Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Mauritius Komfort Hotel in der Altstadt Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

An der Malzmühle 4-8, Altstadt-Sued, 50676 Keulen, Duitsland

#138 van de 223 hotels in Keulen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1306 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    7,1
    Voor herhaling vatbaar
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergarage was vol. Waardoor wij openbaar moesten parkeren voor €15,00

    Kort bij de Altstad waar veel restaurantjes en terrasjes zijn. Wij hadden een mooi gerenoveerde kamer op de 5de verdieping. Het ontbijt was erg uitgebreid voor €9,50

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,5
    Redelijk hotel met goede ligging, airco was prettig geweest
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen airconditioning; kamer voelde aan als een sauna, wat niet hielp bij het slapen. Aangezien het hotel aan een drukke straat ligt, was slapen met de ramen open allesbehalve makkelijk

    Locatie was prima, voorzieningen in de kamer waren over het algemeen voldoende.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    7,1
    Mooie locatie en prima hotel voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De deur van onze kamer ging moeilijk dicht, het extra slot wat er normaliter op je kamer zit konden we niet dichtdraaien. Niet handig!

    De locatie was goed, nog geen 5 minuten lopen van het centrum van Keulen. Hotelkamer goed schoon en modern.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    10
    Top hotel!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets.... geen minpunten

    Top hotel! 1 persoonskamer met eigen toilet en douche. Superschoon. Zeer uitgebreid ontbijt en vriendelijk en behulpzaam personeel. Parkeren kan onder hotel. Wel reserveren

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 januari 2018

    7,9
    Heel goed
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het inchecken gebeurde nogal "stroef" ... de receptioniste was eerder naar de zure kant en een glimlach kon er blijkbaar niet af

    Ontbijt was heel goed. Omgeving conform onze verwachtingen, dicht bij de binnenstad (op wandelafstand). Kamers waren comfortabel en OK

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    8,3
    Zeker voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lift zat een keer vast en werd niet op het belletje gereageerd We zaten op de hoogste 5e verdieping en de lift ging tot de 4e. Was wat onhandig met kinderwagen en buggy.

    Heerlijke ruime suite. Lekker ontbijt. Locatie voor kerstmarkt bezoeken was dikke prima.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2017

    6,7
    Voor verbetering mogelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te slecht geïsoleerd (geluid en temperatuur) Temperatuur kwam niet boven 16°c desondanks de verwarming op max stond. Prijs is te duur voor het geen dat het is.

    Alles was zeer ordelijk en proper

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    9,2
    We hebben een gezellig en leuk verblijf gehad!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Redelijk koud op de kamer. Leek wel of de verwarming overdag centraal lager werd gezet.

    De kamer was klein maar netjes en schoon. En het ontbijt was uitgebreid en erg lekker!!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    8,3
    Prima locatie voor stedentrip, kort bij Altstadt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    personeel aan de de balie mag wel iets vriendelijker zijn.

    Prima locatie voor een stadsbezoek aan Koln. Goede parkeergelegenheid in garage, prima ontbijt. Kamers mooi gerenoveerd.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    7,1
    De familiekamer is heel erg degelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wel een beetje vervelend dat de lift niet tot het hoogste verdiep gaat, zodat je met buggy enzo nog een trap op moet. De parking bij het hotel was vol, waardoor we in een publieke parking moesten parkeren en toch wel en eindje moesten stappen.

    De familiekamer is heel erg degelijk. Groot, met een aparte kamer voor de kinderen en heel erg verzorgd.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    5,8
    Slecht geslapen in veel te hete kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was veel te heet, het was buiten 25 graden. Een fan was niet genoeg en er was geen airco.

    Eigenlijk weinig. Ontbijt was normaal, niet bijzonder. Parkeren onder het hotel was mogelijk maar garage was moeilijk te berijden.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    7,9
    Ik ben verder graag in dit hotel .. maar helaas ..zie melding/klacht .!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Dat er nog altijd een vervuilde gloor vloerbekleding ligt in de gang. Verschrikkelijke warme kamers aan de voorkant en geen centrale airco. Maar een vervelende waaier (wat niet helpt) en wat jammer is dat er geen koffie thee faciliteit op de kamer is. Het hotel verder ligt ideaal centraal.. Daarom natuurlijk ook die hoge prijzen. ! Wat me verschrikkelijk tegen viel is dat ik iedere keer boek met Parkeerplaats reserveringen , en dit nu niet kreeg. Ik moest de auto verder aan de grote weg in de parkeergarage zetten. ze zeiden dat ik het dan op zondag weer op straat mocht zetten iv dat het dan gratis is. en dat VOOR de maandag weer in de parkeergarage moest zetten. Mijn verblijf was van zaterdag tot maandag. En ben nu het dubbele kwijt aan parkeer geld als dat ik normaal een parkeer plaats in het hotel zou krijgen. Waarom reserveer ik dan als ik geen plaats krijg?? waarom krijg ik geen email dat er geen parkeer plaats meer is?? Ik boek het hotel altijd maanden van te voren.!!! ipv 15 euro voor een parkeerplaats ben ik nu 30 euro kwijt om straten verder mijn auto te kunnen parkeren.!

    Het ontbijt is goed. Ze zijn dit jaar wel omhoog gegaan met de prijs. Voorheen lag er ook gerookte zalm enzo , de laatste keren niet meer. En de broodjes waren niet knapperig maar slap.. Zo jammer, want het is verder een fijn hotel waar ik graag verblijf.. Deze keer beetje tegen gevallen..

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    6,3
    De locatie is echt perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg warm in de kamer, geen airco en zelfs met het raam open kwam er geen frisse lucht in de kamer. Receptie personeel vonden we niet zo gastvrij.

    De locatie is echt perfect. Op 5 minuten loopafstand kun je een fiets huren en dit is een erg leuke manier om de stad te ontdekken. Er is een parkeergarage onder het hotel, wel even reserveren van de voren.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    6,3
    De kamer was ruim.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik hou niet van plastic hoezen om de matrassen. Het was ook lawaaiig door het verkeer. Verder prima.

    De kamer was ruim. Lekkere bedden en een schone kamer.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    7,5
    Prime hotel voor een bezoek aan de binnenstad en beurs.
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergelegenheid!

    Schone kamers, vriendelijk personeel, parkeergelegenheid minimaal, is mogelijk ondergronds maar parkeerervaring is een pré! Voordeel: ramen kunnen open voor frisse lucht! Zijn de ramen gesloten absoluut geen geluidsoverlast. Ideaal hotel in de binnenstad, vlak bij tramhalte. Voor de beursbezoekers: 2 haltes en je stapt voor het beursgebouw uit.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    8,8
    prima hotel voor citytrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kamerprijs per nacht wat aan de hoge kant zonder ontbijt.

    Prima hotel, midden in het centrum. Met eigen parkeergarage onder het hotel. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    8,3
    Centrale locatie met een goede prijs kwaliteit verhouding
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bedcomfort was relatief basic Ondanks renovatie merkt men dat de geluidsdemping tussen de kamers niet op hoog niveau is. Gebouw is in de zestiger jaren gebouwd.

    Zeer centrale locatie dicht bij centrum en Rijn. Zeer attent personeel Gevraagde rustige kamer achterkant gebouw bekomen Receptie was altijd bezet Gerenoveerde kamers

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 19 januari 2017

    7,5
    Voor herhaling vatbaar...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was op zich prima, maar dingen waren snel op en werd iets te laat aangevuld.

    De locatie is subliem te noemen, op kruipafstand van de Heumarkt. Ben er nu voor mijn werk geweest, maar zou dit hotel ook kunnen kiezen voor een weekend met vrienden.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    7,5
    Goed en proper hotel. Gemakkelijk bereikbaar. Autostandplaats binnen en veilig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt was goed . keuze van brood koeken en pistolets meer als voldoende. Goede koffie en vers fruitsap. Personeel vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    5,8
    Personeel was aardig en behulpzaam, ontbijt was niet heel...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles in het hotel ziet er een beetje afgeleefd uit. Oude, vlekkerige vloerbedekking in de gangen, en een aantal lampen in de kamer werkten niet.

    Personeel was aardig en behulpzaam, ontbijt was niet heel uitgebreid maar wel lekker. Fijn dat het raam in de kamer open kan.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    8,8
    Ontbijt was voor deze prijs meer dan voldoende.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Lawaai op de gang was heel hoorbaar.

    Ontbijt was voor deze prijs meer dan voldoende. Personeel was ook heel behulpzaam. Op wandelafstand van het centrum.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    5,8
    Veel te veel betaald voor het hotel en service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptioniste sprak nauwelijks Duits en Engels. Ze wist ook niet hoe een wereldbankpas werkte. Uiteindelijk cash betaald.

    Ontbijt was goed evenals kamer.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    10
    De familie kamer met 2 kamers en een tweede kleine badkamer,...
    • Gezin met oudere kinderen
    • Comfort Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De familie kamer met 2 kamers en een tweede kleine badkamer, was ruim en mooi ingericht. Het ontbijt was zeker in orde. Vers gesneden fruit, lekkere pistolets. Ruime keuze beleg.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    7,9
    Ligging en parkeergarage
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging en parkeergarage

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,8
    Goed hotel, voor herhaling vatbaar
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dicht bij het centrum...mooie kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    6,7
    Goede locatie, oké hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was oke, kamer was oke. Niets bijzonders.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    8,8
    Dichtbij stad en metro.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs

    Dichtbij stad en metro. Mooie kamer.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    7,9
    Chaotisch ontvangst maar prettige kamer en divers ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Onprofessionele ontvangst door ervan te uit te gaan dat ik Duits spreek en versta, ook nadat ik engels spreek.

    Zeer prettige kamer en lekker ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    10
    We keren tevreden terug!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks 😉

    Badkamer iets te klein. Weinig beweegruimte.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    10
    Fijne locatie voor een stedentrip Keulen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Niets

    Vlakbij het centrum, maar toch rustig. Lekker ontbijtbuffet. Fijne badkamer. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    7,5
    Ja was prima, alleen de prijs van het ontbijt kwam niet...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ja was prima, alleen de prijs van het ontbijt kwam niet overeen met de prijs op de site.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    8,3
    Direct in centrum, ideaal voor stedentrip.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Direct in centrum, ideaal voor stedentrip. Zeer vriendelijk personeel. Ontbijt prima.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    8,8
    Centraal gelegen hotel, ideaal voor business maar ook voor...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Centraal gelegen hotel, ideaal voor business maar ook voor shoppingtrips

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    5,8
    locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    6,7
    Kort overnacht na een lange vliegreis. Goed geslapen ondanks ligging aan doorgaande weg.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Slecht parkeren (feitelijk maar 2 plaatsen) Wifi langzaam

    Prima ontbijt (extra betalen) Centraal , vlakbij Heumarkt Kamers goed geïsoleerd

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    5,0
    Prima plek maar weinig comfort
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht hygiene op kamer en ongeïnteresseerd personeel. Ben ik niet gewend in Duitsland..

    Ligging van het hotel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    8,3
    Ruime kamer, prima ontbijt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wel warm, geen airco maar een vin

    Ruime kamer, prima ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    9,6
    Rustig en zeer grote kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rustig en zeer grote kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    8,3
    Goed en gunstig geprijsd hotel in het hart van Keulen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede ligging, vriendelijk personeel dat spontaan een goede plek voor de fietsen aanbood.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    7,5
    Leuk hotel op loopafstand van het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Mooie kamer, prima badkamer, goed ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,9
    Prima hotel centraal gelegen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    parkeren

    ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    7,9
    Net hotel vlak bij de oude binnenstad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    geen klachten

    Perfecte locatie, hele nette kamer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    7,5
    Klein, en we hadden hogere verwachtingen na de foto's gezien te hebben.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne en de grootte van de kamer.

    Fijn liggende bedden, goede locatie.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    8,8
    De ligging was ideaal en het was een zeer mooie en rustige...
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    De ligging was ideaal en het was een zeer mooie en rustige accomodatie.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    7,1
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,5
    praktish
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ventilatie in de badkamer ontbrak en de kamer was erg warm.

    De ligging in de stad, je bent overal dichtbij

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 maart 2017

    10
    ontvangst ontbijt en geluidsisolatie 100%
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    een opfrissing van de gemeenschappelijke delen is wenselijk

    ontvangst ontbijt en geluidsisolatie 100%

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    9,6
    Goede, stille kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Goede, stille kamer. Fijne badkamer en douche. Uitstekend schoon!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    7,1
    Ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Maar 2 gratis wifi codes

    Ruime kamer

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    8,3
    Comfortabel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was heerlijk. De kamer was comfortabel en heel schoon. Vriendelijk personeel. Het hotel is centraal gelegen. Zeker voor carnavalvierders!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 17 februari 2017

    7,9
    Alles naar wens!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hele goede locatie, nette accommodatie en erg vriendelijk personeel. Voor een citytrip helemaal perfect!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 15 januari 2017

    5,4
    De afstand naar centrum is perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was zeer onvriendelijk. Je kreeg de sleutel en verder trek uw plan

    De afstand naar centrum is perfect

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    7,9
    Aanrader voor een citytrip!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keurig hotel met goed ontbijt op een zeer gunstige locatie, loopafstand van de binnenstad!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    6,7
    Diverse keren gedoe met key card.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Diverse keren gedoe met key card.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    9,6
    Goed hotel , centrale ligging , vriendelijk behulpzaam personeel
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen eigenlijk.

    Leuk hotel ,zeer vriendelijke mensen, goede ligging ,

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    7,1
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Simpel ontbijt, onfrisse lucht in de kamer.

    Lokatie t.o.v. de kerstmarkt

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 november 2016

    8,3
    Goed ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine badkamer

    De ligging

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    8,3
    Faire prijs kwaliteit
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik kon garage niet op voorhand boeken, terwijl men als ik aankwam vroeg of ik ze o voorhand gereserveerd had ...

    Faire prijs kwaliteit

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    10
    Rustig en aangenaam hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was ok

    Ontbijt was heel lekker en uitgebreid,je kon goed kiezen uit verschillende lekkere dingen

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2016

    8,8
    Prima hotel voor een of twee nachten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer. Douchescherm sloot niet goed aan--> natte vloer

    Ontbijt goed verzorgd voor prima prijs €7,50

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    8,3
    Ligging van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onze kamer was erg warm. Raam kon open maar je hoorde wel goed het verkeer. Verder beviel alles aan het hotel.

    Ligging van het hotel. Binnen loopafstand van centrum, de Dom, winkelstraten. Tevens fijn dat we bij het hotel konden parkeren.

  • Beoordeeld op: 23 mei 2016

    7,5
    De locatie was prima, centraal en goed te belopen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het was mij van tevoren niet duidelijk dat het ontbijt apart berekend werd. De hoofdkussens zijn te zacht, waardoor je geen steun eraan hebt. De lift was kapot toen ik er was en ik had een kamer op de vierde etage.

    De locatie was prima, centraal en goed te belopen.

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    7,1
    Kamers zijn doelmatig, ligging vlak bij winkelcenrum
    • Vakantiereis
    • Groep

    De enorme prijsstijging omdat er en beurs in Keulen werd gehouden, betaalden ruim twee maal zo veel als normaal.

    Kamers zijn doelmatig, ligging vlak bij winkelcenrum

  • Beoordeeld op: 6 april 2016

    7,5
    Parking en dicht bij centrum aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Beste ik wilde een rustige kamer maar dat was mis, juist naast de liftkoker!!!!!!!!!!! Ik heb wel enige ervaring met booking com ik denk dat ze toch wat mindere kamers aanbieden messchien de prijs!!!!!!!!!!!!!

    Parking en dicht bij centrum aanrader.

  • Beoordeeld op: 23 januari 2016

    6,3
    Helaas kwam de kamer niet overeen met wat ik geboekt had.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Helaas kwam de kamer niet overeen met wat ik geboekt had. De kamer was behoorlijk gedateerd waardoor prijs/kwaliteit verhouding niet meer in verhouding was.

  • Beoordeeld op: 21 december 2015

    7,1
    De ligging was uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Parkeren bij hen kon maar van 12uur in de middag tot 12uur in de middag. Als je langer wil dan moet je naar iets anders uitzien. Gelukkig was er een betaalbare parkeergarage dichtbij. De kamers waren wel wat verouderd.

    De ligging was uitstekend. In de onmiddellijke omgeving het centrum. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt was ok.

  • Beoordeeld op: 20 december 2015

    10
    Servicegericht personeel bij de receptie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Servicegericht personeel bij de receptie. Zeer vriendelijk en flexibel. Mocht auto in de garage laten staan tot heel laat na uitchecken. Bij aankomst uitgebreid geholpen bij het parkeren.

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    7,1
    De ligging t.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Dat men in de vuilbak het afval van zijn voorgangers vindt, maanverband incluis, is minder aangenaam. Een kamer in de buurt van de lift impliceert trillingen en het nodige gebrom de hele nacht, ook dat mag beter.

    De ligging t.o.v. het centrale Keulen (Incl. de 5 Kerstmarkten) is super. De mogelijkheid tot een autostaanplaats (betalend) ook. Het ontbijt is zeker prijs/kwaliteit.

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    7,9
    Zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel, zowel aan de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Als koppel hebben we graag elk een handdoek en niet eentje om te delen. Ontbijt was prima. Alleen spijtig dat de koeken daags tevoren werden gebakken.

    Zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel, zowel aan de balie als bij het ontbijt

  • Beoordeeld op: 2 december 2015

    7,9
    Vooraf gevraagd of de auto na de uitchecktijd om 12.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Vooraf gevraagd of de auto na de uitchecktijd om 12.00 kon blijven staan tot +/- 17.00. Hoewel dit akkoord was bleek bij uitchecken dit niet meer mogelijk.

  • Beoordeeld op: 29 november 2015

    7,1
    Net hotel en belangrijk: de kamers zeer schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor de prijs een kleine kamer en wel simpel hotel.

    Net hotel en belangrijk: de kamers zeer schoon. Het ontbijt was simpel maar goed en vers. De lokatie tot de stad was goed, even lopen en je bent waar je wilt zijn.

  • Beoordeeld op: 29 november 2015

    8,8
    door de ligging redelijk dicht bij de winkelstraat en de...
    • Vakantiereis
    • Groep

    jammer dat er geen bar of plekje was, waar je s avonds nog iets kon drinken en een beetje relaxen

    door de ligging redelijk dicht bij de winkelstraat en de meeste kerstmarkten op wandelafstand

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    4,6
    Absoluut niet geschikt voor mindervalide.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Absoluut niet geschikt voor mindervalide. Parkeergarage uitsluitend geschikt voor voertuigen niet groter dan een Yaris. Met een grotere wagen pure ellende.Hotelkamer inrichting is tot op de centimeter volgezet. Geen goede luchtcirculatie.

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    7,9
    Personeel is zeer vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Van buiten ziet het er niet uitnodigend uit. Jammer dat je de ramen in de kamer niet met een haakje of iets dergelijks open kunt zetten. Nu moesten we ze 's nachts dicht doen terwijl het wel warm was op de kamer. Wel prettig dat er een ventilator stond.

    Personeel is zeer vriendelijk. Kamers schoon. Ontbijt prima. Met je eigen pas kun je elk gewenste tijd terug het hotel in. Verzoek om 2 kamers naast elkaar te krijgen was gelukt. Vond ik prettig aangezien ik met 4 grote kinderen reisde.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    7,5
    Locatie is top.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Er werd me op een aanmatigende manier verteld door het receptie personeel waarom ik nog niet wist dat je voor een zakelijke reis een verklaring van de zaak mee moest hebben inzake de city tax van Keulen. Hoe moet ik dat weten dat dit 1/2 jr geleden is ingevoerd?

    Locatie is top. Midden in de stad en prijs-kwalite

Er zijn ook 46 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: