Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Europa Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Kronprinzenstrasse 1, 75177 Pforzheim, Duitsland

#11 van de 20 hotels in Pforzheim

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 185 beoordelingen over dit hotel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    6,3

  • Locatie

    6,9

  • Faciliteiten

    6,2

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,6

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,5
    Ruime, propere kamer met prima ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Tijdens het weekend is de receptie enkel tijdens de voormiddag bemand. Toen we 's avonds arriveerden kregen we de sleutel via een soort kluis en dat gaf een oncomfortabel gevoel. Acheteraf bleek het systeem prima te werken en waren we toch nog positief over het verblijf

    Ruime, propere kamer met prima ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    8,8
    Prima hotel voor doorreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Achter het hotel staat een flat, helaas was een inwoner daar 's morgens vroeg uit het raam te roepen voor langere tijd.

    Wij kwamen aan in 33 gr vanuit Oostenrijk. Ik vroeg de receptie of de koelelement van de koelbox bij hen in de vriezer mochten. Ze opperde om de hele inhoud van de box in hun vriezer te doen. Zo hadden we op de terugreis naar Nederland constant koud drinken omdat het langzaam smolt onderweg. De chocolade voor de familie kwam zo ook goed aan thuis.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    6,7
    Als overnachtingshotel op doorreis gaat het net, ik zou er niet langer als 1 nacht verblijven .
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was erg krap de kamer op 3everdieping was alleen per trap bereikbaar en het internet was zeer slecht.

    De mogelijkheid om bij de receptie een drankje voor op de kaner te bestellen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    7,5
    We vonden het heel goed een aanrader wij waren op doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    alles was ok en heel vriendelijk personeel.

    De kamer van 3 personen voor volwassenen was perfect en heel netjes. heel goeie bedden met mooie witte dekbedovertrekken,voldoende handdoeken. Je hoorde niets van lawaai van de andere kamers .Zeer rustig en zeer goed geslapen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    3,8
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dag en nacht trein verkeer, er zijn 4 parkeerplaatsen voor het hele hotel. Het ontbijt was matig. s'Avonds konden we niet in het hotel eten moesten de stad in. geen lift niet handig als je met krukken loopt. Tot slot hopen wij dat ze snel nieuwe matrassen gaan aanschaffen de veren zijn tot op het doek genaderd.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    7,5
    Simpel maar goed voor een 3 sterren hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niet-hotel gasten die de hotel parkeerplaatsen gebruikten en waar het personeel niets aan deed. Wij hadden geluk dat er een auto weg ging, zodat wij toch op de binnenplaats konden parkeren.

    Simpel maar goed hotel midden in Pforzheim met restaurantjes op loopafstand. Ontbijt was prima!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    7,5
    hetis een locatie waar men zich, als wandelaar van de Westweg, goed voelt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Functioneel in orde. Ontbijt ok

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,9
    Gastvrij
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gastvrij Lekker ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    7,1
    goed voor één overnachting op weg naar oostenrijk maar niet meer of minder
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    vrij kil hotel in weinig aangename buurt

    goed ontbijt / check-in kan 24/7

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    7,5
    Goed hotel voor doorreis naar ski
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parking hotel was compleet en op de straat voor het hotel was het moeilijk parkeren

    Lekker ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    8,8
    prima voor 1 nacht.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Te dunne hoofdkussens.

    Basic hotel maar heel erg proper en vriendelijk personeel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    2,9
    Dit hotel is niet aan te raden.Gelegen in een duistere wijk waar ik mij niet veilig voelde.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen Receptie en een zeer onvriendelijke dame tijdens het ontbijt.

    Niets

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,5
    Hotel op doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eenvoudige badkamer

    Ruime slaapkamer

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 juli 2015

    8,3
    Prima afstand voor eerste dag voor doorreis naar Oostenrijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima afstand voor eerste dag voor doorreis naar Oostenrijk. Parkeren op terreintje van het hotel. Prettige, nette, eenvoudige kamer. Vlakbij is een Konditorei (thee met iets lekkers) en 's avonds dichtbij eten bij een voortreffelijk Italiaans restaurant.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    8,3
    Vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets viel tegen

    Vriendelijk. Prima ontbijt. Goede locatie. Goede kamer. Krappe douche. Een mooie uitvals plek voor vianden en omgeving.

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    7,1
    Rustig hotel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Hygiene in douche kon iets beter.

    Rustig hotel. Absoluut geen last van stadsgeluiden. Prima hotel om een nacht te vertoeven.

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    10
    eenvoud en schoon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    eenvoud en schoon

  • Beoordeeld op: 11 december 2015

    6,3
    Grote ruime kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Receptie vroeg dicht, weinig parking

    Grote ruime kamer

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: