Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Elbresidenz an der Therme Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Markt 1-11, 01814 Bad Schandau, Duitsland

#9 van de 16 hotels in Bad Schandau

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 811 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    6,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    7,5
    Mooi hotel ideaal om te rusten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Junior Suite met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wi-Fi is niet zo goed, spoorlijn rechtover het hotel.

    Kamers zijn geluidsdicht waardoor de plaatselijke spoorweg niet hoorbaar is als u de ramen en balkon dichthoud.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    4,6
    Dit is geen 5 Sterren Hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kussens en Matrassen heel slecht. Je voelde de spiralen in je rug. Doorgelegen. In onze kamer was geen airco. Dat hebben we zelf niet goed gecheckt, maar bij een 5-sterren aanduiding verwacht je dat dit soort dingen op orde zijn. We hebben na de eerste nacht (te warme kamer, slechte matras, slecht kussen) een nieuwe kamer gekregen. In eerste instantie wilden ze ons hiervoor het verschil laten bijbetalen, maar uiteindelijk kosteloos. De tweede kamer was beter. (Kleiner, maar met goede airco, goed matras, maar kussens wederom slecht). De sauna-beleving heb je hier onvoldoende. We hebben alleen bij Toskana gebruik gemaakt van de sauna. Dit is een ruimte in een groot zwembad. Daardoor mis je totaal de saunabeleving. Zo moesten we vanuit het hotel de badjas en een handdoek meenemen - omkleden in zwembadhokjes, enz. Het restaurant stelde ook zeer teleur. Asperges niet lang genoeg gekookt, en 1 glas witte wijn lauw. Beide teruggestuurd naar de keuken. De Reactie van de bediening was slecht. (in Duitsland eten we de asperges harder....) Na tien minuten kregen we onze borden weer terug. asperges nu goed, maar wel hebben ze alles waar al een hap van genomen was, weer terug gelegd. We waren duidelijk ontevreden over de service. Ze hadden dit makkelijk kunnen compenseren door bijvoorbeeld thee en koffie van het huis aan te bieden, maar dat hebben ze achterwege gelaten. De Bar was van 17:00-18:00 gesloten. Het koste wat moeite om een glaasje wijn te krijgen. Ook willen ze steevast de duurste wijn verkopen. Heel irritant. Op de wijnkaart stonden veel wijnen die ze niet meer hadden. Het ontbijt is aardig. Veel keuze, maar zeker niet 5 sterren waardig.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    8,3
    Luxe op prima plek
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Merkwaardig gebruik sauna/ stoom cabine door sommige gasten

    Luxe Hotel aan de Elbe in centrum Bad schandau. Prima kamer , ook aan niet rivier kant en prima wellness faciliteiten

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    10
    zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    er was weinig kennis van engels . De stoelen buiten op het terras om te eten zaten niet lekker. Ons aperitief werd samen met de soep gebracht -liever eerst aperitief en dan pas soep.

    de kamers waren heel mooi en net. het eten was heel lekker.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    9,6
    Rustig en relaxed verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ongezellige bar

    De luxe en comfort van de kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    8,3
    De kamer met open badkamer was fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Junior Suite met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer met open badkamer was fantastisch.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    9,6
    Zeer goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 2 nachten

    Veel lawaai van de trein.

    Zeer goed ontbijt.Luxe kamer met mooi uitzicht op de Elbe.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    7,1
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kleine kamer. Prijs/kwaliteit?

    Locatie

    Verbleven in augustus 2016

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8