Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over City Inn Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Hauptstr. 113-115, Tempelhof-Schöneberg, 10827 Berlijn, Duitsland

#100 van de 107 B&B's en herbergen in Berlijn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 581 beoordelingen over dit hotel

6,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,5

  • Comfort

    5,7

  • Locatie

    6,6

  • Faciliteiten

    5,6

  • Personeel

    6,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,6

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    9,5
    Wij hebben het verblijf als zeer prettig ervaren en komen zeker terug.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familieappartement
    • Verbleef 3 nachten

    De basis spullen om iets te bereiden in de keuken (peper, zout, suiker, olie/boter enz) ontbraken, evenals een dweiltje voor de vloer. Op zich geen probleem als dat van tevoren bekend was geweest.

    Goede prijs/kwaliteit verhouding. De bedden waren goed. Het was schoon. Openbaar vervoer en supermarkten zeer dichtbij.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    7,9
    Simpele accommodatie, maar zeer centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was iets gehorig straat geluid was met ramen dicht binnen te horen. En afvoer van douche en toilet maakte enorm veel geluid.

    Ruime kamer Goede parkeerplaats En direct bushalte voor de deur. Centraal gelegen

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    6,7
    Ik vond het simpel maar ook prettig. Zelf wat koken bespaard geld. Berlijn is duur genoeg,
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familieappartement
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er een ambulance dienst beneden is gehuisvest. Geven veel geluidsoverlast 😖.

    Prima en simpele kamer voor een leuke prijs. Vlakbij metrostation. Wijk is simpel met veel bewoners uit het midden oosten en noord afrika. En ook een restaurants. Niets mis mee, leuke vriendelijke mensen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    7,1
    Prijs-kwaliteit prima optie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer met Douche
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoonmaak tijdens verblijf. Ik had graag gezien dat er tussendoor een paar keer gestofzuigd was. Hotel is lastig te vinden. Het zit in een verzamelgebouw.

    Toen ik boekte kon ik kiezen uit een 1, 2 of 4-persoonskamer voor hetzelfde geld. Ik koos de 4-persoonskamer en kon later zonder extra kosten vrienden meenemen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    3,3
    grote tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement
    • Verbleef 2 nachten

    vies, vlokken stof lagen op de vloer, Je kreeg 1 handdoek voor je verblijf van 3 dagen. bestek, servies en pannen waren vies en smerig. We kregen met 1 gezin 2 rollen wc papier voor 3 dagen. Werd niet opgeruimd tussen door, geen personeel aanwezig om je verhaal te doen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    6,7
    Dichtbij de bushalte en metro
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het gebouw op zich zag er nogal sjofel uit kamer was schoon en badkamer ook maar de wc spoelbak was met een aparte pomp en de laatste nacht verstopt. Vanwege de pomp was toen ook de douchebak en fontijn verstopt. Een groot flatgebouw aan een grote straat met veel verkeer en kruising met veel loeiende sirenes. Prijs was wel goed

    Dichtbij de bushalte en metro

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    4,6
    In dit appartement niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg vies. De vloeren, onder de bedden, de keuken en er lag een gebruikte vaatdoek. De keukenbenodigdheden was een bij elkaar geraapt zooitje. Veel achterstallig onderhoud. Wij hadden wel het idee een van de oudste appartementen te hebben. (Nr. 504) Ligt aan een drukke weg dus oordoppen zijn aan te raden als je wilt slapen. Wij wisten dit en hadden hier rekening mee gehouden.

    De ligging van het appartement. Vlakbij de metro. Dat je je auto kwijt kon bij de locatie. Er waren niet heel veel plekken dus ik ben benieuwd als het druk is waar je dan je auto moet laten. De wifi was uitstekend.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    6,3
    Prima om te overnachten, maar keuken erg onpraktisch.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (6 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Parkeergelegenheid onduidelijk aangegeven. Inhoud keukenkasten verre van compleet. Stop gootsteen afvoer ontbreekt. Bakplaat oven past niet, dus oven niet te gebruiken. Geen magnetron. Afzuigkap defect. Half door gesmolten snoer waterkoker. Te kleine tafel voor 6 personen. Hoge uitstap douchebak. Geen veger.

    Ruime kamers. Prima schoongemaakt. Comfortabele bedden. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    6,7
    Voor alleen slapen goed te doen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matras

    Centraal bij ov

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    7,5
    Schitterende kamer in goede buurt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Inkom en onthaal zijn wat minder.

    Zeer ruime en mooie kamer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    6,7
    mooie kamer en schoon
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Gedeelde Keuken
    • Verbleef 1 nacht

    communicatie

    mooie kamer en schoon

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    2,9
    Waardeloos en vies
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene slecht Geen persoonlijk contact ( eigenaar niet gezien ) Herrie s nachts Geen communicatie over parkeren WiFi.

    Niks

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    4,6
    Goed genoeg voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    veel lawaai

    ruimte

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    4,2
    Vlak bij het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De locatie van het "hotel" ik zou mij er als vrouw alleen niet veilig voelen. backpacker

    Vlak bij het centrum. Goedkope parkeer gelegenheid, appartement was ruim en schoon.

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    4,6
    Goede locatie, makkelijk te bereiken.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Dubbele betalen zowel creditcard als met pinkaart. Hoop dat dit snel wordt opgelost! Harde matrassen.

    Goede locatie, makkelijk te bereiken. Winkels eromheen waren top en de medewerkers waren aardig

  • Beoordeeld op: 29 november 2015

    7,1
    - schone kamer en badkamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    de buurt is iets minder, straatkant is lawaaierig

    - schone kamer en badkamer - gunstige prijs - vlakbij s-bahn

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    4,6
    water uit de douche liep tot in de gang.
    • Vakantiereis
    • Stel

    water uit de douche liep tot in de gang.Matras zo slecht.de veren voel je in de rug.Tv had eerst geen geluid,pas de tweede dag aan de gang gekregen

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: