Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Das HOTELchen

Schönböckener Str. 64, St Lorenz, 23556 Lübeck, Duitsland

#5 van de 10 B&B's en herbergen in Lübeck

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 356 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    8,8
    Goede locatie voor bezoek Lubeck
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De twee aparte bedden stonden iets te ver van elkaar en de matrassen vonden wij enigszins te hard en jammer dat er geen airco op de kamer was.

    Het voelde gelijk als thuiskomen door warme ontvangst gastvrouw. Goede uitleg omtrent bezienswaardigheden Lubeck. Goed ontbijt. Bushalte voor de deur om midden in centrum te kunnen uitstappen. Kortom aan te bevelen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,5
    Prettig en vriendelijk verblijf tegen een goede prijs/kwaliteitsverhouding.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De afstand naar het centrum is net te ver om meerdere keren per dag te lopen. Er stopt wel een bus naar het centrum voor de deur.

    Eenvoudige doch nette kamers, ontbijt was gezien kamerprijs in orde. Zeer vriendelijk personeel en een centrale koelkast waaruit je gekoelde dranken kunt kiezen voor een redelijke prijs.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    8,8
    Gezellig klein hotel in rustige woonwijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omdat het hotel klein is en door weinig mensen wordt gerund, was niet alles strak georganiseerd: zo moest ik één ochtend bij het ontbijt aanschuiven bij andere gasten omdat er geen plaats meer was. Het personeel was hier echter zeer behulpzaam in en bood er zelfs hun excuses voor aan; blijkbaar gebeurde dit niet vaak en ik heb het dan ook maar op één (relatief drukke) ochtend meegemaakt. Zelf stoorde ik me hier dan ook niet echt aan, maar dat zal per persoon verschillen. Daarnaast ligt het hotel op ongeveer een half uur lopen van het centrum. Er ligt wel een bushalte voor de deur van het hotel, waar ik zelf echter geen gebruik van heb gemaakt, dus ik weet niet hoe gunstig de vertrektijden zijn.

    Het ontbijt was uitgebreid, wat ik niet had verwacht van zo'n klein hotel. Het personeel was erg vriendelijk. De kamer was schoon en ruim; hoewel de ligging van het hotel niet centraal was, vond ik de woonwijk waarin het hotel lag aangenaam rustig. Voor degenen die niet naar het centrum willen lopen (ongeveer een half uur naar het Holstentor) ligt er een bushalte voor de deur. Daarnaast kan men in dit hotel al vrij vroeg inchecken, wat ik prettig vond: zo kon ik na aankomst in Lübeck meteen mijn kamer opzoeken en 's middags al de stad in.

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    7,1
    ontbijt en de kamers waren prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    veel lawaai in de poort naast de kamer van jongelui met scooters

    ontbijt en de kamers waren prima

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    7,5
    Dicht bij autosnelweg.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dicht bij autosnelweg.

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2015

    9,6
    Koele kamer bij 30° buiten
    • Vakantiereis
    • Stel

    Weinig parking

    Koele kamer bij 30° buiten Goed ontbijt Gezellig hotel

  • Beoordeeld op: 11 juli 2015

    7,1
    de rustige buurt en toch in nabijheid van de stad;
    • Vakantiereis
    • Stel

    internet is zwak

    de rustige buurt en toch in nabijheid van de stad; parkeermogelijkheid

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    3,8
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ligging

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    7,5
    Het bed en het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niemand aanwezig bij aankomst. Inchecken via deurbel= telefoon.

    Het bed en het ontbijt

  • Beoordeeld op: 21 april 2015

    7,9
    Rustige lokatie en redelijk dicht bij de autobahn (snelweg)
    • Vakantiereis
    • Stel

    Rustige lokatie en redelijk dicht bij de autobahn (snelweg)

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: