Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Days Inn Berlin West Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Kögelstr. 12-13, Reinickendorf, 13403 Berlijn, Duitsland

#522 van de 597 hotels in Berlijn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 875 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    6,5

  • Locatie

    7,1

  • Faciliteiten

    6,5

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    8,3
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer - Rookvrij
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was niet bijzonder vriendelijk. Bed was niet heel groot voor 2 personen.

    Het bed lag heerlijk, locatie was goed van de afstand van de metro. Kamers waren goed geluidsdicht. Prijs kwaliteit verhouding was goed. Hotel lag in eeb rustige straat, behalve de vliegtuigen natuurlijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    3,8
    Teleurgesteld in Day's Inn hotel Berlijn West
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Roken Toegestaan
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden, een half jaar geleden, met vrienden dit hotel uitgezocht voor een weekend Berlijn. Zij bleken overboekt te zijn en kregen een ander hotel aangeboden. Helaas wilde Day's Inn Hotel Berlin West, ondanks herhaalde verzoeken van onze vrienden, booking.com en onszelf, geen medewerking verlenen om ons ook over te plaatsen.

    We konden het ontbijt ter plaatsen bij boeken

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    7,1
    In de buurt van metro en winkels.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast op straat. Nog niet eens zozeer van de overvliegende vliegtuigen.

    In de buurt van metro en winkels. Goede uitvalbasis voor ons familiebezoek

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    7,1
    Prima hotel, kan wel wat renovatie gebruiken.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer - Roken Toegestaan
    • Verbleef 2 nachten

    Prima hotel, kan wel wat renovatie gebruiken.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    7,5
    Vriendelijk behulpzaam personeel
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel kan een goede renovatie gebruiken

    Vriendelijk behulpzaam personeel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2017

    5,8
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 1 Eenpersoonsbed - Rookvrij
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rokerskamer terwijl niet rokers geboekt, slechte ontvangst tv, douchegordijn ipv kabine.

    Afstand tot werklocatie

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    9,2
    Het ontbijt was heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt was heerlijk!

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 januari 2016

    9,2
    Zeer vriendelijk personeel, neemt alle tijd voor je om wat...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer vriendelijk personeel, neemt alle tijd voor je om wat uit te zoeken. Locatie ligt mooi tussen 2 u-bahnen in dus perfecte verbinding met het centrum. En als je met je eigen auto komt hebben ze een mooie parkeer plaats achter het hotel

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    7,5
    Prima kamers, erg schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Toen we aankwamen stond onze reservering niet in het systeem, terwijl van tevoren alles geboekt en betaalt was. De man die op dat moment achter de receptie stond was niet erg behulpzaam en kwam zelf ook niet met oplossingen of ideeen, dat moesten wij zelf doen. Niet erg klantvriendelijk. Ook veel last van vliegtuigen.

    Prima kamers, erg schoon.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    8,3
    Ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kussens waren zacht. Jammer dat de vliegtuigen zo laag over kwamen. Als de ramen dicht waren hoorde je het bijna niet maar dan was het best warm op de kamer.

    Ruime kamer. Vriendelijk personeel, wilden graag helpen.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    8,3
    De grootte van de badkamer, maar we verblijven er altijd.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De grootte van de badkamer, maar we verblijven er altijd. En geen prullenmand in de slaapkamer, dat vind ik lastig. Verder prima

  • Beoordeeld op: 13 januari 2016

    8,3
    Alles goed geregeld
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Alles goed geregeld

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    4,6
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Parkeren en ontbijt was niet inbegrepen. Locatie hotel viel tegen. De kamers ten opzichte van de foto's.

    Vriendelijk personeel. Warm water.

  • Beoordeeld op: 13 november 2015

    7,5
    Schone kamer en goed bed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Toch wel redelijk veel geluid van landende vliegtuigen ondanks dubbel glas.

    Schone kamer en goed bed.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    7,9
    Ik vond de netheid van de kamers goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamers zijn gehorig.

    Ik vond de netheid van de kamers goed. Verder was alles aanwezig wat nodig is.

  • Beoordeeld op: 21 mei 2015

    6,3
    Vriendelijk geholpen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Afgelegen

    Vriendelijk geholpen

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    4,2
    als de ramen dicht zijn weinig geluid
    • Vakantiereis
    • Stel

    de locatie licht pal aan het kerkhof, ik kwam wel voor mijn rust maar dit was wat overdreven

    als de ramen dicht zijn weinig geluid

  • Beoordeeld op: 4 april 2015

    8,3
    Het Italiaanse restaurant op de hoek.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het Italiaanse restaurant op de hoek.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Days Inn Berlin West

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: