Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over BS Boarding House

Belfortstrasse 1, 69115 Heidelberg, Duitsland

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1165 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,1
    Dikke prima, maar wel verbeter punten mogelijk.
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is gehorig, douche geeft ineens ijskoud water als je staat te douchen (kamer 9), veel last van de geur, wanneer er in de algemene keuken gekookt werd. Heel de kamer rook dan naar eten, terwijl wij zelf niet kookte in de kamer of het appartement.

    De kamers zien er mooi uit, zijn schoon, bed is goed.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    6,3
    Voor Heidelberg komen we nog eens terug
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hele appartement was niet afgewerkt. Veel dingen los, deur die niet dicht kon. Water stroomde in de badkamer op de vloer en de toiletbril lag los op de pot. Erg kleine badkamer. Je kon de mensen boven ons duidelijk horen lopen en naar toilet gaan. Wij hadden een app. voor vier personen. T voelde wat opgesloten aan.

    Het bed was goed. En de lokatie. Op eerste gezicht niets mis met appartement.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    8,8
    Nieuwe inrichting.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden niet gezien waar de ingang van ons appartement was. Dat was niet duidelijk aangegeven. We belden onze contactpwrsoon en doe kon t makkelijk uitleggen. We wisten ook niet zeker of parkeren in de parkeergarage om de hoek slim was als we vroeg weer wilden vertrekken. De omgeving beetje een onaangename sfeer. Mensen die 's nachts weer aankwamen met de fiets of lopend maakten veel geluid en dat hoorde je super goed. De afwerking was niet goed. Slaapkamerdeuren konden niet goed open, maar geen echt probleem. We zaten naar 1 nacht, anders had ik t niet geweldig gevonden daardoor.

    Nieuwe inrichting. Veel faciliteiten en alles in de keuken alsof je een huisje hebt. Lekker ruim. Met 2 kinderen bij elkaar kunnen zijn in een ruimte. Goede bedden!! Zag er allemaal luxe uit. Goede sfeer qua inrichting ook.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2016

    7,9
    Prima plek voor kort bezoek aan Heidelberg
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten

    Helaas geen (of erg weinig) buitenruimte (balkon of terras). De directe omgeving biedt niet veel bezienswaardigheden.

    De naam zegt het al: Boarding House. Prima locatie als je op doorreis bent. Goed verzorgd appartement met alles erop en eraan. Goede uitvalsbasis voor toeristisch bezoek, o.v.-verbindingen en parkeerplaatsen. Grote supermarkt om de hoek. Prima plek voor kort bezoek.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    7,1
    Bijna weer thuis..
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht

    De informatie over het ontbijt. In de bevestiging van bookings stond inclusief ontbijt. Hier gewoon van uitgegaan. Echter ontbijt wordt niet aangeboden. Wel de basics om een ontbijt te maken. Dit was niet duidelijk en een grote teleurstelling!

    Het appartement als totaal

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    3,8
    Aan niemand aan te raden..
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vieze kleine badkamer. Weinig tot geen bestek/servies in de keuken aanwezig Als de bovenburen liepen gingen de lampen aan het plafon heen en weer bij ons. Geen ontbijt aanwezig, terwijl aangegeven van wel. Personeel kwam pas rond half 10 aankakken..

    Dat er een aparte zitkamer was

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    7,5
    een goed begin van de vakantie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het was verder van het centrum dan we dachten.

    Heidelberg is een heel leuke tussenstop op weg naar Oostenrijk of Italië. En BS Boarding house een prima plek om te overnachten. Prettig modern en goed verzorgd.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    10
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht

    Nvt

    Mooi en schoon appartement, op loop afstand van de binnenstad. Zeer vriendelijke eigenaar.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    5,8
    Ligging en kamer indeling prima.
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer of Toilet
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een zoemende koelkast de gehele nacht en een douchekop die niet blijft zitten

    Ligging en kamer indeling prima. Ook goede bedde

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 november 2017

    7,9
    Mooie, ruime kamer net buiten oude stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Informatie i.v.m. parkeermogelijkheid en toerisme

    Ruime kamer met terrasje, dicht bij bus-en tramhalte.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    4,2
    geen personeel gezien, badkamer aan de overkant van de gang
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer of Toilet
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    geen personeel gezien, badkamer aan de overkant van de gang

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    3,8
    goedkoop is hier geen beter koop
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    alles, maar dan moet je meer willen betalen. 't is de logica zelf, dus niet zagen en de volgende keer beter uitzoeken

    voor die prijs wellicht ok

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    6,7
    Bed sliep lekker, goed verzorgd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer of Toilet
    • Verbleef 1 nacht

    Redelijk ver uit het centrum

    Bed sliep lekker, goed verzorgd

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 23 juli 2016

    7,5
    Mooie kamer dicht bij het station
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer of Toilet
    • Verbleef 1 nacht

    Airconditioning was welkom geweest. Jammer dat de receptie ook maar beperkt geopend is.

    De kamer was voldoende luxueus.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    4,6
    De centrale ligging, dichtbij het centraal station.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Net als zo vaak betaal veel te veel voor een éénpersoons kamer en wordt je op de mindere kamers weggestopt. Ik zou douche en toilet op de kamer hebben, maar er je kreeg een sleutel voor de douche en toilet op de gang. Totaal geen comfort op de kamer oude nachtkastjes waar de verf vanaf was, kozijn waren verrot en erg fris was het er ook niet.

    De centrale ligging, dichtbij het centraal station.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: