Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Burg Abenberg Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Burgstraße 16, 91183 Abenberg, Duitsland

#2 van de 2 hotels in Abenberg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 180 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    9,2
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    's morgens vroeg al wakker door de vele kraaien die rond de toren krijsen, jammer

    Locatie is prachtig, uitstekend ontbijtbuffet, zeer vriendelijk personeel, ruime torenkamer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    6,3
    Het slapen in de toren vond ik erg leuk maar wel voor mijn...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het restaurant. Erg gedateerd en nepluxe voor te veel geld. Kleine porties grote prijzen. Op mijn vraag of er wel mensen kwamen eten omdat ik al zo'n vermoeden had werd "ja natuurlijk" gezegd (wat anders) maar er zaten twee zakenmensen en wij.

    Het slapen in de toren vond ik erg leuk maar wel voor mijn man een hele klim die was er minder van onder de indruk. Wij hadden ons dit kasteelhotel heel anders voorgesteld. Overigens bleek dat we het gasthuis beneden in het dorp hadden geboekt voor 4 euro extra mochten we in de toren slapen.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 juli 2016

    5,8
    We dachten in een burcht te slapen maar dat werd het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We dachten in een burcht te slapen maar dat werd het gastenhuis Dit is een lastig met koffers te bereiken plek (trappen) Het gebouw is erg laag je ken niet onder de douche staan en ik ben 185 Eten in het resturant is simpel Gastvrouw is erg vriendelijk

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    7,9
    Alles even geweldig. De klim naar de kamer neem je graag op de koop toe.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het is even een klim naar de torenkamer. Er is geen lift.

    Prachtige locatie. Heerlijk diner en heerlijk ontbijt. Vriendelijke ontvangst. Echt perfect.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    9,6
    Wifi niet beschikbaar in gastenhuis.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wifi niet beschikbaar in gastenhuis.

    Verbleven in september 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2015

    8,8
    Prachtige ligging en een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Eigenlijk was het allemaal prima in orde. Om toch iets negatiefs op te merken zou het de grootte van de eenpersoonskamers zijn.

    Prachtige ligging en een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Nederlands sprekende leuke eigenaars. Voor een kort verblijf een prima locatie.

  • Beoordeeld op: 5 november 2015

    7,9
    locatie , sfeer , personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    geen wifi op de kamer

    locatie , sfeer , personeel

  • Beoordeeld op: 20 juli 2015

    9,2
    Personeel, ambiance en lekker eten
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    Personeel, ambiance en lekker eten

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: