Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel de France - Centre Français de Berlin Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Müllerstr. 74, Mitte, 13349 Berlijn, Duitsland

#322 van de 579 hotels in Berlijn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 544 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    7,5
    Goed
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De buitenkant van het gebouw vond ik afschuwelijk. De lobby een beetje ouderwets. De kamer was super, mooie ruime kamer! Dat was voor mij het belangrijkste! Dus al met al voor herhaling vatbaar

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    4,6
    Kamer werd iedere dag schoon gemaakt en nieuwe handdoeken.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iedere minuut land en stijgt een vliegtuig op, precies in de landingsroute, om 6.00 uur eerste vliegtuig en 23.30 landen er nog steeds vliegtuigen. Douche is niet comfortabel. Is oud en geen goede kraan.

    Kamer werd iedere dag schoon gemaakt en nieuwe handdoeken.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    8,3
    De kamer was uitstekend, het personeel is uitermate...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt voor 12 euro is echt onder de maat. Er wordt bovendien niet op tijd aangevuld. Daarvan vind ik de prijs kwaliteitverhouding niet goed.

    De kamer was uitstekend, het personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    7,1
    Prima
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks was goed En mocht ik eens een korte vakantie boeken berlin Zal ik zeker dit hotel in de gaten houden

    Voor nood een overnachting nodig, via booking was in dit hotel nog 1 kamer vrij Was toevallig appertement kamer was verrassend groot

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    8,3
    Tot de volgende keer
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Soms kan je last hebben van vliegtuigen gezien de nabijheid van vliegveld Tegel. Wij hebben geen last gehad. Er wordt 's nachts niet gevlogen

    - Uitermate vriendelijk personeel. - Goed (Frans) restaurant - Uitstekend verzorgd ontbijt buffet - Locatie voor ons uitstekend ivm bezoek familie in de buurt - Goede metro verbinding met centrum

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    7,9
    Leuke historische lokatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco

    Leuke historische lokatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    8,3
    Functioneel en bevredigend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het kamermeisje om 08:00 rammelend de kamer binnenkwam terwijl wij nog lagen te slapen.

    Eenvoud. Strak. Geen franje, maar gewoon een goed bed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    7,9
    Prima, alleen maar in het hotel geslapen. Ubahn vlak bij !
    • Gezin met jonge kinderen
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De bedden en sanitair waren prima, meer heb je niet nodig !

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 januari 2017

    7,5
    Prima
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hebben er niet ontbeten, waren bij familie voor brunch

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    9,2
    zeer tevreden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen wifi in de bovenste etages vh hotel.

    Hadden geen ontbijt.... Gastheer ad receptie was zeer klantvriendelijk en behulpzaam!!!

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 mei 2016

    6,7
    De behulpzaamheid van het personeel aan de receptie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Voor de prijs van 12 Euro had ik iets meer van het ontbijtbuffer verwacht (vooral vers fruitsap en verse fruitcocktail). Het comfort geef ik een matige score omdat ik nogal een luidruchtige buur bleek te hebben wienst gesnurk te horen was tot in mijn kamer... Over de faciliteiten kan ik geen echt oordeel vellen want ik heb er geen gebruik gemaakt. Ik geef een matige score om zo neutraal te blijven.

    De behulpzaamheid van het personeel aan de receptie.

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    6,7
    Goede verbinding openbaar vervoer naar de stad
    • Vakantiereis
    • Stel

    de vele vliegtuigen die vanaf 6 uur a.m. overvliegen

    Goede verbinding openbaar vervoer naar de stad

  • Beoordeeld op: 4 februari 2015

    9,6
    Vriendelijkheid personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen avondeten i.v.m. verbouwing restaurant.

    Vriendelijkheid personeel

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: