Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over IntercityHotel Düsseldorf Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Graf-Adolf-Str. 81-87, Friedrichstadt, 40210 Düsseldorf, Duitsland

#121 van de 197 hotels in Düsseldorf

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 803 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 54

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    7,1
    matig, was vroeger beter met deskundiger personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 1 nacht

    Een keer waren alle badhanddoeken weggehaald en er waren geen nieuwe gelegd. Bij vertrek wilde baliedame mij nóg een keer laten betalen, terwijl de kamer al lang betaald was. De kamer zou vanaf 14.00 u. beschikbaar zijn, maar die was pas beschikbaar om 14.45 u.

    uitstekende locatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    9,2
    Fijne, schone kamer met heerlijke badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 2 nachten

    -

    Fijne, schone kamer met heerlijke badkamer. Waterkoker en minibar in de kamer. Wel een echt zakenhotel, dus geen knusse maar wel een praktische en schone kamer. Gevestigd bij de tramhalte en dichtbij centraal station. De O.V. kaartjes die bij de kamers worden verstrekt waren wat ons betreft helemaal super. Ook de gehele dag van vertrek konden we nog onbeperkt gebruik maken ]van bus-metro en tram. Echte aanrader!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    10
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super locatie dicht bij openbaar vervoer. 3 haltes naar de altstad. Zeer goedkope parkeergarage in de buurt. Personeel is heel behulpzaam en vriendelijk

    Locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,8
    Een aanrader als je dicht bij het station wilt logeren.
    • Individuele reiziger
    • Business Tweepersoonskamer - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer dat de bar dicht was en dat er overdag en 's-avonds niet iets klein gegeten kon worden. #Hemelvaartsdag #WeinigGasten

    Prima locatie, vlak bij het station. Het ontbijt was net als bij vele andere IntercityHotels in Duitsland goed. En niet te vergeten het gratis kunnen reizen met het OV in Düsseldorf.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    7,5
    Prima prijs-kwaliteitsverhouding. Jammer van het te slechte internet.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Intetnet was slecht! Ik moest betalen (anno 2018) voor 'high-speed-internet'. Het personeel kon me niet helpen, toen ook dit niet goed werkte.

    Prima prijs voor een 'standaard' hotel op goede lokatie.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,5
    prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 1 nacht

    dat je zonder badge beneden in de inkomhal niet naar het toilet kunt gaan.

    het ontbijt was uitstekend. kamers netjes, ook badkamer oke, goeie douche.. de parking dichtbij id Gruppelostrasse is een aanrader en goedkoop

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    10
    Prijs en kwaliteit verhouding zijn uitstekend, goede service en goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 1 nacht

    De bar en het restaurant van het hotel was niet open in de avond dit ivm de vakantie, maar in de omgeving van het hotel is genoeg te vinden. De metro halte ligt pal voor het hotel. Op je kamer hoor je het een beetje als er een metro stopt. De straat waar het hotel aan ligt mag je niet met de auto in rijden. Dit wisten wij niet van te voren en dan kom je even aan het zoeken, maar in de straat er naast zit een parkeergarage.

    Je kunt dichtbij het hotel voor 6 euro per 24 uur parkeren. In het hotel krijg je een plattegrond van Dusseldorf en leggen ze je uit hoe je kunt reizen en wat er te zien is. Je krijgt een kaartje van het hotel voor het openbaar vervoer. Wij hebben één overnachting gedaan en wij konden de dag van aankomst en vertrek gebruik maken van dit vervoer. De metro ligt pal voor het hotel en binnen twee haltes sta je in het centrum. Wij waren daar oa voor de kerstmarkt die erg gezellig en mooi was. Qua prijs en kwaliteit verhouding zijn wij echt tevreden. Het ziet er schoon en verzorgd uit.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,5
    Nette kamer, rustig op binnentuin uitkijkend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 1 nacht

    Nette kamer, rustig op binnentuin uitkijkend. Geen omgevingslawaai. Ligging tov centrum is erg prettig. Metro ( u lijn) zo dichtbij en snel. Maar eigenlijk is het ook goed te belopen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    8,8
    goede kamers gezien de locatie en de stad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 1 nacht

    de man achter de receptie die ons 's avonds hielp was te chagrijnig om geloofwaardig te zijn

    goede kamers gezien de locatie en de stad. goed ontbijt. bij ontvangst 's middags heel vriendelijke dame, die er volgende ochtend weer was en die buitengewoon attent was.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    7,5
    Locatie is prima, 200 m.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas waren de matrassen niet van denderende kwaliteit. Prima voor 1 nachtje, maar kan beter.

    Locatie is prima, 200 m. van de Hauptbahnhoff. Wij kregen gratis Ov-kaarten aangeboden, waarmee we het gehele weekend overal gratis gebruik konden maken. Ook het ontbijt was prima (zeker met de winterse weeromstandigheden handig :-)) Parkeergarage op 200 m., ook prima te doen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    7,5
    Ontbijt prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer was eenvoudig maar prima, maar deur van douchecabine was stuk. Had gemaakt moeten zijn. Zoiets had gezien en gemeld moeten worden door de housekeeping

    Ontbijt prima Kamer ruim

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    6,3
    Goed gelegen Hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 3 nachten

    Verwarming in de kamer. De verlichting bij de entree van de kamer. 1 appel voor twee gasten. 1 gemakkelijke stoel voor twee personen 2 bedden waar wij liever 1 twee persoonsbed hadden gehad. Geen Nederlandstalige tv zenders.

    Afstand tot station en centrum en ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    8,3
    Top locatie voor Düsseldorf te verkennen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren wel veel bedelaars die nogal hard nekkig zijn. Maar als je gewoon door wandelt of hotel binnen gaat zijn ze weg.

    Het was fijn dat we tijdens ons verblijf gratis de tram en metro konden nemen en hotel is maar 500meter van het centrale station.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 maart 2017

    7,1
    Ok
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor mensen die met de wagen komen is er wel een parkeergarage in de buurt maar geen eigen garage.

    Goed zonder meer. Kreeg wel een gratis pas voor het openbaar vervoer.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2017

    7,1
    Nachtje stappen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond het vreemd dat je kon kiezen tussen een rokers of een niet-rokers kamer en dan voor een rokerskamer kiest maar evengoed een niet-rokerskamer krijgt omdat rokerskamers vol zaten. Dit werd er ook niet bij verteld of zo toen we incheckten. Uit de slang naar de douchekop spoot aan alle kanten water

    De man achter de bar was erg vriendelijk

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2016

    7,5
    dat alles aangenaam was en ons openbaar vervoer was gratis met kaartje hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 2 nachten

    niks speciaals

    Het ontbijt was heerlijk en we hadden veel keuzes en de kamer was goed en ruim genoeg en om extra kussens moest ik het maar vragen ad receptie

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    6,7
    Prima hotel voor een of twee nachten / citytrip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was schoongemaakt, maar er was her en der nog wel een spinneweb te vinden. Voor aankomt 2x per mail vraag gesteld maar werd niet op geantwoord. Uiteindelijk fag voor vertrek gebeld en daarbij netjes te woord gestaan en geholpen.

    Hotel gunstig gelegen tov centrum. OV stopt voor de deur.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    9,2
    Ontbijt voortreffelijk;
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 1 nacht

    eerder beperkte ruimte van de tweepersoonskamer; verlichting werkte niet naar behoren

    Ontbijt voortreffelijk; ligging kamer aan tuin heel rustig; onthaal aan balie heel hartelijk; gunstige ligging van het hotel

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    7,5
    Fijn hotel met een goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 2 nachten

    Nu ik op booking kijk zie ik dat er gratis WiFi zou zijn, we hebben geen inlogcodes voor WiFi gehad en ik vraag me af of dat er ook wel was aangezien op de kamer een folder lag met prijzen voor de WiFi. Tot slot: de prijs van het ontbijt is zeer hoog.

    Hotel met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik was erg tevreden over de locatie omdat het vlakbij het Hauptbahnhof zit voor als je met de trein komt, en met de auto is er vlakbij een parkeergarage waar je voor slechts €6,- per dag kan parkeren. Van het hotel kregen we een gratis OV kaart en de tram stopt voor de deur. We hebben geen gebruik gemaakt van het ontbijt in het hotel. In de buurt en in Hauptbahnhof zitten heel veel plekken waar je voor weinig geld heerlijke broodjes kan halen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    7,1
    Voldoet aan de verwachting.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 2 nachten

    Te kort verblijf om goed te beoordelen.

    Verzorgd, goed bereikbaar

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    9,6
    ICE Highspeed Train & Stedentrip Düsseldorf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Per persoon per ontbijt te moeten betalen.

    Bagage tijdelijk te mogen stallen bij aankomst en vertrek 🙂

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    4,2
    ontbijt was goed
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 1 nacht

    badkamer, klein, hoge instap douchecabine, kraan werd veel te heet, bijna voeten verbrand

    ontbijt was goed

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    10
    Locatie, rustige kamer, betaalbaar ontbijt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Locatie, rustige kamer, betaalbaar ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    7,5
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    De locatie en het gratis openbaar vervoer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    6,3
    Tevreden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grote van de kamers

    Ligging

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    5,8
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De buurt is een beetje guur

    Vlak bij het treinstation

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    7,5
    Heel goed hotel
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Alles

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    5,4
    Genoten van de sfeer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt werd slecht bijgevuld!

    De kamer was geweldig, schoon en groot.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    8,8
    Prima voor kort verblijf + super met openbaar vervoer GRATIS inbegrepen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen vers fruitsap

    Rustig

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    9,2
    goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Business Tweepersoonskamer - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 2 nachten

    dekbed te warm

    goed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    7,5
    Goede ligging ten opzichte van het station en centrum, parkeergarage om de hoek, goede kamers
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was behoorlijk warm in de gang en op de kamer

    Goede bedden

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    7,1
    goed voor enkele nachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 2 nachten

    wifi

    ontbijt was goed,zeer goed is het gratis vervoerkaartje die je krijgt van het hotel en dat je de dag van vertrek nog even je bagage kan opslaan

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    7,5
    vriendelijk personeel, lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    de buurt voelt ietwat onveilig aan, zeker 's avonds

    vriendelijk personeel, lekker ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    9,2
    TV toestel zeer klein in verhouding met kamer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 1 nacht

    TV toestel zeer klein in verhouding met kamer!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    5,8
    Het ontbijt was erg goed.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 2 nachten

    toen wij aankwamen een niet zo`n vrolijke receptioniste een beetje jammer.

    Het ontbijt was erg goed.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    8,8
    weekendje weg
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi niks waard. Gratis WiFi is 256kb/s

    Ontbijt top, kamers prima en mooi centraal gelegen

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 december 2016

    8,3
    puur overnachting, daarvoor zeer geschikt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 1 nacht

    tv

    locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    8,3
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets

    Erg goed ontbijt uitgebreid kamers goed en schoon

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    6,7
    prima hotel voor 1 nachtje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 1 nacht

    badkamer

    ligging

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 december 2016

    7,9
    Prima hotel voor bezoek dusseldorf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afstand tot het centrum

    Prima ontbijt Kaartjes OV.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    8,3
    Personeel was zeer vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Inclusief Kaartje voor Openbaar Vervoer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We moesten een poos wachten tot onze kamer schoongemaakt was

    Personeel was zeer vriendelijk

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    8,3
    Prima locatie dicht bij de altstad en koningsallee , maar...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Inrichting hotel Soms wat gedateerd

    Prima locatie dicht bij de altstad en koningsallee , maar ook op 5 minuten van alle locale vervoer inclusief Metro. Zeer vriendelijk jeugdig personeel

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    8,3
    Parkeren in de buurt voor 6 euro per dag klinkt leuk maar...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Parkeren in de buurt voor 6 euro per dag klinkt leuk maar moet in een openbare parkeergarage en is een drama als het druk is. Na 1 1/2 uur pas een plekje gevonden

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    6,3
    Lekker dicht bij het station
    • Vakantiereis
    • Groep

    Booking.com had de betaling van het ontbijt niet aan het hotel overgemaakt, dat leidde tot een vervelende situatie bij het uitchecken.

    Lekker dicht bij het station

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    7,1
    - Prijs
    • Vakantiereis
    • Groep

    - Man achter de balie 's nachts is erg onvriendelijk en kortaf. Vreemde ontvangst op die manier. De dames die overdag werkzaam zijn weten gelukkig wel wat klantvriendelijkheid is.

    - Prijs - Schoon - Ligging naast metro en treinstation

  • Beoordeeld op: 3 januari 2015

    7,5
    Heel positief dat we de tram in de omgeving gratis konden...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Met de auto bij het hotel komen is wat lastig i.v.m. de trambaan die er voor loopt. (Van de tram heb je overigens geen last in het hotel)

    Heel positief dat we de tram in de omgeving gratis konden gebruiken. Genoeg parkeerplaatsen in de omgeving. Hotel is een aanrader!

  • Beoordeeld op: 9 januari 2016

    7,5
    Ontbijt was goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was goed

  • Beoordeeld op: 14 december 2015

    6,3
    Mooie stad, mooie kamer in hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    te ver van Kerstmarkt, wat bedoeling was.

    Mooie stad, mooie kamer in hotel.

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    7,5
    Vlakbij station
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Vlakbij station

  • Beoordeeld op: 11 september 2015

    7,9
    ligging t.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    omgeving station met veel moeilijkheden, politie en ordediensten regelmatig in aktie.

    ligging t.o.v. Bahnhof gratis openbaar vervoerkaart hotel

  • Beoordeeld op: 7 september 2015

    7,5
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    locatie

  • Beoordeeld op: 11 mei 2015

    7,5
    Gratis OV in de Regio gedurende mijn verblijf.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Trage Internetverbinding.

    Gratis OV in de Regio gedurende mijn verblijf.

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    7,5
    Schone kamers, heerlijke douche, gratis WIFI
    • Zakenreis
    • Stel

    Het bed was erg slecht, mijn man en ik hadden beiden rugpijn de dagen erna.

    Schone kamers, heerlijke douche, gratis WIFI

  • Beoordeeld op: 12 januari 2015

    7,5
    Goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling

Er zijn ook 30 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 54

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: