Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Central-Hotel Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Am Waltenberg 29, Ortsmitte, 59955 Winterberg, Duitsland

#12 van de 51 hotels in Winterberg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 414 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    10
    Super hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Super hotel. Vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt. Prima lokatie loop afstand van het centrum. Prijs is ook prima voor het eten en de kamers. Apreski cafe indoor.Ga zeker nog een keer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    10
    voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    De ventilatie in de badkamer. Gevoel dat deze niet(optimaal) werkte.

    Omdat we deze locatie voor het eerst bezochten, gingen we er met een neutrale instellingen heen. De accommodatie wel deed aan de verwachting zoals op de website gevormd.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    5,0
    Niet tevreden, spijt van onze boeking.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was koud,(geen verwarming) werd ons verteld dat er vloerverwarming was) dat terwijl de hele kamer bekleed was met vloerbedekking, deze combinatie kennen wij niet hoor.water uit de douche met druppels, minimale deuk, zeer vervelend met lang haar als je paar dagen geskied hebt en je kan je haar niet wassen.dit was alle ergste namelijk. lawaai, beneden was de bar in het weeekend, zeker zaterdag,tot 01.30 in de nacht open en muziek stond erg hard, wij konden echt niet slapen. Ver van de pistes,ontbijt was niet goed,erg simpel en niet vers. Het enige wat ons deed niets doen en daar bleven was dat de kamer wel schoon was.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    8,3
    Een geweldig midweekje Winterberg!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hotelkamer was echt super!! Hele mooie badkamer, kamer was groot met niet alleen bedden maar ook nog een zitje (bank en 2 stoelen) Alles was erg schoon en netjes! Uitgebreid ontbijt en ook 's middags en 's avonds kun je heerlijk in het hotel eten!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    9,6
    Ontbijt goed!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt goed! Kamer zeer ruim en een nieuwe badkamer. Als extra mazzel zon op ons balkon van 11.00 tot 16.00 uur. Alle lof aan de gastheer! Wat een leuke man!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    9,2
    Fijn hotel in het centrum van Winterberg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    -

    Midden in het centrum van Winterberg ligt het Central Hotel. Makkelijk en handig. Auto parkeren en skiën, shoppen en hapjes/drankjes op loopafstand. Ruime schone kamers en een goed ontbijt. Aanrader! Kindvriendelijk en gezellig.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    8,8
    Prima hotel in centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wi-Fi onvoldoende

    Centrale ligging (5-10 minuten lopen naar piste), gratis parkeergelegenheid, ruime kamers, goede warme douche, prima föhn, lekker ontbijtbuffet en vriendelijk personeel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    9,6
    Top hotel! Gezellig, schoon en dichtbij de piste
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Onze kamer zat recht boven de pub. We konden vanuit de kamer de muziek letterlijk horen en de bedden trilde van de bass. Maar het was een wintersport vakantie, dus dit hoort erbij. Toch zou ik de volgende keer voor een kamer kiezen die iets hoger is dan recht boven de pub.

    Top locatie, klein kwartiertje lopen en je bent aan de piste. Gezellig hotel waar je rustig kan zitten eten en wat drinken, maar ook de pub in naast het restaurant. Voor ieder wat wils! De kamers waren groter dan verwacht zelf!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 februari 2018

    9,2
    zeer ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ondanks dat Booking aangaf dat er niet van tevoren behoefde te worden betaald werd er toch een maand voor het verblijf 80% van de verblijfskosten afgeschreven. Na een klacht hierover bij booking kreeg ik reactie dat het bedrag kon worden teruggestort, maar daar heb ik geen gebruik van gemaakt omdat dat vlak voor ons verblijf was. Normaal klopt de informatie op de site van booking altijd, reden waarom wij vaak van booking gebruik maken. Helaas nu dus niet. Indien je heel licht slaapt heb je misschien last van de muziek en praten uit het café en kun je misschien beter een ander hotel kiezen. Wij hadden daar absoluut geen last van maar hoorden het geluid wel enigszins als we 's nachts wakker werden voor toiletbezoek. Maar hebben prima geslapen.

    zeer ruime kamer prima douche met thermostaatkraan Uitstekend ontbijt met meerdere malen een kopje prima espresso of cappuccino Zeer redelijk geprijsd eten Gratis parkeerplaats

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    8,3
    Kamer was groot en schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    In het hotel is ook een disco of feestzaal. Dit geeft op vrijdag en zaterdag veel overlast. Op de tweede verdieping hoorde je nog de muziek. En je hebt dan ook veel zatte mensen voor de deur op straat. Als een hotel zo nodig een disco wilt hebben, zorg dan voor goede geluidsisolatie zodat je gasten daar geen last van hebben en zorg voor een uitsmijter zodat het voor de deur netjes blijft. De parking is wat aan de krappe kant zeker als er veel sneeuw ligt.

    Kamer was groot en schoon. Badkamer was klein maar schoon en recent. Ontbijt was ruim voldoende. Er is ook een bar en restaurant, dus als je 's avonds er niet uit wilt, dan hoef je niet weg.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    9,6
    verzorgd hotel in het centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten

    Tijdens het weekend was er luide muziek tot in de vroege uurtjes te horen op de kamer. Wij sliepen op de derde verdieping, dus ik wil niet weten hoe dat voor de mensen op de eerste verdieping was...

    - Wij hadden de suite geboekt en die was zeer ruim en schoon. - Alles was heel netjes en hygiënisch - Het ontbijt was verzorgd.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    8,8
    Proper, vriendelijke bediening, goed ontbijt, skipistes...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud gebouw.

    Proper, vriendelijke bediening, goed ontbijt, skipistes binnen wandelafstand. We konden het skimateriaal in een locker aan de piste laten staan voor slecht 2 EUR per dag.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    7,5
    Schoon, vriendelijk personeel, fijne badkamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De schoonmaakdienst stond s ochtends zonder te kloppen ineens in de kamer, terwijl we nog op de kamer waren, ruim voor het einde van het ontbijt. Op de ochtend van vertrek begon ze al met schoonmaken voordat we waren uitgecheckt. Er waren ook geen ‘do not disturb’ bordjes. Wij hebben ons hier wel een beetje aan gestoord. Slaapbank voor kind lag echt niet lekker...

    Mooie nieuwe badkamer met goede douche. Zeer schone, ruime kamer. Van het hotel kregen we een ‘Winterbergkaart’ voor kortingen. Hotel midden in het centrum met alle winkeltjes en restaurants op loopafstand. Om bij de pistes te komen, moet je wel even de auto pakken, maar dat was voor ons geen probleem. Er was overal genoeg gratis parkeergelegenheid.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het valt ons erg tegen dat er niemand in geheel Winterberg Nederlands praat terwijl 90% wel Nederlanders zijn, komen Duitser, Fransen of Engelsen in Nederland praten ze bij elke camping of hotel wel hun taal? Waarom doen ze dat niet? Vind dit niet vriendelijk naar de Nederlanders toe

    super

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    6,3
    redelijk. erg gehorig, midden in centrum. Bijna dag en nacht veel lawaai.Vraag naar een kamer achter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    heel veel geluidoverlast. keihard matras Bij afrekenen vertrek bleek dat hotel zonder onze toestemming al een groot bedrag had geind via de creditcard! Dat was niet volgens afspraak en bracht mij in de problemen. Ben hier erg boos over. Bij reservering stond duidelijk : betalen bij acommodatie bij vertrek!!

    Ruime kamer. prima ontbijt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    8,8
    Uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets! Behalve het weer, maar daar kan gelukkig niemand wat aan doen.

    Onze kamer was zeer naar wens; groot genoeg voor een apart zitje zonder dat je genoodzaakt bent om het bed te gaan zitten. Klantvriendelijkheid staat bij dit hotel hoog in het vaandel. De ligging van het hotel was uitstekend, midden in het centrum.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    10
    super
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    helemaal niets

    alles was super verzorgd van het ontbijt tot aan de avondmaaltijd. de kamer was supergroot en onberispelijk schoon. zeer zeker aan te bevelen!!!!!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,1
    Prima hotel voor een kort verblijf.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel maakt deel uit van een café/restaurant. Als je van drukte en gezelligheid houdt, dan zit je hier goed. Zoek je meer de rust, dan is het hier kinder aantrekkelijk.

    Goed ontbijt, schone kamer, moderne badkamer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    9,2
    Zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten is er goed alleen ze hadden ook een bar maar die was alleen vrijdag en zaterdag open en in de folder stond vanaf woensdag open het is een gezellige bar zo te zien alleen wij zijn er niet geweest dat vonden we wel jammer.en we kwamen op dinsdag aan en smorgens hadden we een mail dat ze die dag rust dag hadden we werden goed ontvangen kregen sleutel en dat was het waren alleen in de hotel maar hadden wel een telefoon nummer als er iets was konden we bellen

    Het ontbijt was geweldig genoeg keuze en lekker en erg vriendelijk personeel het is een mooi hotel ruime kamers midden in het centrum alleen in september door de weeks is er niet zo veel te doen savonds.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    9,6
    Heerlijk relaxt verblijf gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Locatie was uitstekend, dicht bij het centrum Kamer zeer ruim en heel netjes en schoon Mooi groot balkon dat bij goed weer heel fijn is Heel vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    8,3
    Prima in het centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima stalling voor onze motoren. Bij het inchecken was de reactie - ga eerst maar even stelen en douchen - de rest regelen we later Prima ontbijt en diner

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    9,2
    Een mooi, schoon en een sfeervol hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel is daar erg vriendelijk. Ontbijt was lekker uitgebreid. Kamer netjes schoon en een balkon met zitje. In het restaurant kan je heerlijke schnitzels en steaks eten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    10
    Goede lokatie.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De koffie

    Goede lokatie. Midden in het centrum.Grote ruime maar vooral brandschone kamer. Vriendelijk personeel. Heerlijk gegeten. Eeen echte aanrader.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,1
    Zeer mooie omgeving speciaal ingericht voor bikers en groepen met motorfietsen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het hotel ligt in het centrum van Winterberg en alle feestvierders zakten af naar ... het centrum zodat wij 3 dagen weinig geslapen hebben. Geroep, getier en voetzoekers waren ons deel van de avond tot diep in de nacht.

    Het ontbijt was goed maar niet geen overdreven keuze. Zeer ruime kamer met een goed bed en balkon.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    6,7
    Rumoerig door geluidsoverlast van beneden en aan de voorzijde van buiten.
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Vriendelijkheid personeel. Dan met name bij het klagen over de kamer. Een aantal kamers ligt boven de disco en hebben last van geluidsoverlast. Dit staat niet vermeld. Bovendien werd er bij deze klacht alleen maar gereageerd met: wij zijn helemaal volgeboekt.

    Ontbijt prima, bedden prima.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    8,8
    Super schoon hotel op een prima locatie met super...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een achtergrond muziekje bij bv het ontbijt zou het helemaal afgemaakt hebben.

    Super schoon hotel op een prima locatie met super vriendelijk personeel !!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    9,2
    Aanbevelenswaardig hotel in een "shopvriendelijke plaats".
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Afvoerputje van douche stonk. Goot boven balkon lekte, waardoor 's nachts druppelen hoorbaar was.

    Goed verzorgd ontbijt. Ruime kamers. Vriendelijk personeel. Leuke ligging midden in gezellige straat. Prima eten en drinken. Ruim balkon. Plezierige aankleding van de kamer. Nette badkamer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    8,3
    aangenaazm met (kleine) skimogelijkheden, maar zeker geschikt voor skilessen voor
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    de matras op mijn bed was blijkbaar oud en dus versleten, niet comfortabel - enig minpunt op de kamer

    Ontbijt volkomen in orde en ruime, comfortabele kamers (2) - uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    9,6
    Geweldig hotel midden in Winterberg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets. Alles was supergoed.

    Geweldig vriendelijk personeel. Nette schone kamers. Ontbijt was prima. Eten in het restaurant was ook superlekker. Hotel ligt midden in Winterberg. Is ook een goede uitvalbasis om te gaan skiën.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    5,4
    Goede ligging maar geen echte receptie/ontvangst en ontbijt alle dagen hetzelfde en weinig keuze.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt is onvoldoende. Roerei was niet warm. Enkel pistolets (zelfs niet altijd vers) of sneetjes volkorenbrood.

    De kamers waren ruim en proper. Spijtig genoeg zaten wij op de eerste verdieping en hoorden we de muziek van de pub eronder.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 25 februari 2017

    9,2
    Wintersport in Winterberg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De overlast van uitgaande jongeren die ons uit onze slaap hielden en kinderen uit de familiekamer naast ons. Er is geen bad en na een dag wintersporten is dat geen overbodige luxe, zeker met dit soort prijzen p/n. Ook geen theefaciliteiten op de kamer.

    De locatie midden in het centrum en naast de snowboardschool. De bar naast het restaurant is erg leuk. De kamers zijn luxe gerenoveerd. Ondanks dat de bedden hard zijn,slapen ze goed.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 22 februari 2017

    9,2
    we hebben 4 heerlijke dagen gehad mede doorhotel en het weer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Dat we zelf de temperTuur in de kamer niet konden regelen, of we hebben iets over het hoofd gezien. Snachts erg warm en raam open was geen optie ivm geluiden.

    Alles was goed verzorgd.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    8,3
    Gezellig hotel, goed ontbijt, vriendelijk personeel, midden in het centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Appartement
    • Verbleef 3 nachten

    Wij zaten op de 3e etage en toch hadden we last van het geluid van de discotheek/bar van beneden, zaterdagnacht was het pas stil tussen 2.00 en 2.30 uur! Standaard oordopjes op de kamer zou al veel helpen!

    Comfort appartement was erg groot, goed ontbijt, attent en vriendelijk personeel

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 3 februari 2017

    8,8
    Uitstekend hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Mooi zeer ruime kamer en een prachtige badkamer. Eten en ontbijt is gewoon goed. Leuk hotel in de hoofdstraat met balkon. Wij hebben geen geluidsoverlast gehad. Een aanrader voor verblijf in Winterberg. Als er een waterkoker met thee en koffie op de kamer zou staan dan is het hotel een 10 !

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 25 januari 2017

    7,5
    Goed hotel met goed personeel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1 klein dingetje is dat er een discotheek naast t Hotel zit, kon daardoor dinsdag niet slapen tot 1 uur en wilde juist vroeg slapen. Maar al het andere was perfect!

    Goede bedden, mooie kamer, fijne badkamer. Personeel hulpvaardig en snel, lekker ontbijt.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 20 januari 2017

    8,3
    Zeer ruime kamer, prima en erg schoon, wat ook voor het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Iets meer variatie, fantasie in de ontbijtmogelijkheden zou fijn zijn: er is wel een behoorlijke keus, maar wel elke dag dezelfde keus.

    Zeer ruime kamer, prima en erg schoon, wat ook voor het sanitair geldt.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    9,2
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Appartement
    • Verbleef 2 nachten

    De wc in de badkamer, apart was beter geweest. Jammer dat je muziek snachts hoorde van de bar/dancing naast het hotel

    De ruim opgezette kamers en grote badkamer.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    6,7
    goed hotel doch de prijs , ondanks oudejaars tarief de prijs te hoog. Mag je meer voor verwachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    gezien de prijs mag je wel wat meer verwachten ondanks dat het diner op oudejaar toch was inbegrepen ondanks dat we alleen ontbijt hadden geboekt inchecken erg rommelig aan de bar tussen de gasten in , niet erg plezierig en ook wordt je geholpen tussen de bestellingen in.

    prima kamer en keurige badkamer. ontbijt goed doch ook niet uitbundig. Hotel ligt natuurlijk mooi in centrum.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    9,2
    Grote kamer met een lekker zitje.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Grote kamer met een lekker zitje. Het hotel ligt centraal , je staat zo in het centrum. Ontbijt was perfect en ook de medewerkers waren altijd bereid je te helpen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    8,3
    Hotel was top: ruime kamer en mooie badkamer;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Buitenlanders zijn niets met 60 duitse TV-kanalen. Het bijhorend restaurant was minder van kwaliteit dan het hotel: maaltijd eerste avond was matig (appelmoes uit dozen, taaie goulash). Andere avonden elders gegeten

    Hotel was top: ruime kamer en mooie badkamer; ontbijt was gevarieerd en rijkelijk. Kelder met fietsberging. Privéparking

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    9,2
    Een mooi, schoon en een sfeervol hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De sauerland card die je krijgt is niet gratis per persoon € 9,00. Er wordt niet gevraagd of je hier gebruik van wil maken.

    Goed ontbijt. Kamers schoon en met een balkon. Parkeren is gratis achter het hotel. Mooie locatie.Personeel en de eigenaren zijn erg vriendelijk. Je kan hier ook heerlijk dineren .

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2016

    10
    Ontbijt was heel lekker, maar altijd het zelfde.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    wij misten een croissantje bij het ontbijt...

    Ontbijt was heel lekker, maar altijd het zelfde. De keuken van het restaurant is voortreffelijk. Het personeel is heel vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    8,3
    Degelijk hotel, mooie kamer met alle comfort, geen airco...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Degelijk hotel, mooie kamer met alle comfort, geen airco maar dat is waarschijnlijk normaal in een gebied waar de focus op het skiseizoen ligt ... . Overdekte stalling voor fietsen en motoren . Restaurant is middelmaat, uitgebreid ontbijt .

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    9,2
    Dat het er super schoon is
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    De mooie grote kamers ....en dat alles zo super schoon is het personeel is ook super vriendelijk en het eten is er ook goed en je moter kun je er netjes kwijt

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    9,2
    Heerlijke vakantie gehad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was fijn geweest als er iets van verlichting was geweest op het balkon.

    Ruime 2 pers. kamers, met fijne doucheruimte.Heerlijk ontbijt, ook ' s avonds hier heerlijk kunnen eten.Vriendelijk personeel. Gratis prive parkeerterrein achter het hotel. Ligging van het hotel super fijn,echt centraal gelegen in het centrum van Winterberg.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    9,2
    voor de derde keer geweest, dus gewoon goed!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    we hebben niets te melden wat ons tegenhoud om weer eens te komen.

    locatie midden in het centrum, goede bedden schone bad/kamer. goede keuken en vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2016

    9,6
    Fijn hotel Centraal
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    openingstijden horeca. Op de website staat iedere avond live muziek dit was niet het geval. En openingstijden bar tot 01.00 deze ging om 23.30 dicht en dit in het hoogseizoen???

    Mooie ruime kamers en nette badkamers

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    7,5
    Prima ontbijt, ruime opgeknapte kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Gang van het hotel is erg somber. Badkamer was klein, maar wel nieuw en schoon. Dame in ontbijtzaal was chagrijn, overig personeel prima.

    Prima ontbijt, ruime opgeknapte kamer. Goeie locatie en gratis parkeren.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    10
    Fijn hotel, een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen wifie, was tijdelijk niet aanwezig (storing). Werd laatste dag hersteld.

    Schone ruime kamer,elke dag schone handdoeken. Vriendelijk personeel en kundig. Bovendien kun je er heerlijk eten.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    7,1
    goed verzorgd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat het hotel aan een doorgaande weg ligt zodat je aan de voorzijde wat last hebt van het verkeer en uitgaande jongeren. Zeker in de zomerperiode waar je slaapt met ramen en deur open

    Prima hotel ,goed ontbijt. Alles goed verzorgd avond eten was uitstekend

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    9,6
    prima hotel in hartje Winterberg
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    geluid in de kamer van beneden uit de bar

    ruime kamer met balkon en keurig sanitair

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    9,2
    Rustig hotel met veel aandacht voor de klant zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wijnkaart

    Grote kamer en mooie weliswaar kleine badkamer volledig vernieuwd.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    9,6
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen min

    Prima hotel. Heel leuk meisje achter de bar. Heel schoon en prima ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    9,5
    Top
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super Centraal uitermate vriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    10
    Top
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets

    Alles

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    10
    Prima kamer,heel netjes en schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Prima kamer,heel netjes en schoon. Goed ontbijt en vriendelijk personeel.Wat wenst men zich nog meer!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    10
    Korte trip om te skieen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles was goed!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    8,3
    Zeker voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    Heerlijk ontbijt en schone ruime kamer. het hotel ligt zeer centraal in het dorp.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    7,0
    ideaal adresje voor enkele dagen vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De ruimte waar men 's avonds kan eten is vrij donker

    Prijs/kwaliteit ok

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    7,9
    Fijn
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super aardig en meedenkend personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    9,0
    Goed ontbijt, ruime fijne kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt, ruime fijne kamer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    7,5
    Uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben een heerlijk verblijf gehad. Een ruime kamer voor het hele gezin en een heerlijk ontbijt buffet.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    7,5
    Goede prijs kwaliteitsverhouding
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    10
    Erg vriendelijke rekening gehouden met dieetwensen en kids
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Erg vriendelijke rekening gehouden met dieetwensen en kids

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    8,8
    Goed ontbijt, en mooie ruime en schone kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt, en mooie ruime en schone kamers

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 10 februari 2018

    6,7
    Redelijk spijtig van het vele lawaai , daar door weinig geslapen, vermoeiend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was s'nachts veel lawaai, rumoer .

    Ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    8,8
    flexibel personeel, behulpzaam, restaurant en ontbijt prima,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    flexibel personeel, behulpzaam, restaurant en ontbijt prima, grote kamers

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    7,1
    Ontbijt was goed personeel was erg vriendelijk lekker midden...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De harde muziek tot vroeg in de ochtend

    Ontbijt was goed personeel was erg vriendelijk lekker midden in het centrum

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 februari 2018

    9,2
    Alles was top
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was top

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    10
    Alles bij elkaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai s’nachts van disco

    Alles bij elkaar. Ruime kamer en badkamer. Recent vernieuwd.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    9,6
    locatie en de sfeer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    geen bijzonderheden

    locatie en de sfeer

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    7,5
    Hotel, restaurant en bar zijn prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi niet op de kamer

    Hotel, restaurant en bar zijn prima. Mooi alles bij elkaar

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 januari 2018

    10
    Oké
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Oké

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 januari 2018

    9,2
    Gezellig verblijf gehad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie grote kamer

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    7,5
    Grote kamer, hotel in het Centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Grote kamer, hotel in het Centrum. Om de piste te bereiken moet je een paar minuten met de auto.

    Verbleven in januari 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: