Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over City Pension Köln

Ritterstr. 7, Altstadt-Nord, 50668 Keulen, Duitsland

#157 van de 194 vakantiewoningen in Keulen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 220 beoordelingen over dit appartement

6,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,6

  • Comfort

    5,2

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    5,1

  • Personeel

    6,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    7,1
    Zéér eenvoudig appartement op goede locatie. Prijs/kwaliteit dus in orde.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement - 4 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Parkeergelegenheid is niet voor de deur (met schijf max 4 uur op vrij- en zaterdag). Dus als je een weekend lang verblijft moet je uitwijken naar een Parkhaus. Dan betaal je weer €12 per dag.

    Prima locatie voor een weekendje in de stad als je er alleen maar hoeft te slapen en een douche wil nemen. Goede prijs/kwaliteit.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,3
    Een rustige kamer die kort bij het centrum ligt en niet veel kost.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement - 3 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer had maar een kleine lamp omdat de lamp boven de spiegel kapot was, mensen die met veel detail aan zichzelf willen werken zullen daar moeite mee hebben. Ook was de deur van de douche cabine niet meer in topstaat, maar de douche werd wel nog goed afgesloten.

    De kamer was erg dicht bij het centrum, maar nog steeds erg goedkoop. De matrassen waren goed en er waren rolluiken aanwezig. Er was geen ontbijt, maar erg dicht bij was er een Mr. Baker waar verse broodjes gekocht kunnen worden. De parkeerplaats is een eigen garage van het pension, de garage was niet groot, maar de auto staat er veilig en droog. Er was ook een kleine keuken aanwezig, er waren niet veel keukenspullen aanwezig, maar toch leuk dat er iets was.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    6,3
    De ligging is prima.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement - 4 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Krakende bedden, douchekop die je niet op kunt hangen, lampjes die het niet doen, daar kunnen wij allemaal wel tegen maar de hygiëne viel ons wel tegen.

    De ligging is prima. Het centrum is op loopafstand. Je moet even bellen voordat je komt zodat de host aanwezig is. De parkeerplaats is vrij krap maar onze auto is niet zo groot dus voor ons was het prima. Deze locatie is prima voor als je op doorreis bent of 1 nachtje in Köln bent, ik zou er niet een week op vakantie gaan.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    5,4
    De perfecte locatie is niet voldoende om hier te willen overnachten
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Appartement - 3 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Veel zaken waren slecht of matig. Verschillende lampen ontbraken. De televisie werkte wel maar er was geen zender te vinden. Er was alleen koudwater tot dat ik de hoofdkraan gevonden had en open gedraaid had. De laminaat vloer was niet schoon.

    Het bed lag heerlijk.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    7,5
    Centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Centraal gelegen. Kamer is eenvoudig maar schoon, oké voor een overnachting op doorreis en op 1 km. vanaf de Dom. Let op: naam pension wordt niet op gevel vermeld, lijkt gewoon wit woonhuis met meerdere etages. Je kunt een betaalde (maar krappe) parkeerplaats regelen. Tijdens ons bezoek was er een parkeerplaats vrij t.o. pension, dus gewoon op straat geparkeerd.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    4,6
    Goedkoop en dicht bij de stad maar vies
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement - 4 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het appartement heeft slechte krakende bedden en wordt slecht schoongemaakt.

    Appartement ligt op 10 min wandelen van de Dom. Eenvoudig ingericht passend bij de prijs.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    6,7
    Prijs-kwaliteit redelijk. Betere bedden en vooraf verwittigen dat we cash moeten betalen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement - 3 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Je moet je verblijf cash betalen en daar hadden we niet op gerekend. De vrouw die ons ontving, kende slecht Engels.Bovendien viel de beddenbodem uit het bed, omdat het een losse lattenbodem was. Het was wel te fixen, maar weinig comfortabel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    3,3
    Niet duur, makkelijk inchecken en uitchecken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De hygiene had beter gekund. Afgetrapt meubilair, doorgezakte stoelen.

    Niet duur, makkelijk inchecken en uitchecken

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    6,7
    De grootte van de kamer, dat er een keukentje was
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Hoe schoon het was en dat er GEEN 2 persoonsbed was.

    De grootte van de kamer, dat er een keukentje was

    Verbleven in oktober 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    2,9
    appartement was enorm klein vies er was veel kapot...
    • Vakantiereis
    • Groep

    appartement was enorm klein vies er was veel kapot parkeerplaats was er niet (wel geboekt) en in deze buurt durfde we de auto niet op straat te laten staan. we zijn niet in het geboekte appartement gebleven.

  • Beoordeeld op: 2 februari 2016

    5,0
    De dame was ondanks haar gebrekkig Engels (en met ons...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Nou... schimmel in een pannetje, geen servies was hetzelfde (als er uberhaupt servies was) smerig koffiezet-apparaat, de douche was met geen mogelijkheid op temperatuur te brengen, een TV uit het jaar 0, geen klerenhangers, het meubilair was ook van voor de oorlog, de bedden lagen prima, maar dat alleen omdat we genoeg gedronken hadden om toch niks meer te voelen, de handdoeken waren van het formaat 'drie kabouters krijg je er nog niet droog mee', de sfeer/inrichting was even goed als dat van een mortuarium...

    De dame was ondanks haar gebrekkig Engels (en met ons gebrekkig Duits) zeer vriendelijk en behulpzaam!

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    5,4
    De locatie is prima, het is slechts vijf minuten lopen naar...
    • Vakantiereis
    • Stel

    mijn vriend had een heel slecht matras waar de veren bijna uitsprongen, dus drie nachten slecht geslapen..hij is een makkelijk iemand dus dan is het echt een slecht matras.. het appartement kan gezelliger ingericht maar wij sliepen er alleen dus voor ons prima. Er zat een leuk binnenplaatsje bij maar daar hadden we geen sleutel van, dan zou je je minder opgesloten voelen.. verder moet je een vast tijdstip afspreken dat je aankomt omdat ze drie kwartier van het appartement woont, goed om te weten voor nieuwe gasten! Bij aankomst lagen er twee kleine handdoeken in de badkamer, ik was zo brutaal om extra handdoeken te vragen en toen kregen we die, geen overbodige luxe voor drie dagen. Helaas waren de handdoeken niet al te fris (muffige geur).

    De locatie is prima, het is slechts vijf minuten lopen naar het centrum en de wijk (achter de straat) is een Turkse wijk met heerlijke restaurants en winkeltjes. Parkeren kan voor 7,50 per dag/nacht.

  • Beoordeeld op: 19 november 2015

    5,0
    De afstand tot het centrum, binnen 5 minuten zit je in de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Tv werkte niet, badkamer was vies (schimmelplekken), geen wifi, lampen werkten niet of nauwelijks.

    De afstand tot het centrum, binnen 5 minuten zit je in de stad van Keulen.

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    8,3
    Goede verhouding prijs/kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Stel

    de garage (extra betaling) was te krap. De auto paste net, op de laatste millimeter erin, nul komma nul ruimte over. Was voldoende, maar we hebben niet echt een grote auto.

    Goede verhouding prijs/kwaliteit. Lekker dicht bij het centrum, loopafstand. Prima voor 1 of 2 nachten

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    4,6
    De ligging beviel ons het meest, op wandelafstand van alle...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De vrouw die ons moest binnen laten, was heel onbeleefd, gaf niet veel uitleg. In de keuken waren er zeer weinig facilliteiten aanwezig. Badkamerlicht was kapot. Het was een studie, geen appartemenr, met 4 bedden, maar er was een tafel voor 2 pers. Schimmel boven de douches. Muren waren vuil. Geen plaats om koffers achter te laten en we mochten niet later uit de kamer. Diepvriezer werkte niet, bestek & glazen waren echt nog super vuil. Echt een tegenvaller, de ligging was wel goed.

    De ligging beviel ons het meest, op wandelafstand van alle bezichtigingen.

  • Beoordeeld op: 28 december 2015

    8,3
    ideaal voor een nachtje.
    • Vakantiereis
    • Groep

    niets

    ideaal voor een nachtje. Eenvoudig maar zeer goed!! Goed gelegen!!!

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    7,5
    De ligging naar het centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De bedden kraken veel

    De ligging naar het centrum De eigen parkeer garage

  • Beoordeeld op: 16 januari 2015

    6,7
    Top locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Bedden

    Top locatie

  • Beoordeeld op: 9 januari 2015

    7,5
    -prima locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    -prima locatie -goede kwaliteit / prijsverhouding

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: