Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Citadines Kurfürstendamm Berlin Aparthotel Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Olivaer Platz 1, Charlottenburg-Wilmersdorf, 10707 Berlijn, Duitsland

#67 van de 278 vakantiewoningen in Berlijn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1085 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 24

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,9
    Genoten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonsstudio
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt kostte €13 per persoon per dag, wat wij persoonlijk te veel vonden. Tegenover het hotel zit echter een leuk biologisch broodzaakje waar je heerlijk tussen de lokale bevolking kunt ontbijten. Hier maken veel hotelgasten dan ook gebruik van. Een ander (klein) minpuntje was dat het servies en bestek in onze studio niet volledig schoon was. Ook was de wastafel in de badkamer verstopt, waardoor we gedurende ons verblijf gebruik moesten maken van de gootsteen in de keuken.

    De studio was erg fijn en van alle gemakken voorzien; fijne verlichting, moderne apparatuur, openslaande deuren en uitzicht op de Kurfürstendamm. Tevens was het personeel erg vriendelijk en hulpvaardig. De wijk (Charlottenburg) was rustig gelegen, iets uit het centrum, maar met de S- en U-bahn stond je binnen tien minuten op de Alexanderplatz. We hebben het erg naar ons zin gehad!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    7,1
    Goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonsstudio
    • Verbleef 5 nachten

    Er staat geen koffiezetapparaat in de eigen appartement-hotelkamer. Dat vind ik jammer. Keukenuitrusting ook minimaal.

    Goede ligging. Bus en metro vlakbij.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    7,5
    Zeer comfortabel verblijf aan de rand van het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonsstudio
    • Verbleef 3 nachten

    Matig welkom bij aankomst en afstand tot metrostations was vrij ver

    Luxe appartement-kamers, met alles erop en eraan (van fohn en docking station tot vaatwastabletten). Veel luxe winkeltjes in de buurt om zelf een mooi ontbijt samen te stellen

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 17 november 2016

    8,8
    Zeer goed comfortabel en uitstekende ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonsstudio
    • Verbleef 3 nachten

    Wellicht het schoonhouden tussendoor. Wij hadden geen "sign" aan de deur gehangen, kan dat de verklaring zijn?

    Ontvangst prima, rekening gehouden met vraag vooraf, 2 bedden. verder viel op hoe "sauber" het kamer/appartement is!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2016

    6,7
    Was goed, minus gebruik van keuken!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonsstudio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was te weinig serviesgoed.Zeggen en schrijven 2 .kopjes, 2 glaasjes etc. Wel een afwasmachine, die je niet kunt vullen vanwege te weinig serviesgoed.

    Onzze kamer was goed. de keuken daarentegen te klein, je kon nits op het aanrecht Zetten. op het kleine aanrecht boven de koelkast was geen enkel stopcomtact.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2016

    8,8
    Echt een accommodatie om naar terug te keren
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonsstudio
    • Verbleef 3 nachten

    De service van de receptie kan wat beter. Wij hadden er geen last van, maar we merkten wel dat anderen soms kortaf reacties kregen. Verder totaal niets negatiefs te melden.

    De kamer was fijn en compleet ingericht en er was totaal geen overlast van andere toeristen. Fijne locatie om de hoek van de Kurfürstendamm.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    8,8
    prima goed gelegen aparthotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonsstudio
    • Verbleef 7 nachten

    Kamer wel erg warm, ondanks dat de verwarming hebben uitgeschakeld..

    Al wat we moesten hebben, was er..

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    9,2
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonsstudio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Centraal gelegen vlakbij metro en bus en winkels

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    8,3
    voor herhaling vatbaar als ik weer in Berlijn ben
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonsstudio
    • Verbleef 7 nachten

    Mooie kamer, heel goed verzorgd ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    6,0
    hygiëne, ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonsstudio
    • Verbleef 3 nachten

    Wij vonden het bed niet geweldig. Douchen in bad is ook niet prettig

    hygiëne, ligging

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    10
    Kamers heel modern en komfortabel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonsstudio
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vand niets nadelig

    Kamers heel modern en komfortabel. Ik heb de ontbijt niet genomen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    7,5
    Compact alles in 1 appartement met een prachtig uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familieappartement
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wordt alleen op bestelling schoongemaakt...

    Compact alles in 1 appartement met een prachtig uitzicht..

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    9,2
    Korte stedentrip
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonsstudio
    • Verbleef 2 nachten

    Wel grappig als je in het Duits begint te praten dat het personeel dan in het Engels terugpraat.

    Gunstige ligging in rustige omgeving.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 22 juli 2016

    7,9
    Prettig verblijf. Dichtbij bezienswaardigheden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonsstudio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers schoon en prettig. Pluspunt i s de keuken

    Verbleven in juni 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    7,5
    Schoon en comfortabel appartement en gunstige ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Hoewel bedbank comfortabel was voor de Kids was het toch niet handig in de de ruimte met open keuken. Een extra ruimte met bedden voor de Kids had het helemaal top gemaakt.

    Schoon en comfortabel appartement en gunstige ligging.

  • Beoordeeld op: 29 januari 2015

    9,2
    Verzorgd, schoon, modern en degelijk.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Wat verder lopen naar de metro stations. Wel goede en frequente busverbinding naar de metro.

    Verzorgd, schoon, modern en degelijk. Lekker bed, goede douche, rustige kamer. Snel internet. Ontbijt was prima. 24 h per dag (gratis) koffie en thee in de lobby. Precies wat je wilt op een zakenreis.

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    8,3
    Prima dat je met gezin van vier personen samen een...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De bedden zijn nogal kort en de airconditioning in de slaapkamer (die je niet zelf kunt bedienen) maakt veel geluid.

    Prima dat je met gezin van vier personen samen een appartement hebt. Alles schoon, prima fitnessruimte, en vlakbij de Kurfürstendamm met ontsle winkels en eetgelegenheden. Je hoort niets van andere hotelgasten!

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    7,5
    De kamer was mooi ruim.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer was gelegen aan straatzijde en deze was luidruchtig door verkeer en werkzaamheden.

    De kamer was mooi ruim.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    8,3
    De bedden op de kamers waren erg fijn!
    • Vakantiereis
    • Stel

    -

    De bedden op de kamers waren erg fijn! De locatie van het hotel was prima en op nog geen 5 minuten loop afstand naar de winkelstraat!

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    7,5
    Keurige inrichting en keuken was goed verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Uitzicht. Keek uit op binnenplaats.

    Keurige inrichting en keuken was goed verzorgd. We hadden wel een upgrade naar een comfort-suite.

  • Beoordeeld op: 29 december 2015

    7,9
    de ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    de waterkoker was kapot en werd niet vervangen (werd wel beloofd)

    de ligging

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    7,1
    locatie is fijn
    • Vakantiereis
    • Stel

    inrichting verouderd

    locatie is fijn

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    7,1
    Lokatie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Lading stof onder het bed.

    Lokatie.

  • Beoordeeld op: 6 maart 2015

    8,3
    Vriendelijke staf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Vriendelijke staf

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 24

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: