    Ontbijt prima

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    5,8
    Het ontbijt wat we bij geboekt hadden
    • Stel
    • Hamburg Special Offer- Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg klein. Geen afgesloten toilet!

    Het ontbijt wat we bij geboekt hadden

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    7,9
    Prima locatie voor citytrip
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aandacht van het baliepersoneel bij het in- en uitchecken

    Ligging, met het openbaar vervoer in 10 minuten in het centrum

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    6,3
    Te klein bed en douche.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te klein bed en douche.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    6,7
    Niet slecht maar ook niet wow...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Veel lawaai aan straatkant. Basic ontbijt. Duur voor wat het is

    Proper.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    7,5
    zwembad
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    airco

    zwembad

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    7,1
    Hoofdkussen
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat ik geen extra hoofdkussen kon krijgen.

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    7,9
    ruime schone kamer, makkelijk te bereiken, balkonnetje,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    bewegwijzering naar Bridge Inn: dan blijkt de ingang via het Holiday Inn te zijn, halve straat verder en daar ook ruimte voor parkeren.

    ruime schone kamer, makkelijk te bereiken, balkonnetje, uitzicht op de tuin, absoluut geen herrie van buitenaf (brug lag aan de andere kant van het hotel), ruime keus buffet, grote parkeergarage onder hotel, bus naar de stad op 5 minuten lopen.

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    6,3
    Vrij parkeren bij het hotel, dicht bij bus.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg kleine kamer, geen stoel om op te zitten. Ontbijtzaal was te klein, vaak moesten mensen wachten op een plek.

    Vrij parkeren bij het hotel, dicht bij bus.

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    3,8
    De douche heeft een lekkage, je kamer loopt onder,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De douche heeft een lekkage, je kamer loopt onder, medewerkers aan de balie zeggen vervolgens..'oh, we sturen de 'hausmeister'....geen verontschuldigingen, nada niks.....geluukig lag er geen telefoon of tablet naast het bed....afknapper ! Nooit weer !

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2015

    4,6
    ligging t.
    • Vakantiereis
    • Stel

    zeer kleine kamer met onhandige indeling. en vooral te weinig capaciteit om te ontbijten omdat er iedere keer een wachtrij was.

    ligging t.o.v. openbaar vervoer

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    7,9
    Voor de 2de keer op doorreis hier geslapen, gelukkig was het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Allereerste dag ontbijt in Bridge Inn en niet Holiday Inn. Keuze wat beperkter maar kwaliteit nog steeds goed. Hopelijk volgende keer niet meer een houten vloer met metalen stoelpoten en beton. Erg gehorig en als je aan één kant doof bent is dat niet prettig

    Voor de 2de keer op doorreis hier geslapen, gelukkig was het niet zo warm als de vorige keer en dat merk je op de kamer direct. Comfort prima, top prijs-kwaliteit. Dit jaar moest voor het zwembad € 5,00 pp in naastgelegen Holiday Inn betaald worden. Jammer maar nog steeds waard om na een dag reizen even te kunnen ontspannen!

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    7,5
    Heel leuk dat je gebruik mag maken van zwembad en sauna van...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kamers zijn heel klein, maar dat verwacht je ook niet anders gezien de prijs.

    Heel leuk dat je gebruik mag maken van zwembad en sauna van het hotel er naast. Ondanks dat kamers heel klein zijn is er genoeg ruimte om je even terug te trekken. (op iedere verdieping is een lounge). Verder netjes en aardig personeel.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    5,0
    Personeel redelijk vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kamer zeer klein en ongezellig. Boven het tweepersoons-bed is een hoogslaper gemonteerd waardoor je elke keer in en uit je bed moet " klimmen". Er is geen stoel op de kamer dus je kan niet even zitten. Dat is echt vervelend. In bar-restaurant kregen we het avondeten in twee etappes geserveerd. Foutje van de bediening die onze maaltijden deels aan andere gasten hadden gegeven. Als compensatie twee flesjes water gratis gekregen. Erg karig. Zwembad kost €5 pppd, terwijl op site lijkt dat dit inbegrepen is. Geen eigen receptie, deze wordt gedeeld met Holiday Inn dat eraan vastgebouwd is. In Duitsland ben ik beter gewend, was eigenlijk een beetje een tegenvaller.

    Personeel redelijk vriendelijk

  • Beoordeeld op: 2 maart 2015

    7,1
    Kamer was schoon en netjes.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Af te raden om te voet naar het centrum te lopen door vele drukke autoverkeer. Wifi is inderdaad langzaam en onhandig met inloggen.

    Kamer was schoon en netjes. Busstation in de buurt en redelijke tentjes om te ontbijten.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    7,9
    Schone, moderne kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen badkamer, douche en wc midden in de kamer.

    Schone, moderne kamers.

  • Beoordeeld op: 20 januari 2016

    7,5
    Goede bedden
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Goede bedden Samen met mijn 2 zoons gelogeerd prima ontbijt niet te veel keus wat het prettiger kwa keus maakt

  • Beoordeeld op: 27 december 2015

    7,1
    Dicht bij de snelweg.
    • Vakantiereis
    • Stel

    kleine kamer

    Dicht bij de snelweg.

  • Beoordeeld op: 23 november 2015

    8,3
    Locatie, gratis parkeergelegenheid
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Meerdere hotels aan elkaar, met een gezamenlijke receptie. Daardoor erg lange loopafstand.

    Locatie, gratis parkeergelegenheid

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    7,5
    Ligging t.
    • Vakantiereis
    • Groep

    3e bed was hoogslaper

    Ligging t.o.v. centrum

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    6,3
    was netjes en schoon
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    de TV had alleen basis duitse zenders en minder zenders in engels. Jammer. Relatief kleine kamer.

    was netjes en schoon

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    7,5
    Mijn dochter was heel blij met de wifi
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De kamers waren wel iets klein, maar wij gingen er alleen slapen, dus niet echt last van gehad

    Mijn dochter was heel blij met de wifi

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    7,1
    Eenvoudig maar net hotel voor een korte trip, S-bahn station...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Hotel is gelegen in een wat mindere buurt

    Eenvoudig maar net hotel voor een korte trip, S-bahn station op circa 15 min. lopen.

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    7,1
    zeer kleine kamers
    • Vakantiereis
    • Stel

    zeer kleine kamers enkele bedden

  • Beoordeeld op: 28 mei 2015

    4,6
    Wifi werkt top
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lawaai buiten

    Wifi werkt top

  • Beoordeeld op: 18 januari 2015

    6,7
    Ontbijt en het personeel tijdens het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine kamer, weinig ruimte rondom het bed.

    Ontbijt en het personeel tijdens het ontbijt

  • Beoordeeld op: 18 januari 2015

    6,7
    Ontbijt goed, het diner in het moederhotel erg goed.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kamer ruimte was kleiner dan ik dacht

    Ontbijt goed, het diner in het moederhotel erg goed.

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 41

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: