Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Domizil Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Feldkirchener Strasse 69, 85055 Ingolstadt, Duitsland

#23 van de 33 hotels in Ingolstadt

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1772 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    2,5
    -
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Na gereserveerd te hebben en op de dag zelf nog gebeld hebbende vanwege vertraging was onze kamer vergeven. De dame die ons te woord stond, was zeer onvriendelijk en deed voorkonen dat het onze schuld was. Uiteindelijk zijn we naar de buren gegaan, waar we 2 2persoonskamers hebben gekregen..

    -

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    9,6
    super tevreden!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    1 man van de bediening was totaal niet gastvrij, maar de eigenaresse helemaal top !!!! had misschien een kids menu op de kaart gekund.

    de kamer heerlijk ruim en schoon.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    7,5
    Badkamer was slecht, was Al keer lekkage geweest, zaten...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was slecht, was Al keer lekkage geweest, zaten namelijk andere tegels in. Onder de douche kon je echt niet douchen, deze was al in een lange tijd niet ontkalkt Dus her water spoot alle kanten op behalve op mij. Echtgenoot is van ellende gaan douchen in de sauna. Voor 5 personen geboekt incl baby. Ze hebben niet eens de moeite gedaan on een babybedje te plaatsen...

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    7,1
    Prima hotel voor doorreis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was te klein voor 2 volwassenen en 2 kinderen van 16. Twee jaar eerder hadden we wel een mooie grote kamer.

    Faciliteiten in het hotel zijn prima. Personeel zou iets vriendelijker mogen zijn.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    10
    We asked for babybeds in two rooms.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Rooms on the second floor, 1st floor is better with little children.

    We asked for babybeds in two rooms. They made a mistake and there were not enough babybeds. They promised to arrange babybeds and somewhat later they brought 2 totally new babybeds. Fantastic. Rooms and breakfast were excellent.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    7,5
    Helemaal tevreden. Goede prijs / kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Was gehorig en er lag veel stof op de kast. Erg licht in de slaapkamer door de witte overgordijnen.

    lekker ontbijt, goede koffie, veel keuze. Badkamer netjes en schoon, bedden lekker stevig en goede kussens. Goede diner kaart.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    5,0
    Niet 4 sterren waardig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche lekte bij scherm om bad. Al bij kort douchen stond hele badkamer blank. In ontbijt zaal hing muffe lucht. Eigenaar is wel erg vriendelijk. Hotel kan goede opknapbeurt gebuiken !

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    6,5
    Prima voor een overnachting maar volgende keer twee aparte kamers i.p.v. familiekamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De extra bedden op de kamer zijn niet geschikt voor oudere kinderen dan wel volwassenen om op te slapen. Bedbank was van slechte kwaliteit en extra bed kraakte enorm, was geplaatst in de gang direct bij de toilet en kort & smal.

    Goede ligging; goed restaurant en uitgebreid ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    5,8
    Klant is hier geen koning.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    S’avonds goed ontvangen. Kamer prima maar de douche erg klein en een kapotte douchekop. In de ochtend kwart voor 10 bij het ontbijt wordt je niet meer geholpen door de lijzige jongeman en roodharige dame. Compleet genegeerd. Zelf de tafel opgeruimd en nog wat te eten gezocht. Om 10.00 uur exact werd alles afgeruimd. Ook de koffie. Niet even vragen of iemand nog iets wenst. Gewoon klaar! Want zegt de man extra tijd kost geld! Je kunt dus beter dom achter de bar ouwehoeren dan je gasten het naar de zin maken! Voor de ochtendploeg een dikke onvoldoende . S’avonds wel goed en goed gegeten.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    9,2
    Prima hotel, ook voor gezinnen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een prima hotel om onderweg naar je vakantie te overnachten tegen een leuke prijs. We hebben 's avonds ook in het restaurant heerlijk gegeten. Het ontbijt is ook prima. Heel veel keuze.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    8,3
    goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Booking.com had niet doorgegeven dat we met 1 persoon extra kwamen. Jammer dat jullie dit verzuimd hebben. Het personeel bood ons daarom een extra 1 persoonskamer aan zonder extra kosten voor verblijf en ontbijt. Dikke duim omhoog voor hotel domizil en een dikke duim omlaag voor booking.com!!!!!

    Het personeel was super vriendelijk en het eten was heerlijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    7,9
    Uitstekend hotel op de heen/terugreis naar/van...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers hadden iets meer comfort kunnen hebben (andere dan op de foto't te zien is)

    Uitstekend hotel op de heen/terugreis naar/van Kroatië. Hele vriendelijke mensen, eten in restaurant was heerlijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    7,1
    Ruime schone kamers, ontbijt,
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Het personeel was nogal onvriendelijk, slechte parkeergelegenheid, afwerking kamers na het verbouwen kan beter (o.a. gaatjes in het plafond dichtmaken),

    Ruime schone kamers, ontbijt,

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    6,3
    ontbijt was fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De extra bedden lagen niet goed, matras te hard en te klein. Bij aankomst geen parkeerplaats beschikbaar op het terrein van het hotel, terwijl dit wel op jullie site staat. Verder was de stop van het bad kapot en konden we een kast niet openkrijgen.

    ontbijt was fantastisch.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    8,8
    Top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Op zondag restaurant dicht.

    Prachtige kamer, klantvriendelijk en fijn dat er een buitenzwembad was. Restaurant was dicht op zondag maar personeel heeft ons naar een hele goede pizzeria gestuurd.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    5,8
    Voor een doorreis in orde.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hebben hier twee keer overnacht met twee kinderen. De eerste keer kregen we een tweepersoonsbed en twee zeer slechte 'planken' waar de kinderen op moesten liggen. Zeer hard en onaangenaam. De kamer was te klein. We kregen het gevoel dat er geen geschikte kamers beschikbaar waren. De tweede keer kregen we een prima ruime kamer met twee goede tweepersoonsbedden (waarvan een een bedbank was). Erg wisselende ervaringen binnen vier weken.

    Zwembadje erbij; heerlijk voor de kinderen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    8,3
    Perfect hotel voor doorreis naar Oostenrijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij ons verblijf was het 33°C. Kamer was onder het dak en was zeer warm. Misschien logisch dat er geen airco is, maar viel toch beetje tegen.

    Perfect hotel voor doorreis naar bvb. Oostenrijk. Lekker ontbijt met meer dan voldoende keuze. Zeer behulpzaam personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    5,4
    Goed begin, slecht einde
    • Met huisdier
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Op de ochtend van vertrek brandde mijn partner haar schouder aan een wandlamp in de ontbijtruimte. De metalen houder van de (halogeen) lamp was gloeiend heet maar stak 20 cm de ruimte in. Ze heeft zich zodanig verbrand dat er gekoeld moest woorden met ijs en verzorging nodig was, en gedurende 2 weken een lelijke blaar. Niet leuk als je tijdens je vakantie in het verband zit. Ik heb twee keer telefonisch en twee keer per e-mail contact gezocht met het hotel, maar kreeg geen enkele reactie. Nog niet eens de vraag hoe het met haar ging... Van enige empathie geen sprake... Men had het niet gelezen, was op vakantie, het zou aan de lamp liggen, van alles werd er bij gehaald behalve een "Sorry - wat vervelend, we gaan kijken of die lamp daar wel geschikt hangt"...

    Op zich een goede lokatie voor tussenstop op weg naar Oostenrijk. Een klein zwembad en gym beschikbaar in het hotel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    2,5
    Onderweg naar huis wilde we hier slapen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onderweg naar huis wilde we hier slapen. Om 21:30 gereserveerd om tussen 0:00 en 1:00 aan te komen. Er stond immers 24 uurs receptie. Staan we voor de deur en doet er niemand open. We hebben toen aangebeld en mevr. Vertelde dat ze lag te slapen. Ze ging de deur wel open doen. Toen 20 min. Gewacht maar nooit iemand gezien. Schandalig gewoon dat deze mensen op de site hun hotel mogen promoten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    7,9
    Prima doorreislocatie. Goede prijs/kwaliteitverhouding.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel ziet er op het eerste oog erg goed uit, maar als je beter kijkt lijkt het toch wat vergane glorie. Wastafel kraan zat los, badkamer niet helemaal schoon.

    Perfecte locatie reizend van Oostenrijk naar NL. Zwembad klein maar fijn, voor kinderen geweldig na een lange reisdag. Ontbijt prima. Vriendelijk personeel. Prima doorreislocatie. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    4,2
    Nooit meer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was slecht schoon gemaakt. Spinnenweb waren in hoeken zichtbaar, stopkontakten zaten los/staken uit,stoffige badkamer ( lag laagje stof op oa zeepbakje ) en bedden van kinderen zat een harde houten rand in het midden/dwars over het bed.

    Het avondeten was goed maar stond volgens mij los van het hotel. Dit moesten wij direct afrekenen en kon niet betaald worden/bijgeschreven worden op kamer nummer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,9
    Aangenaam verrast
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ventilator voor kamer bij warme temperaturen

    Geboekt voor 4pskamerivm kosten. Kregen 2x2 voor dezelfde prijs! Ontbijt heel goed. Hotel modern met gezellige sfeer ingericht!Aangename verrassing.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    7,1
    Prima voor 1 nacht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was niet erg vriendelijk en behulpzaam. Parkeerterrein was vol en men gaf geen alternatief. De kamer was erg warm.

    Het ontbijt was uitstekend, de kamer was prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    10
    Prima hotel voor onderweg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers goed schoon en mooi ingericht. Met 3 kids op de kamer lukte precies. Ontbijt was ook goed geregeld en lekker. Dichtbij een supermarkt met bakkerijtje en een tankstation. Niet ver van de snelweg richting oostenrijk. Aanrader!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    6,7
    ontbijt was prima, bedden ook alleen het was er erg warm en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    airco op kamer, maar voor de rest prima als doorreis hotel

    ontbijt was prima, bedden ook alleen het was er erg warm en dus niet te slapen op die kamer. En het diner was ook lekker, goede bediening en lekker buiten kunnen zitten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    5,4
    Overnachting op terugreis
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We waren laat, dus moesten we de auto aan de straat parkeren. Geen airco op de kamer. De kamer was voor 2 personen en wij waren met onze 2 kinderen van 16 en 17. 2 bedjes zijn erbij geplaatst. Ze wilde onze zoon nog een eenpersoonskamer geven! Tegen bijbetaling.

    Ontbijt was Super!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,9
    Hotel voor tussenstop op weg naar Kroatië.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was warm. Aanwezigheid van airco was fijn geweest.

    Ontbijt was uitgebreid en goed. Kamers waren schoon. Het was in zijn geheel goed verzorgd. Hotel heeft een goed restaurant. Je hebt de mogelijkheid om 's avonds daar te eten. Hotel ligt in een plaatsje vlak naast de snelweg. Ideaal op doorreis naar Kroatië.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    5,8
    Ligging van hotel is prima , maar extra bedden mogen wel vervangen worden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    2e bed in de kamer was keihard , leek wel een plank. Jammer dat het restaurant op zondag gesloten is. Bij het zwembad wat obstakels waar je over kunt vallen zoals uitstekende stenen.

    Het zwembad was heerlijk en de buurt was rustig. Personeel erg vriendelijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    6,3
    Ligging ivm met doorreis is goed op gepaste afstand van...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beddenmatrassen waren slecht ( doorgezakt) bedden

    Ligging ivm met doorreis is goed op gepaste afstand van autosnelweg Mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Een echt familiehotel.Jammer van de bedden en een airco is ook geen overbodige luxe.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    6,7
    Audi Ingolstadt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hard bed, en een extreem zacht kussen. Je hoofd kwam door het kussen heen gewoon op het matras terecht. We sliepen er alledrie niet lekker door... Er was geen airco in het hotel en het was warm buiten. Dan gaan 'S avonds de ramen open en zit je tot laat in het gesprek van het terras onder je. Maar daar kunnen de eigenaren weinig aan doen. Tenzij het er altijd warm is in de zomer...

    Goede ligging t.o.v. Audi. Goed ontbijt!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    9,6
    Het hotel is prachtig met een zwembad erbij en de kamers...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toen wij aankwamen was onze kamer nog niet gereed en de parkeerplaats was lastig te vinden

    Het hotel is prachtig met een zwembad erbij en de kamers stralen luxe uit, het eten in het restaurant was erg lekker en ook het ontbijt in de ochtend was goed. Het hotel is prachtig aangekleed waardoor je een huiselijk gevoel krijgt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    6,7
    Avondeten/restaurant
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was heel erg warm ('s-nachts 28 graden) Rokersplek grenzend aan raam. En vanwege de warmte móest het raam open om het enigszins dragelijk te krijgen.

    Avondeten/restaurant

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    6,3
    Een behoorlijke basis met flink ruimte voor verbetering.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een familiekamer(nr 25). Twee van de vier eenpersoonsbedden leken meer op een stretcher. Matrassen zijn aan de harde kant. De kamer was loeiheet zonder koelingsmogelijkheid op het openzetten van de ramen na. En dat levert dan weer een flinke dosis geluidsoverlast van andere gasten. Ook de nabij gelegen kerk zorgt ervoor dat je je niet verslaapt. Er is geen waterkoker op de kamer. Wel vonden we een klein koelkastje in een moeizaam te openen kast met schimmel aan de binnenzijde. Het water van het bad/douche liep moeizaam weg waardoor je tot aan je enkels in het water staat.

    Personeel is vriendelijk. Restaurant (diner) uitstekend en het ontbijt (inclusief) goed. Ruime parkeergelegenheid. Voor 4 personen inclusief ontbijt 135 euro betaald. Per persoon vallen de kosten dan mee.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 mei 2017

    9,6
    Goed gelegen hotel, lekker ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parking staat niet aangeduid en is aan de kleine kant, wij hadden gelukkig nog één plaats!! Parkeren op straat is niet aangewezen hadden ze ons gezegd aan de receptie.

    Goed gelegen hotel, lekker ontbijt!!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    6,7
    het ontbijt was zeer goed voor de prijs van de kamer, 120 €...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een mooiere kamer verwacht afgaand op de foto van booking.com. Het was wel een kamer voor 4 personen met een aparte slaapkamer voor de kinderen, dus dat vonden we al ok, maar de kamer was wel basic. De badkamer was ok en ruim en modern en proper, niets op aan te merken. Dus als je gaat voor 1 nacht en je verblijft niet lang op de kamer is dit wel ok. We waren zeer laat toegekomen op goede vrijdag, rond 21 uur en het restaurant was gesloten omdat goede vrijdag een feestdag is in Duitsland. Dat wisten we niet. De receptionist verwees ons naar een resto in de buurt maar dat sloot om 21u30, vijf minuten voor wij er arriveerden. Jammer, dat zou de receptionist mogen weten. Over het algemeen, zou ik wel terug boeken omdat de verhouding prijs kwaliteit ok is en het ontbijt uitgebreid is voor die prijs.

    het ontbijt was zeer goed voor de prijs van de kamer, 120 € voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Genoeg keuze en aangenaam zitten. Ook de netheid van de kamer was ok. We hadden een ruime zeer propere moderne badkamer

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    5,8
    Matig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, bedden, geen lossen bedden, parkeren.

    Hadden een kamer met 2 losse bedden gereserveerd. Was geen rekening mee gehouden. Volgende dag zelf aangevraagd want we kwamen snachts aan. Het ontbijt was de eerste ochtend gewoon op. En geen ruimte bij de bar om savonds een biertje te drinken aangezien er een feest was.. parkeren kon voor het hotel maar alles stond vol. Moesten 2 straten verderop parkeren.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 18 maart 2017

    8,3
    We werden heel vriendelijk geholpen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden graag een 2-persoons bed en twee losse bedden gehad ipv 4 losse bedden.

    We werden heel vriendelijk geholpen. Het eten was erg lekker. Ruime badkamer, met een lekkere douche en de kids vonden het bad heerlijk.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    5,4
    Prima voor doorreis, maar geen 4 sterren waard.
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Personeel bijzonder onaardig, niet passend bij 4 sterrenhotel. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Onaardig, niet meedenkend, geen enkele passie. Vooral de Madre (ik denk eigenaar) aan de receptie!

    Lekkere bedden, schone kamers maar bijzet bedden (extra derde of vierde bed) zijn prima voor kleine kinderen maar voor tieners al niet meer te doen. Locatie ideaal meteen van de snelweg. Restaurant prima voor op doorreis en snelle hap

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    4,6
    Rampzalig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vraag me echt af hoe het mogelijk is dat er überhaupt positieve reacties zijn op dit hotel? Personeel is zeer onvriendelijk, ongemotiveerd en communicatief achtergebleven. Antwoorden op vragen kregen we niet of nauwelijks. Na de fouten van hotel Domizil, geen enkel excuus of wat dan ook, maar liep men bij de receptie gewoon weg. We hadden een 4 persoonskamer geboekt en we kregen een tweepersoonskamer. Bij beklag kregen we een andere kamer, nu met twee goedkope bankjes die uitgeklapt zouden moeten worden, absoluut niet volwaardig als bed. Voor de 3e keer teug naar receptie hiervoor, en hierop zei de vrouw nors dat ze alleen bedbanken hadden. Hiermee niet akkoord gegaan en voet bij stuk gehouden. Toen kregen we weer een andere kamer waar wél twee tweepersoonsbedden in stonden. Ze hadden het dus wel. Voor de derde keer met alle tassen en bagage trappen op en af sjouwen. Helaas rook deze kamer naar kattenpis, een van de vorige kamers rook naar sigarettenrook. Een 4 sterren hotel? Absoluut niet 4 sterren waardig. Belachelijk. Laat je niet misleiden door de foto's op de site. Ben zeer ontevreden en eigenlijk enorm boos hierover. Kom hier nooit meer terug en betwijfel of ik ook nog via booking.com zal boeken als de prijs dus hoger blijkt dan wat de vrouw bij de receptie voorstelde bij een directe boeking bij Domizil zelf. Het afrekenen duurde ook een eeuwigheid met allerlei fouten... Rekening op een handgeschreven papiertje. Zo totaal niet bij de tijd en amateuristisch. Alles bij elkaar en uitermate teleurstellende ervaring bij dit hotel. Donizil? Nie wieder.

    Het ontbijt was t enige dat redelijk was

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    4,2
    Het twee persoonsbed was veel te smal 120 cm
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Het twee persoonsbed was veel te smal 120 cm En het was ong 25 / 30 op de kamer Veel overlast van mensen die onder het raam lawaai en zaten te roken 😤

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 25 februari 2017

    6,3
    Voldeed helaas niet aan de verwachting.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein bed met slechte matras, waardoor we beiden telkens naar het midden rolden. Bovendien was er een feest waardoor het tot in de vroege ochtend rumoerig was.

    Rustige locatie, niet ver van het centrum. Goed verzorgd ontbijtbuffet.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    6,7
    Praktische locatie. Niet heel vriendelijk personeel....
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een familiekamer geboekt. Kregen een 2 persoonskamer waar 3 bedden waren bijgezet. Erg krap! Personeel was onvriendelijk. Foto's op de site zijn veel mooier dan echte situatie.

    Hotel ligt dicht bij snelweg. Ontbijt was goed verzorgd. Het eten in restaurant was prima.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2017

    7,5
    Ontbijt was goed verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchen in bad onder een erg schuine wand vereist gymnastische vaardigheden. Een bedbank is in een 4 persoonskamer niet naar verwachting.

    Ontbijt was goed verzorgd.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    7,1
    Net overnachtingshotel vlakbij snelweg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hoofdbed was goed, extra bedden erg hard. Kerkklokken in directe omgeving klinken luid van vroeg tot laat. Verder wel rustige omgeving.

    Schone kamer voor vier personen. Ontbijt goed.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    6,3
    Ze waren vergeten op de site te vermelden dat er een feest was.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was een feest en personeel was na afloop zeer luidruchtig waardoor slecht geslapen Zijn elders wezen eten wegens feest was er geen ruimte. Ontbijt was goed maar moesten dit nuttigen op biertafels en banken

    Badkamer

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 8 september 2016

    6,7
    Kamer goed, maar airconditioning zou geen overbodige luxe...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was toevallig jaarlijks Bayerisch feest... Tot 03.00u live muziek en een stel bezoekers zocht rond 5.00u samen het zwembad(je). Helaas niet voor zwemles, maar aan het gekreun te horen was het toch erg intensief.... Dus..... Check even of het feest is mocht je eind augustus/begin september willen boeken!

    Kamer goed, maar airconditioning zou geen overbodige luxe zijn...

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    7,1
    Leuk hotel voor als je op doorreis bent.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel ronduit onbeleefd. De jongeman had er duidelijk geen zin in. In de ochtend stond er ander personeel. Die waren beleefder, maar niet echt uitnodigend.

    Het ontbijt was uitstekend. Het (kleine) zwembad gaf een heerlijke verkoeling na de reis vanuit Italie. Voor de kinderen ook perfect om even te ontspannen na de reis. Hotel ligt dicht bij de snelweg.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    9,2
    Top overnachtingsbestemming!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Heerlijke bedden, schone kamers en als klap op de vuurpijl....een zwembad. Dat was voor de kinderen vooral erg leuk. Zo werd een reisdag onderweg naar Oostenrijk, toch een vakantiedag.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    7,5
    Prima hotel maar slechte extra bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    4 persoonskamer had 2 uitklapbedden. Deze waren niet goed. Daarom op terugreis een ander hotel geboekt

    Het zwembad was wel prettig om even te ontspannen. Ook het ontbijt was erg goed.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    5,8
    Viel tegen helaas
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant was dicht wegens vakantie terwijl we het hotel daar op uitgekozen hadden. Medewerkers niet servicegericht, we moesten zelf maar zoeken waar we pizza's konden bestellen na lange reis met kinderen. Wifi erg slecht. Zolder familiekamer zeer benauwd tijdens warme dagen

    Ligt goed op de route naar Italië Verwarmd zwembad in de tuin

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2016

    8,8
    Ontbijt was top.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wifi werkt meer niet dan wel. Personeel sprak enkel Duits en deed geen enkele moeite om Engels te spreken of verstaan.

    Ontbijt was top. Ligging is perfect voor een doorreis naar Oostenrijk. Kamers zijn in orde. Prijs kwaliteit zeker voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    8,3
    Uitstekend hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Miste alleen de airco. Gelukkig was het niet heel warm.

    Ontbijt was prima en ook het diner was goed, 0.4L Cola was zelfs duurder dan 0.5L Weizen Bier, 3.30 vs 3.25! De familiekamer die we kregen bleek uiteindelijk een luxe uitgevoerd 2-kamer appartement.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    6,3
    Tegenvaller wat kamer betrof.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer was volledig uitgeleefd. Dringend aan renovatie toe. Ook veel te klein , hadden indruk dat het één persoonskamer was. Was onze derde keer , vorige 2 maal zeer tevreden nu niet meer om terug te keren.

    goed ontbijt , niks op aan te merken

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2016

    7,5
    Prima locatie, vriendelijk personeel, goed ontbijt, familiekamer moet je geluk mee hebben
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niet elke familiekamer is hetzelfde. De eerste overnachting sliepen onze kinderen op veldbedden met dun matras. Tweede overnachting hadden we een luxe kamer en was top ! Wifi is voor verbetering vatbaar.

    Vriendelijkheid van personeel, lekker dicht bij de snelweg. Lekker lopend naar het centrum van Ingolstadt om te eten. Zwembad is leuk voor de kinderen. Scherpe prijs, waar voor je geld !

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2016

    5,8
    Niet lekker douchen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer had alleen een bad die in onder een schuine wand is geplaatst waardoor normaal staand douchen niet mogelijk is. Bij aankomst (rond 18:00) was het restaurant gesloten.

    Kamers waren netjes schoon, bediening was vriendelijk

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2016

    5,4
    Verbetering mogelijk!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij aankomst kwam de mededeling dat ze het restaurant hadden gesloten (was één van de redenen voor de boeking, one-stop-shop); wij hadden een (nette) 3-persoonskamer met voor de ouders een Hunnebed... wat was dat matras oncomfortabel zeg. Verder was de kamer vreselijk warm, de tafelventilator deed zijn best maar airco is daar echt geen overbodige luxe.

    Makkelijk aan te rijden vanaf de snelweg; het ontbijt was uitgebreid en gevarieerd. De kamer was op zich netjes.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    5,0
    Matige overnachtings locatie
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine benauwde kamer, erg lawaaierig en de extra bedden van slechte kwaliteit! Verder was het personeel ook onpersoonlijk, nog net niet onvriendelijk. Ik ga er niet weer overnachten.

    Het gemak op de locatie te kunnen eten.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2016

    5,4
    Onwelkom ontvangst bij n hotel dichtbij de snelweg met goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het welkom. Was zeer onaangenaam. Onvriendelijk. Niet behulpzaam. Geen parkeerplaats terwijl we deze wel geboekt hadden. Ook geen behulpzaamheid bij t vinden van een andere plek. Voor ons belangrijk omdat we onze vouwwagen het liefste dichtbij hadden. Behulpzaamheid van medegast hielp meer dan de dame achter de receptie. Wanneer je om 22.00 uur binnenkomt na een lange rit is dit wel belangrijk. De bedden van de kinderen waren niet opgemaakt. Ook de hygiene van het beddegoed was slecht.

    Het ontbijt. Uitgebreid en goed van kwaliteit. Dichtbij de snelweg.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2016

    7,1
    Goed hotel,bijzet bedden slecht
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst was de receptionist nors en kort af.Had een kamer voor 4 volwassenen geboekt, was er een bedbankje en logeerbed op uitklap pootjes neergezet.

    Ontbijt was goed,de kamer was schoon en goed.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    10
    Geweldig!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk viel ons helemaal niets tegen! Wij waren in alle opzichten zeer tevreden.

    Het ontbijtbuffet was heerlijk, ontzettend veel keus. De bedden lagen heerlijk, alles was fris en schoon. Wij hadden een prachtige kamer. Het personeel was erg vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2016

    3,8
    Je wordt bedrogen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een familiekamer geboekt voor 4 personen. We kregen echter een twee persoonskamer met 2 extra slechte bedden. Geen loopruimte meer over en geen ruimte voor de koffers. Na constatering van de verkeerde kamer een andere kamer gevraagd. Er waren in dat hotel geen familiekamers werd ons medegedeeld. Er waren volgens de eigenaar nergens familiekamers in Duitsland. De volgende dag bleek er plotseling wel een familiekamer te zijn in dat hotel. Dat werd ons verteld door de medewerkster van de receptie. Maar die kamer was aan een ander gezin gegeven. Konden vanwege het slechte internet ook niet bewijzen dat we een andere kamer hadden geboekt. De hoteleigenaar heeft ons de dag van aankomst en vertrek uitgescholden. Deze behandeling hebben we nog niet meegemaakt bij een hotel dat we via booking.com hebben geboekt.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2016

    10
    Top Hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het ontbijt was veel op. Maar dit was ook wel logisch aangezien er veel gasten op het zelfde moment gingen ontbijten. Desondanks super ontbijt gehad!

    Alles was super geregeld en het personeel was erg vriendelijk. Mooie kamers en een heerlijk zwembad.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    5,4
    Zwak tot matig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren niet schoon. Veel stof in de kamer en schimmel in de badkamer. Div verlichting werkte niet. Koelkast op 1 van de kamers koelde niet.

    Ontbijt was goed. Ook de fitnis ruimte was goed maar nog niet af.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    3,8
    2 sterren is genoeg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de receptie heeft bij aankomst alleen gezegd naam en kamer no verder kon hij niet praten ,koffers werden niet naar boven gebracht. geen lift, parkerren moet men zelf uitzoeken na een paar straten verder.Voor hotel verboden te parkeren (is niet gezegd)

    ontbijt matig veel lege schalen voor oudere niet geschikt afstap naar badkamer,douche in bad zeer gevaarlijk kleine kamer voor 4 sterren

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    5,0
    Prima voor 1 nacht, maar daarna snel door!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was heel klein en bloedheet. Geen airco en niet zoals de foto's van de familiekamers doen vermoeden. We kregen een iets grotere kamer toen we ons beklag deden, maar met veel tegenzin.

    Hotel ligt vlak bij de snelweg, handig als je door reist. Het centrum is vlakbij. Hotel heeft een buiten zwembad.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    4,6
    Slecht, niet aan te raden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel bij het avondeten; de slaapbank was keihard. In het restaurant staat een soort menubordje met daar op vermeld dat de fooien niet bij de prijs zijn inbegrepen; is heel raar. De rekening was dermate hoog dat wij vonden dat de fooi er wel in moest zitten. En toen het personeel geen fooi kreeg waren ze opeens minder vriendelijk.

    De kamer zag er verder netjes uit.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    7,1
    kort bij autostrade . goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    .4persoons kamer geboekt en maar een 2 persoons kamer met 2 veld bedjes gekregen . te warm op de kamer ( geen airco )

    het ontbijt was prima. prijs kamer aangepast.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 19 juli 2016

    5,4
    Oncomfortabel
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer leek in geen enkel opzicht op de famimiekamer zoals voorgespiegeld op de site. Bedbank was eerder een bedplank.

    Voor 3 personen uit het reisgezelschap was het ontbijt prima. We vinden het echter zeer onattent dat ondanks herhaald verzoek via de website van het hotel niet was gereageerd op de vraag of er een glutenvrij ontbijt mogelijk was. We hebben uiteindelijk zelf maar wat geregeld.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    9,6
    Ontbijt en Avondeten goed en erg gezellig terras
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bedden lagen niet echt heel lekker

    Ontbijt en Avondeten goed en erg gezellig terras

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    7,9
    Ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kussens

    Ontbijt was goed. Wel wat betere kussens zou niet verkeerd zijn. Prijs kwaliteit verhouding en alles proper.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    7,5
    Ruime kamer met vier bedden en plek voor een campingbedje.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is geen lift!

    Ruime kamer met vier bedden en plek voor een campingbedje. Slaapbank is prima voor kinderen voor een nacht.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    9,6
    Logeerplek op weg naar eindbestemming
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel harde bedden

    Restaurant aan locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    7,5
    Het was een kort nostalgisch verblijf dat ruim heeft voldaan aan onze verwachtingen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    nvt

    Het ontbijt was uitstekend, de kamer ruim voldoende

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    9,6
    Prima aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwaliteit etenprima aanrader

    Iigging tov snelweg eigen parking biergarten goed bed

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    7,5
    Rustige locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco

    Rustige locatie

    Verbleven in mei 2018

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Domizil

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: