Перейти до головної сторінки
  1. Сторінка з відгуками про готель
  2. Німеччина: відгуки про готелі
  3. Гамбург: відгуки про готелі
  4. Відгуки про CAB20

Відгуки про CAB20 Цей рейтинг показує, наскільки дане помешкання відповідає стандартам готельної галузі за цінами, зручностями і послугами. Категорія присвоєна самим готельним об'єктом. Цей рейтинг допоможе вам при виборі помешкання!

Brennerstraße 20 , Санкт-Георг, 20099 Гамбург, Німеччина

8,6

• Безкоштовний Wi-Fi

8,9

На 100% дійсні відгуки

Справжні гості. Справжні подорожі. Справжні враження.

Читати далі- відкриється в діалоговому вікні
Написати відгук

Показано 1 - 25

• Відгук від 6 лютого 2026

Хороший готель в сумнівному районі. Якщо ви любите екстрим - ідеально
    • Надіслано з телефону

В доступі не було безкоштовної питної води. Район, де розташований готель, мʼягко кажучи стрьомний. Дуже багато безхатьків, наркоманів і тд. Місцями було стрьомно іти по вулиці.

Стильно, зручно, комфортно. Дуже крутий готель

Дата проживання: Лютий 2026

• Відгук від 7 жовтня 2025

7,0
    Не почувалася в безпеці біля готелю
    • Мандрівники з друзями
    • Надіслано з телефону

Мені дуже було некомфортно ввечері та навіть і вдень йти від зупинки громадського транспорту до помешкання, так як я з подругою не почували себе в безпеці. Місцерозташування готелю центральне і це зручно, але саме в цьому районі перебуває багато людей які виглядають небезпечно, бездомні, та інші підозрілі особистості. Це вперше коли мені дійсно було страшно. (Нажаль це мій досвід, можливо в інших було інакше). Можливо моя оцінка застереже попередить і буде корисна комусь.

Мені сподобалось в самому готелі усе але...

Дата проживання: Жовтень 2025

• Відгук від 13 серпня 2025

все сподобалось, хороший вибір, особливо якшо треба лише відпочити, переночувати
    • Надіслано з телефону

Все супер. Зручно, чисто, смачна кухня

Дата проживання: Липень 2025

• Відгук від 5 серпня 2025

Парковка біля готелю – рідкісна удача, але мені пощастило! Це

Якщо залишатися в Гамбурзі, то зніматиму лише цей готель.

Дата проживання: Травень 2025

• Відгук від 28 липня 2025

Привітний персонал / чистота /

Дата проживання: Липень 2025

• Відгук від 16 грудня 2024

8,0
    Дуже добре
    • Надіслано з телефону

Вентиляція, яка в середині кабіни, розташована поряд з ліжком прямо над головою, з неї пристойно задуває. Тому є вірогідність, що ви можете захворіти, як я. Можливо влітку це не є проблемою

Стильний інтерʼєр, швидке заселення. Приймають оплату тільки карткою, в приміщеннях було чисто. Цілодобова стійка реєстрації. Ще повернусь коли треба буде заночувати одну ніч

Дата проживання: Грудень 2024

• Відгук від 19 жовтня 2024

Персонал, чистота, зручності.

Дата проживання: Жовтень 2024

• Відгук від 9 вересня 2024

9,0
    Модернізований хостел та затишна кімната.
    • Надіслано з телефону

- біля хостелу ввечері багато декласованих елементів, тому варто це враховувати коли добираєтеся до помешкання - відсутність кухні - ціна

+ окремий номер + аудіо система. Зміг послухати музику перед сном + чисті душеві і туалетні кімнати

Дата проживання: Вересень 2024

• Відгук від 18 липня 2024

• Надіслано з телефону

На перший погляд сам район не дуже безпечний

Все чисто, у порівнянні з іншими капсульними готелями багато місця, окремі душеві кабінки

• Відгук від 17 липня 2024

9,0
    Зупинився б тут знову. Рекомендую.
    • Надіслано з телефону

Кімната ну це фактично ліжко, ну дуже маленька. Не для тих у кого клаустрофобія, це точно. Великий мінус це не регульований кондиціонер, він дуне прямо в голову, і нічого не можна зробити, можна захворіти якщо не лягти навпаки.

Сама концепція дуже цікава, такий собі хостел з максимальною приватністю. Є вбудована безпровідна колонка на яку можна транслювати свою музику по блютус. Ціна гарна.

• Відгук від 4 липня 2024

Найкращий хостел в якому я була, все 10/10. Розташування 12 хв пішки від вокзалу.

Дуже чисто, привітний персонал

• Відгук від 23 червня 2024

Сучасно, чисто, в центрі міста, що дуже зручно . Мені сподобалось 💜
    • Надіслано з телефону

Трохи тісно в кімнаті, але це терпимо. Якщо вдвох ночувати, то при вході в кабіну перша людина має застрибнути відразу на ліжко 🤭

Прекрасний готельчик для ночівлі, якщо брати до уваги, що хочеться більше часу провести в місті, а не на ліжку в номері)

Дата проживання: Червень 2024

• Відгук від 10 червня 2024

9,0
    Готель дуже чудовий. Буду ще залишатися
    • Надіслано з телефону

Сам по собі район не дуже приємний. Особливо ходити ввечері дуже неуютно(була наодинці, так що це додавало дискомфорт). Прямо коли йшла до готелю проходила поліцію, яка когось затримувала. Але так часто буває біля вокзалів міст. Просто неочікувано. В самому готелі єдине не сподобалося, що для того, щоб помитися треба спуститися на -1. Сподівалась, що ванні кімнати розташовані на тому ж самому поверсі, бо спускатися кудись вночі помитися не дуже хотілось.

Близько до вокзалу, зручно розташовано. Персонал був дуже милий. Привітливо пояснювати як зареєструватися і т.д. Кімната також зручна, ліжко комфортне. Лаундж зона приємна, є місце для куріння. Окремі ванни для чоловіків і жінок. Автомати з іжою і основними засобами для гігієни. Бар на першому поверсі.

Дата проживання: Червень 2024

• Відгук від 24 травня 2024

Дякую за затишну атмосферу
    • Надіслано з телефону

Дуже затишно, є тераса на верхньому поверсі для відпочинку.

• Відгук від 23 травня 2024

• Надіслано з телефону

Все супер, єдине що у лаунж-зоні не працювала кавомашина. Але купив каву в лоббі.

Все продумано до дрібниць. Дуже чисто, маленьки номери, але зручні ліжка. Хвилювався, що некомфортно буде у загальній зоні душу, але все максимально добре. Вбиральні на кожному поверсі. Приємна лаунж зона на 3 поверсі. Та симпатичний бар при вході.

• Відгук від 15 травня 2024

Ідеально
    • Надіслано з телефону

Дуже привітний персонал,намагатися все пояснити і допомогти. Чистота на вищому рівні

• Відгук від 26 квітня 2024

Чудовий хостел
    • Надіслано з телефону

Район розташування це звісно шок, такого я ще ніде не бачила, щоб безхатьки собі цілий район змогли привласнити. Але з іншого боку розміщення має переваги, близькість до вокзалу і станції метро

Мені сподобалось все, гарне співвідношення ціна якісь, комфортно і чисто, привітний персонал, смачне пиво

Дата проживання: Квітень 2024

• Відгук від 3 квітня 2024

9,0
    Залюбки повернусь ще. Порадив приятелеві)
    • Надіслано з телефону

Саме в моєму «номері» не було можливості регулювати подачу свіжого повітря (у більшості випадків у капсулах це можливо робити), адже прокидався ніччю декілька разів від НЕСТАЧИ кисню(

Інтерʼєр, чисте повітря.

Дата проживання: Квітень 2024

• Відгук від 1 квітня 2024

• Надіслано з телефону

В самому готелі, капсулах, спільній душовій зоні дуже чисто. Персонал привітний, зручне розташування, сучасний інтерʼєр. Очікування співпали із реальністю. Також дуже важливо, що в самих капсулах нормальна вентиляція. Хороший варіант для ночівлі на 2-3 дні.

Дата проживання: Березень 2024

• Відгук від 1 жовтня 2023

• Надіслано з телефону

Є загальна душова зона. Це мінус перший поверх. Готель надає рушники, халат. Але немає капців!!! Досить дивно виглядають люди босоніж у загальному ліфті. Розташування готелю досить зручне, але геть не фешенебельне)

Реєстрація, дуже раціонально все, чисто, є індукційна зарядка для сотового, досить зручно, як на готель такого формату.

Дата проживання: Вересень 2023

• Відгук від 19 вересня 2023

8,0
    Дуже добре
    • Надіслано з телефону

Сніданок достатньо добрий, смачний , але ж за ці гроші можна було каву додати , а не за додаткові гроші ! Дякую

Дуже гарний хостел за свої гроші , дуже привітний персонал ! Неймовірно зручно спати ! Супер ,я думаю повернемось ще )))

Дата проживання: Вересень 2023

• Відгук від 28 серпня 2023

• Надіслано з телефону

Із мінусів особисто для мене те, що вентиляція дуже слабо дує і неможна регулявати її, а в такій капсулі це важливо, особисто мені було жаркувато спати, і якщо би можна було б регулявати потужність вентиляції було б дуже гарно. Також було би добре якщо би якісь одноразові тапочки видавали би, бо в основної обуві не дуже зручно ходити вниз у душ. А покупати теж, не всі розміри в наявності у вас. Також чомусь не вдалося ні однією картою сплатити в автоматі з напоями, та засобами особистої гігієни, хоча на ресепшені ці картки працювали.

Отель дуже чистий, співробітники дуже приємні, доброзичливі і позитивні. Дуже добре знають англійську. Капсули хоч і маленькі але досить зручні, та саме головне що матраци дуже зручні та гарної якості, і постільна білизна чиста і свіжа. Єдине що було добре якщо б була десь ще додаткова поличка якась невеличка для речей. Розташування дуже зручне, біля вокзалу, але на шляху до отелю особливо вночі можна зустріти наркоманів чи бомжів, тут як пощастить, але вас чіпати ніхто не буде, тому що там дуже людно, дуже часто вночі їздить поліція. Але сама вулиця де готель тиха ти в міру чиста.

• Відгук від 19 серпня 2023

Суперсучасний та комфортний готель для коротких подорожей.
    • Термін перебування: 3 ночі

Не було кухні, але це вказано в умовах, тому ок.

Чудове розташування, недалеко від вокзалу, багато закладів та магазинів поблизу. Нова будівля, сучасні рішення, приємна атмосфера, легка музика в коридорі, гарна тераса та кімната для відпочинку. Готель великий, людей багато, але дискомфорту не відчувалось, бо була велика кількість душових кабінок. Привітний персонал, рецепція та бар працюють цілодобово. Зручне заселення та виселення. Все було неймовірно. Окремо відзначу, що інтернет був дійсно швидкий, змогла проводити відеодзвінки.

• Відгук від 11 серпня 2023

• Надіслано з телефону

зручне ліжко, стильний дизайн, звукоізоляція, оздоблення і сучасність

Показано 1 - 25

Ми повертаємо різницю у ціні
Ми повертаємо різницю у ціні
Помітна економія! • Жодної комісії за бронювання • Знайдете дешевше? Ми відшкодуємо вам різницю в ціні!