Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Dietrichsdorfer Hof Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Heikendorfer Weg 54, 24149 Kiel, Duitsland

#30 van de 44 hotels in Kiel

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 407 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    6,8

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    5,0
    prima hotel voor 1 nacht. niet langer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een familie kamer echter er was een groot raam in het schuine dak. Hier was geen gordijn of iets dergelijks. Het bed stond er onder en aangezien het zomer is was het heel vroeg licht. Dus was iedereen heeeeel vroeg wakker

    Personeel was vriendelijk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    8,8
    Het verblijf op zich was prettig en ook de bediening was goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Plus Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Aangekomen aan boord van de boot naar Oslo merkte ik, dat mijn medicijnen had laten liggen. Op mijn vraag of ze die tegen betaling bij de boot konden laten bezorgen werd negatief gereageerd. Ik heb ze uiteindelijk met medewerking van de Color Line zelf per taxi kunnen ophalen.

    Kamer en ontbijt was goed Het avondeten was heel goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    4,6
    Één keer en nooit weer
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zus was laatste moment ziek dus kwam alleen ipv met 2, dit benoemd maar kon niets aan gedaan worden omdat ik met booking geboekt heb, echter heb ik zoiets als eerder meegemaakt en toen was er niets aan de hand. Wanneer het nou was dat ik wel dezelfde kamer moest betalen, oke, maar voor 2 personen ontbijt betalen vind ik geen service en geld klopperij. Er was geen WiFi, zou een storing zijn. Echter toen ik om de code vroeg voor als de storing voorbij zou zijn kreeg ik deze niet want dat had toch geen zin, dus of dat helemaal waar was geen idee. Kussens zijn losse stukjes in een hoes, ligt niet lekker. Er lagen zwarte haren in m'n bed toen ik m'n deken weghaalde, heb zelf licht haar.. Voor wat je betaalde vond ik de kamers vrij simpel en de bedden dus niet goed genoeg. Conclusie één keer en nooit weer.

    De auto kon gemakkelijk geparkeerd worden naast de accommodatie. Prima ontbijtje volgende ochtend.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    6,7
    prima
    • Individuele reiziger
    • Comfort Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er is geen lift

    Prima ontbijt / goede kamer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    7,9
    Comfortabel
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Ontbijt was goed en een goede locatie om iemand in de pijnkliniek te bezoeken en openbaar vervoer op loopafstand

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    4,6
    Goed voor een nachtje. We gingen door naar Noorwegen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ongeving

    Ontbijt en diner waren goed te doen. Personeel was aardig De ligging was vreselijk.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    10
    Prima bediening.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks.

    Prima bediening. Prima bed.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,5
    Een prima hotel, zeker voor familiebezoek; die woont ook in de straat.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kussens waren erg zacht en bobbelig, jammer verder goed geslapen .

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    6,7
    Omgeving is rustig en netjes, ontbijt was netjes en...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is gehorig

    Omgeving is rustig en netjes, ontbijt was netjes en personeel heel vriendelijk

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    8,8
    Prima voor doorreis naar Noorwegen met gezin
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima voor doorreis naar Noorwegen met gezin

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    6,3
    Ligging dichtbij kade ferry.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer met extra bed kon niet verduisterd worden. Erg warm op kamers.

    Ligging dichtbij kade ferry.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    7,5
    Grote familie kamer, netjes
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het personeel is vriendelijk, maar niet echt professioneel. Bv een van de serveerster probeerde serieus te overtuigen dat warm water met whisky irish coffee was.

    Grote familie kamer, netjes

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    9,2
    ontbijt uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet veel . Wij waren zeer tevreden

    ontbijt uitstekend. Diner uitstekend

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    7,9
    vriendelijk personeel, familiekamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    vriendelijk personeel, familiekamer

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: