Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Dorint Hotel Frankfurt-Niederrad Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Hahnstrasse 9, Niederrad, 60528 Frankfurt am Main, Duitsland

#90 van de 221 hotels in Frankfurt am Main

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1052 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 52

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    8,3
    Aangename nacht, voor herhaling vatbaar
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Door lid te worden van het Bonus programma, kreeg ik een upgrade naar Junior Suite (Zeer ruime kamer) en een welkomst drankje. Bar met vriendelijk personeel en ook ontbijt met ruime keuze. Attent personeel bij het ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    3,8
    Op een zeer warme dag kamer zonder airco
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een kamer geboekt en op booking stond dat de kamer airconditioning had. Dit was niet het geval en wij kregen een kamer op de bovenste verdieping zuid-zijde. Het was die dag erg warm (28graden) en op de kamer was het dezelfde temperatuur (dat weet ik omdat we de babyfoon bij ons hadden) toen ik de receptie belde en aangaf dat we een kamer met airco hadden geboekt zij ze dat niet alle kamers airco hadden en we maar het raam moesten openzetten en de ventilator aan. Ondanks dat we het raam, de hoteldeur open hadden en de ventilator aan bleefhet de hele nacht 28graden op de kamer. Wij hebben hierdoor geen oog dicht gedaan, zonde van ons geld om hier te logeren. Mochten we een kamer met airco hebben gehad was het hotel goed!

    Het ontbijt en diner is van zeer hoge kwaliteit. Het hotel heeft een mooi zwembad.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    9,2
    Comfortabel en dichtbij
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je niet de lift wil nemen is het trappenhuis niet erg uitnodigend.

    Hotel is naast het kantoor waar ik op maandag moest zijn. Goed bed. Flinke straal water van de douche.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    8,8
    Perfect hotel prima prijs/kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas geen jacuzzi in dit hotel (maar dit wisten we vooraf.. dus niet echt een minpuntje)

    Prachtige kamer, goed ontbijt, mooi zwembad, heerlijke sauna, gratis parkeren aan de weg, vlakbij een supermarkt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    8,8
    goede locatie voor deze zakentrip
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    afstand naar station is wellicht voor sommigen te groot. Verbinding naar Frankfurt Centrum is verder prima.

    Ontbijt was prima maar wel duur. kamers schoon . personeel vriendelijk

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2018

    5,0
    Snel vergeten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nou behalve het ontbijt alles; Parkeren was gratis voor de deur; wij hebben betaald voor het parkeren omdat we dat niet wisten Lag naast begraafplaats Boeking was onvindbaar, kwamen laat aan dus vervelend dat we moesten wachten 1 persoons dekbed op het bed; toen ik vroeg of ik er ook 1 voor Mn vriendin kon krijgen vroegen ze of ik die zelf even op kon maken, echt ongelooflijk Kortom, het ontbijt was goed

    Het ontbijt was goed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    7,9
    Was prima voor 1 nacht.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Toen we op zaterdagavond wat aten in het restaurant, troffen we personeel dat zijn werk met weinig enthousiasme uitvoerde.

    Ruime kamer, heerlijk zwembad + wellness. Vriendelijke bedienden bij het ontbijt.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    7,9
    lekker ontbijt.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kamers waren nogal warm toen wij toekwamen en airco werkte niet 100% goed zodat het niet snel afkoelde.

    lekker ontbijt. Goede ligging vlakbij autostrade en beurs. Typisch Business Hotel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    9,2
    TOP
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    WIFI: Er zijn maximum 3 connecties mogelijk op WIFI/kamer. Partner en ik hebben beiden een smartphone + IPAD en ik had graag op mijn PC gewerkt voor het werk.... niet mogelijk. Voor een kamer voor dubbel gebruik zou er minstens 6 connecties moeten mogelijk zijn. Parking: Ticket werkte niet om buiten te geraken...

    Personeel en ontbijt. Kamer ook dik in orde.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    8,3
    Prima voor een nachtje.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Uitzicht op een begraafplaats aan de overkant van de weg. In de morgen bleek dat de waterleidingen nogal lawaai produceerde toen de buren om 6 uur s' ochtends gingen douchen.

    Rustige kamer toen we arriveerde. Ontbijt was gevarieerd en in overvloed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    9,2
    prima hotel voor een bezoek aan Frankfurt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt kost 22 euro. Dat is te duur. Om de hoek zit een REWE winkel waar je voor 5 euro een prima ontbijtje kunt scoren.

    Goede en ruime kamer, makkelijk bereikbaar. Parkeren kan in de parkeergarage van het hotel voor 16 euro per nacht maar je kunt ook gratis parkeren op straat voor het hotel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    3,8
    Viel enorm tegen. DIt gaan wij niet meer boeken
    • Met huisdier
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er douche was maar een bad. En een niet goed werkende koelkastje

    Special dit hotel geboekt omdat het restaurant en bar open zijn. Helaas waren beiden gesloten

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    9,2
    Prima locatie als tussenstop naar Oostenrijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Onze kamers waren erg warm. Airco leek wat onvoldoende. In de omgeving is niet veel te doen. Is meer een zakencentrum.

    Vriendelijk personeel. Mooi zwembad met "wellness". Goede keuken voor avondeten, uitgebreid ontbijt. Auto hadden we in de parkeerkelder geparkeerd (niet gratis). Maar je kan ook in de straat voor het hotel parkeren. Hotel ligt redelijk dicht bij de autobahn. Goed geschikt als tussenstop.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2017

    5,8
    Niet wat we hadden verwacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Zwembad/wellness Water was koud en er waren de hele dag door aqua gym lessen. Wij konden dus eigenlijk niet zwemmen. Op de 5 minuten in de pauze van de gym na. Langer wilden we daarna niet meer door het koude water.

    Ruime kamer

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    9,6
    Aangenaam verblijf voor citytrip in Frankfurt. Zeer proper, ruime kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Parking is betalend (15euro per dag zonder beveiliging), terwijl je voor de deur gratis kan parkeren op straat..

    Mooie, ruime kamers. Zeer net, ook in sauna en zwembad. Ontbijt was zeer uitgebreid en zeer lekker. Leuk verblijf voor een bezoek aan Frankfurt. Met de trein (op 500m vh hotel) ben je op 5min in Frankfurt Hbf.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    9,2
    Genoten!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het bed was iets te zacht maar dat is persoonlijk. Er was alleen een koffiezetapparaat en geen waterkoker. Bij het ontbijt lagen broodje die iets te hard waren gebakken.

    Het was een ruime kamer en mooi ingericht. Het ontbijt was goed ondanks de iets te donkere broodjes. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    7,5
    goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bediening restaurant door onderbezetting personeel. Lange wachttijd !!

    Goed ontbijt. Vriendelijke check-in/out. Nette kamer.parkeren mogelijk bij hotel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    8,8
    Ontbijt was lekker, zwembad was netjes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden zijn matig.

    Ontbijt was lekker, zwembad was netjes.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    6,3
    Lekker eten en vriendelijke bediening
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    geen airco, slechte verluchting kamers klein zwembad

    Lekker eten en vriendelijke bediening

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,8
    Comfortabel hotel voor ons gezin
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bar was gesloten voor opknapbeurt

    Ruime kamers, comfortabele bedden, heerlijk ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,1
    Prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant + de bar waren op vrijdag en zaterdag gesloten.. tegenvaller!

    Ontbijt was heel goed. Voor de rest alles mooi en schoon.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,5
    Vooor herhaling vatbaar, maar enkel in groep
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluiden doorheen de nacht!

    Goed ontbijt en rustig gelegen!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    9,2
    Wij waren zeer tevreden van ons verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer uitgebreid ontbijt, zowel aan de koude als de warme zijde. Je kan hier eveneens een sieraad kopen. Tevens ruime kamers.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    5,0
    Geen laadpaal
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen laadpaal

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    8,3
    ik bezoek de Dorint hotels al jaren altijd perfect
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    een wat uitgebreidere diner kaart.

    ik bezoek de Dorint hotels al jaren altijd perfect

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    9,2
    Heerlijk adres voor onderweg.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs was schitterend! Helaas konden we er alleen maar slapen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    8,8
    mooie grote kamers.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    mooie grote kamers. goede faciliteiten

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    10
    Prima bevallen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betere buffet aanvulling ontbijt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,9
    Het bed was mij eigenlijk iets te smal,maar de kamer was wel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het bed was mij eigenlijk iets te smal,maar de kamer was wel in orde en heel stil .Het ontbijt was werkelijk top en heel uitgebreid!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    10
    Uitstekend hotel voor een vergadering
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt, prettige kamer en zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    8,8
    Prima hotel voor weekendje Frankfurt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat de sauna alleen 's avonds geopend was en er zwemlessen in het zwembad waren in het weekend.

    Ruime kamers, goed ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    9,2
    Uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aantal apparaten op de WiFi

    Prijs kwaliteit verhouding was erg goed. Faciliteiten in het hotel waren echt super en het ontbijt was heerlijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    6,3
    Vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed

    Ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    7,5
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen airco in kamer, was erg warm

    Keurige kamer, mooie badkamer. Eten is prima. Buiten parkeren gaat makkelijk. Sfeervol zwembad

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    10
    Alles super
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles super

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    7,5
    keurig Hotel
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat je moest betalen voor het parkeren van je auto bij het Hotel

    Net en schoon Hotel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    7,1
    Badkamer was niet schoon.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was niet schoon.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    6,3
    Het ontbijt viel tegen, zeker voor die prijs.
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt viel tegen, zeker voor die prijs. Al de ontbijtkoeken waren afbak.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    8,8
    Ontbijt en diner
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht

    Ontbijt en diner

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    8,8
    Goed maar niet goedkoop.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Comfort van bedden kan beter, maar is individuele smaak.

    Proper en vriendelijk personeel.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 december 2016

    8,8
    Prima, lokatie biedt verder weinig. Stadscentrum Frankfurt (6km) biedt alles
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bar/horeca

    Nette kamers

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    10
    Vanaf de binnenkomst tot ons vertrek was alles uitstekend geregeld
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    alles was uitstekend

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    7,1
    Goed ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Toegang tot zwembad en sauna. Niet aangegeven in documentatie dat je bij receptive eerst sleutel moet vragen.

    Goed ontbijt

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    7,5
    prima functioneel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    geen airco en het was 30gr

    prima uitgebreid ontbijt personeel aardig

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    7,5
    Parkeergeld 16,00 euro per dag
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergeld 16,00 euro per dag

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    7,9
    De faciliteiten en het comfort.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De faciliteiten en het comfort.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    5,0
    Not 2016: hotel zonder airco
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco op de kamer. Kamer veel te warm.

    Ligging tov kantoor

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    8,8
    Lekker eten
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er was geen airco op de kamers

    Lekker eten Ruime, propere kamers Behulpzaam personeel

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 mei 2016

    6,3
    Het ontbijt was heel goed!
    • Zakenreis
    • Stel

    Het viel ons tegen hoe de kamer was, heel erg gedateerd,geen airco, geen douche maar een klein bad en dat je 17 euro moet betalen voor een parkeerplaats terwijl de kamer al veel te prijzig was

    Het ontbijt was heel goed!

  • Beoordeeld op: 20 februari 2016

    4,6
    Personeel vriendelijk
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Aanvulling minibar kamer, menu restaurant beperkt en erg duur

    Personeel vriendelijk

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    10
    Alles bestens.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles bestens.

  • Beoordeeld op: 17 januari 2015

    10
    Alles
    • Zakenreis
    • Stel

    Niets

    Alles

Er zijn ook 23 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 52

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: