Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel-Pension Cortina Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Kantstr. 140, Charlottenburg-Wilmersdorf, 10623 Berlijn, Duitsland

#93 van de 107 B&B's en herbergen in Berlijn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1110 beoordelingen over dit hotel

6,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,9

  • Comfort

    5,7

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    5,5

  • Personeel

    6,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,3

  • Gratis WiFi

    6,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 37

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    3,8
    Niet aan te raden
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst van receptioniste Ronduit chagrijnig Wc ruimte is klein , je moet om wastafel hen buigen en draaien om bij de wc te komen Bedden ronduit beroerd. Ben redelijk slank dus dat is niet het probleem voor een gemiddeld matras

    Locatie in gezellige wijk. Om alleen in de kamer te zijn als slaapplek

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    7,5
    prima verblijf, super dat een metrohalte op 2 minuten lopen zit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten

    personeel wist niet dat op 2 minuten een metrohalte zit, dit vond ik tegenvallen want dit is informatie dat je als hotel echt moet hebben.

    kamer was simpel maar prima. locatie is goed aangezien je op 2 minuten lopen zit van metrohalte Savignyplatz

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    7,1
    een aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 5 nachten

    zoals hierboven beschreven de centrale gang is op te frissen enig minpunt wat mij betreft

    uitstekende prijs kwaliteitsverhouding - zeer centrale ligging en vriendelijk personeel- de gang is oud en op te frissen -de kamers zijn dan weer inorde

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    6,3
    De locatie verzacht de pijn
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten

    Veel dingen die in de advertentie stonden (haardroger, strijkijzer, toiletspullen) waren niet inbegrepen. Ook reikte de wifi niet tot in mijn kamer (21), wat erg vervelend was gezien ik voor zaken reisde. Toiletten zijn gedeeld en op de gang, wat wel in de advertentie stond, maar wat makkelijk over het hoofd gezien wordt. Let daar dus goed op mocht je daar belang aan hechten.

    Locatie kan bijna niet beter.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 april 2017

    7,9
    Een eenvoudige accommodatie, prima als je geen luxe verwacht...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was uitgebreid, maar de verse broodjes waren niet echt ´knusperig´. Daarna dan ook buiten de deur ontbeten, op Savignyplatz, nog geen 5 minuten lopen.

    Een eenvoudige accommodatie, prima als je geen luxe verwacht maar gewoon een schone kamer met een goed bed. De ligging is perfect, op loopafstand van de Kudamm, prima S- Bahn en busverbindingen naar andere delen van de stad.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    5,8
    De grootte van de kamer en de ligging van het hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het personeel heeft een wantrouwende houding. Wij hadden het ontbijt niet gereserveerd van tevoren en moesten direct na het ontbijt contact afrekenen. Het ontbijt werd ook op geen enkele manier aangevuld ook al hadden we ervoor betaald. De familiekamer was op de eerste verdieping direct naast de ontbijtzaal, Dit was gehorig vanaf 6.15 uur s ochtends.

    De grootte van de kamer en de ligging van het hotel

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    6,7
    Heel geslaagd lang weekend gehad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 3 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen toilet bij alle kamers in badkamertje. Ontbijt had iets uitgebreider gekund. Wel klein de kamerniet overdadig luxe, maar wel gunstige prijs en prima ligging in centrum

    Goed bed , wat smal. We waten opzich wel tevreden, want we wilden niet zo duur uit met 6 personen en de prijs en ligging waren prima.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    6,7
    Eenvoudig hotel op prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Eenvoudig hotel op prima locatie. Het ontbijt was oké. De kamers zijn niet bijzonder comfortabel maar ook oké. Voor sommige kamers moet je in het gebouw ernaast zijn, dus buitenom. Prima prijs/kwaliteitverhouding. Dicht bij S Bahn dus in een mum van tijd overal waar je zijn wilt.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    4,2
    Locatie is prima met openbaar vervoer te bereiken
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eenpersoons kamer was erg klein, weggestopt. Niet zoals op foto's. WiFi erg slechte verbinding.

    Locatie is prima met openbaar vervoer te bereiken

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    6,7
    Wanneer men geen hoge eisen stelt, is dit voor een kort verblijf een redelijk pension.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen lift en de receptie bevindt zich op te tweede verdieping.

    De ligging ten opzicht van het openbaar vervoer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    7,1
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    redelijk gehorig

    locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    5,4
    Basic quality on a good but very noisy location
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 4 nachten

    's Nachts enorm verkeerslawaai door racende motoren. Matras en kussen waren slecht en er was ook geen extra kussen en geen extra deken.

    Locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 december 2017

    7,9
    bed matras te dun.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    bed matras te dun. gleed er makkelijk vannaf

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    8,8
    Prijs / kwaliteit en locatie prima !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    De entree (deur) zag er echt slordig uit. Waterkoker op de kamer was welkom geweest.

    Kamers zijn standaard maar prima. Ontbijt was prima.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    10
    Ontspannen
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie kamer voor vijf personen!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    5,4
    Sober
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Ontbijt met weinig variatie

    Dicht bij een S-Bahn station gelegen

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    5,4
    Niet iets om nog een keer terug te gaan. Personeel spreekt geen engels en zijn niet spontaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het geweldige geluidsoverlast van de straat als je in kamer 2 ligt. Slapen was nauwelijks mogelijk

    Ontbijt was goef

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    5,4
    4 persoons kamer is erg ruim voor één persoon
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Geen toilet op kamer, douche staat in de kamer (open), kamer aan de straatzijde was zeer gehorig.

    4 persoons kamer is erg ruim voor één persoon

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    5,8
    Ontbijt ronduit slecht , onvriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt ronduit slecht , onvriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    6,3
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een deel van het personeel was enorm onaardig.

    Locatie. Veel leuke restaurants op loopafstand. Metro om de hoek.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    7,5
    Aangenaam en gunstig gelegen. Minder goed: de trap en geen toilet op de kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten

    Onaangename trappen Geen toilet op de kamer

    Rustige, schone kamer en prima ontbijt

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 februari 2017

    8,8
    Rustig hotel op een prima locatie in het crntrum van Berlijn
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Douche
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wlan ontvangst, was zeer beperkt

    De locatie

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 11 februari 2017

    5,0
    Goeie locatie maar comfort en vriendelijkheid mist.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen toilet op kamer, beddengoed voor 1 persoon op2 persoonsbed, zeep en shampoo allen de 1e dag

    Locatie was goed

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    7,1
    Het bed was comfortabel en er was goede verwarming
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gedeelde wc

    Het bed was comfortabel en er was goede verwarming

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    4,2
    Geen WC.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen WC.Een WC voor meer kamers

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    4,2
    Genoten in Berlin. ..
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het rook daar erg muf. Vloerbedekking was ook vol vlekken.

    Mooie centrale locatie

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2015

    3,8
    oud entree met origineel details
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Familiekamer??!? versleten stinktapijt, slecht schilderwerk, bank opmaken als slaapplek is GEEN 4e "bed", asbak drinkbekers, verkeerslawaai, kwam niet overeen met de fotos. Receptiebalie spreekt Pools het best en de rest, nou ja, we begrepen elkaar, maar...

    oud entree met origineel details (tasten in het donker bij binnenkomst verwelkomt niet...) prima schoonmaakster hotel goed gelegen tov stad & OV (helaas aan drukke weg)

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    6,7
    De kamer was heel simpel, maar wat wil je ook voor dat geld.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Toilet op de gang, maar goed dat was aangegeven. Vooral vervelend was het lawaai op de gang vanaf 's morgens vroeg. Niet alleen vertrekkende gasten, maar ook de schoonmaak begint zeer vroeg. Omdat het gehorig is, krijg je alles mee.

    De kamer was heel simpel, maar wat wil je ook voor dat geld. Het was ook schoon. Bahnhof Zoo is een goede uitvalsbasis om Berlijn te verkennen.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    3,8
    Het bed was okee.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De kamer was niet schoon. Ik heb zelf eerst gepoetst, voor ik iets aan durfde te raken. Er lag een druppel bloed op het randje van de douche. De douche is een hoge opstap. Lastig in en uit te stappen, terwijl ik jong ben. Wanneer je ouder bent is het helemaal niet te doen. Vloerbedekking was stuk en viezig. Handdoek die ik had gebruikt na een paar dagen en op de grond had gelegd bij de deur, was weer opgehangen ipv een schone. Er is niet gestofzuigd in de dagen dat ik er was. Alleen het bed wordt opgeschudt. Ik had een rustige kamer gevraagd en kreeg een kamer in de buurt van de receptie en aan de drukke weg. De deur werkt met een sleutel, ziet er niet veilig uit. De deur beneden is voor iedereen te openen. Iedereen kan zomaar in en uit lopen. Meubilair verouderd en smoezelig. Geen wc op kamer, maar op de gang. Foto's op site zijn mooi, de werkelijkheid valt tegen. Het stinkt er en het doucheputje loopt slecht door. Zorgt ook voor een rioollucht. Ik ben een dag langer in Berlijn gebleven, maar heb die nacht doorgebracht in een ander hotel.

    Het bed was okee. De locatie is fijn, maar er zijn meer hotels in dezelfde buurt.

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    6,3
    In Berlijn heb je een zogenaamd " umwelt vignet"...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    In Berlijn heb je een zogenaamd " umwelt vignet" nodig, dit vignet kost eenmalig 6 euro.wij wisten dit niet en het hotelpersoneel ook niet. Wij hadden via het hotel wel een parkeervergunning edoch wegens ontbreken van het vignet 160 euro boete gekregen. Het hotelpersoneel dient op de hoogte te zijn van een dergelijk vigney voor buitenlandse gasten

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    5,8
    badkamer en toilet bij elkaar is te krap.
    • Vakantiereis
    • Stel

    badkamer en toilet bij elkaar is te krap. Receptionist kan heel slecht Engels spreken. Wifi is heel traag. Heel moeilijk om parkeerplaats te zoeken.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    7,0
    Lokatie tov station en centrum stad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kwaliteit van de bedden.Slecht/erg hard en te kort voor ons Nederlanders

    Lokatie tov station en centrum stad.

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    7,5
    Ov dicht in de buurt
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wi-fi bereik in de slaapkamer

    Ov dicht in de buurt

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    7,9
    Broodjes bij het ontbijt vond ik te zout.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Broodjes bij het ontbijt vond ik te zout.

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    3,8
    Niets
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Er kwam geen warm water uit de douchekraan. Chagrijnig personeel.

    Niets

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    6,7
    Aardige mensen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Veel trappen. Alles is nogal oud en oudbollig. Kleine badkamer met piepkleine wasbak, maar douche was weer prima.

    Aardige mensen. Prima ontbijtje.

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    5,0
    Toilet op de gang
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Toilet op de gang

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 37

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: