Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Cityhotel Storch

Gladbacher Straße 32, Neustadt Nord, 50672 Keulen, Duitsland

#192 van de 232 hotels in Keulen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1064 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    6,3

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    6,4

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 40

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    7,5
    super vriendelijk personeel .
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Jammer dat zondag het ontbijt te laat open was . En ontbijttijden zou ik graag 30 minuten eerder starten ivm met de beursopeningstijden

    super vriendelijk personeel . Leuke receptie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    6,3
    Goed voor één nacht.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen grote kamer, trappen, geen bureau/schrijftafel Ligging iets buiten het centrum, maar met openbaar vervoer goed bereikbaar.

    Prijs-kwaliteit verhouding. Voldoende ontbijt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    7,9
    Prima budgethotel in centrum van Keulen!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Prima budget hotel, bedden waren OK, kamer netjes en schoon. Prima ontbijtbuffetje, niet heel uitgebreid maar zeker ruim voldoende. Locatie ook prima, kwartiertje lopen vanaf station. Voor een weekendje prima te doen!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 december 2017

    9,2
    Goed verblijf in keulen, loop afstand centrum, mooie prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchegordijn; een cabine of glaswand.zou beter zijn; nu na.douchen hele badkamer vloer nat en klein beetje onder de deur door in slaapkamer.

    Ondanks lage prijs zeer netjes, schoon, goed bed, compleet en vriendelijk personeel. Goed ontbijt: verse broodjes, genoeg keus aan beleg andere ontbijt artikelen, lekkere koffie en netjes aangekleed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    6,3
    Voor een nachtje te doen
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer lag op de vijfde etage, was erg klein. De bedden waren schoon, netjes opgemaakt echter versleten. Spiraal in de rug. De kamer was erg warm de hoge ligging en het kleine oppervlak. Badkamer was schoon en netjes, wat aan de krappe kant.

    Het ontbijt was goed Kamer en sanitair erg schoon Bedlinnen schoon en netjes Prijskwaliteit verhouding, redelijk

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    6,3
    verouderd, maar wel netjes hotel qua hygiene
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het personeel was niet zo aardig, mistte de klantvriendelijkheid Verder iets te duur, we betaalden ruim 100 euro per kamer per nacht (2 persoons met eigen badkamer en douche).

    De kamers waren netjes, bed was goed (niet te hard en niet te zacht). Verder hygienisch

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    3,8
    Waardeloos!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontvangst was erg slecht. Via een "camera" moesten wij ons melden. De communicatie verliep moeizaam doordat het geluid dat uit de luidspreker kwam vrijwel onverstaanbaar was. Toen eindelijk de deur werd opengedaan moesten wij via een telefoon verder communiceren en de sleutel zelf uit de kluis halen. Wij hebben de volgende ochtend voor het eerst iemand gezien. Ontbijten kon ook niet meer omdat deze was volgeboekt. De dag er na begrepen wij waarom omdat ook dit een kleine ruimte was. Onderweg naar de hotelkamer moesten wij uitkijken dat wij ons hoofd niet stoten omdat het plafond boven de trap te laag was. Later, toen wij boven waren zagen wij dat dit was aangegeven met een rood / wit lint dat op dit plafond was bevestigd. Op de hotelkamer aangekomen voelden wij ons "bekocht" omdat wij € 263 hadden betaald voor een kamer met een kleine, ouderwetse douche met een vies douchegordijn. De douche zelf was hopeloos klein en de mengkranen lieten zich lastig doseren waardoor de waterstraal de ene keer koud en dan weer heet werd. De deur moest met een sleutel op slot worden gedraaid en alles was erg verouderd. De televisie hebben wij niet gebruikt omdat deze te klein en te ver van het bed af stond.

    Het bed was goed.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    5,0
    Voor een nacht prima.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had voor ontbijt betaald en om 8:30 uur was er nog geen ontbijt. Er zaten meerdere mensen te wachten en zich te ergeren!! Kan ik evt. de kosten van het ontbijt nog verhalen?

    Op de dag van aankomst kon ik meteen inchecken en betalen, omdat ik op Vrijdag weer meteen naar de kliniek moest waar mijn vrouw was opgenomen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    5,8
    Goed genoeg voor 2 nachten te slapen
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De bedden zijn doorgelegen, en het ontvangst was niet alles. Maar goed genoeg voor als je alleen een slaapplaats moet hebben van 2 nachten.

    Het hotel was in principe goed genoeg om te slapen en verder niet veel, je hebt op zich genoeg bij de hand. de locatie was okee... en het was wel schoon.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    7,9
    Prima low budget hotel.Zag er netjes en schoon uit.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeergarage was 470 mtr weg, als je gezond bent maakt dit niet uit. Voor ouderen, die minder goed ter been zijn, misschien wat lastiger.

    Ontbijt was goed. Bedden okay. Zag er netje en schoon uit.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    7,9
    Prijs/kwaliteit in verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Vrij klein. Koud water deed het slecht, waardoor douchen erg heet was. Gemeld, maar helaas niet verholpen. Dekens aan de korte kant.

    Locatie: centraal t.o.v. Belgisches Viertel, Ehrenfeld en de (oude) binnenstad. Van alle gemakken voorzien. Vriendelijke manager en schoonmakers. Goedkoop parkeren op de Venloer Wall (5 minuten lopen).

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    8,3
    Niet luxe maar dat hoef niet. Betalbaar voor the prijs en kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    No lift, but we already knew that.

    Very friendly people. Nice breakfast. They can speak English. Parking on the venloer wall is very cheap.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    7,1
    Klein maar voldoende voor een citytrip
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Eigen Externe Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer kleine kamer.

    Ontbijt was goed. Rustige omgeving. Vroeg incheckuur (11 uur). Eigenaar sprak goed Engels

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    8,3
    Vooral de centrale ligging.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Eigen Externe Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vooral de centrale ligging. Jammer van het toilet. Verder geen minpunten.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    8,5
    Ontbijt en vooral vriendelijke behulpzaamheid van personeel...
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt en vooral vriendelijke behulpzaamheid van personeel was uitstekend!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    8,3
    geweldig
    • Groep
    • Eenpersoonskamer met Eigen Externe Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kerst markt bevielt me super

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    5,4
    Locatie hotel ten opzichte van de stad.
    • Groep
    • Eenpersoonskamer met Eigen Externe Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden gewoon slecht. Matras doorgezakt.

    Locatie hotel ten opzichte van de stad.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    7,9
    Lekker slapen en sparen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gezien de prijs goede verhouding

    Prima City Pension, goed & centraal gelegen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    6,7
    Voor 1 dag & 2 nachten Keulen een prima plek. Niets bijzonders gewoon slapen & ontbijten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren voor mij te zacht (met een startende kuil).

    Prima ontbijt met verscheidenheid aan keuzes.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    3,8
    City
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    ?!?

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 februari 2017

    6,3
    ontbijt was super
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Eigen Externe Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt was super

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 17 januari 2017

    6,7
    Prijs kwaliteitsverhouding
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Eigen Externe Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toilet buiten kamer

    Prijs kwaliteitsverhouding

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2016

    10
    Lekker ontbijt.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekker ontbijt. Propere kamers heel vriendelijke bediening

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    6,7
    Goede locatie, voor de nschtrust
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is wat gedateerd.

    De bedden! Top!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 10 december 2016

    8,3
    Prima betaalbaar hotel.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kussens mogen wel vervangen worden. Erg slap.

    Ontbijt was goed. Kamer was klein, maar voor 1 nacht prima.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    5,4
    Te klein en oud
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te kleine kamer geen ruimte voor kleding neer te leggen

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 maart 2016

    8,3
    Wij verbleven in kamer 1 met daarin zelfs verstopt in de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij verbleven in kamer 1 met daarin zelfs verstopt in de kast een mini-keuken met koelkastje en de mogelijkheid een eitje te koken of bakken. De kamer was schoon en had alles wat wij nodig hadden voor een prettig verblijf in het centrum van Keulen. Voldoende kledinghangers ook, wat zelfs in de sterrenhotels nog wel eens ontbreekt! Wij zijn ook erg vriendelijk ontvangen. Als wij een volgende keer weer in Keulen zijn voor een korte stedentrip, komen wij zeker terug!

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    5,8
    Goedkope kamer, wat je er van kan verwachten.
    • Zakenreis
    • Groep

    We hadden twee eenpersoons bedden gereserveerd en aangevraagd, bij aankomst bleken deze kamers niet meer beschikbaar.

    Goedkope kamer, wat je er van kan verwachten.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    6,3
    Goed onderhouden, elke dag schoongemaakt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Erg kleine kamer: als je binnenkomt stoot de deur al tegen de bedrand. Douche- toilet bijna even groot als de rest van de kamer... Bovendien houdt iemand daar van geurverspreiders, die ik dan weer meteen op de brandtrap heb gezet.....

    Goed onderhouden, elke dag schoongemaakt. Degelijk ontbijt met vriendelijke bijstand van het personeel. Op korte afstand van het "Belgenviertel" met talrijke bars en restaurants.

  • Beoordeeld op: 10 juli 2015

    7,9
    De prijs-kwaliteitverhouding was prima: het zag er schoon en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De prijs-kwaliteitverhouding was prima: het zag er schoon en netjes uit, bedden waren goed. De baas van het hotel is uitermate vriendelijk: het kleinschalige maakt het leuk.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    5,4
    Locatie best goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Dit is gewoon alsof je bij iemand thuis gaat logeren. Bed is slecht dus goed zal je niet slapen. Heel gehorig voor als je uberhaupt wil slapen. Leek wel schoon maar wel elke dag een spin op me bed gevonden. Badkamer is in je kamer dus alsje doucht wordt alles nat. Ontbijt is niet bijzonde voor 2 dagen max ok. Je kunt er verblijven als je misschien max 15 eur per nacht verblijft. Niet meer betalen! Dat is het niet waard. Dan is het goed voor de prijs. Het is geen hotel gevoel daar. Meer alsof je thuis bent. Mijn wc was buiten mijn kamer daar had ik een aparte sleutel voor. Wel nette prive wc. Ook krijg je een sleutel voor de voordeur omdat de eigenaar in de avond weggaat. Eigenaar was ok maar toen ik had uitgecheckt en me spullen had achtergelaten om later op te halen wilde ik nog naar de wc. Dat kon niet meer! Ik moest in ee restaurant in de buurt nog een wc zoeken! Voor de zelfde prijs kun je denk ik wel beter krijgen. Zou hier niet gaan tenzij je geen keus hebt.

    Locatie best goed. Dichtbij metro. Je hebt op zicht wel alles wat je nodig hebt voor een kort verblijf.

  • Beoordeeld op: 1 april 2015

    5,8
    Het is een eenvoudig hotel met vrij kleine kamers maar het...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het ontbijt was vrij karig; weinig verse producten. De hotelmanager, die bij het inchecken al vrij kortaf was, was 's ochtends ronduit onvriendelijk. Bovendien stonk de man alsof hij een week lang niet had gedoucht en dat is erg onaangenaam als je zit te ontbijten.

    Het is een eenvoudig hotel met vrij kleine kamers maar het noodzakelijke voor een kort verblijf is wel aanwezig.

  • Beoordeeld op: 9 februari 2016

    5,8
    Locatie is prima, prijs is prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen ontbijtmogelijkheid, onvriendelijke ontvangst

    Locatie is prima, prijs is prima

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    7,5
    Prima hotel in verhouding van de prijs tot de kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gen Nederlands zender pakket op tv

    Prima hotel in verhouding van de prijs tot de kwaliteit

  • Beoordeeld op: 12 december 2015

    7,9
    Prima hotel dicht bij t centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Beetje drukke straat.

    Prima hotel dicht bij t centrum. Parkeren in de buurt 15 euro per dag. Ontbijt was goed

  • Beoordeeld op: 12 december 2015

    7,5
    vriendelijk personeel,prima schoon bed
    • Vakantiereis
    • Groep

    douche voegen schimmel waren wit geverfd

    vriendelijk personeel,prima schoon bed

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    2,9
    de stad is prachtig
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    de kamers zijn echt veel te klein en oud. Niet schoon.

    de stad is prachtig

  • Beoordeeld op: 1 juni 2015

    6,3
    Schoon.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Erg klein kamertje

    Schoon. Eenvoudig.

  • Beoordeeld op: 31 maart 2015

    3,8
    Locatie was redelijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Douche was vreselijk , heel koud en weer heel heet!

    Locatie was redelijk

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    7,9
    Kamers schoon
    • Vakantiereis
    • Stel

    kamer klein afstand naar centrum

    Kamers schoon ontbijt goed personeel vriendelijk

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 40

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Cityhotel Storch

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: