Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Grand Hostel Berlin Urban Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Sonnenallee 6, 12047 Berlijn, Duitsland

#374 van de 579 hotels in Berlijn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 581 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,5
    Was goed.
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Queensize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Naam van Hotel bleek veranderd. Boekte Hotel Days Inn. Bij aankomst bleek het Hostel Berlin Urban te heten. Vanaf de weg niet te lezen.

    Royaal ontbijt voor € 6.80 Werkelijk boven verwachting. Kamer was goed en schoon en nette ruime badkamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    9,6
    Prima hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Daar het hotel op een heel druk punt ligt zijn er veel omgevingsgeluiden (veel sirenes van hulpdiensten) hierdiir kan je het raam 's bachts biet ioen hebben. Maar omdat de ligging zo goed is neem je dat voor lief (of je neemt oordopjes mee)

    De ligging en de kamers

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    8,3
    Nothing fancy, maar een prima bed, warme douche en schone kamer op een super locatie.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Kamer met Queensize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Ik ben vrij groot en de douchecabine is vrij klein.

    Prima prijs/kwaliteit verhouding. Nothing fancy, maar een prima bed, warme douche en schone kamer op een super locatie. Metro station is letterlijk om de hoek. Ik zou hier zo weer verblijven.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    8,3
    Het hotel was prima, buiten was eng
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie was een tegenvaller er was geen parkeerplaats en buiten was het niet echt veilig er heerste een beangstigende sfeer.

    Het ontbijt was super er was veel keus

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    5,4
    7
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    DOUCHE WAS OUD EN KLEIN TEGELS STAKEN UIT IN DE DOUCHE SCHERP PUNTEN GEEN OPBERGKAST VOOR KLEDING

    het personeel is zeer vriendelijk ontbijt was voldoende en genoeg keuze

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    7,9
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Queensize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wegens een renovatie stonden er steigers voor de gevel

    Locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    7,1
    Koffie vindt ik niet lekker de rest was goed verzorgd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koffie vindt ik niet lekker de rest was goed verzorgd

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 2 maart 2017

    8,8
    Fijn, voordelig, 3sterren ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer verouderd.

    Ligging, ontvangst, prijs

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    6,7
    Perfecte ligging . Kort bij U baan en bushaltes. Kamergrootte goed . Behoorlijk geïsoleerd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er hing een sigarettengeur in de kamer

    De ligging , de vriendelijkheid van personeel

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    6,7
    Ik kreeg een 2 persoonskamer terwijl ik een 1 persoonskamer...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Straatgeluid goed te horen in kamer aan de kant van de Hermansplatz. Wifi werkte slecht in de kamer.

    Ik kreeg een 2 persoonskamer terwijl ik een 1 persoonskamer had geboekt. Beste in de kamer was de douche, goede straal. Hotel is handig gelegen vlakbij U-bahn station.

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    7,9
    Locatie is erg goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    2 eenpersoonsbedden die niet tegen elkaar aan geschoven konden worden. Badkamer zat het weer in de voegen en kitranden. Doucheruimte veel te klein, hierdoor na het douchen iedere keer de badkamer onder water. Ontbijt erg duur voor wat je krijgt.

    Locatie is erg goed. Nabij groot U-Bahn station waarmee je o.a. direct naar Alexanderplatz kunt. Erg veel gelegenheden om het hotel (waaronder Karstadt). Ontbijtmogelijkheden te over binnen 5 minuten loopafstand. Gratis parkeren in de zijstraten. Veel to-do informatie in het hotel.

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    8,3
    Goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi matig, maar ik zat op de 6e etage.

    Goede bedden. Ligging tegenover het metrostation. Ideaal voor een stedentrip. Gratis parkeren in de buurt en anders voor €5 per dag bewaakt bij Karlstadt op 300 meter.

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2015

    7,5
    De prijs-kwaliteitverhouding
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De zeer drukke kruising buiten

    De prijs-kwaliteitverhouding

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Grand Hostel Berlin Urban

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: