Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Falk Hotel Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Falkstr.38 a, Bockenheim, 60487 Frankfurt am Main, Duitsland

#92 van de 221 hotels in Frankfurt am Main

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 407 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    9,2
    Super hotel, perfect gelegen in een prachtige stad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het kan een beetje moderner. Ook het douchegordijn in het bad verkies ik niet. Geen lift aanwezig, en we zaten op de vijfde verdieping

    Het Hotel was perfect gelegen zodat alles te voet bereikbaar was en de buurt was zeer rustig waardoor ik een veilig gevoel kreeg. Ook kan je het openbaar vervoer gebruiken dat vlakbij was. Het hotel was simpel maar perfect voor een citytrip/zakenverblijf. Het ontbijt was goed, en de service ook. Wat ook een pluspunt was, is dat er een parking bij het hotel is. Voor deze parking moet je wel extra betalen maar het zeker de moeite aangezien je anders de auto moeilijk kwijt geraakt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,9
    Degelijk hotel in een rustige buurt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Eenvoudig en degelijk hotel in een leuke en rustige buurt (opgelet, er zijn ook heel andere buurten in Frankfurt, zag ik). Vriendelijke ontvangst, stadsplannetje beschikbaar, nette kamer, uitgebreid en lekker ontbijt. Twee straten verder wordt de buurt aangenaam levendig, met restaurantjes en winkels. Half uurtje wandelen naar het centrum, of anders met de metro (metrostation Bockenheimer Warte vlakbij). Ik heb geparkeerd op de (kleine) parkeerplaats bij het hotel (poort links van het hotel), maar ik zag dat andere gasten (in het weekend) gewoon langs de straat parkeerden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 februari 2017

    6,7
    Locatie goed
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    In het niet-rokers-hotel hangt in het receptie-gedeelte een (oude?) nicotine-geur (de rest van het hotel ruikt gelukkig neutraal), 3 van de 4 personeelsleden met wie ik te maken had, hadden wat mij betreft in de omgang nog wat gastvriendelijker kunnen zijn. 's Avonds om 22:45 kwam ik het hotel niet meer in en moest uiteindelijk drie keer aanbellen (op 2 verschillende deurbellen) om door de receptionist, die blijkbaar in de kelder verbleef (?), gehoord te worden. Voor een nacht vond ik het hotel in orde, maar het zou kunnen dat ik de volgende keer in Frankfurt wat anders zoek.

    De locatie was goed, leuke, levendige straatjes eromheen, eetgelegenheden. Hotel goed bereikbaar met het OV. De kamer was schoon. Hotel blijkbaar goed bezocht.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    7,1
    Fijn verblijf. Nette kamers.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Weinig variatie bij het ontbijt. Gehorige kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    9,6
    Locatie geweldig, heel proper, vriendelijke personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betalend parking en ontbijt goed maar beperkt.

    Locatie geweldig, heel proper, vriendelijke personeel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,5
    Prima hotel op
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat ik meer moest afrekenen dan Bokking.com heeft aangegeven, het scheelde €20!

    Airco op kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    9,6
    Prima verblijf in schoon hotel met lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren lastig maar wel gelukt.

    Schoon!

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    7,9
    nette, schone kamer
    • Zakenreis
    • Stel

    erg kleine kamer functioneel hotel, niet erg gezellig

    nette, schone kamer Parkeermogelijkheid naast het hotel (8 euro per nacht) dicht bij metrostation en winkels prima ontbijt

  • Beoordeeld op: 9 februari 2016

    4,6
    Goede centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer erg basic en inrichting verouderd. Personeel niet vriendelijk. Prijs/kwaliteit niet goed (tijdens "messeweekends" fors duurder).

    Goede centrale ligging. Parking aanwezig voor slechts 8,00 EUR/24h.

  • Beoordeeld op: 9 januari 2016

    8,3
    Uitstekend ontbijt, heel aardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ik werd beide nachten vroeg wakker en viel niet meer in slaap door gestommel in het gebouw.

    Uitstekend ontbijt, heel aardig personeel. We kwamen laat aan het ontbijt, mochten lekker blijven hangen. Fijn! Rustige straat, op loopafstand van het centrum.

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    8,3
    Prima hotel voor dit doel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Prima hotel voor dit doel

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    7,5
    Geen 2-persoonsbed maar losse bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen 2-persoonsbed maar losse bedden.

  • Beoordeeld op: 22 juni 2015

    5,8
    Goed bed,
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Geen warm water in de douche s morgens, brood bij het ontbijt niet vers

    Goed bed,

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Falk Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: