Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Courtyard by Marriott Düsseldorf Seestern Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Am Seestern 16, Lörick, 40547 Düsseldorf, Duitsland

#90 van de 206 hotels in Düsseldorf

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2695 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    6,3
    Het bed was goed, geen plank onder je lijf en goede kussens.
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt apart bij te boeken voor 19,00€ per persoon volgens info in de kamer maar in de lift stond zelfs dat de kosten voor ontbijt 22,50 was! Parkeren bij het hotel ook nog eens 18,00€ ! Dit vinden wij schandalige prijzen en zeer misleidend vooral het parkeren

    Het bed was goed, geen plank onder je lijf en goede kussens. Ook de douche was goed, goede en warme straal.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    8,8
    Lekker rustig tussen de kantoren.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Bier van de tap is niet koud (genoeg ). Wifi is 10 minuten gratis daarna betalen! niet meer van deze tijd.

    Lekker rustig tussen de kantoren. s avonds stil. 10 minuten naar het centrum. Geweldig goede keuken. Ruime parkeermogelijkheid

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,8
    Altijd weer een bezoek waard.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ofschoon vaak genoemd, is het gebruik van de heel slecht verlichte openbare parkeerplaats links naast het hotel niet aan te bevelen. Zowel mijn huurauto als zeker 3 andere waren de ramen ingeslagen en dit schijnt vaker te gebeuren :( Dan toch liever de parkeergarage gebruiken!

    Opvallend de heel vriendelijke portier en prettige ontvangst van de receptie. Zelfs korte uitleg over verblijf en mogelijkheden zoals bijvoorbeeld gebruik fitness en sauna en de tip bus en tram naar het centrum te nemen welk voor de deur stopt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    5,0
    Matig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is zeer slecht. WiFi is heel matig, behalve als je 10€ betaald, dan is het goed. Parkeren is betaald en hotel in het algemeen ziet er oud en versleten uit.

    Goede lokatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    5,4
    Teleurstellend.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Onvriendelijk, gehaast personeel. Een portier die ongelooflijk naar zweet ruikt, matig ontbijt (veel op, trage aanvulling) en matige kamers voor de prijs die je moet betalen. Maar ja, het zal wel zijn omdat er een beurs was. Gooien ze allemaal de prijs omhoog. Ik raad deze niet aan, niet voor deze prijs.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    3,8
    Matig hotel. Geen enthousiasme vanuit het personeel, gedateerde kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was geen enthousiasme/vrolijkheid van het personeel. Niet bij het inchecken maar ook zeker niet bij het uitchecken (ik verwacht op zijn minst de vraag of het verblijf naar wens is geweest). Ook geen welkomstgevoel tijdens het ontbijt, chagerijnig personeel en eerder blij dat je wegging dan een warm of enthousiast welkom. De kamer was behoorlijk aan de prijs (119,00 per nacht) maar daarentegen erg gedateerd. (oa. Gebarsten tegels in de badkamer, oude vloerbedekking) En in het vuilemmertje bij het koffiezetapparaat zat nog vuil in van de vorige hotelgasten. In de bar/restaurant wilden we rond een uur of 4 wat snacks/borrelhapjes bestellen, dit kon niet want het stond niet op de kaart. Als alternatief werd een portie gebakken aardappelen geopperd met zure room. Het parkeren is erg duur, 18,00 per dag voor hotelgasten.

    Het ontbijt was meer dan prima.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    9,2
    Prima hotel
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    bediening verwarming werkte niet. het bleef continue 25 graden, raam open kon niet, vanwege vliegtuigen

    Ruime en volledige kamer+faciliteiten metro-station voor centrum op minuut-loopafstand. gratis parkeren in deze buurt hardlooproute door hotel geadviseerd!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    7,1
    Mooi
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    35 € voor ons hondje, vinden we schandalig veel. Mocht ook niet in de ontbijtruimte en daarom ook niet ontbeten in het hotel.

    Mooie ruime kamer, rustig gelegen, vlakbij tram zodat we op 20 min in het centrum waran

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    7,1
    Prima verblijf gezien de kosten. Ontbijt relatief duur maar wel goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Douchen moet staande in het bad. Badkamer is redelijk klein, zeker tov de voorruimte hierbij. Parkeer garage is onhandig ingedeeld. De P vakken zijn dusdanig tussen de betonpalen ingezet dat je met een grote auto hier moeizaam door heen komt als het wat voller is.

    Waterkoker op de kamer. Prima bed. Mogelijkheid om te dineren in restaurant begane grond hotel. Openbaar vervoer vlakbij hotel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    9,2
    Goede uitvalsbasis voor een weekendje shoppen of in ons geval kerstmarkt.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Klasse hotel met goede faciliteiten. Dichtbij de U bahn. Uitgebreid ontbijt, en een goed restaurant om eventueel in de avond een diner te nuttigen. Wij waren met de trein maar als je met de auto komt kun je tegen een schappelijke prijs in de parkeergarage terecht. Met de U bahn binnen 20 min in het centrum van Düsseldorfz

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,5
    Alles zag er prima uit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vind het ontbijt erg prijzig 19 euro pp en ook wat je voor de hond voor 1 nacht 35 euro moet betalen. Maakt het erg duur ook nog 18 euro voor de garage voor 20 uur. Totaal van 176 euro voor 1 nacht.🤔

    Alles zag er prima uit

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    10
    Heerlijk rustig, lekker voor bezoek kerstmarkt.
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Had in eerste instantie geen internet op kamer. Dus weer naar beneden, daar kreeg ik een ticket waardoor je al je apparatuur kan verbinden. Dit had eigenlijk meteen met inchecken afgegeven moeten worden. Ook dat je de kaart van de kamer moet gebruiken om in de lift naar boven te kunnen, was niet verteld.

    Het ontbijt was perfect. Wij hadden de luxe kamer, erg ruim, goede bedden niets om op aan te merken. Parkeren hebben wij in de omgeving gedaan. Dit kan heel goed in het weekend (gratis). Als je iets verder loopt Prinzenallee kan je meerdere trams (3) nemen richting het centrum. Die bij het hotel gaat maar 1x in het half uur.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    9,2
    Het waren drie heerlijke dagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Stad (Bovenverdieping)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kosten parkeren waren erg hoog. € 54,— voor drie dagen

    We kregen een upgrade naar een conferentiezalen in verband met onze vraag naar een douche zonder bad. Dat was uitstekend.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    9,2
    Top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was heel druk vooral tijdens het ontbijt maar dat kwam omdat het rond de kerstperiode was.

    Heel goed ontbijt! Hele fijne kamer en hotel. We gaan zeker terug. Geluidsdichte kamer, ondanks dat we bij de lift zaten hebben we er niks van gehoord.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    7,1
    Kamer goed , personeel aan de balie ook goed ,,ontbijt slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt vond ik slecht , en veelste druk , was geen verse sinaasappel sap , en een rommel en druk bij koffie moest kwartier wAchten op koffie, en personeel was niet aardig en wilde snel opruimen , Ik heb bij inn side gezetten aan de overkant vond ik een beter hotel voor het zelfde geld . En ontbijt moesten we hier apart betalen 19,99, per persoon , maar verwacht ik wel een goed ontbijt , en parkeren vond ik ook duur 18 euro voor een nacht en dag .uit eindelijk was ik nog 150 euro kwijt voor een nacht en ontbijt .

    De kamer ,

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    7,5
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtzaal was erg druk. Slechts één koffieautomaat, waardoor er steeds een rij stond en we meer dan vijf minuten moesten wachten op koffie. Jus d’ orange bijvullen duurde te lang.

    Schone kamers met fijne bedden en een goed ontbijt. Veel keuze en vers gebakken eiseren.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    8,3
    Prima verblijf in praktisch hotel met heerlijke bedden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De parkeerautomaat beneden gaf geen wisselgeld retour zodat iedereen 50 eurocent teveel betaalde. Tikt lekker aan natuurlijk bij een vol parkeerterrein. Je kon bellen op de automaat, maar niemand nam op. Dat is een dikke min, omdat het parkeren bij de accomodatie echt duur was. 18,50 euro per nacht.

    Prima bedden en praktische douche ruimte, prettige ontvangst bij de receptie met vriendelijk personeel, makkelijk te vinden en vlakbij de airport ook nog bovendien. Wat wil je nog meer. Het is wat je van een dergelijke hotelketen verwacht en ook krijgt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,1
    Prijs/kwaliteit van ontbijt is niet fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs/kwaliteit van ontbijt is niet fantastisch. Goed aanbod, maar te duur voor de kwaliteit van de producten. Parking van het hotel is heel duur.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    7,9
    Stad makkelijk te bereiken met de Metro
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen uitleg over hoe je de lift moet gebruiken, naar welke verdieping we moesten. En smorgens een fout in de computer waardoor we geen gebruik konden maken van het ontbijt terwijl we hier wel voor hadden betaald. Al met al een prima hotel alleen de service soms wat de wensen over. Hierin kunnen ze zeker nog een verbetering behalen.

    Stad makkelijk te bereiken met de Metro

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    4,6
    Nooit meer Marriott Düsseldorf Seestern, zeker niet voor die prijs !!!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Voor € 440,= P.P./P.N. Had ik aanzienlijk meer verwacht !!! Vochtvlekken op plafond; gedateerd, verouderd interieur; lege, niet gekoelde koelkast. Inhoud moest je beneden halen en aan balie afrekenen ... Dit staat haaks op wat ik onder service versta in deze prijsklasse.

    Kamer was redelijk; ontbijt was ok; parkeren onder het hotel was prettig

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    7,5
    Prima prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een paar kleine minpuntjes. Lege minibar. Geen badjas en slippers in de kast wat wel zo handig zou zijn ivm de sauna. Het bed was niet het extra groot twee persoons bed zoals vermeld op de booking website. Ook slechts 1 nachtkastje aan het linkerkant van het bed. Gezien de lage prijs per nacht was dit geen probleem.

    Prima prijs kwaliteit verhouding. Hotel voldeed redelijk aan mijn verwachtingen. Vriendelijk en beleefd personeel. Auto vrij parkeren links achter het hotel bij het hockey veld. De straat rechts van het hotel alleen twee uur met blauwe parkeerschijf en vrij na 18 uur en op de zondag.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    4,6
    Geen 4 sterren waard
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderde kamer, vrij harde bedden, te simpel ontbijt voor het geld dat je ervoor betaald, onaardig personeel bij het inchecken 's avonds laat. Geen 4 sterren waard.

    Gratis parkeren rond het hotel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    9,6
    Niets op aan te merken!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als ik echt iets moet noemen: badkamer is wat klein

    Enorm bed, warme kamerinrichting, erg schoon, zeer lekker en uitgebreid ontbijt. Badkamer met bad. Parkeren kan gratis om de hoek, ov naar de stad dichtbij.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    10
    Fantastisch verblijf!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles, maar dan óók écht alles..... Vriendelijke ontvangst, mooie kamer..... In de bar lekker gedronken ... Openbaar vervoer voor de deur..... Parkeren bij de accommodatie....wel zo prettig. ...

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    10
    Heerlijk geslapen in een rustig gelegen hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien een standaard foldertje met tijden van het openbaar vervoer richting de stad? Nu hebben we het zelf via Google Maps uitgezocht en dat was ook prima.

    Makkelijk bereikbaar, parkeren in de garage van het hotel en voor een zeer aantrekkelijke prijs toch in een echt 4* waardig hotel kunnen slapen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    6,3
    Kostbare geschiedenis
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Honden toegestaan maar mogen niet mee de ontbijtzaal, en men slaat je om de oren met €35 schoonmaakkosten. Dit hoort op voorhand op jullie site gemeld te worden.

    Bedden

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    9,6
    Prima hotel!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Via booking.com een wijziging doorgegeven, naderhand ook nog telefonisch geverifieerd (20 minuten durend telefoongesprek en supervisor erbij betrokken geweest) met het (callcenter van het) hotel én bevestigd. Bleek bij aankomst alsnog niet geregeld én dat er extra kosten werden gerekend (slecht 15 euro, maar toch)

    Ruime kamers, nette verzorgde omgeving.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    6,3
    lekker bed, mini bar, sateliet tv
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Hygiene kan en moet een stuk beter,gratis wifi die het niet doet en als je goede wifi wil dat je dan veel moet betalen

    lekker bed, mini bar, sateliet tv

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    8,8
    Het personeel aan de balie van super vriendelijk, zelfs om...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitcheck was tot 12u smiddags. Ik en mijn vriend slapen al eens graag uit maar de poetsvrouwen kwamen om half 10 al op de deur kloppen terwijl wij geen ontbijt hebben bijgeboekt.

    Het personeel aan de balie van super vriendelijk, zelfs om 1u snachts. De gratis koffie, thee en water op de kamer was ook mooi meegenomen

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    6,3
    Decent hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergarage van het hotel is erg duur, €18 per dag. Buiten de garage is het gratis. Hotel is ver van het centrum, 12/13 minuten met de auto.

    Voor een overnachting hebben we €50. Personeel is erg vriendelijk. Er is in het hotel een restaurant.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    7,5
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    heel lichtelijk stoffig glas tafeltjes en spiegel, dekbedden binnenkant niet echt schoon, matras was een geheel voor twee personen en als je beweegt dan beweegt de ander ook, rest prima!

    Rustige ligging met metro vlakbij. Super.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    9,2
    De kamers waren van prima kwaliteit.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Een hotelovernachting behoort inclusief parkeergeld te zijn. Begrijpelijk dat er parkeergeld wordt geheven voor gasten die geen overnachting hebben geboekt, maar aanwezig zijn voor het bijwonen van symposia, lezingen ed.

    De kamers waren van prima kwaliteit. Wat mij wel altijd opvalt bij een 2-persoons kamer dat er meestal maar 1 fauteuil is. Een prima ontbijt met alle keuzes.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    10
    Prima locatie voor een stedentrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren onder hotel €18 per 24u, iets verderop achter hotel, gratis parkeren Ontbijt 19 pp = duur, in de stad op het plein a/h water prima ontbijt vanaf €5

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    6,7
    Had leuker kunnen zijn maar was best ok.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij waren er het weekend van de marathon. Het was erg druk en rommelig. De dame aan de receptie was niet vriendelijk en zei dat we de auto niet in de straat konden parkeren omdat deze zou worden afgesloten. Naderhand bleek dit helemaal niet het geval. Wij hadden een dagkaart gekocht voor de metro. Gevraagd bij het hotel , het zou fijn zijn als ze zouden hebben gewaarschuwd dat er na 19.00 uur geen metro meer bij het hotel in de buurt komt op zaterdag. nu hebben we alsnog een taxi moeten nemen

    Nette kamers goede bedden, prima bad/douche

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 maart 2017

    8,8
    Euroshop 2017
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas was er een electriciteits storing, waardoor de waterkoker en de koelast het niet deden. Het meest vervelendende was dat niet alle stopcontacten werkten, dus je telefoon opladen was een uitdaging.

    De kamer was bijna perfect, alles was aanwezig en de belangrijkste dingen deden het. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam (vooral rond de electriciteitsstoring).

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    3,8
    schone kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Stad (Bovenverdieping)
    • Verbleef 1 nacht

    ondanks de reservering moesten alle gegevens opnieuw ingevuld worden. Verzocht een rustige kamer en zicht op de stad. Kamer zat naast de lift, raam kon niet open, geen zicht op de stad.

    schone kamer.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    10
    Goede prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg warm op de kamer. Temperatuur regeling werkte niet.

    Lekker groot bed. Gratis fruit. Rustige omgeving, nabij openbaar vervoer. Parkeren op straat achter het hotel is gratis.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    6,7
    Heerlijke kamers, geweldig buffet ontbijt maar heeft iets meer aandacht van leiding nodig.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    inchecken duurde erg lang.... Ruim ontbijt maar... lange rijen bij koffie apparaat is 1 apparaat, er was nog koffiekan maar die was leeg .. ook rijen bij brood niet alles goed doorgebakken jammer... verder onlogische volgorde ... borden in het midden van het buffet... en s avonds bij aankomst erg nors personeel in bar c q restaurant. onvriendelijk. dit nodigde ons niet uit om daar het avond eten te nuttigen, stressvolle mannelijke ober... leek iets niet goed te lopen, dames waren vriendelijker maar erg gespannen.... jammer, kaart leek ok, restaurant ook.. bij ontbijt ook weer een aanvaring chef en kok in ontbijt ruimte bij de klanten .. en dat hoort absoluut niet. verder bij zalm schubben op de rand...

    heerlijk rijk ontbijt zalige brede eenpersoonsbedden. goed schoon.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    7,1
    ontbijt was goed bedden waren prima genoeg kussens thee en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    douchen in het bad uitstappen erg lastig en gevaarlijk zonder handvat. geen trap waar je gebruik van kon maken

    ontbijt was goed bedden waren prima genoeg kussens thee en koffie faciliteiten bus en tramverbinding om de hoek.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    9,2
    Ontbijt perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Eerste ontvangst aan balie goed maar er werd geen uitleg gegeven. Je kreeg de sleutel en zoek het zelf maar uit. Er werd ook niet geluisterd naar vragen. Bij een ander personeelslid later wel. Andere mensen kregen complete uitleg.

    Ontbijt perfect

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    7,1
    Schone badkamer!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het is wel gedateerd. Nieuwe vloerbedekking etc. mag wel een keertje

    Schone badkamer! Kamer was netjes schoon. Grote kamer op de bovenste verdiepen. Er was een grote tafel zodat we ook met de vrienden hier even konden zitten

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    6,3
    Voldoende als je alleen een slaapplaats zoekt voor een weekendje
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt chaotisch, niet berekend op het aantal gasten. Lekkere broodjes waren op. Wachten voor het ontbijt, aanschuiven bij andere gasten. wachten op een schoon bord. personeel kon de toeloop niet aan. Hoge parkeerkosten.

    Grote, brede bedden. Goede matrassen. Ruime kamer. Geen geluid van buitenaf. Halte tramverbinding met centrum op 200m.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    9,2
    Lekker hotel in Düsseldorf!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets! Maar als we iets moeten noemen, dan: Wellicht de kosten voor parkeren in de hotelgarage. Maar ga de eerste rechts na het hotel en je kan je auto kosteloos parkeren.

    De ligging van het hotel en de rust. Zalig hotel. Goede bedden. Schoon en gemoedelijk. Hebben zelf geen gebruik gemaakt van het ontbijt. Lekker in de stad gegeten en een goede bakkerij op 100 meter lopen. En koffie in de lobby. Heel prettig hotel. Zeker doen! En ook ligt er vers fruit in de lobby en is er een soort minisupermarktje waar je wat lekkere dingen tegen zeer gemoedelijke prijzen kan aanschaffen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    4,2
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Internet is erg slecht geregeld. Geen informatie bij inchecken. Gebeld en moet je naar beneden om ticket te halen. Klokslag 00.00 ticket verlopen, geen internet. Gebeld moest ik weer naar beneden, in pyjama om nieuw ticket te halen. Ontbijt viel tegen voor 4 sterren hotel. Weinig keus. Maar minimaal.

    De locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    6,3
    Oke
    • Zakenreis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Toilet op de kamer was kapot. We moesten wachten op een reparateur. Ongeveer 2uurtjes. We konden helaas niet een andere kamer krijgen. Personeel had dit iets beter kunnen oplossen...

    Ontbijt was erg uitgebreid, kamer was oke

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    7,9
    Zeer Net hotel
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was erg druk. Koffieautomaat defect, geen alternatief. Kamer erg warm ondanks aanwezige 'airco'? Parkeren in de garage kost je gewoon de volle poet (€18,-)

    Zeer Net hotel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 december 2016

    8,3
    Ruim voldoende
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets langer in restaurant kunnen blijven na ontbijt... tot 10:30... maar om 10:35 kreeg ik al thuis verzoek de ruimte te verlaten. Vind uitloop van 15 minuten op zaterdagmorgen niet meer dan redelijk.

    Heerlijk bed!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 november 2016

    9,2
    Uitstekend hotel, heerlijk bed en een goed bereikbare locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Stad (Bovenverdieping)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De parkeergarage onder het hotel kost 18 euro per dag, dit vonden wij vrij prijzig.

    Ruime kamer, een heerlijk en erg groot bed, goed verzorgd ontbijt en een top locatie! Het metrostation ligt op 2 minuten loopafstand en vertrekt redelijk vaak. De metro rijdt rechtstreeks naar het centrum in ongeveer 10 minuten.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 27 november 2016

    4,0
    Geluidsoverlast en afhandeling
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We waren naar de kerstmarkt geweest en kwamen laat binnen. Kregen kamer 820 toegewezen. Gaan naar de kamer direct rechts van de lift en maken ons zorgen om het liftgeluid. Pas tegen half 1 toen we gingen slapen en het daarna rustig was kwam het geluid van de lift naar boven een remmend geluid vergelijkbaar met schuivende stoelen over de vloer boven je. Tegen die tijd ga jd niet meer klagen al je spullen weer inpakken maar eerst je nest uit en de discussie voeren? Verder staat het bed vrijwel tegen de muur met 1 zijkant zelfs te smal voor een nachtkastje. De dag erop geklaagd maar kregen geen respons daarbij hadden we een deluxe kamer maar volgens de dame aan de receptie hebben ze die niet we bleken een standaard kamer te hebben gekregen daar nog €18 afrekenen voor de P-plaats en weg zijn we. Triest denken zelf dat we een van de minste kamers van hef hotel hadden. Niet voor herhaling vatbaar dit hotel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2018

    6,3
    kamers mogen een keer een keer vernieuwd worden, alles...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    badkamer en hygiëne kan echt beter !

    kamers mogen een keer een keer vernieuwd worden, alles vooral de badkamer is erg oud.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    6,7
    Business hotel ‘not for pleasure’
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren bij heb hotel € 18 per nacht, prijs ontbijt € 19 pp ook best pittig.

    Restaurant erg goed en vriendelijke bediening.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    8,8
    Fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets viel tegen.

    De kamer was top. Lekker bed, thee en koffie en een heerlijke luie stoel, prima badkamer en lekker rustig.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    9,2
    Prima kamers en ontbijt, wij gaan zeker nog een keer op herhaling
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prima kamers en ontbijt, wij gaan zeker nog een keer op herhaling

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    8,8
    Schoon, ruim en goed personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Diner en ontbijten te duur.

    Schoon, ruim en goed personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    9,2
    Voor herhaling vatbaar
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien de prijs voor de parking

    Super zacht bed in een heel nette kamer!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    6,7
    Vriendelijk ontvangst en ruime, nette kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer is echt toe aan renovatie, kamer verder ruim en netjes.

    Vriendelijk ontvangst en ruime, nette kamer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,5
    Prima prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed

    Ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    10
    Betaalbare luxe
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer bleef te warm ondanks de airconditioning. Maar niet onoverkomelijk.

    Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding bij boeking in het weekend.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    8,3
    Prettig verblijf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sauna en fitness waren niet beschikbaar

    Het ontbijt was heerlijk en veel keus

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    7,9
    Prima hotel
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hoeveelheid ruimte bij het ontbijt.

    Locatie en kamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    9,2
    Prima ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Prima ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    10
    Vriendelijke personele
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was top

    Vriendelijke personele

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    8,8
    Helemaal goed
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prima Hotel aanrader

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    10
    Ideale locatie voor een goedkope citytrip
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk niks

    Prijs-kwaliteit verhouding, 1 minuut van bus- en tramhalte, gratis parkeren in het weekend

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    9,6
    Locatie
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    7,9
    prettig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de prijs van overnachting gezien ook afstand tot centrum

    airco, vanwege warmte en uitgebreid ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,5
    ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    8,3
    wel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niets

    geweldig

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    7,5
    Personeel was kundig en vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was kundig en vriendelijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    9,6
    Perfect
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles prima, alleen jammer dat de mini koelkast niet werkt

    Heerlijk ontbijt, geweldig petsone

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,1
    Locatie iets te ver uit centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie iets te ver uit centrum

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    8,3
    Zeer aangenaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt zat bij de prijs in, en was zeer goed. Locatie was ook goed ongeveer, 10 minuten van het vliegveld.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    6,3
    Prima kamers, matig personeel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel

    Nette schone kamers

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    5,8
    zakelijk verblijf in Dusseldorf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    weinig sfeer, onpersoonlijke benadering personeel.

    kamer is comfortabel en schoon.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    9,6
    kort maar goed
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de parkeergarage was erg duur

    dichtbij de toegangswegen en de weg naar het vliegveld. 24 uur balie service!

    Verbleven in februari 2018

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Courtyard by Marriott Düsseldorf Seestern

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: