Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Zum Bürgergarten Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Thyratal 1, 06547 Stolberg i. Harz, Duitsland

#12 van de 16 hotels in Stolberg i. Harz

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 140 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    7,9
    Heerlijke overnachting gehad
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden er maar 1 overnachting en we hebben in die korte tijd eigenlijk geen negatieve dingen ondervonden.

    Mooi en net hotel met goede bedden en sanitair, wij kwamen door file ellende pas na 20 uur aan en de keuken was al dicht, ondanks dat werd er een maaltijd voor ons door het vriendelijke personeel in elkaar gedraaid, super!! Verder viel de stilte op in onze kamer en het ontbijtbuffet was goed verzorgd en compleet.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 februari 2017

    6,3
    Echt een Duits hotel, mooie kamer en fijne bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op booking stond dat we er om 2 uur al in konden en dat klopte niet. En helaas hoorde we dat de sauna stuk was. Terwijl we daar dit hotel op hebben geselecteerd

    Ontbijt was goed, en de kaart voor avondeten was ook prima, we hebben er fijn gegeten

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    9,6
    Sfeervol hotel met ruime motorstalling.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Sfeervol hotel met ruime motorstalling.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    9,6
    Heerlijk familie hotel in een mooie stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    n.v.t.

    Restaurant

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    5,8
    Restaurant Gusto, in de buurt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oubollig hotel, loopt 50 jaar achter. Alleen voor oude mensen

    Restaurant Gusto, in de buurt. Is erg goed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    8,3
    Heerlijk verblijf in de Süd-Harz
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed; de douche (klein, hoge instap, weinig houvast)

    De persoonlijke omgang van het personeel met de gasten.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2016

    7,5
    Een overnachting ivm doorreis
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij zijn niet zo veeleisend, t was prima zo

    De kamers waren erg mooi en ruim, goede bedden, het avondeten en ontbijt waren heerlijk.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    10
    Uitstekend hotel met vriendelijk en behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi dekking in kamers

    Uitstekend hotel met vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    7,9
    vriendelijk hotel om Stolberg en omgeving te verkennen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Vriendelijk , schoon en prima authentiek Duits restaurant. Kamer wat gedateerd, badkamer wel vernieuwd.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    8,8
    Fijn net en goed verblijf!,
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden (matras)

    Vriendelijke en goede service

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 februari 2016

    7,1
    het ontbijt was prima en de kamers ook
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen lokatie om te zitten,alleen voor ontbijt of diner. een gezelige bar met een lounge was niet aanwezig helaas.

    het ontbijt was prima en de kamers ook

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    10
    Super restaurant, mooi hotel, net buiten het centrum, echt...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Eigenlijk niks, hooguit dat je af en toe moet bukken als je 1m90+ bent ;-)

    Super restaurant, mooi hotel, net buiten het centrum, echt de moeite. Mensen deden ook alles om het naar je zin te maken!

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    5,6
    Gemoedelijke sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kussens

    Gemoedelijke sfeer

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: