Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over City Hotel Fellbach Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Bruckstraße 3, 70734 Fellbach, Duitsland

#5 van de 9 hotels in Fellbach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 606 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    5,4
    Onvriendelijk en onpersoonlijk ontvangst door een intercom,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Ontvangst

    Onvriendelijk en onpersoonlijk ontvangst door een intercom, door het verkeer op de straat moeilijk te verstaan en met een grote zucht werd verteld dat alle info binnen te zien was.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    7,5
    Nette, schone kamer en heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Spijtig dat er alleen personeel was bij het ontbijt. Dus personeel hebben we amper gezien. En wat locatie betreft vond ik het jammer dat er weinig te beleven valt in Fellbach. Veel was gesloten of verlaten. Ik denk dat je voor wat bedrijvigheid echt naar Stuttgart moet.

    Schone, frisse en onderhouden kamer. Flesje water, waterkoker en wat thee/koffie staan netjes op de kamer. Leuk dat er boeken te leen zijn ( veelal Duits) en heel vriendelijk: een minibar op de eerste verdieping met drank en snacks. Daarbij maak je zelf een notitie als je iets pakt. Heerlijk en uitgebreid ontbijt. Gratis parkeergelegenheid vonden wij ook heel fijn.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    7,1
    Goed als etappe-hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Veel te kleine badkamer Snikheet in de kamer, geen airco, noch ventilator Geen dubbel bed zoals op booking.com stond Tapijt niet grondig gereinigd

    Parking vlakbij het hotel 24u receptie werkt met intercom Grote koelkast op de gang (aankruisen welke dranken je neemt) Goed ontbijt Sterke prijs

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    10
    Top
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer schoon, alles aanwezig, goed ontbijt en vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    9,6
    Alles ok
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles ok

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    9,6
    Fantastische locatie met goede kamers en een stevig ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik zou het niet weten.

    gevarieerd en goed ontbijt, ligging kort bij het centrum. Buitenstappen en 50 meter links en heerlijk restaurantje. Top

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 december 2016

    5,0
    gedateerd zeer sobere kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    gedateerd zeer sobere kamer

    Verbleven in december 2016

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7