Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Terminal Hotel Köln Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Theodor-Heuss-Str. 78, Eil, 51149 Keulen, Duitsland

#210 van de 223 hotels in Keulen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1525 beoordelingen over dit hotel

6,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,1

  • Comfort

    6,3

  • Locatie

    6,7

  • Faciliteiten

    6,3

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Betaald WiFi

    3,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    6,7
    O.K. overnachting.
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het bed was gedekt voor 1 persoon, maar dit was snel verholpen. Wij verwachten geen bad, maar is toch iedere keer een kleine tegenvaller omdat de kans er bij de boeking wel in zou zitten.

    Goed bed, Parkeren voor de deur, Behulpzame medewerker en supervriendelijke ontbijt dame. Goed ontbijt voor een prijs die je niet snel meer tegen komt. (het kan dus nog wel) meestel betaal je gemakkelijk het dubbele voor hetzelfde. TOP!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    7,5
    Prima voor 1 nacht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De ontvangshal rook wel muffig toen we kwamen. Douchekraan moet echt vervangen worden.

    Voor 1 nacht is dit hotel prima. We kwamen 's-nachts aan en konden gelijk inchecken. Het is wel gedateerd. Ligcomfort is prima. Kussens idd erg plat. Kamer redelijk schoon. Ontbijt is ook prima, voldoende keuze. Vlakbij zijn er grote supermarkten. Alles gesloten op zondag.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    7,5
    Goed bed & Ontbijt! Vriendelijk personeel! Geen airco. (Douche)gordijn net niet breed genoeg!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er was geen airconditioning, dus het was erg warm. Jammer dat er geen gratis WIFI was, daar moet je wel even opletten bij het boeken, maar als je gewoon een Europese bundel hebt, is dat ook niet zo'n verschrikkelijke ramp uiteraard. Verder was het een beetje een hotel van de net-nietjes. Het gordijn was net niet lang genoeg om de ramen volledig te bedekken waardoor je twee strepen licht had, het douchegordijn was ook net te kort en bij de wc had je iets te weinig ruimte om je been kwijt te kunnen langs de wc-rol.

    Het ontbijt was heel goed! De eerste ochtend (woensdag 1 augustus) was ik wat later en ik merk dat er meer keuze was de tweede ochtend (donderdag 2 augustus) toen ik al vroeg was voor het ontbijt. Het bed vond ik ook prima liggen, niks mis mee! De man achter de balie (vooral die met de bril) waren heel geduldig met mij, omdat ik niet overweg kon met het pasjessysteem voor de kamerdeur. Oh ja, sorry voor de schuine afbeeldingen, kreeg ze niet recht. :)

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    6,3
    We hadden een kamer met balkon geboekt blijkt dat niet ging...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een kamer met balkon geboekt blijkt dat niet ging hebben er wel meer voor betaald.. het ontbijd is matig maar wel lekker, Het is goed voor 1 nacht eigelijk

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    8,8
    Prima uitvalsbasis voor Keulen, Phantasialand en de kerstmarkten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het tweepersoonsbed is wennen. Geen airconditioning maar wel een gratis ventilator bij heet weer.

    LET OP! Zet Eil in de navigatie. Dezelfde straatnaam is ook in Keulen. Na de vorige keer een duidelijke verbetering van het ontbijt: compleet en prima. Een prima uitvalsbasis voor een bezoekje aan Keulen en Phantasialand Bruhl waar we genoten hebben van 2 dagen voor de prijs van 1 dag.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    4,5
    Redelijk
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Bij aankomst in de kamer bleek dat de gordijnen niet aansloten met als gevolg dat er veel licht de kamer in kwam. Bleek bij alle kamers het geval. opgelost met een dekbed en knijpers maar niet ideaal. Geen airco en koelkastje. Niet goed naar gekeken bij het boeken. Het hotel verdient een make over.

    Na onze klacht over de gordijnen kregen we een grotere kamer. Vriendelijke en behulpzame baliemedewerker.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    5,8
    als je geen eisen stelt is het een prima hotel voor een of twee dagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de hotelkamer was netjes en schoon, maar de staande lamp was kapot, de douchekop bleef niet staan omdat het geheel lam was, het raam kon open, maar als het dicht was was hij niet gezekerd (kon gewoon open getrokken worden), een wandlamp miste zijn kap, je keek zo tegen de electriciteitsdraden aan. Jammer, had beter gekund.

    Het ontbijt was goed, het personeel was vriendelijk

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    7,1
    voor de prijs voor 1 nacht prima te doen wel een erg lekker...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    afwerking, badkamer en zonder airco, wel een kleine goedkope ventilator die veel herrie maakt

    voor de prijs voor 1 nacht prima te doen wel een erg lekker ontbijt buffet maakt heel veel goed, een 2 sterren hotel meer niet, kussen op bed mag echt wel een keer vervangen worden is niets meer dan een lege zak. dichtbij vliegveld!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    4,2
    Niet echt top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig pakerplaatsen en het stonk er erg, en het was er niet echt fris. Ook kon iedereen zo op in balkon waardoor ik geen deur kon open zetten terwijl het erg heet was op de kamer. Ook konden we er niets eten toen we aan kwamen dit was rond half acht s’avonds.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    7,5
    Waar voor je geld!
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het onderhoud van de kamer. Je zag duidelijk dat sommige delen in de badkamer hun langste tijd gehad hebben.

    Het ontbijt was goed en de kamer was ruim.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    4,2
    Waardeloze oude bende
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderde kamers; gordijnen die er half aflagen en 50 cm te smal waren voor het raam. Ze hadden een setje kant en klaar gordijnen van de Aldi gehaald😂😂. Verder is het heel gedateerd.

    Enige goede was t ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat we een rokerskamer gekregen hebben . We hadden er een gevraagd waar niet gerookt werd .

    Het lekkere lunch pakket dat we ' s morgens hebben mee gekregen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    7,1
    Prima als tussenstop.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nachtkastje zou fijn zijn. Na de vriendelijke receptionist bij inchecken werden we door zijn collega, bij het uitschenken, niet eens aangekeken.

    Prima eenvoudig hotel dichtbij vliegveld Keulen Bonn. Ideaal als stopover. Zeer uitgebreid ontbijt. Met verse waren.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    7,1
    Waar voor je geld!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enorm kraakbed, slechte (super dunne) kussens en een douche met douchegordijn vind ik niet meer van deze tijd.

    Goede ligging, prijs-kwaliteit was prima, vriendelijk personeel, heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    7,1
    Prijs - kwaliteit ok, verfraaiing badkamer zou mogen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Matras was duidelijk aan vervanging toe, helemaal doorgezakt..., ook keuzezenders van TV waren wat beperkt, badkamer heel basic.

    Een zeer uitgebreid en volledig ontbijtbuffet, meer dan keuze genoeg. Gemakkelijk dat auto voor het hotel kon geparkeerd worden. Trein naar Keulen op wandelafstand. Vriendelijk personeel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    6,3
    Goed voor een tussenstop/ 1 nacht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer klein en niet volledig gereinigd na vorige gasten. Lift niet veilig en onlogisch in gebruik.geen gratis wifi tijdens verblijft.

    Bed zeer goed. Ontbijt was lekker.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    4,2
    Ga niet terug al zouden ze me er dik voor betalen!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    1/ 's avonds in de regen zeer moeilijk te vinden omdat ze niet de moeite nemen het licht in het grote bord "HOTEL" aan de gevel te repareren. 2/ 300+ tv zenders waarvan er maar plm. 25 werkten, geen enkele redelijke er bij. Moest je bovendien zoeken tussen de 300 kanalen. Zijn hoofdzakelijk nieuws en verkoopzenders! Wordt evengoed (vals!) geadverteerd als "kabeltelevisie". 3/ lawaaiige koelkast die harde tikken geeft, word je steeds wakker van, ondanks oordopjes. 4/ Niet eens een nachtkastje voor telefoon/wekker etc.. 5/ manager heeft alleen maar smoesjes over tv aanbod. Je kan echter net zo goed géén tv hebben.

    Het bed was O.K.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    7,5
    Eenvoudig hotel op een paar kilometer van het vliegveld...
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eenvoudig hotel op een paar kilometer van het vliegveld Bonn-Koln (ca. 5 kilometer) De kamer (608) was eenvoudig maar netjes. Kleine douche en flatscreen tv op een schrijftafel. Ook een groot balkon (achterzijde). Er is geen restaurant (alleen voor ontbijt) maar op loopafstand is een Chinees wokrestaurant. Het Chinese restaurant dat in een grijs verleden in het hotel zat is gesloten. Het bordje hangt er nog steeds (gesloten vanaf 1 januari 2012 !) en ook in de lift wordt het nog steeds aangegeven. Beetje slordig. Ondanks dat het een oud hotel is wordt er wel het een en ander aan renovatie gedaan, De eetzaal is modern en ruim ingericht en het ontbijt is prima! Ik vond het zeker voor de prijs een prima hotel, maar zorg wel dat je eigen vervoer hebt. De directe omgeving is niet erg uitnodigend (om het maar zachtjes uit te drukken) dus voor vertier zul je waarschijnlijk wel de stad in moeten. Voor het vliegveld is het een prima locatie, je bent in 15 minuten op de airport.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    5,8
    In orde
    • Zakenreis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alleen een complete renovatie kan hier een positief resultaat opleveren.

    De entourage in dit Hotel is boekhoudkundig afgeschreven, m.a.w. het is echt oud c.q. bedaagd en echt versleten. Prijs kwaliteit is in orde, het maakte een voldoende schone indruk. Ik kreeg de indruk dat het vooral door medewerkers die op montage zijn gebruikt wordt. Wij hebben een uur van te voren geboekt, en direkt een kamer gekregen, terwijl veel volgeboekt was, dat was echt een voordeel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    5,4
    Niet opniew
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kregen eerst een kamer voor 1 persoon. Na melding nieuwe kamer. Bed was super slecht, hebben de matras tegen de muur gezet en op de boxspring geslapen

    Ontbijt was uitgebreid

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,1
    op wifi bijbetaling na, efficiënt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    extra betalen voor wifi ( € 6.95 voor 3 uur bij een verblijf van 2 nachten) lijkt niet meer van deze tijd. Indien rechtstreeks geboekt wordt is die dienstverlening gratis.

    ruime kamer maar lichtschakelaars niet aangepast (bereikbaarheid)

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    6,3
    Matig, 1 nacht was meer dan genoeg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De pas voor de kamer deed het al niet. Dus moest dat eerst geregeld worden. En de parkeergelegenheid was er wel. Maar totaal onbeheert langs een drukke weg.

    Het ontbijt was oké, maar echt niet voor een hele week. 1 nacht was precies goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    2,5
    Zeer slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kast die half uit heen hangt, vraag je twee persoonsbed, krijg je twee persoonsbed met 1 kussen? .. + een kamer naast een Lift? .. niet eens de kamer die we op booking op de fotos gezien hebben. Onverzorgd hotel, simpel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    2,9
    waardeloos
    • Stel

    Wat niet? Geen airco, wel een tafelventilator maar niet op alle kamers. De kamer was niet wat we hadden geboekt, vervolgens naar de receptie gegaan en dit gemeld, deze beste man vertelde ons dat het hotel vol was en dat er hij misschien een kamer op de rokers etage vrij had. We mochten er wel even kijken. Zo gezegd zo gedaan dat hebben we geweten, onze buren zaten heerlijk wiet te roken in hun kamer. Na 10 minuten zei ik huilend tegen mijn man we gaan! Terug bij de receptie was er een annulering gekomen en was er nog een andere kamer vrij. Deze hebben wij vriendelijk afgewezen, ik slaap nog liever in m'n auto vertelde ik hem. We hebben nog nooit zo'n slecht hotel gezien

    niets één grote verschrikking dat dit zich een hotel mag/kan noemen

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    5,4
    Dicht bij keulen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koelkast, douche, maakten veel lawaai. Slechte kussens. Mensen van appartement naat hotel maakten veel lawaai. Goed voor korte verblijf.

    Dicht bij keulen. Spraken engels. Ontbijt aan de verwachting van de prijs.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    4,6
    Personeel was onvriendelijk en spreekt slecht engels.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was onvriendelijk en spreekt slecht engels. Bij het ontbijt weinig keus in variatie. De kamer was prima qua grote maar de bedden waren slecht.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    5,8
    Ligging ten opzichte van het vliegveld is top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was vrij oud en smoezelig. Bedden waren niet erg fris, gordijnen te smal en te kort waardoor het daglicht in de zomer vroeg de kamer in komt.

    Ligging ten opzichte van het vliegveld is top

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    4,6
    Hotel in buitenbuurt, erg verouderd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je wordt met 2 personen in een twijfelaar gedrukt van 140cm breed en dat is toch echt niet iets meer van deze tijd. Daarnaast is het hotel erg verouderd, zelfs de lift haperde.

    Goed ontbijt voor weinig geld

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    7,5
    goed ontbijt
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    in deellin kamer

    de snelweg af en je bent bij het hotel parkeer plaats bij hotel geen pakeer geld open baar vervoer dicht bij met 15 a 20 min in Keulen centrum

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 15 januari 2017

    6,7
    Goede prijs-kwaliteit verhouding
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het hotel bevind zich op een bedrijventerrein en heeft weinig eigen parkeerplekken. Onze kaart van de kamer werkte niet (personeel bood wel goede hulp). De kussens kunnen wel wat extra vulling gebruiken.

    uitgebreid en uitstekend ontbijt en goede prijs met last minute deal!!!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    4,6
    Het was schoon en netjes.
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op onze kamer was een lamp kapot en deed de tv het niet. De sauna en solarium waar over gepraat wordt zijn beide gesloten. Ontbijt is redelijk weinig keus

    Het was schoon en netjes.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    8,3
    Zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel heeft een gedateerde uitstraling. Het pasje van onze hotelkamer werkte niet. Na 3 pogingen eindelijk goed.

    Zeer vriendelijk personeel. Goed bereikbaar en snel in het centrum van de stad met het openbaar vervoer. Goed ontbijt.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    7,1
    Het ontbijt was uitgebreid en werd steeds goed aangevuld.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De douche gaf ergenissen. De douchekop zag er niet echt fris uit. Het water spoot alle kanten op. Het douchegordijn kon niet goed dicht waardoor het een waterballet werd.

    Het ontbijt was uitgebreid en werd steeds goed aangevuld.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    5,0
    ontbijt was lekker
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de badkamers zijn zeer oud en geen airco in de kamers

    ontbijt was lekker

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    4,6
    Zeer slechte bedden, we hebben daardoor nauwelijks kunnen...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer slechte bedden, we hebben daardoor nauwelijks kunnen slapen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    6,3
    Ontbijt goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt goed

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    5,8
    Prima ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers gedateerd evenals badkamers

    Prima ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    3,3
    Oude meubilair.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oude meubilair. Doorgelegen matrassen. Gebroken nacht gehad, geen airco met buiten 35 graden.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    9,2
    Vriendelijk personeel, goed ontbijt en prima prijs voor dat...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor wifi moet je betalen.

    Vriendelijk personeel, goed ontbijt en prima prijs voor dat alles.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    7,9
    Wi-Fi van buurt bedrijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje verouderd maar wel schoon. Prijs kwaliteit is oké

    Wi-Fi van buurt bedrijf

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    7,5
    Prijs/kwaliteit hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gordijnen waren net te kort en gaven nog licht door..

    Zeer goede prijs en kwaliteit! Goed Ontbijt!!!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    6,3
    Ontbijt was in orde, voldoende aanbod
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matras was zeer zacht, hoofdkussen was niks meer. Gordijn was halve meter tekort.

    Ontbijt was in orde, voldoende aanbod

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    6,7
    Prima voor een zakenreis.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dicht in de buurt van klant. Lage prijs. Prima ontbijt. Goede 4G ontvangst maakt betaalde internetverbinding overbodig.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    8,3
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Debadkamer deur schuurt over de vloer en gezien de staat vand deur is dit al heel lang.

    Het was schoon

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    9,6
    Boven verwachting...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs-kwaliteit verhouding.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    5,8
    Kamer was ouderwets, en de bed was raar geplaatst en slechte...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was ouderwets, en de bed was raar geplaatst en slechte matras, badkamer ouderwets

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,1
    Ontbijt goed, locatie minder maar acceptabel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt goed, locatie minder maar acceptabel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    3,8
    Zeer matig hotel
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte bedden, gordijnen die te smal waren. Kleine kamer ook al was gevraagd en betaald voor een grotere kamer.

    Dichtbij snelweg

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    7,5
    goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    wifi

    Ontbijt en bed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    5,0
    Voor 1 nacht was het te doen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lift kapot, alles zag er wat sjofel uit, toegangskaart naar kamer werkte niet goed, even geen elektriciteit

    De locatie (dichtbij vliegveld)

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    4,6
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed is veel te zacht

    Nette badkamer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    7,1
    Prima overnachtingshotel met uitstekend ontbijt.
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    10 euro voor wifi? Zou auto voor hotel parkeren. Achter hotel geen toezicht en erg donker.

    Uitstekend en uitgebreid ontbijt!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    5,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ze hebben geen WiFi hoewel het wel vermeld stond. Lift was stuk en we zaten 4 hoog.

    Locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    6,7
    Goed en uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Goed en uitgebreid ontbijt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    7,5
    Goed hotel voor lage prijs!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    prima ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,5
    Bereikbaarheid is goed en rustig gelegen
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig parkeerplaats voor het hotel

    Bereikbaarheid is goed en rustig gelegen

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    3,3
    Slechte hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed erg slecht en kraakte behoorlijk

    Helemaal niets

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    7,5
    zie boven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had vooraf geboekt en betaald, echter deze was niet in hun systeem bekend. Dit is ter plekke hersteld.

    rust, schoon, ruimte goed voor 1 nacht

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    5,8
    HET ONBIJT ALTIJD EN OP TIJD BIJGEVULD.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    DE BADKAMER / DE DOUHE GORDIJN SMERIG EN DE AFLOOP HEEL TRAAG

    HET ONBIJT ALTIJD EN OP TIJD BIJGEVULD.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    6,7
    Hotel ok voor korte tussenstop
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hier en daar wat achterstallig onderhoud, gebreken

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    3,3
    slecht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    zie boven (volgens ons is het een sex hotel) Vlekken zaten op het bed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    5,4
    zal het hotel niet opnieuw boeken
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    televisie werkte niet zeer veel lawaai geen parkeerplaats

    ivm een vroege vlucht een lunchpakket gekregen, van een zeer hoge kwaliteit

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    7,1
    Goed ontbijt en goede prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een oubollige kamer maar wel fijn. Alleen slechte hoofdkussens

    Goed ontbijt en goede prijs kwaliteit verhouding

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    5,4
    Ok voor een nachtje kortbij vliegveld
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor een nachtje kort bij vliegveld ok

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    7,1
    Goed verzorgd ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Wat verouderd

    Goed verzorgd ontbijt. Goeie prijskwaliteit verhouding

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    7,5
    Snel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mensen van uitchecken waren niet gastvrije erg onprofessioneel

    Ontbijt was erg goed mensen van ontbijt erg vriendelijk

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    8,3
    de service van het personeel was uitstekend
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de service van het personeel was uitstekend

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    6,7
    goed hotel, zeker prijs kwaliteit . aanrader voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    platte kussens op bed

    ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    6,3
    Uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas geen gratis wifi

    Uitgebreid ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 april 2017

    7,0
    Prima verblijf alleen het bed verschrikkelijk. Goed voor 1 nacht.
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was erg zacht en door gelegen.

    Ontbijt was voldoende. Verse broodjes, ruim keus aan beleg.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    9,6
    geslaagd
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Indien geen parkeerplaats vooraan, is n tripje naar de balie een noodzaak

    Het slaapcomfort en ontbijt was uitstekend!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    4,2
    niet meer daar
    • Zakenreis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De Bar-Bedden verschrikkelijk-ontbijt karig -ligging ver van alles af enz.

    Geen ontbijt genomen was te krap

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    5,0
    Mooi ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging

    Mooi ontbijt

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 februari 2017

    10
    Goede prijs kwaliteit
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, kamer.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    4,6
    Alleen als je een verblijf nodig hebt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Niks

    Verbleven in januari 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Terminal Hotel Köln

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: