Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over ANDI Stadthotel München Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Landwehrstraße 33, Ludwigsvorstadt, 80336 München, Duitsland

#233 van de 349 hotels in München

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 469 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    8,3
    Super vriendelijk personeel!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer - Roken
    • Verbleef 3 nachten

    Niks viel tegen; doordat het hotel dichtbij het station lag ( druk) heb je geen parkeergelegenheid maar je kan tegen betaling ( 15 euro per dag) je wagen veilig parkeren ( privé-parking) We hadden dat graag ervoor over. Je bent op wandelafstand van het centrum, je kan alles te voet doen.

    zeer vriendelijk personeel, vooral de meneer achter de balie ( nog nooit zo vriendelijk onthaalt) en de mevrouw die alles goed bijvulde bij het ontbijt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    6,3
    Ontbijt redelijk, kamer goed, sanitair beroerd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer dubbelcheck.

    Ontbijt redelijk, kamer goed, sanitair beroerd.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    9,6
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers keurig schoon.prima ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    10
    Prima voor een stadsbezoek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Kort bij station en centrum

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2016

    7,9
    Ligging, goeie verwarming, zeer vriendelijk en behulpzaam...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Ligging, goeie verwarming, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2015

    9,6
    Vriendelijkheid personeel was heerlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het ontbreken van airco, daar heb ik met boeken zelf niet aan gedacht, maar met 30 graden en meer buiten had dit wel prettig geweest Betaalde WiFi wisten wij van te voren, maar zij gaven aan dat dit volgens jaar gratis is!

    Vriendelijkheid personeel was heerlijk Locatie (centrum) was ideaal Ontbijt was uitgebreid en lekker Kamer was ruim en comfortabel

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    5,8
    Het is gelegen in een mindere buurt van München.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het is gelegen in een mindere buurt van München. Gelukkig konden we de auto achter op een privé parkeerplaats zetten. Wel á 15euro per nacht. Het was warm in München toen wij er waren, en helaas hadden we geen airco.

  • Beoordeeld op: 1 juni 2015

    10
    Ales
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dus niets

    Ales

  • Beoordeeld op: 4 mei 2015

    7,1
    -Ligging dicht bij station en centrum
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    -gehorig.

    -Ligging dicht bij station en centrum -Schone kamer

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: