Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ellenzer Goldbäumchen

Moselweinstr. 17, 56821 Ellenz-Poltersdorf, Duitsland

#21 van de 25 hotels in Ellenz-Poltersdorf

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 464 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    6,4

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    6,4

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    6,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    7,5
    tevreden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamer 105 lag aan binnenzijde, soms reuk van de keuken en gehoor van dampkappen

    nette kamers, heel vriendelijk personeel, goed ontbijtbuffet, hondvriendelijk, niets is teveel alles is mogelijk

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    7,1
    Ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wij zaten in het bijgebouw. Hier had de wifi totaal geen bereik. Terwijl wifi wel op de site van booking.com staat vermeld. Daarnaast had de tv maar 7 Duitse zenders. Wij zijn dit eigenlijk anders gewend in Duitsland.

    Ontbijt was goed. Bedden lagen ook zeer goed.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    8,3
    Vriendelijk onthaal, ontbijt ruim voldoende.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk niets. Voor ons gezin was dit zeker voldoende.

    Vriendelijk onthaal, ontbijt ruim voldoende. Goede uitvalbasis naar Cochem en Beilstein. Rustig gelegen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    6,3
    Viel wel wat tegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het terras was buiten vroeger gesloten dat ze aangaven. Bar binnen sloot vroeg en personeel gaf de indruk snel te willen sluiten. Er werd niets gedaan om het gezellig te maken. Dan maar op je kamer zitten . Helaas geen nederlandse zenders wat ik eigenlijk wel gewend ben in duitsland.

    Het ontbijt was prima verzorgt. En het ochtend personeel was heel vriendelijk. En het uitzicht was prima.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    7,5
    het was gezellig en goed
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    De bar en het restaurant sluiten vrij vroeg. In het dorpje zelf is niet zo veel om daarna nog iets te gaan drinken. In de naburige dorpen (1km afstand) waren wel enkele bars. voor de rest was alles zeker in orde en hebben we een goed verblijf gehad.

    Het ontbijt was lekker. Ook mooi terras met zicht op de moesel. Ruime kamers met een badkamertje aan. Alles was proper en goed onderhouden. In het dorpje zelf is niet veel te zien maar het is ideaal gelegen om andere dorpjes te bezoeken. Ook is er een groot stedelijk zwembad op 500m van het hotel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    8,3
    voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 2 nachten

    misschien de verduistering s 'nachts kan wel iets donkerder

    het aankomen en vertrekken verliep super gemakkelijk, je kreeg een heel goede info bij aankomst, kamers waren pico bello in orde en s 'nachts waren er geen storingen van andere gasten in het hotel zelf was er geen info over de omgeving maar drie huizen verder was een toeristische dienst

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    7,9
    We hebben het goed naar ons zin gehad, en een goede prijs/kwaliteits verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Het verschonen van kamer en bedden een hele week met hetzelfde beddengoed en last van veel muggen op de kamer.

    Het ontbijt was zeer uitgebreid en goed werd ook snel bijgevuld, de locatie is goed bushalte voor de deur en tijdens het verblijf gratis gasten ticket om gratis te reizen met bus en trein in de hele regio.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    10
    geslaagt,mooie fiets omgeving langs de moesel ,kortbij cochem
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 5 nachten

    de bar ,soms om 22.00u dicht ,weinig sfeer ,zeker n gemis aan inkomsten

    het ontbijt was niet alleen heerlijk maar zo uitgebreid dat de keuzemoeilijk was

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    6,7
    Was voor ons eenmalig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hebben dit hotel geboekt op basis van recensies van anderen. Ligging hotel prima! Uitzicht kamer was er niet. Onze kamer bevond zich in een bijgebouw. We hadden uitzicht op het balkon van de overburen dat was afgezet met schuttingen en golfplaten. De kamer was verder prima, ruim en schoon. We hebben ons echt afgevraagd hoe de dikke gasten van het hotel in het douchegedeelte konden komen. Wij zijn normaal gebouwd zonder overgewicht maar wij moesten al dwars het douchegedeelte instappen. Verder was het douchegedeelte ook vrij krap. WiFi heeft het geen moment gedaan in het bijgebouw. In het hoofdgebouw bij de bar werkte het wel maar daar werd je gek van de muggen. Als je ‘s avonds iets wilde bestellen bij de bar dan moest je vaak veel geduld hebben dat er iemand kwam na meerdere malen roepen. Er werdt totaal niet gekeken of er mensen in de bar zaten. Ontbijt was prima maar ook niet heel bijzonder. Parkeren bij het hotel was ook elke dag weer een probleem. De meeste avonden hebben wij de auto verder weg moeten parkeren.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    8,8
    Heerlijk en zal zeker willen terug.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik zal het wel een ventilator in de kamer aanraden als het weer boven 25 graden is. De rest was top!

    Zeer vriendelijke personeel en professionele. Locatie uitstekend tegenover prachtig moesel en bergen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    8,8
    Super!!!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wij lagen aan de nachtingang en dat was soms wel hinderlijk door het lawaai van sommige mensen

    alles was perfect in orde.De kamer was groot en zeer netjes.Het personeel was super vriendelijk en de ligging is uitstekend

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    8,8
    Aangenaam verblijf voor een uitstekende prijs-kwaliteit op dat ene minpunt van het terras.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 2 nachten

    De bediening 's avonds op het terras had iets vlotter gemogen. Wij hebben veel geduld, we zijn tenslotte op vakantie, maar 40 minuten is toch teveel van het goede. Bijkomend nadeel was dat het terras en de bediening reeds om 22h00 stoppen (heeft waarschijnlijk te maken met geluidsoverlast voor de andere hotelgasten). Als je dan om 21h00 op het terras aanwezig bent, bediening komt pas om 21h40 en dan nog te horen krijgt dat ze binnen 20 minuten sluiten is het ineens niet zo prettig meer !

    Rustige ligging, een overheerlijk ontbijtbuffet. Iemand die hier iets tekort komt eet thuis waarschijnlijk enkel cornflakes ! De kamer was in orde. Enkel een airco ontbrak maar dat kunnen we nog door de vingers zien. Het is tenslotte niet elke dag 32°.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    7,5
    Jammer dat het restaurant alleen tot 21u open was, ook de...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 1 nacht

    Sluitingsuur restaurant, niet echt zoveel te doen in de korte regio, je moet al snel naar Cochem.

    Jammer dat het restaurant alleen tot 21u open was, ook de terras aan het water moest sluiten. In warme dagen blijf je soms langer zitten, daarom vond ik deze niet echt super.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    7,1
    redelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 3 nachten

    wat meer aandacht aan het avondeten en wat meer vertier avonds.

    Geweldig personeel, ontbijt prima, avondeten wat minder, na 2200 uur geen drank meer op terras, in de bar werd ook om 2300 uur alles gesloten.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    7,5
    Rustig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De slaapkamer.

    Ontbijt was heel goed. Maar als 70 +kregen wij een kamer op 3e verdiep . Heel warm en heel klein. Wanneer Booking com zo een boeking aanvaard moeten ze wel iets duidelijker zijn in de beschrijving.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    5,8
    Goed voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondank dat wij een 3 personen kamer geboekt hadden ... kregen we een 2 personen kamer met een zeer smalle sofa als extra bed , om onze 15 jarige dochter te slaap te leggen . Eerst beweerde men dat dit wel degelijk de door ons geboekte kamer was ... tot ik mijn bookings document terug vroeg en er op wees dat er 3 volwaardige bedden aanwezig moesten zijn ... dan werdt ons wel een andere kamer toegewezen . Die voldeed wel aan onze verwachtingen . Het hotel was druk bezet , waardoor het ontbijtbuffet snel leeg was en we redelijk wat geduld moesten hebben ... tegen dat ze terug aanvulden . Maar dit stoorde ons niet echt , want we zijn op verlof en hadden tijd om op ons gemak te ontbijten .

    Het hotel was mooi gelegen aan de moezel . Je kon je wagen perfect voor het hotel parkeren

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    5,8
    Goede uitvalsbasis voor motorritten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 1 nacht

    Geen frigo met drank aanwezig. Douchekraan en sproeikop. Bar sluit te vroeg.

    Het beste van het verblijf was het ontbijt. De douchekamer met WC was een beetje klein. De kamer was netjes en in orde. Om 22u00 was er in de bar niets meer te krijgen. Het biertje dat we om 21u30 nog kregen was niet koud genoeg en was zeker niet van het vat alhoewel ik de prijs betaalde voor bier van het vat. Er was geen thermostatische kraan in de douche en de sproeikop spoot langs alle zijden omdat vele sproeigaatjes verstopt waren. Al bij al, omdat we motards zijn, en geen hoge eisen stellen aan het verblijf op zich, en rekening gehouden met de prijs die in promotie was, zou ik toch een algemene rating geven van 70%

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    5,0
    Veel overlast van muziek tot 's avonds laat. Met kind erbij is dat erg vervelend.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De toilet was erg smerig. In het weekend dat wij verbleven, had een motorclub feest, met feesttent en al voor de deur. Tot half 12 stond de muziek erg hard. Bij aankomst hebben wij nog geïnformeerd of wij daar last van zouden krijgen. De receptioniste gaf aan dat het maar 1 avond feest was en dat wij daar geen overlast van zouden hebben. Dit was gelogen, want ze hebben het hele weekend gefeest. Bij vertrek hebben wij nog geklaagd over de foute informatie (anders hadden we een ander hotel genomen), maar daar trokken ze zich niets van aan. Weg ontspanning en weggegooid geld.

    Het ontbijt was redelijk tot goed. De kamer was ruim voor 3 personen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    5,8
    T was ok voor 3 nachten. De volgende keer gaan wij toch ergens anders.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is gedateerd, lekkende douchekraan en aan vernieuwing toe. De bedden en het meubilair zijn van de jaren stillekens, kraken en piepen. Het ergerde mij ook dat er mensen met honden op de kamers verbleven.

    Vriendelijk ontvangst

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    4,6
    ontbijt was goed,kamer zeer vuil overal stof en vloer vast...
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    hygene op de kamer kan beter(zeer vuil)

    ontbijt was goed,kamer zeer vuil overal stof en vloer vast tapijt werd niet gestofzuigd bedlinnen was gescheurd bij aankomst en na 6 nachten nog altijd zelfde linnen gescheurd er was ook een muffen geur in kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    5,8
    Aangezien het goeie weer was het er zeer fijn
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Middagmaal viel echt tegen,savons geen dessert was op douche was stuk .en op terras alleen gereserveerde plaatsen voor gasten ??? Wij waren toch ook gasten

    Ontbijt was overheerlijke

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    10
    Prima prijs kwaliteit verhouding, mooie omgeving en ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 2 nachten

    Meer keuze voor het hoofdmenu avond eten zou wenselijk zijn. Geen thermoskraan en geen ventilatie en meer licht in de badkamer.

    Ontbijt was goed, het avond eten was geen culinaire hoogstandje en ook geen Duitse(Oostenrijkse) standaard maar goed te eten. Tip eet soep en salade en daarna achterafje/toetje want hoofdgerecht is geen grootte portie. Kamers in het bijgebouw zijn ruim en netjes maar de badkamer die wij hadden was slecht geventileerd donker en daarom ook beschimmelde kit en helaas geen thermoskraan.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    6,3
    Hier geen all-inlclusive meer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er wordt all-inclusive aangeboden. Dit hadden wij geboekt. Het avondeten was beide keren ronduit slecht. Hier hebben alle gasten melding van gemaakt. Mooi hotel, maar het diner lekker buiten de deur zoeken.

    De ligging aan de moezel is fantastisch.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    10
    De locatie was voor ons doel perfect gelegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De koffie bij het ontbijt was aan de slappe kant, dat ben ik niet gewend van de Duitsers

    Het ontbijt was meer dan voldoende. De bedden waren van goede kwaliteit. Het personeel is zeer vriendelijk, behulpzaam en adequaat.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    6,3
    Niet voor herhaling
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gezelligheid was ver te zoeken en niemand achter de bar. De kamer erg klein met een bouwlamp als lampje...

    Ontbijt was super en uitgebreid met alles erop en eraan !!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    7,1
    ons verblijf is goed bevallen.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 3 nachten

    zie boven, en er was met kerstmis niets open, dus hier voor de kerst naar toe gaan.

    uitstekend ontbijt, vriendelijk personeel, schone en mooie kamer. 1e dag was diner niet erg bijzonder, de volgende dagen wel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    8,3
    We kregen een kamer in de aanbouw van het hotel, deze was...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 3 nachten

    De badkamer was aan de kleine kant, onmogelijk om er met meer dan één persoon tegelijk binnen te raken. De isolatie zowel naar geluid als temperatuur is niet super. Sommige personeelsleden zijn niet altijd even klantvriendelijk. Midden december was er in de rest van het dorp niet veel te beleven, buiten het hotel was alles gesloten.

    We kregen een kamer in de aanbouw van het hotel, deze was meer dan ruim genoeg voor ons. Goed bed. Het inbegrepen ontbijt was zeer goed + ruime uren (7u30 tot 10u30). Voldoende parking op de straat voor de deur. Restaurant in het hotel was degelijk en goede prijs-kwaliteit.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    5,0
    Proppen op een te kleine hotelkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ik vond de accommodatie een 'hokkenboel': diverse aanbouwen met op- en afstapjes en een doolhof richting de hotelkamer. Kleine kamer, niet geschikt voor 2 personen. Het bed was te smal (1,50) en voor een zithoek was geen plaats. Er stond één stoel die tussen het bed en de kast was gepropt met als gevolg: kast kan niet open en in- en uitstappen bed niet mogelijk aan één kant! Televisie stond op een piepklein tafeltje en stak uit in de gang richting toilet. Oppassen dus! Ook op het water is bezuinigd: een piepklein straaltje water uit de kraan ... Ja, achteraf hoorden we dat we een budgetkamer hadden geboekt! Dus opgelet: budget betekent 2 personen plaatsen in een éénpersoons-kamer ..... pffffff!

    Het diner was goed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    5,0
    Ontbijt ok.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie boven. De menu kaart was beperkt! Veel vlees . Weinig variatie !

    Ontbijt ok. Kamer direct bij balkon van de overburen. Weinig privacy! Voor de prijs een matige kamer. Geen balkon of uitzicht. Booking . Com adverteerde met een lowbudget . Het bleek een kamer zonder ramen! We hebben al met al met extra bijdrage voor kamer met raam en nog 8 euro voor ontbijt verl te veel geld betaald voor de kwaliteit!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    8,8
    Super.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rond half 10 in de avond wilden wij nog een biertje aan de bar halen, deze was helaas al gesloten, dat vonden wij erg jammer want het hotel zat best wel vol met gasten.

    Het ontbijt was 10 punten,overal genoeg van en werd steeds aangevuld. We hebben een paar keer van de kaart gegeten en dat was ook zeer prima van prijs en kwaliteit. Vriendelijk personeel . Iedere dag werd onze kamer gecontroleerd op schone handdoeken e.d.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    6,3
    leuk verblijf voor een lang weekend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 3 nachten

    kamer was niet in het hotel zelf,maar in een bijgebouwtje.ze was klein,en uitzicht op het....tegenoverliggende gebouw.

    super ontbijt en vriendelijk personeel!!!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    5,4
    Niet voor herhaling vatbaar, geen aanbeveling voor anderen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Hoofdgebouw
    • Verbleef 1 nacht

    Hotelkamer was om 17.45 uur pas klaar. Werd niets van gezegd bij het inchecken. In de hotelkamer was geen gordijn. Nog nooit meegemaakt in een hotel. Slecht ! Betekent om 6.00 uur 's morgens wakker. Net te vroeg als je op vakantie bent.

    Ontbijt was goed, niet bijzonder.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    9,2
    Prima voor een enkele overnachting.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was erg warm.

    Goed ontbijt en mooie directe ligging aan de moezel tegenover het prachtig dorpje Beilstein. Weliswaar simpele maar toch schone en nette eenpersoonskamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    9,2
    Het ontbijt was heel goed , jammer genoeg hebben we er door...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Hoofdgebouw
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was heel goed , jammer genoeg hebben we er door omstandigheden maar 1 maal van kunnen genieten en moesten we onze vakantie vroegtijdig stopzetten !

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    6,3
    We hebben veel gezien in de omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer geen stoelen op de kamer en ook 's avonds was er weinig zitgelegenheid beneden m.u.v. De avonden dat er voetbal was en er een Duits elftal speelde. Geen koekje bij de koffie en prijzen van. B.v. Koffie veel hoger als in Cochem.

    Het ontbijt was prima, aardig personeel m.n. 's morgens.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    5,8
    Prijs kwaliteit voldoet niet
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Superior tweepersoonskamer op tweede verdiep en lift enkel tot eerste verdiep. Slecht werkende douchekraan.

    0ntbijt is zeer goed. Voldoende afwisseling

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    6,7
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer - Hoofdgebouw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had geen internet en had speciaal dit hotel geboekt vanwege internet. Personeel was niet hulpvaardig: de eerste bleef maar zeggen dat ik wel internet op de kamer had (zonder te gaan kijken) en de tweede zei dat hij zelf niet veel internet en het niet zou missen. Kamer was erg donker omdat er een liftschacht voor het raam was gebouwd.

    Mooie lokatie aan de Moezel, makkelijk te vinden. Uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    7,5
    Het doel, meedoen aan het evenement "Happy Mosel" de laatste autoloze zondag is goed geslaagd
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer - Hoofdgebouw
    • Verbleef 2 nachten

    Wij hadden op de eerste verdieping een kamer direct langs de lift. Die lift maakt heel erg veel lawaai. Gelukkig ging iedereen voor middernacht slapen.

    Het ontbijt was erg goed. Restaurant hebben we geen gebruik van gemaakt omdat wij in de buurt een '"vast adres'" hebben.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,5
    Uitgebreid en goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg druk in de periode dat wij verbleven in het hotel. Hierdoor moesten we ruim een uur wachten op het eten en een half uur op drankjes. Kamers verouderd, wel prima voor een weekend.

    Uitgebreid en goed ontbijt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 april 2017

    6,7
    matig tevreden omdat we het niet aan ons hart hebben laten komen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Hoofdgebouw
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op onze kamer zaten nog mensen. Volgde een heel kleine kamer. Superkleine douche. Geen haardroger. Geen a la carte eten alleen steeds zelfde buffet. Ontbijt 3 maal alles zelfde. Geen busticket ontvangen horende bij 3 nachten.

    De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    7,9
    Voor de prijs goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer - Hoofdgebouw
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De warme maaltijden (à la carte) vond ik niet om over naar huis te schrijven, het zicht uit het raam van de eenpersoonskamer werd voor meer dan de helft geblokkeerd door een blinde muur. De 'tuin' waar de rest van het raam volgens de beschrijving op uitkeek was gewoon een straat.

    Ontbijtbuffet was prima, personeel vriendelijk maar zakelijk, een heerlijk bed, elke nacht geslapen als een blok. Een goed geolied bedrijf.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 18 november 2016

    5,0
    ontbijt was goed, kamers waren sober maar schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het was zaterdagavond slechts mogelijk tot 10.30 om een borreltje of biertje te nuttigen. Vindt ik echt niet kunnen. Gelukkig waren de buren wel gastvrij en hebben we daar vertoeft.

    ontbijt was goed, kamers waren sober maar schoon.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    7,5
    we konden er ons snel thuisvoelen,
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 2 nachten

    het inchecken was iets te amateuristisch, wat toch nog wel sympathiek overkwam.

    Eerlijke en vriendelijke bediening aan tafel, het hondje werd gezien als zeer vanzelfsprekend : dit was tof !

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    6,3
    Ontbijt was normaal voor duitse begrippen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 2 nachten

    Na 20 uur is er in het dorpje werkelijk geen fluit meer te beleven. Lijkt dan volledig uitgestorven.

    Ontbijt was normaal voor duitse begrippen. Kamer was eenvoudig , maar goed schoon. Personeel was vriendelijk.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    7,5
    Kamer en ontbijt zijn goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Het bevestigen van de prijs was verwarrend 3 kamer gereserveerd met ontbijt vlg. aanbieding Er zijn daarna nog twee gewijzigde bevestigingen gestuurd, met hogere prijs.

    Kamer en ontbijt zijn goed

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    7,1
    Prima ontvangst en personeel, douchekop was prima en ontbijt...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 2 nachten

    kamers waren rumoerig en klein. Badkamer was heel klein. Bijgebouw hotel had weinig uitstraling.

    Prima ontvangst en personeel, douchekop was prima en ontbijt compleet. Mooi gelegen aan de Moezel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    10
    Lekker ontbijt (op zondag zelfs met Mosecco!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 2 nachten

    Lekker ontbijt (op zondag zelfs met Mosecco!) Kamer (302) was perfect in orde. super propere badkamer! Ideale locatie voor de straatwijnfeesten in Poltersdorf. Afstand is maar 1,5 km wandelen langs de moezel

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    7,5
    We hebben genoten, ook mede het prima weer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Het buitenterras ligt wat geisoleerd en je moet opletten met de oversteek(verkeer langs de voordeur). Douche gelegenheid wat aan de kleine kant.

    Het ontbijt was prima, Ook het buitenterras is een aanwinst. De kamer was gewoon netjes.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    7,1
    Geluidsoverlast
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer - Hoofdgebouw
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast met kamer ernaast: tv en wekker waren erg goed te horen.

    Ontbijt was prima

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    5,8
    leuk hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Hoofdgebouw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    douche was teklein en kwamen 3 straaltjes water uit.

    het uitzicht op de moezel. het ontbijt was zeer goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    7,1
    De ligging!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden!

    De ligging!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    6,3
    Matig verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid van personeel Geen bediening aan de bar 's avonds Geen wifi

    Kamer Ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    6,3
    Ontbijt basic.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers bijgebouw verouderd en klein. Veel trappen. Wel proper.

    Ontbijt basic.. niet slecht. Personeel nogal stroef.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    7,1
    Het ontbijt was goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het avond eten was matig tot slecht

    Het ontbijt was goed

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    8,3
    Was te warm op de kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was te warm op de kamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    7,9
    gezellig fam. hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niets we hebben genoten

    het uitzicht op de mouzel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    7,5
    Weinig winkels op loopafstand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig winkels op loopafstand

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    5,0
    een kamer was zeer klein
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    een kamer was zeer klein

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    7,1
    Prettig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer slechte WiFi verbinding in het bijgebouw. In het hoofdgebouw was het goed.

    De kamers in het bijgebouwd waren nog vrij recent vernieuwd.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,5
    het was fijn vertoeven aan de moesel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    kamer was netjes en voldeed aan verwachting ontbijt was goed en voldoende

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    5,0
    Het was een prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Hoofdgebouw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet schoon

    Het was een prima ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    5,0
    Te kleine kamer voor twee personen, bakkamer schimmelvorming...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 4 nachten

    Te kleine kamer voor twee personen, bakkamer schimmelvorming op muren. ook geen zicht op zogezegde tuin

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    8,3
    Aanrader voor de zomer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lunch en diner

    Vriendelijk personeel goede slaapkamer fijne douche

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    6,3
    Korting toen tweede geboekte nacht niet doorging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotelrestaurant was (door derde kerstdag?) niet zo best. Andere restaurants waren dicht.

    Korting toen tweede geboekte nacht niet doorging.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    5,8
    Omgeving heel goed, hotel was iets minder
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 3 nachten

    Twee dagen dat er geen warm water was en dat er geen verwarming was.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 december 2017

    6,3
    goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 4 nachten

    tapijt in de kamer

    mijn persoonlijk gezelschap

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    6,3
    Middelmatig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te kleine kamer en badkamer

    Parking vlak voor de deur

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2017

    7,1
    Mooie plek, heerlijk bed, maar nogal oud en niet zo fris
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Nogal oud en niet zo fris

    Mooie locatie, rustig en heerlijk bed

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    7,1
    Mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Hoofdgebouw
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bar. Geen barkeeper aanwezig.

    Ontbijt was goed. Aantal zitplaatsen was te weinig. Moesten wachten tot er een tafeltje vrij kwam.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    6,7
    Basic hotel met goede prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer - Hoofdgebouw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs/kwaliteit. Basic hotel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    5,4
    Geen hollandse tv alleen duits en op de kamer geen wifi
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen hollandse tv alleen duits en op de kamer geen wifi

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    5,8
    het ontbijt was lekker , de kamers zijn verouderd ,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 3 nachten

    De badkamer was heel klein en verouderd

    het ontbijt was lekker , de kamers zijn verouderd , douchepanelen waren stuk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    8,8
    Rustig verblijf in een prachtige omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De verduistering van de kamers was zeer beperkt.

    Goed ontbijtbuffet, prettige bediening, omgeving

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    5,4
    Badkamer was heel klein.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Badkamer was heel klein. ontbijt de derde dag heel matig.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    10
    Fabelhaft!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bereik en snelheid WiFi

    Vriendelijkheid medewerkers

    Verbleven in september 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: