Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Central-Hotel Wuppertal Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Poststrasse 4, 42103 Wuppertal, Duitsland

#3 van de 37 hotels in Wuppertal

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 689 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    5,8
    Nooit meer dit hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Minder lawaai

    Warme kamers, in deze prijsklasse kun je geen topklasse verwachten. Maar ramen open tegen de warmte dan. Helaas, op de binnenpatio staan luidruchtige machine,s. Slecht geslapen!!!! We konden een andere kamer krijgen maar daar was het niet veel beter.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    9,2
    Kamers schoon, eten zeer goed ,en receptie goed
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was perfect alleen snachts die kinderen rennen op de gang en gooien met deuren en gillen.maar het is goed opgelost.

    Kamers schoon, eten zeer goed ,en receptie goed

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In eerste instantie 2 erg verschillende kamers als comfortkamers gekregen; na een gesprek werd wel een adequate tweede kamer aangeboden. Comfortkamer op de website van booking.com = > 20 m2; uitleg in hotel: standaardkamers alleen aan de voorkant (straat; ivm "herrie"); comfortkamers = aan de achterkant (geen "herrie")- ongeacht de grootte van de kamers. Uiteindelijk zijn wel wel netjes geholpen.

    Direct in het centrum; prima ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    10
    Super, ontbijt is meer dan oké
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets!

    Personeel is zeer actief en behulpzaam! Gaven tips en hielpen ons daar waar mogelijk. Hotel is gesitueerd in winkelstraat maar het was geen punt om bij het brengen en halen van de bagage voor het hotel ( kort) te parkeren. De tickets voor het museumbezoek ( Manet) werden bij de balie voor ons geprint. We hadden fietsen bij ons, die konden ' s nachts binnen staan.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 november 2017

    9,2
    Perfect gezellig stadshotel in een bruisende stad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontvangst door het personeel was aangenaam, we werden ook in perfect Engels geholpen en alle vragen werden duidelijk beantwoord (oa. over parkeren in nabij gelegen parking). Hotel ligt midden in een winkelstraat en is perfecte uitvalsbasis om de stad te leren kennen. De kamer was groot genoeg, idem voor badkamer die top in orde was want recentelijk vernieuwd. Aanbod van het ontbijt was beter dan de gemiddelde hotels met zowel assortiment warm (omelet, spek, worstjes, ...) als uitgebreid koud buffet met vele kazen, vlees, beleg, granen, ... . Bijkomende bonus: men ontvangt voor alle gasten ook een gratis pasje die toegang geeft tot het openbaar vervoer waaronder de onmisbare Wuppertal Schwebebahn dat geldig is gedurende het ganse verblijf. Topervaring over de ganse lijn!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    10
    Meer dan geweldig
    • Zakenreis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Helemal niets.....

    Ontbijt was meer dan geweldig. Bijvoorbeeld 4 soorten honing (???). Kamers super netjes, hotel netjes en zeer vriendelijk personeel die zeer behulpzaam waren met nog 3 gratis tichets voor het ov in de omstreken. Hulde! Owwww.... Ik vergeet nog de fles "gratis" water in de minibar -))))

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    5,4
    Slecht heb ik ook gezegt bij de receptie ik moest 4uur in de ochtend de trap naar beneden voor
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai aan de straatkant mensen die kinderen hebben kamer aan de achterkant liever mijn kinderen hebben de hele nacht gehuild ben de volgende dag vertrokken l

    Ontbijt was prima maar moest voor betalen ook voor de kids dat is jammer .want staat anders op de site te dure kamer.75 euro en dan nog ontbijt betalen kamers te klein voor dit bedrag. Heb nog veel meer klachten enz

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    7,9
    Warm, herrie maar schoon ondanks de stank van de rook
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer was no smoking, maar dat was voor ons niet gelukt. De kamer stonk erg. Verder was er kermis en life music op nog geen 50mtr geen airco en 30 gr+. In de kamer was geen gesprek mogelijk vanwege de herrie. Ws is dit pech qua timming. .

    aardige ontvangst, je kreeg een welkom gevoel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    8,3
    Mooi hotel met fantastische ligging in centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De inrichting badkamer was gedateerd maar wel schoon. Er was geen airco. Dus was erg warm in hotelkamer.

    Ontbijt was heerlijk. Centrale ligging midden in centrum. Altijd een aanspreekpunt bij receptie.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    9,6
    Geweldig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenlijk helemaal niets.

    Hotel gunstig gelegen midden in het centrum. Zeer vriendelijke en gastvrije ontvangst. Receptionist ook erg behulpzaam. Ontbijt was super, uitgebreide keuze. Schone kamers. Parkeergelegenheid voor redelijke prijs per dag via hotel en in de buurt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    5,0
    Met warm weer nooit meer!
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden kamer aan de straatkant. Het was warm (geen airco) en vanwege erge geluidsoverlast konden wij het raam niet open zetten! Gevolg: weinig slaap.

    Ontbijt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    9,6
    Prima accommodatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De stad zelf voelde wat grimmig. Wat opviel waren de behoorlijke aantallen daklozen in vergelijking met Nederland. Weinig mogelijkheden om te pinnen in winkels, restaurants en terrasjes.

    Gastvrij ontvangen, vriendelijk en behulpzaam personeel. Ontbijt op zondag was uitstekend en stond om 7:00 uur al klaar ipv de genoemde 8 uur. Gebruik gemaakt van de optie 'extra' voor de kamer. Deze was ruim en schoon en bedden waren prima. Klein koelkastje op de kamer voor de minibar. In de genoemde parkeergarage boven EuropeCar parkeer je voor €3,- per dag. Hotel is zeker een aanrader!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    7,9
    Leuk hotel voor een korte trip.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kleine kamers en de douche kop was lam. Geen bar of ontspanningsmogelijkheden aanwezig

    Zeer vriendelijk personeel, Alles word zeer goed uitgelegd wat je wilt weten. Mooi in het centrum. openbaar vervoer op loopafstand Prijzen van de minibar zeer gunstig geprijsd. Ontbijt, ruime keuze en het word zeer snel aangevuld. Als er gemorst is in de ontbijtzaal dan word het zeer snel door de bediening schoongemaakt. Top!! Prijs/kwaliteit aan de hoge kant. hotel heeft wel zijn beperkingen in het doen en laten, Maar wel een aanrader!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    10
    Heerlijk hotel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    locatie was perfect. Midden in het centrum. Zeer gezellig winkelstraatje en toch rustige kamer. Je kreeg een gratis kaart voor de gehele periode voor bus en schwebebahn, geweldig. Je kunt er zelfs mee naar Dusseldorf. Zeer vriendelijke bediening en goed ontbijt.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    9,6
    we voelden ons thuis
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    bij de boeking beter aangeven waar juist de parking is

    lift buiten gebruik en we kregen een biertje ter compensatie; we hadden 2 kamers en we kregen ipv daarvan de suite met 2 kamers ongelofelijk!!!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    9,2
    Een goed en eenvoudig hotel met een uitstekend ontbijtbuffet en een vriendelijke gastheer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Men had duidelijker moeten aangeven dat de laatste 100 m over het voetgangers gebied gereden mocht worden.

    mooi centraal in de stad en dicht bij het station van de zweeftram. We zaten met dit hotel midden in de gezellige kerstmark, we waren .

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 december 2016

    8,3
    Geweldige dagen gehad met bezoek kerstmarkten/winkels alle met vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    + Zeer vriendelijk personeel + Heerlijk en uitgebreid ontbijt + Goede douche + Rustige kamer + Centrale ligging + Gratis openbaarvoer bewijs voor onder meer de Schwebebahn (zweeftrein)

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 25 november 2016

    9,2
    Dagje kerstmarkt
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Doordat het midden in het centrum is, is het al croeg in de ochtend wat aan de rumoerige kant

    Een perpecte locatie, midden in het centrum. De staff is bijzonder vriendelijk. Ontbijt was meer dan goed. Kortom, niets te klagen, ik zou het iedereen aanraden.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    8,3
    Prima hotel voor een goede prijs als je midden in de stade wil zitten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De grootte van de badkamer viel erg tegen en de tv was niet groter dan het scherm van een laptop. De tv stond dan ook nog eens op een bureau in een soort nis, op best een redelijke afstand van bed dus dat was behelpen. We hebben er dan ook eigenlijk geen gebruik van gemaakt.

    Een fantastische locatie midden in het winkelgebied van Wuppertal. De parkeergarage is vlakbij op een paar minuten loopafstand. Heel praktisch dat je een uitrijkaart bij het hotel kan kopen. Ook fijn dat je van het hotel gratis tickets krijgt voor het OV en de Schwebebahn. De bedden waren prima en alles was schoon.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    9,2
    Goed voor kort stadsverblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks, zou echt zeuren zijn. Verhouding prijs en kwaliteit is zeer goed, is natuurlijk geen Hilton

    Uitstekend ontbijt, super hartelijke ontvangst, goede zet om een ov pas voor verblijf mee te leveren, kan je direct in de Schwebebahn. Uitstekende locatie, gratis fles water in de minibar geeft top service

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    7,5
    Goed hotel voor kort verblijf, vriendelijke bediening en top ontbijtbufet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De TV is wel al vlak maar net wat te klein (afmeting van een monitor) Parkeergelegenheid wat verder, maar nog goed te belopen.

    Kamer is eenvoudig, maar wel netjes en schoon. Goede matrassen. Het ontbijtbufet is top geregeld. Het hotel zit in een van de vele winkelstraten. Vriendelijke gastheer, welke de tijd neemt om uitleg te geven hoe het een en ander werkt. Ook fijn is de voucher voor gratis gebruik van het openbaar vervoer incl. zweeftrein.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    7,5
    Aangename omgeving, prachtige winkelinfrastructuur, fijne brasseries!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Slappe hoofdkussens, niet in verhouding tot comfort van de kamer. 150 TV-kanalen, echter geen enkele Belgische noch Nederlandse zender voorhanden; hoewel vlak bij de grens...???

    Uitstekend ontbijt; echter wel op tijd komen; warm buffet wordt niet aangevuld.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2016

    10
    Een fantastisch omgeving met een fantasie eigenaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik wist niet dat we daar zelf moesten afwassen. En aangezien dat ik niks meehad om af te wassen lieten wij dat op onze kamer staan. Maar de poetsvrouw nam het ook niet mee naar de keuken. Ik miste het afwas product.

    We hadden zonder ontbijt

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    7,5
    Prima verblijf in wuppertal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks allles was goed

    In centrum gelegen , je krijgt een parkeerkaart voor 5,50 euro en gratis buskaartje. Ook krijg je een fles water van het hotel dus de service is prima Kamer is netjes en het ontbijt is goed ,ruime keuze .dus een prima hotel als je in wuppertal wilt overnachten.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 19 juli 2016

    9,2
    centraal gelegen hotel met rustige en schone kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een wat ruimere badkamer met ligbad had het helemaal perfect gemaakt.

    Heerlijke rustige kamer midden in het centrum van Wuppertal. Bedden waren comfortabel en schoon. Badkamer eenvoudig maar netjes. Ontbijt copieus!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    8,8
    Locatie, properheid,ruime kamer en vriendelijkheid personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kussens waren te zacht en het bed was te kort

    Locatie, properheid,ruime kamer en vriendelijkheid personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    9,6
    Prima en degelijk hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ‘hotel’-bedden (met plastic) slapen erg slecht en niet comfortabel.

    Zeer ruime kamer en vooral badkamer: erg netjes en goed verzorgd ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    10
    Prijs/ kwaliteit / service : dik in orde !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omgeving. PaasWE veel gesloten

    Accomodatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    9,2
    Prima hotel, aanrader voor een citytrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    -

    De locatie was perfect, en gratis openbaar vervoer zit bij de prijs inbegrepen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    7,5
    Zeer de moeite waard.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers zijn enigszins gedateerd.

    Het ontbijt was uitgebreid en goed verzorgd. Gelukkig ook een koffiemachine ipv de kannen (slappe) duitse kofie.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    10
    Prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima ontbijt. Ligt in het centrum en dichtbij het station.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    10
    Vriendelijk onthaal en doordat we met 4 waren hebben we de...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Vriendelijk onthaal en doordat we met 4 waren hebben we de suite gekregen met 2 afzonderlijke kamers en badkamers, zonder opleg. Super.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    9,2
    uitstekend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    goed hotel, ontbijt uitstekend, ligging ideaal

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    10
    Super.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai op de gang van andere gasten.

    Mooie kamer, vriendelijk personeel en super ontbijt. Heel goede ligging.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    8,8
    Een tof hotel voor een kort verblijf!
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer een beetje klein.

    Vriendelijk personeel, uitgebreid, lekker ontbijtbuffet en goede ligging.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    9,2
    Aangenaam verblijf.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer aan de straatkant wel rumoerig.

    Centrale ligging. Vriendelijk personeel. Goede prijs voor éénpersoonskamers.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    8,3
    Voortreffelijk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was naar wens.

    Schone kamers. Ontbijt was uitgebreid en vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    10
    Mooie, schone, ruime kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie, schone, ruime kamers. Prima ontbijt en prima service!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    9,6
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Niets

    Goed ontbijt, veel keuze.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    8,8
    vlot en goede prijs/kwaliteit
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Centrale ligging, goed ontbijt, meewillend personeel aan de balie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    9,6
    Aan te raden verblijf in dit hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was fantastisch Personeel bij receptie bijzonder behulpzaam

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,1
    Centrale locatie en persoonlijke service in ouderwets hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ouderwetse inrichting

    Goede locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    7,9
    prima
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tv klein en geen belgische en nederlandse posten. Terwijl er 80 posten aanwezig waren.

    Ontbijt prima

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    8,3
    Lekker ontbijt, hotel in winkelstraat
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer vrij klein.

    Lekker ontbijt, hotel in winkelstraat

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    8,3
    prima hotel midden in het centrum
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    parkeren motor was wat lastig

    uitstekend ontbijt, faciliteiten (bed, badkamer, etc) ook prima.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    9,6
    Prijs kwaliteit verhouding dik in orde bij dit hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Bijzonder vriendelijke ontvangst, zeer goed ontbijt en het hotel lag om de hoek van het museum waar we voor kwamen.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 januari 2017

    9,6
    vriendelijk personeel we gaan nog wel eens terug
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    goed ontbijt alles was prima in orde

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    8,3
    Leuk hotel voor een stedentrip!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vriendelijk ontvangst, parkeren niet duur, gratis tickets voor openbaar vervoer. Goed ontbijt!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    10
    locatie en ovkaart
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    locatie en ovkaart

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    8,3
    Een fijn hotel voor bezoek aan de kerstmarkt in Wuppertal
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik zou het niet weten

    De zeer behulpzame balie medewerker.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    9,6
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Buiten lawaaierig op zaterdagavond en nacht

    In centrum, prima ontbijt, prima personeel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    9,6
    Alles was zeer goed .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    Alles was zeer goed .Personeel, netheid, locatie, een aanrader.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    9,6
    leuk uitje
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    te zachte kussens dit is persoonlijk

    kamer is netjes en schoon, bedden ook schoon, douche schoon, ontbijt goed ,locatie geweldig,

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 30 november 2016

    8,3
    Prima hotel in het centrum, goede parkeergelegenheid op loopafstand, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Lokatie midden in het centrum, schoon, eenvoudig maar goed, prima ontbijt

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    7,1
    Garage niet aan hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Garage niet aan hotel. Kamers niet erg ruim.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    9,5
    op en top geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    geweldige ontvangst en geweldig ontbijt

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    10
    Genieten van trein bus en zweefbaan mooie stad lekker gegeten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    alles was er ik zou niet beter kunnen doen.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 mei 2016

    7,5
    Vriendelijke ontvangst receptie, met goede uitleg over...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Vriendelijkheid dame bij ontbijt. Het hoofdkussen was erg plat.

    Vriendelijke ontvangst receptie, met goede uitleg over parkeren, openbaar vervoer en restaurants. Gratis kaart openbaar vervoer

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    8,8
    Hotel ligt midden in het centrum en heeft heel vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    -

    Hotel ligt midden in het centrum en heeft heel vriendelijk personeel. Parkeren kun je voor 5,50 per dag in de parkeergarage ca. 400m verderop, hotel zorgt voor uitrijkaart. Er is een koelkastje op de kamer incl. gratis fles water en prima prijzen voor de andere drankjes. Uitgebreid ontbijt. We kregen bij de boeking een gratis OV kaart en hebben veel gebruik gemaakt van de Schwebebahn. Bij de tourist information hebben ze een gratis folder met 5 wandelroutes, een echte aanrader.

  • Beoordeeld op: 2 april 2016

    7,5
    Perfect midden in het centrum gelegen, fijn hotel en heel...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    weinig tot niets. Als ik iets moet noemen: de 1-persoonskamer is eenvoudig en niet ruim, geen koffie/theefaciliteiten op de kamer.

    Perfect midden in het centrum gelegen, fijn hotel en heel vriendelijk personeel. Parkeren voor 5,50 per dag in de parkeergarage ca. 400m verderop. Koelkastje op de kamer incl. gratis fles water. Goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 2 februari 2016

    8,3
    Ontbijt was zeer goed, erg vriendelijke mensen aan de...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Er ontbreekt een bar, maar het hotel is in het midden van het centrum, dus in principe kan dat ergens anders ook. Maar persoonlijk hou ik van een bar in een hotel.

    Ontbijt was zeer goed, erg vriendelijke mensen aan de receptie. Wuppertal HBF en winkels/restaurants heel goed bereikbaar.

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    10
    Vriendelijkheid en professionaliteit van de staf.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Vriendelijkheid en professionaliteit van de staf. Kwaliteit van de kamer, rustig en schoon, van alle gemak voorzien. De locatie van het hotel. Het meer dan uitstekende ontbijt. De kaart waarmee je gratis van het OV gebruikt kunt maken, inclusief de prachtige Schwebebahn.

  • Beoordeeld op: 30 december 2015

    7,9
    Locatie was super midden in centrum, kamer was zeer ruim en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Eigelijk niks!

    Locatie was super midden in centrum, kamer was zeer ruim en super schoon. Kamer was aan achterkant van het hotel dus geen last van herrie buiten of van andere gasten.

  • Beoordeeld op: 21 december 2015

    7,9
    prima kamer met grote badkamer, direct in het centrum...
    • Vakantiereis
    • Stel

    prima kamer met grote badkamer, direct in het centrum gelegen. Je stapt de deur uit en je bent bij een kerstmarkt, 1 van vele! De Schwebebahn (36 km lang) is een belevenis op zich! Doen! Hotel gaf ons vouchers voor het openbaar vervoer! Ga bij de tourist information even wat wandelroutes halen!

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    7,1
    Het was werkelijk een SUPER !
    • Vakantiereis
    • Groep

    Met de auto moeilijk bereik baar in de maand December i.v.m. de Kerstmarkt. We hadden veel last van de voetgangers en van de kraampjes voordat we ons hotel bereikten. Toch zijden ze dat we tot aan de deur konden komen met de auto om de koffers uit te laden. Voor de rest echt helemaal TOP !!!

    Het was werkelijk een SUPER !!!goed ontbijt met alles erop en eraan. Zeer vriendelijk personeel. Een platte grond van de stad en een vervoer kaart voor de trein de bus de metro en de zweefbaan onbeperkt GRATIS !!!

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    7,1
    De lolatie is top direct als je uit je hotel stapt sta je in...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen minpunten

    De lolatie is top direct als je uit je hotel stapt sta je in het centrum . oprecht een goede keus. Jammer dat er geen bar bijzit. Maar kan dat in de buurt goed doen. Openbaarvervoer is ook dicht bij super dat je van het hotel gratis kaartjes krijgt hoef je niet te zoeken maar kan je gelijk op pad.

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    8,8
    Zeer ruime 3 persoonskamer met erg grote badkamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    geen echte minpunten.

    Zeer ruime 3 persoonskamer met erg grote badkamer. gratis koffie/thee faciliteit. ligging midden in de binnenstad. zeer uitgebreid ontbijtbuffet.

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    8,3
    Hotel Midden in het centrum op 150 meter van station.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was (te) warm, airco ontbrak helaas.

    Hotel Midden in het centrum op 150 meter van station. Gratis plaatsbewijzen voor alle openbaar vervoer in de regio inclusief de beroemde Schwebebahn. Zeer laag parkeertarief voor hotelgasten. Ruim aanbod van betaalbare restaurantjes.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    8,8
    Prima hotel , zeer gunstig gelegen voor shoppers middenin de...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Weinig of niets !

    Prima hotel , zeer gunstig gelegen voor shoppers middenin de stad en op wandelafstand van alle openbaar vervoer waarvoor je trouwens in het hotel een bewijs krijgt om gratis hiervan gebruik te kunnen maken , vriendelijke service ook op al je vragen .

  • Beoordeeld op: 28 maart 2015

    9,6
    vriendelijk personeel, alles goed schoon, goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    hotel was lastig te vinden, mede door wegwerkzaamheden. kamer was wat kleiner dan we verwacht hadden

    vriendelijk personeel, alles goed schoon, goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    9,6
    Ontbijt was uitstekend en de kamers netjes en schoon
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was uitstekend en de kamers netjes en schoon

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    8,3
    Grote kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine ruimte in badkamer om uit de douche te stappen. Geluidsoverlast centrum.

    Grote kamer. Midden in het centrum.

  • Beoordeeld op: 4 mei 2016

    7,5
    Goed personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer heet "comfort" maar was daarvoor figuurlijk en letterlijk onder de maat.

    Goed personeel. Prima ontbijt.

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    10
    Alles!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets!

    Alles!

  • Beoordeeld op: 5 maart 2016

    7,9
    Prima uitgebreid ontbijtbuffet en gratis OV kaart.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Formaat van TV !

    Prima uitgebreid ontbijtbuffet en gratis OV kaart.

Er zijn ook 17 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Central-Hotel Wuppertal

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: