Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Best Western Hotel Sindelfingen City Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Calwer Str. 16-18, 71063 Sindelfingen, Duitsland

#10 van de 24 hotels in Sindelfingen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 264 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 5

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    7,5
    Ik had gevraagd om extra bed en word 2 dagen voor vertrek...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Mijn zoon sliep dus bij zijn vader, ik apart, beter was om dan geen extra bed te berekenen. Ontbijt voor zijn werd ook in rekening gebracht, bij rest van gezelschap betaalde de kinderen niet. dat is toch 40 euro meer dan afgesproken.

    Ik had gevraagd om extra bed en word 2 dagen voor vertrek gebeld dat ze overboekt zijn. Ik krijg een 2 pers kamer aangeboden gratis. Voor het extra bed van mijn zoon wordt 10 euro per nacht berekend

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    5,8
    Ok om daar te slapen voor beursbezoek
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Echt goedkoop is de kamer niet. Ontbijt kost € 10 pp. extra. De hygiene had ook wel beter gekund. Oppervlakkig gezien was het Ok, maar er was lang niet gestofzuigd gezien de stofvlokken.

    ruime kamer en badkamer. We zaten aan de achterzijde. Dus lekker rustig. Het hotel ligt dicht tegen het centrum aan

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    7,5
    Gerenoveerde kamer met zithoek en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vond de parkeergarage goed maar de kosten(12,50) waren veel te hoog voor 1 nacht, Aan straat parkeren vond ik duidelijk minder. Een echt restaurant zit er niet bij in alleen een eenvoudige keuken maar rondom het gebouw zijn wel eetgelegenheden. Hotel wordt voornamelijk gebruikt voor internationale gezelschappen.

    De kamer was gerenoveerd en was erg groot en netjes, badkamer was niet gerenoveerd maar voldeed wel. Er was Airco aanwezig maar daar moest je voor bij de balie een afstandbediening ophalen wat niet vermeld was. Er werden meerdere talen gesproken door het personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    3,3
    het kiezen van dit hotel was een blunder
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen restaurant, onduidelijke verwijzing naar restaurants, prijs parkeergarage, ontbijt waarbij geen warm water te verkrijgen was.

    dat wij konden vertrekken

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    3,8
    parkeergelegenheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    ontbijtruimte in een kelder

    parkeergelegenheid

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 5

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Best Western Hotel Sindelfingen City

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: