Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Burg Breuberg Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Aschaffenburger Str. 4, 64739 Höchst im Odenwald, Duitsland

#2 van de 3 hotels in Höchst im Odenwald

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 245 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    6,3
    Vergane glorie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De accomodatie is in zijn geheel gedateerd en straalt geen sfeer uit. Ook is er behalve wandelen niks te beleven in de naaste omgeving

    De ruime kamer, het dakterras en het ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    6,7
    Kamer was groot maar erg verouderd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was geen lift aanwezig in het pand. We verbleven op de derde (zolder)etage wat een hele klim is zeker met de koffers.

    Kamer was groot maar erg verouderd. Alles was schoon maar je had er toch een onhygiënisch gevoel over. Komt mn door het zeer verouderde sanitair en vloerbedekking.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    8,3
    Heel goed voor een eerlijke prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ligt midden in het centrum,maar dat is persoonlijk wij houden van rustige omgeving.Jammer dat we voor onze chihuahua's 5 euro per hond moesten betalen wat niet vantevoren duidelijk was.Maar het was het zeker waard en ik had anders nog wel de prijs van 100 euro betaald .

    Een goede ontvangst ,nette kamer goed ontbijt.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    3,3
    we hebben het overleefd.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Moesten langs de trap met de koffers naar de derde etage, een soort zolderkamer met afgeleefde vloerbedekking. Op onze vraag waarom we daar helemaal naar toe moesten was het antwoord dat de eerste nacht de eerste etage uitgeboekt was. Kwam ons nogal vreemd voor, want we hebben maar een enkele gast gezien. Er is ook nog een tweede etage, maar daar werd niet over gerept. Een onbevredigend antwoord. We kregen duidelijk de indruk, dat verder aandringen geen zin had.

    het ontbijt was goed

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    10
    Grote kamer/Geweldig ontbijt!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles viel mee/super!

    Het was een super ontbijt,heel veel keus, Top!! Mooie grote kamer. Aardig personeel! We waren op doorreis,maar uit ervaring weten we dat de omgeving heel mooi is!!Aanrader!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    7,5
    Goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

Resultaat 1 - 6

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Burg Breuberg

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: