Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Living Hotel Kanzler by Derag Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Adenauerallee 148, Gronau, 53113 Bonn, Duitsland

#30 van de 69 hotels in Bonn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 554 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 30

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    10
    geweldige 3 daagse bij Living hotel Derag Kanzler Bonn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets, alles was in orde.

    we kregen een update naar een hele grote kamer, een appartement. aan de straatkant. heel vriendelijk behulpzaam personeel. een dikke aanrader. ontbijt was heel goed. gratis gebruik van mooie welness en grote Fitness, maar hebben we niet gedaan ivm tijdsgebrek.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    6,7
    Prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Inrichting van de kamer. Schot van 200x20 cm stond aan het voeteneinde van het bed, zodat nog een klein zitje overbleef. Dit zitje stond vol met een bank, salontafel en een leunstoel. We hebben meteen de salontafel verplaatst om veilig door te kunnen lopen (vooral in het donker)

    Prima ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    9,6
    Zeer aangenaam hotel voor een scherpe prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alle badkamerkranen van kamer 115 moeten dringend ontkalkt worden...

    Zeer ruime, nette kamers in klassevol hotel. Zeer goede parkeerfasciliteiten. Prima ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    7,1
    ok voor het geld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vantevoren met paypal volledige bedrag betaald, maar de dame achter de receptie legde toch nog een rekening voor, onprofessioneel. Het bed was helemaal in plastic ingepakt waardoor je zelfs door de lakens nog leek vast te plakken aan het plastic, sliep erg onprettig. Beter nog een molton eromheen voor het comfort, ik heb er een slechte nacht door gehad. Zou het ontbijt niet bij het hotel nuttigen, de ontbijtzaal zag er erg ongezellig uit, en in de buurt zijn een paar leuke tentjes.

    aardige jongen bij de check in, grappige kamer qua inrichting en fijn dat er complimentary drankjes in de minibar stonden

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    8,3
    Prima hotel op goede locatie voor korte citytrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine badkamer

    Uitstekende ligging tussen Museumsmeile (10 minuten lopen) en binnenstad (15-20 minuten). Wij hadden om een rustige kamer gevraagd en kregen inderdaad een prettige kamer aan de achterzijde. Uitstekend geslapen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    10
    Heel relaxed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Gezien de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding zou ik niks kunnen verzinnen.

    Grappige kamer met afgescheiden bed. Het hotel lag tussen Museumsmeile en oude centrum van Bonn. 20 minuten wandelen. Het ontbijt was heerlijk. Vriendelijke medewerkers. Uitstekende parkeergarage. Autowegen makkelijk bereikbaar.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    7,9
    Prima.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De gratis sauna was 3 weken gesloten. Dit was niet aangekondigd bij boeken. Bovendien is de gratis sauna alleen bij het eerste gebruik gratis.... Op zaterdag gevraagd om hypo allergeen beddengoed, maar er kon alleen een kussen gevonden worden.

    Gewoon alles goed voor elkaar. Kamers behoorlijk donker en stil. Aardige bedden en beddengoed. Prima badkamer met bad.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    7,5
    comfortabel en goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    handig dat er een garage is om de auto te parkeren, jammer dat het €14,- per dag kost. tv in de kamer stond op een beetje vreemde plek, bovenop een kast, niet handig om te kijken.

    we hebben geen ontbijt genomen, dus daar kunnen we niets over zeggen. de kamer was lekker ruim, met een zitbank. ook koffie en thee faciliteiten op de kamer, fijn. we hadden een aanbieding, daarom goede prijs-kwaliteitsverhouding.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    10
    Geslaagd verlengd weekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wij waren over de hele lijn tevreden, behalve over het Italiaans restaurant dat met het hotel verbonden is

    Het comfort dat het hotel biedt+ de zeer goede ligging: met de metro vlug in het centrum en kort bij de musea en tentoonstellinghallen

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    9,6
    Fijn hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De parkeergarage van het hotel was niet gratis. Je zou verwachten dat je in een eigen parkeergarage niet nog eens hoeft te betalen als je gast bent van het hotel.

    Mooie kamer! En goed schoon!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,9
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi en airco

    Locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    9,6
    Een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Mooie kamer, met alles er op en er aan! Heerlijk bed en badkamer!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    9,6
    Fantastisch. We komen terug
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Business Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was heel erg warm

    Goed ontbijt. Goed restaurant. Heel klantvriendelijk personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    6,7
    Prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg warm op de kamer.

    Prima bedden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    9,6
    Prima hotel met vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De slagboom van de parkeerkelder ging niet open, waardoor wij daarvan geen gebruik konden maken.

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    8,3
    Ideaal voor een kort gezinsweekend.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer uitgebreid en lekker ontbijt. Ook voor onze 2-jarige dochter. Verder was de kamer heel ruim en aangepast aan ons kind.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    9,6
    Een mooie overnachting. Weer naar Bonn, dan zeker weer hier!
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zou het niet weten.

    Mooie kamer vol traditie, een prima bed en een uitstekend ontbijt. Kortom een prima hotel!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    8,8
    Ruime kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Business Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje oud

    Ruime kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    8,8
    mooi en degelijk hotel dichtbij de Rijn en nabij het centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    goede ligging; zeer verzorgd;

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2016

    3,3
    meest gezellige kamer in jaren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Aangename kamers

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    7,1
    Locatie was vlak bij metrohalte die wij nodig hadden om bij...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helaas deed gedurende ons 4 dagen verblijf de airco het niet. Aangezien het een aantal dagen behoorlijk warm was, was het niet comfortabel in de kamer. (Het raam open laten staan was geen optie, gezien de locatie van onze kamer; begane grond, direct aan de straatzijde.)

    Locatie was vlak bij metrohalte die wij nodig hadden om bij een Conventie te komen. Daar hadden we ook (mede) het hotel op uitgezocht.

  • Beoordeeld op: 12 januari 2016

    10
    Hartelijke ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hartelijke ontvangst. Wij arriveerden om 10.45 u en hebben ons gemeld bij de receptie omdat we de auto wilden parkeren bij het hotel. Onze kamer was al klaar en we kregen direct de sleutel ondanks de afspraak dat we vanaf 15.00 u in konden checken. De receptioniste verstrekte leuke informatie over een wandelroute naar het centrum.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    8,8
    Goede, rustige kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging is goed voor de museum-mile maar verder iets buiten de stadskern. Duur ontbijt; veel goedkopere alternatieven bij bakker of in museumrestaurant indien je kan wachten tot 10 uur.

    Goede, rustige kamer. Alle faciliteiten zoals sauna, fitness. Gratis Wifi.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    7,9
    Ligging uitstekend voor museumbezoek!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Restaurant was heel gematigd! In de nabije omgeving weinig ander aanbod. Door weersomstandigheden dan maar gekozen voor restaurant hotel; kantje boordje!!!!

    Ligging uitstekend voor museumbezoek! Keurig hotel met 'vervlogen grandeur', maar zeer aangenaam. Proficiat!

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    9,6
    Wij zijn steeds tevreden geweest: nu weer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een licht dat niet brandde en een handvat in het bad-douche dat los zat en dus gevaarlijk is. Bij het verlaten van de kamer hebben wij dat aan een kamermeisje gesignaleerd.

    Wij zijn steeds tevreden geweest: nu weer.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    10
    lekker ontbijt - ruime propere kamers - vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Betaald parkeren

    lekker ontbijt - ruime propere kamers - vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    10
    Hoewel onze booking.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hoewel onze booking.com reservatie in het hotel niet bleek te bestaan, toch een mooie kamer gekregen!

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    7,1
    Ruime en schone kamers
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet altijd personeel bij de ontvangstbalie

    Ruime en schone kamers Fijne ligging Uitgebreid ontbijtbuffet

  • Beoordeeld op: 21 december 2015

    7,9
    Originele en comfortabele kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    het hotel is een beetje een doolhof

    Originele en comfortabele kamer

  • Beoordeeld op: 16 januari 2015

    7,5
    Onbijt te duur.
    • Individuele reiziger

    Onbijt te duur.

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 30

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: